INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Asher McGregor

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Asher McGregor
avatar
Class 3
Aantal berichten : 29

Character Profile
Alias: Wither
Age: 19 y.o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Asher McGregor   zo apr 12, 2015 9:38 pm

SLEEP, EAT
SLEEP AGAIN
ASHER
SLEEP, EAT
SLEEP AGAIN
ASHER
I D E N T I T Y
Full name Asher Night McGregor
First name Asher
Surname McGregor
Nickname(s) Ash, Ashy, Ashes, Shir, Wither
Alias Wither
Age 19 jaar
Gender Mannelijk
D.O.B. 29 November
P.O.B. Inverness, Schotland
Bloodtype B -
Sexual Orientation Homoseksueel

M U T A T I O N
Mutation Disintegration, Telekinesis, Teleportation, Phasing, Precognitive Dreams
Mutation explanation
Disintegration
Met deze mutatie is Asher in staat doelwitten, beide van organisch en niet-organische materie, tot zwarte as te verbrokkelen. Dit gaat niet zozeer in een explosie, maar meer als een waterval. Zie voorbeeld. Voor zover bekend kan Asher dit op alles (mensen, dieren, dingen) uitvoeren. Hoewel hij toen hij jonger was zijn handen moest gebruiken om de mutatie te focussen, kan hij het nu zonder en slechts met zijn gedachten. Wel moeten zijn gedachten geconcentreerd zijn. Verder zal er altijd residu achterblijven in de vorm van stof of as, wat wil zeggen dat hij geen objecten volledig kan laten verdwijnen. Hij kan de as niet terugkeren tot de vorige staat.

Telekinesis
Met deze mutatie kan Asher voorwerpen van verscheidene groten laten bewegen op afstand door slechts zijn gedachten te gebruiken. Ook levende voorwerpen als mens en dier kunnen bewogen worden, hoewel Asher hier aanzienlijk meer moeite mee heeft. Niet geheel onlogisch geldt dat hoe groter het voorwerp, hoe meer inspanning het kost. Als hij het voorwerp fysiek niet zou kunnen verplaatsen en Asher dit met zijn mutatie zou doen, dan bestaat er een kans op hoofdpijn of een bloedneus.

Teleportation
Met deze mutatie kan Asher zich rechtstreeks verplaatsen van de ene plek naar de andere, zonder fysiek de ruimte tussen beide plekken te doorkruisen. Dit gebeurd, net zoals bij zijn disintegration mutatie in een wirwar van zwarte as. Hoewel Asher een behoorlijke grote afstand kan teleporteren, kan hij geen andere personen met zich meebrengen.

Phasing
Met deze mutatie kan Asher door materie heengaan. Net zoals bij zijn teleportation en disintegration mutatie gebeurd dit in de vorm van zwarte as, waardoor Asher zich in eerste instantie afvroeg of het niet gewoon teleportation was. Echter kan hij ook gedeeltelijk door bijvoorbeeld een muur heengaan, wat teleportation dus uitsluit. Ook anders dan bij zijn teleportation mutatie kan hij met phasing wél mensen meenemen. Een groot nadeel aan deze mutatie voor Asher is dat hij er niet altijd controle over heeft, wat inhoud dat hij soms, vooral in zijn slaap, door muren en vloeren heen valt.

Precognitive Dreams
Deze mutatie is wellicht het meest onbruikbaar van al Asher zijn mutaties. In zijn slaap kan hij mogelijk voorspellende dromen krijgen. Echter, omdat de toekomst constant veranderd, komen deze dromen uiteindelijk altijd maar zelden uit. Hij heeft er verder ook geen controle over.

D E S C R I P T I O N
Height 186 cm
Weight 65 kg
Build Slank met lichte bespiering
Haircolour Afwisselend rood, bruin en zwart
Hairstyle Meestal gestijld tot net na z’n oren
Eyecolour Bruin
Piercings/Tattoos Oorbellen, hoewel hij deze maar zelden in heeft.
Scars ~
Style Met de mode mee. Durft in principe alles te dragen.
Other Moedervlekje onder z’n rechteroog

I N D I V I D U A L I T Y
Character Asher is een hele lieve, spontane en kalme jongen. Hij is zorgelijk en beschermend tegenover diegene die het nodig hebben, maar word stiekem het liefst zelf vertroeteld en gebaby’d. Hij is nieuwsgierig naar nieuwe dingen en leert over het algemeen snel. Asher is verder bijzonder koppig, zowel in het maken en behouden van een mening, als dat hij zich niet snel uit het veld laat slaan door tegenslagen. Asher is vrij perfectionistisch en streeft er naar goed te zijn in alles wat hij doet. En hoewel Asher zelden echt kwaad word, heb je een bijzonder moeilijke aan hem als hij het eenmaal wél is. Tot slot kan hij behoorlijk slecht tegen zijn verlies.
Hobbies Gitaar en piano spelen, gamen, manga lezen, taekwondo, spooning
Likes Muziek, games, kyubricks, boybands, zure matjes, Xbox, Mark Rawls, little spoon zijn.
Dislikes Beperkingen, blauwe pennen, fruit uit blik, vogels, chocola, Playstation
Fears Vogels

B A C K G R O U N D
History
Prologue
Ian McGregor en SunHwa Nesbitt ontmoette elkaar toen ze nog maar vier jaar waren. Het was de eerste dag op de lagere school toen Ian zijn drinken per ongeluk over SunHwa heen knoeide. Hoewel je zou denken dat SunHwa nu niets meer te doen wou hebben met Ian, was dit niet het geval. De twee werden vreemd genoeg beste vrienden na erover gelachen te hebben. Hun vriendschap hield stand door hun gehele lagere school periode. Ook toen ze naar de middelbare school gingen waren ze haast onafscheidelijk en kregen ze uiteindelijk verkering. Het tweetal raakte in verwachting toen ze zeventien jaar oud waren en hoewel onhanding en absoluut niet geplant werd al gauw besloten door te gaan met de zwangerschap om enkele maanden later te bevallen van Anders.

Anders was dan wellicht hun eerste zoon, maar bij verre niet de laatste. Drie jaar na de geboorte van Anders werd Atlas geboren en twee jaar hierna Angus. Het jaar daarna werd hij gevolgd door Aiden. En hoewel er absoluut geen planning was voor een vijfde, gebeurde drie jaar na de geboorte van Aiden toch het onwaarschijnlijke en werd Asher geboren.

Childhood
Asher was bovenal een lieve en kalme baby. Huilen deed hij vrij weinig en hij sliep al snel de nachten door. Hij was ook een avontuurlijke baby; altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Dit begon zich vooral te uiten toen Asher begon te kruipen. Ook als peuter en kleuter was Asher veelal kalm. Wel kon hij behoorlijk koppig zijn als hij ergens zijn zinnen op had gezet. Boos werd hij haast nooit, maar was hij dit wel, dan hadden de McGregors een zware aan hem.

Als schoolgaand kind veranderde Asher niet veel. Rond deze jaren kwam echter wel naar voren dat zijn oudere broers de jongste maar al te graag deden plagen. Soms had Asher het hier vrij moeilijk mee. Hij wist echter dat als puntje bij paaltje kwam zijn broers alles deden om hem te beschermen onder het motto dat alleen hun Asher mochten plagen. Het was wellicht hierom dat Asher in zijn schoolcarrière nooit echt gepest is geweest.

Toen Asher zeven jaar oud was, werd er besloten te verhuizen naar Littleton, Colorado. Het was rond deze zelfde tijd dat Asher zijn eerste mutatie begon te ontwikkelen, zijnde disintegration. Asher die altijd bijzonder bang is geweest voor vogels, werd omringt door een zwerm meeuwen. Uit pure angst en wanhoop desintegreerde hij enkele van het gevogelte tot vlokken van zwart as, hetgeen vluchten mogelijk maakte. Hij voelde zich later onwijs schuldig om het voorval en biechtte al gauw alles op aan zijn ouders. Geheel onlogisch was het niet dat Asher een mutant bleek te zijn, zijn opa van vaders kant was het tenslotte ook. Toch kwam het enigszins als verrassing, aangezien geen van de andere McGregor broers aanleg leken te hebben voor het ontwikkelen van een mutatie. Asher’s andere mutaties kwamen in de jaren die hierop volgde een voor een opzetten.

Teenage Years
Hoewel Asher in principe altijd wel goed viel bij zijn leeftijdsgenoten, vond hij zijn beste vriend rond zijn tiende in een twee jaar oudere jongen. Mark Rawls was een goede vriend van Asher’s broer Aiden, hoe de twee elkaar dus hebben ontmoet. Beide jongens waren gamers en begonnen regelmatig samen te spelen. Eerst bij Asher thuis, maar daarna ook online en bij Mark thuis. Naast spelletjes spelen, ontwikkelde de vriendschap tussen de twee ook op emotioneel en sociaal gebied, tot ze op een gegeven moment onafscheidelijk leken te zijn. Asher, die ergens wel al wist dat hij nooit echt op meisjes viel, begon dit pas echt goed te merken rondom Mark. Hij was zijn beste vriend, maar tegelijkertijd wellicht ook wel wat meer. Asher besloot echter al heel vroeg niets met deze gevoelens te doen, bang dat het hun vriendschap zou verpesten. De kans dat Mark tenslotte zijn gevoelens zou beantwoorden was erg klein.

Asher was dertien jaar oud toen hij naar Genosha Island ging, meer op toedringen van Mark dan wat anders, hoewel hij in alle waarschijnlijk anders ook al snel zou worden opgehaald. Asher had het hier in eerste instantie vrij moeilijk mee. Nooit was hij langer dan twee dagen bij zijn familie weg geweest, om wie hij zoveel gaf, ondanks de plagerijen van zijn broers. Toch bleek het uiteindelijk allemaal wel mee te vallen, vooral natuurlijk omdat hij Mark had, met wie hij een kamer deelde.

Het leven op Genosha Island was in principe niet veel anders dan dat het in Littleton was geweest. Asher en Mark spendeerde veelal hun tijd bij elkaar, al spelletjes spelend, of nu op de computer of IRL. Nieuwe aapjes kijken werd al gauw hun favoriete tijdverdrijf, mocht Mario Smash Bros of League of Legends hun toch gaan vervelen. Ook niet anders als in Littleton viel Asher goed in bij zijn leeftijdsgenoten en maakte hij vrienden, hoewel Mark natuurlijk altijd zijn number one zou blijven. Asher was er vrijwel van overtuigd dat Mark hiervan op de hoogte was. Echter begon hij aan deze overtuiging te twijfelen toen Mark op een avond, lichte jaloezie in zijn stem, vroeg of Asher wou blijven. Zonder enige twijfel stemde Asher natuurlijk hierin toe. Het tweetal speelde, niet anders dan normaal, spelletjes waaronder op een gegeven moment Truth or Dare. Vele grappige momenten later vertelde Mark, de sfeer opeens een stuk serieuzer, dat hij meer om Asher gaf dan het oog deed ontmoeten. Geschokt door zijn woorden hield Asher eerst stil, want hoe groot was de kans dat dit zou gebeuren? Haast nihil? Na enkele seconden stilte vertelde Asher al glimlachend dat hij hetzelfde voelde voor Mark, hetgeen het begin vormde voor een relatie meer dan vriendschap.

Family
Vader - Ian McGregor
Moeder - SunHwa McGregor
Oudere broer - Anders McGregor (28)
Oudere broer - Atlas McGregor (25)
Oudere broer - Angus McGregor (23)
Oudere broer - Aiden McGregor (22)

T R I V I A
+ Asher is en zal voor eeuwig een voorstander zijn van de Xbox en niet van de Playstation. Nintendo staat neutraal.
+ Hoewel Asher over het algemeen naar alle soorten muziek luistert, zijn boybands zijn guilty pleasure.
+ Asher doet niets liever dan ’s nachts bij Mark in bed te kruipen om little spoon te zijn.
+ Omdat Asher soms in zijn slaap door zijn bed en vervolgens enkele vloeren heenvalt, wil hij nog wel eens wat schrammen hebben._________________

''sleep, eat, sleep again...''

(ノ≧∀≦)ノ*・゜゚・*☆:
 


Laatst aangepast door Asher McGregor op ma apr 13, 2015 1:36 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Asher McGregor   zo apr 12, 2015 10:05 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Asher McGregor
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: