INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Mark Rawls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mark Rawls
avatar
Class 3
Aantal berichten : 6

Character Profile
Alias: Steel
Age: 21 Jaar
Occupation:
BerichtOnderwerp: Mark Rawls   zo apr 12, 2015 7:29 pm


Identiteit
Engelse naam: Mark
Koreaanse naam: Woo Bin
Achternaam: Rawls
Bijnaam: Mark, Mar, Binnie, Steel
Leeftijd: 21
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 8 Juli
Geboorteplaats: City Of Los Angeles, California | United States
Geaardheid: Bi-sexual

Mutatie
Blade retraction + Wing blades [Natural weaponry] + Slightly faster regeneration.

Mutatie voordelen: Mark is in staat om op elke plek, op elk tijdstip 'blades' ofwel ijzeren 'messen' uit zijn lichaam te trekken. Denk bijvoorbeeld aan Wolverine, alleen kan Mark de messen (of meer ijzeren scherpe voorwerpen) uit zijn lichaam trekken. Hij is in staat op elke plek van zijn lichaam messen tevoorschijn te halen. Van zijn tenen tot zijn vingers, tot zijn armen en rug. Hij hóeft de messen niet uit zijn lichaam te trekken, hij kan ze ook gewoon laten steken (wat hij meestal doet; omdat het trekken daadwerkelijk mega veel pijn doet). De messen op zijn vingers zijn haast onzichtbaar, omdat ze zo miniscuul zijn. Toch zitten ze er. Dit houdt in dat als Mark je op zo'n moment aanraakt hij je (per ongeluk) een wond kan bezorgen. Dit is de basis van Mark zijn mutatie.

Naast de 'basis', is Mark in staat om van deze messen vleugels te creeëren, die hem op kunnen tillen, en waarmee hij dus kan vliegen. Wel te verstaan is dat deze vleugels vlijmscherp zijn, en dat hij zichzelf er zo nu en dan ook wel eens verwond, (of anderen, gebouwen etc).

Afgezien van deze twee dingen heeft Mark een iets betere stolling, alsmede 'heling' dan de normale mens. Dit is om te compenseren voor het bloed wat vrijkomt bij het verschijnen van zijn messen. Dit gaat namelijk gepaard met interne alswel externe schade die een normaal mens niet zou kunnen overleven. DIt houdt in dat na een nacht (lees:12 uur) de redelijk oppervlakkige wonden dicht zijn (hoewel nooit perfect).

Mutatie nadelen:  Hij heeft het soms niet geheel onder controle, waardoor hij anderen soms per ongeluk pijnigt in zijn doen en laten. Het verschijnen van de messen uit zijn lichaam heeft een stevige relatie met zijn stemming. Als hij kwaad wordt verschijnen ze sneller als dat hij kalm is. Bovendien lijkt zijn mutatie ernstig gelinkt aan het weer; als het regent lijken ze veel sneller tevoorschijn te komen als dat het zonnig is. De regen is een duidelijke voorbode voor een van zijn 'aanvallen', op de een of andere manier maakt de regen hem gek; waardoor hij regelmatig in de regen voor een vlucht, of 'hike' gaat. Meestal resulteert zo'n tijdelijke fase in veel gebroken/gesplitste bomen en andere objecten, waar hij zich later niets meer van herinnert. Zoals ik al eerder heb uitgelegd; het uittrekken en gebruiken van zijn mutatie is intens pijnlijk. Ondanks dat zijn regeneratieve krachten hier een deel voor goed maken is het nog altijd goed mogelijk dat hij flauw valt (vooral wanneer het regent en hij een fase van 'craze' heeft meegemaakt) en daarbij zijn geheugen verliest van de voorgaande uren.
Het bezorgd hem ontzetend veel littekens, groot en klein, maar ze zijn verspreid over zijn hele lichaam; iets waar hij noch blij noch trots op is.

Mutatie grenzen: Hij valt flauw wanneer er te veel van zijn lichaam gevergt wordt, en er is nauwelijks een keer dat hij bij bewustzijn blijft wanneer hij 'transformeert' als het regent en of hij door emoties gestuurd wordt. Zijn messen zijn vlijm en vlijmscherp, maar zijn niet ontzettend lang, waardoor het doorsnijden van complete gebouwen of bergen of andere enorme dingen natuurlijk geen optie is.

Hoewel hij zijn krachten op commando kan gebruiken, is hij sterker wanneer het regent of wanneer de verschijning van de messen emotie gestuurd is. Jammer genoeg gaat dit dus ook gepaard met een soort woede-achtige blindheid en het flauw vallen, waardoor hij maar weinig mee krijgt van deze fases. En dat is maar beter ook, want hij onderneemt vreemde dingen tijdens deze woedegestuurde momenten.

Het kost hem ook mentale inspanning; hij is redelijk bang voor zijn eigen kunnen vanwege het feit dat hij regelmatig anderen pijn doet met zijn kracht; vooral wanneer deze hem er van proberen te onthouden dat hij transformeert gebeurd het regelmatig dat iemand gewond raakt. Bovendien, als hij niet voorzichtig is, is het heel gemakkelijk voor hem om zichzelf pijn te doen. Wanneer hij namelijk iets wil wegstrijken bij zijn gezicht en hij even vergeet dat er ook messen zitten in zijn vingers, haalt hij zijn gezicht open.

Zijn regeneratieve krachten houden soms het bloedverlies niet bij, wat dus resulteert in flauw vallen en of een bezoekje aan het ziekenhuis; waar hij zo nu en dan dus ook vaak te vinden is.

Signalement
Lengte: 1.88 m
Gewicht: 72 kg
Postuur: Zoals je aan zijn gewicht kan zijn, is Mark vrij dun. Toen hij nog 15 was woog hij maar 59. Sindsdien heeft hij voor drie maanden lang elke dag 30 eieren gegeten waardoor hij nu op dit gewicht is gekomen. Hij is overigens erg gevoelig voor afvallen, en blijft over het algeheel vrij dun. Dun, maar niet onbespierd. Hij heeft lange strakke spieren langs zijn rug, en wat grovere spieren bij zijn onderbenen.
Haarkleur: Van origine zwart maar heeft het donkerbruin geverfd.
Oogkleur: Donkerbruin / zwart
Piercings/Tattoos: //
Littekens: Tenzij hij er goed voor zorgt, wat meestal niet echt het geval is, heeft hij velen littekens over zijn lichaam. Wanneer de messen uit zijn lichaam komen laat dit wonden en littekens achter; waardoor zijn lichaam veelal onder de dikke littekens zit. Hij is er niet trots op en probeert zijn rug dan ook het meest te verbergen(waar het het ergste is). Zijn armen blijven overigens ook niet ongeschaad, maar die littekens weet hij niet zo makkelijk te verbergen tot zijn onvreugde. Al met al zijn er maar weinig dagen waarop er geen enkel vers littekentje te bekennen is.

Kledingstijl: Mark kleed zich over het algemeen stijlvol maar simpel. Ondanks de simpelheid van zijn kledingstukken, zijn er maar weinig kledingstukken waarbij er geen merkje op staat. Op de een of andere manier hecht Mark ergens waarde aan 'degelijke' kleding. Maar over het algemeen is hij aan te treffen in een spijkerbroek, normale schoenen, misschien een overhemd en anders een simpel zwart of wit shirt met een leren jack er overheen. Afhankelijk van de situatie en de temperatuur.

Individualiteit
Karakter: Mark is een typetje apart. Hij is snel verveeld, laten we daarmee beginnen. Als hij zich verveeld wordt hij zelf ook een beetje vervelend; als in hij speelt dan graag spelletjes met mensen en of wordt 'gewoon' een beetje irritant ten opzichte van anderen.  Iemand voor de 'grap' laten struikelen en dan weer overeind helpen is daar een voorbeeld van. Mark wordt overigens graag bezig gehouden door alles wat er op de school gebeurd, maar gaat het liefst op pad met zijn partner in crime Asher. Asher is zowel zijn favoriete slachtoffer als zijn beste vriend; en ook tevens diegene die zijn hart kan troosten wanneer het onoverkomelijk lijkt te huilen. Mark is namelijk iemand die naast dat hij zich snel verveeld, zich ook snel alleen voelt. Hij is zijn hele leven zo'n beetje alleen geweest. Tot hij Asher leerde kennen dan. Mark heeft het soms erg moeilijk met zijn mutatie, omdat deze ernstig aan emotie (en het weer) gelinked is. Bovendien is Mark iemand die vrij snel opvlamt om bepaalde situaties. Asher is dan zo'n beetje de enige die zijn hoofd koel kan houden.

Afgezien van dat kan Mark soms een beetje hard zijn in zijn meningen, waar hij overigens niet twee keer over twijfelt om ze te delen. In die zin creeërt Mark soms meer vijanden als vrienden. Voor hem is één persoon overigens genoeg. ''Even if the world gets silent, all will be OK; if it's just you listening.''

Hoewel hij niet trots is op zijn kracht en er ook niet echt blij mee is, lijkt dit als het door emoties of het weer gedreven wordt anders te zijn. Wanneer hij in een moment of fase verkeerd lijkt hij te genieten van zijn mutatie en ziet hij ontelbare opties om er iets raars mee te doen. Hij zou het liefst nooit meer terugkeren naar zijn anders saaie zelf en voelt zich als een hernieuwd, krachtig, persoon. Dit is wel anders wanneer hij de volgende dag weer wakker wordt en zijn 'vergeten' ravage onder ogen moet zien, en van de puzzelstukjes een geheel moet proberen te maken, hopend dat hij onderweg geen slachtoffers gemaakt heeft.
Omdat zijn kracht redelijk aan zijn emotie gelinkt is, probeert hij heftig opwekkende emoties te ontwijken. Dat wil zeggen; enig gesprek over zijn vader of ontmoeting met hem of andere ruzies etc. Dat is soms een moeilijke combinatie met zijn normale opvliegerigheid. Soms voelt hij zich dan ook volledig ingesloten. Gelukkig heeft hij op zo'n moment Asher om op te bouwen. Hij lijkt bijna elke woedeaanval te neutraliseren... Dit was in eerste instantie ook de reden van Mark zijn aantrekking tot hem; omdat hij hem ervan weerhield om te transformeren in wat Mark ziet als een monster.
Hobby’s: Rennen, Schetsen, Gamen, Vliegen, Mountainbiken, Zwemmen, Schrijven, Zingen, Motor rijden, onheil brengen

Houd van: Muziek, Pop en Dance(mainly upbeat), Merk kleding, mountainbiken, fietsen, Dansen, Asher Mcgregor, Sporten en bezig zijn met iets, gezond eten, koken(stiekem), rondhangen met vrienden, kamperen, shooter games, de wereld van boven bekijken; het zicht delen met iemand anders.

Houd niet van: Zijn littekens, zijn krachten; hoewel het vliegen wel leuk kan zijn, de meeste langzame muziek, fastfood, de meeste soorten dieren, mensen die hem negeren, Film kijken,  rappers en of R&B muziek, mensen die heel snel huilen of klagen, discriminatie om mutatie etc, meisjes die heel schattig proberen te doen terwijl ze daar niet de looks voor hebben, alleen zijn, zich vervelen, niets omhanden hebben, als dingen niet gaan zoals hij ze gewenst had.
Angsten: Voor zijn eigen mutatie heeft hij hier en daar een beetje angst. Hij is bang dat hij het niet onder controle kan houden, en dat hij mensen onbedoeld pijn doet. Tegelijkertijd geeft het hem overigens zo'n ontzettende kick dat hij er naar toe getrokken wordt; wat hem doet voelen alsof hij een slecht persoon is. Het feit dat hij niet goed kan herinneren wat zich heeft afgespeeld heeft tijdens de regen.

Historiek
Verleden: Mark is geboren als tweede zoon in een rijk gezin, in hartje Los Angeles, United States. Hij werd vanaf vroeg af aan al ontzettend verwend en wat hij vroeg, kreeg hij ook. Mark was een ontzettend vaderskind, maar dat veranderde plots nadat zijn broer het huis uitging. Er was een akkefietje geweest betreffende de keuze van vriendin van zijn broer waar Mark's vader het niet mee eens was. Zijn broer had iemand gekozen van een nog minder als gemiddeld inkomen, en dat was niet iemand die geschikt was, aldus zijn vader. Zijn vader wilde voor zijn broer een stevige stam waar hij op kon leunen en steunen als het bedrijfsleven, want hij moest en zou zijn vaders bedrijf overnemen, hem te veel werd. Toen de vriendin van Mark's broer zwanger bleek te zijn, heeft zijn vader de vriendin van Mark's broer opgezocht en met behulp van wat slaafjes, hardhandig duidelijk gemaakt dat ze niets te zoeken heeft bij zijn familie. Dit viel natuurlijk in verkeerde handen bij Mark's broer, die het huis verliet.
Nadat Mark's broer het huis had verlaten vielen alle strenge ogen ineens op Mark zelf. Vroeger was het altijd Mark's broer dit, Mark's broer dat. En nu was het Mark zelf die op het matje werd geroepen en van wie er ineens veel verwacht werd. Zoals het misschien normaal is van een 8 jarige, handelde Mark dit niet erg goed. Mark was immers altijd al iets baldadiger en rebelser als zijn broer geweest en die trok de zooi die zijn vader op zijn pad smeet al maar net. Het is dan misschien logisch dat Mark bezweek onder de druk en verwachtingen die zijn vader van hem had. Nadat Mark voor de zoveelste keer met slechte punten thuis kwam heeft zijn vader zijn geliefde gitaar vetrapt waar Mark bij was. Dat was Mark's enige uitlaatklep, en dat wist zijn vader maar al te goed. Mark werd steeds een beetje rebelser en gewelddadiger, ging roken en raakte bevriend met verkeerde mensen, wat zijn broer vanaf een afstandje met lede ogen aanzag. Het is dan ook niet raar dat Mark's broer Mark redde van zijn vaders genadeslag toen hij 11 jaar was. Mark's broer heeft Mark meegenomen, weg van zijn ouderlijk huis. Sindsdien woonde Mark bij zijn broer in Middleton, Colorado; in een grote villa (omdat zijn broer rond die tijd al een business op poten had). Ondanks dat het niet is wat Mark wilde, en hij regelmatige ruzie had met zijn broer, werd hij beetje bij beetje gelukkiger.

Het was niet de eerste keer dat hij getransformeerd was rond zijn elfde, het was al vaker gebeurd; hij had er slechts geen weet van gehad. De eerste keer dat hij gewillig messen had laten verschijnen uit zijn lichaam was rond zijn twaalfde. Dit is dus tevens de eerste keer dat hij er weet van had dat hij over zo'n soort krachten beschikte. Het is toen dat hij zijn broer ermee geconfronteerd heeft, die eerlijk moest toegeven dat hij het al wist, en dat hij diegene was die elke keer de schade repareerde en zijn wonden verzorgde. Ondanks dat zijn broer op het begin bang was van het verschijnsel, zag hij zijn kleine broertje niet anders als eerst, hoewel misschien nu een tikje gevaarlijker dan eerst. Ondanks dat Mark nu een beetje meer high maintenance was geworden zag zijn oudere broer niet de nood in om hem thuis te houden; waardoor hij gewoon naar school mocht. Dat is waar hij bevriend raakte met Aiden, de broer van Asher (hoewel hij zich daar toen nog niet bewust van was). Hij ging veel met Aiden om, wat uiteindelijk doorsijpelde naar Asher omdat ze beiden van gamen hielden. Eerst vooral bij Asher en Aiden thuis, en later ook over wi-fi en bij Mark thuis. Mark was altijd kalm rondom zijn vriend, wat rond die tijd vrij opvallend was. De kalmte die Asher meebracht in Mark's hoofd trok hem naar hem toe, omdat hij hem rustig hield en hij bovendien een goede vriend had aan Asher. Ook wanneer hij kattekwaad had uitgevreten op school en hij op het punt stond om een mes te pakken en de keel van de leraar door te snijden, leek Asher er altijd voor hem te zijn, op het juiste tijdstip op de juiste plek.

Over echte liefde had Mark nog nooit nagedacht, en het ook nog nooit gevoeld. Op het begin dacht hij gewoon dat hij graag bij Asher was omdat hij hem kalm maakte, daarna dacht hij er over dat het kwam omdat hij Asher zag als een soort van jonger broertje, familie. Maar nadat hij dat gevoel intens vergeleken had met het gevoel voor zijn echte broer, ontdekte hij dat er wel degelijk een soort verschil was... Beangstigd door het plotse nieuwe gevoel heeft hij een korte periode wat meer afstand gezocht van Asher; hij wilde niet geconfronteerd worden met die nieuwe vreemde en bovendien onnatuurlijke gevoel wat hij voor de jonge Asher had. Deze periode was overigens van korte duur omdat het bleek dat Mark gewoon niet zonder die verslavende kalmte van Asher kon. Zonder Asher werd hij weer meer rebels, en dit uitte zich in meer aanvallen, meer littekens en meer over het algemeen negatieve gedachten. Hij besloot zijn gevoel voor even in de ijskast te zetten en het gewoon af te wachten, tenslotte had hij weinig idee van hoe Asher nu over hem dacht... Als Asher überhaupt al over hem nadacht, laat staan op de manier hoe Mark dat over hem deed.

Rond Mark's 15de werd het tijd voor Mark om naar Genosha Island te gaan, een plek waar alle mutanten veilig onder elkaar wonen en waar er een school is om met je mutatie te leren omgaan. Toen twee van de leraren van de school Mark kwamen ophalen was hij iets tegenstribbelig op het begin. Hij wilde zijn vriend Asher niet alleen laten, bovendien zag hij geen moment van rust voor zich zonder zijn neutraliseur van een vriend. Dus, besloot Mark een deal te sluiten met de twee die hem kwamen ophalen; 'als ik ga, gaat Asher ook'. Hoewel hij het niet verwacht had zijn ze met deze deal akkoord gegaan en werd het dus tijd om zijn biezen te pakken en het huis van zijn broer met tranen te verlaten. Zijn broer zou hem erg gaan missen maar wist dat het beter voor hem zou zijn om tussen 'soortgenoten' te zitten.

Op Genosha Island ging het leven eigenlijk verder als dat op het hoofd-eiland, hij was samen met Asher (deelden ook een kamer) en zorgden voor frisse onheil over de nieuwe studenten van Genosha Island. Hoe leuk is het tenslotte om minieme hoeveelheden aan geld af te troffelen van jonkies en of te dreigen met andere dingen bij de onzekeren onder de leerlingen?? Hoewel... niets is leuk zonder zijn vriend Asher, aldus Mark. Over Asher gesproken; de gevoelens van Mark voor Asher werden er niet minder op. En hoewel de nieuwe vrienden van Asher 'aardig' waren, vond Mark het niet echt gezellig wanneer Asher voor zijn gevoel meer tijd spendeerde met hun als met hemzelf. Wanneer Asher een nacht dan ook werd uitgenodigd voor een of ander feestje met zijn vrienden vroeg Mark hem ineens om te blijven, om niet te gaan die nacht. Wonder boven wonder, of eigenlijk niet want ze zijn tenslotte beste vrienden, besloot Asher om niet naar het feestje te gaan. Die nacht hebben ze gedronken en spelletjes gespeeld waaronder truth or dare. Wanneer Mark aan de beurt was voor truth heeft hij het na kort twijfelen gezegd; dat hij meer om Asher geeft dan het oog ontmoet, misschien wel op een manier die voor Asher niet gewenst was. Hoewel het een beetje ongemakkelijk was op het moment, reageerde Asher positief op Mark's woorden, tot Mark's verbazing. Die nacht heeft Mark overigens snel afgeraffeld, toch lichtjes ongemakkelijk door de plotse wending in hun anders normale relatie. Tuurlijk er zou niet veel veranderen, buiten hier en daar wat aanrakingen enzovoorts... De jaren na de confessie waren voldoende tijd om alles uit te proberen betreffende dat. Maar meer als het fysieke deel is Mark veel meer gevallen voor Asher's mentale deel en de rust die Asher hem geeft. Hij is de plug die zijn bad met gaten doet vullen, en dus diegene die de eenzaamheid en leegte in zijn hart vult.


[/u][/u]

_________________

''I spent my entire life trying to capture the decisive moment. But every moment in life was the decisive moment.''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Mark Rawls   zo apr 12, 2015 9:34 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Mark Rawls
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: