INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   za apr 11, 2015 11:41 pm
You know nothing
I don't think you're special, I don't think you're cool
Aurélia vond het wel bizar wat ze de afgelopen weken had meegemaakt en gehoord. Het was allemaal een beetje wennen hoor op een school met mutanten. Twee rare roommates die net als Aurélia zelf irritant deden tegen iedereen. En dan had je ook nog Aly. Ze moest zich inhouden om niet in lachen uit te barsten als ze dacht aan haar. Ze had haar eerst even tegen de spiegels van de fitnessruimte gesmeten. Maar dat was alleen maar een voorproefje voor Aly. Dat ze nu wist dat Aly ook een vriendje had vond ze het aller grappigste. Aly en de woorden ‘vaste relatie’ vond ze echt een rare combinatie. Wel sneu voor de zogenaamde Adrian, want Aurélia had haar toch gesnapt in het zwembad waar ze overduidelijk met iemand anders aan het flirten was. Too bad voor Aly dat Aurélia dat dan weer net had gezien. Het bewees wel weer dat Aly totaal niet was veranderd na Italië. Nog steeds de sneaky bitch vol leugens.

Ze liep over het schoolplein in een sexy korte broek en een zwarte longsleeve die haar buik niet bedekte. Het was toch lekker weer. Haar haren zaten los en om haar ogen zat een lijn zwarte eyeliner. Daardoor sprongen haar felle blauwe ogen er extra uit. Ze ging rustig op een muurtje zitten en stak een sigaret op.  Ze keek rustig om zich heen naar mensen die langs liepen. Als mensen te dichtbij kwamen, dachten dat ze bij haar konden zitten, dan gaf ze hun een giftige blik waardoor ze wel van gedachten veranderden. Aurélia had het niet zo op gezelschap. Nee naar mensen kijken was Okay maar contact maken? Niet vandaag please. Terwijl ze onderuit zat gebruikte ze haar telekinese om haar telefoon voor haar neus te houden en haar sigaret regelmatig weg te halen om de rook uit te blazen.

Outfit - shoes

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   za mei 02, 2015 9:34 pm


I call it peoples and leave 'em in 100 pieces divided
That's cold blooded

Adrian zat neergeknield bij Dux die eerder maar al te vrolijk tegen hem was opgesprongen. Hij had er een gewoonte van gemaakt om ergens overdag altijd een bezoekje te brengen aan zijn maatje. Puur omdat hij het dier gewoon graag zag en alles, plus het was een goed tijd verdrijf om hem te trainen en alles wanneer hij niet bij Aly was. Gelukkig was hij met die training al begonnen destijds back home, en was de hond nog niet alles vergeten. Slim beest tbh. Uiteindelijk was hij opgestaan en had hij zijn hand naar de hond uit gestoken, die ging dan ook meteen liggen en zat te wachten op wat Adrian als volgt ging doen. In plaats van hem het hondensnoepje te geven sprong hij half op de hond en begon hij er mee te spelen, na een paar speelse beten in de lucht was Dux uiteindelijk uitgeteld op de grond gaan liggen. ‘Ik zie je snel weer maatje.’ Klonk het al lachend waarbij de jongen zich overeind duwde en hij nog heel eventjes door de vacht van zijn maatje ging. Aight, time to go!

Al snel genoeg stond hij weer op het schoolplein, er zaten genoeg leerlingen buiten te genieten van het weer. Iets wat ook zijn plan was eigenlijk, hij wou meteen op zoek gaan naar iemand die hij kende maar zag buiten een paar dudes van zijn klas niemand echt specifiek.  Aly was dus nog binnen aan het chillen. Hji nam het besluit dan maar om bij de jongens te gaan staan die aan het overgooien waren met een football. Meteen werd hij opgenomen in het spel. Half in gesprek met de dude die naast hem stond zagen ze geen van beide de bal echt afkomen, waardoor het object dus ook heel mooi over hun heen ging in de richting van een meisje dat verderop zat. Te laat kregen ze de bal in het oog en draaide Adrian zich nogal snel om. ‘Bukken als je leven je lief is!’ Schreeuwde hij over het plein in de richting van het meisje, dat net op tijd op keek en ook gelijk van het muurtje af sprong en snel een stap opzij deed. De bal knalde tegen de muur van het gebouw aan om daarna terug te botsen tegen het lagere muurtje waar de chick op had gezeten.  

‘Het spijt me, we waren beide niet aan het opletten.’ Sprak hij half lachend met zijn Britse accent dat even de overhand nam. Nah, dat leerde hij niet af. Daarvoor was hij een beetje te trots. Handig nam hij de bal van de grond en draaide zich uiteindelijk weer terug naar het meisje. Voor heel even gleed zijn blik over haar heen. Het ging automatisch oké, dan moesten meisjes zich maar niet zo kleden. ‘Maar je bent dus in orde?’ Eventjes nog checken, maar het leek het niet dat ze een trauma aan de bal zou hebben overgehouden of wat dan ook.  
TAG:Aurélia | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   zo mei 03, 2015 10:52 pm
You know nothing
I don't think you're special, I don't think you're cool
Aurélia’s mood was echt 4/10 hoor. Een badkuip met iets van vier spinnen erin verstopt was niet een beste start geweest. Ze had Grace al duizend keer uitgelegd dat haar spinnen beter uit de buurt konden blijven want anders gingen er doden vallen. Natuurlijk was dat alleen maar een bedreiging. Ze zou nooit één van haar spinnen doden, en dat klonk eigenlijk heel lief. Maar nee, er zat geen lieve verklaaring achter. Als grace boos op haar zou worden dan was de kans klein dat Grace haar zou helpen om iets tegen Aly te doen en de kans groot dat ze alleen maar meer insecten obstakels ging ervaren. Toch, de gezeldschap van die beestjes was dus niet goed voor haar mood. Hmm misschien machte haar outfit ook niet echt bij haar mood? Ze was niet heel vrolijk en ze wou geen aandacht, van niemand niet. Ze wist niet of het de sexy look was die iedereen aantrok of gewoon het feit dat ze geen aandacht wilde. Want iedereen leek wel het tegenovergestelde te doen van wat ze wilde en verwachte. Tuurlijk er waren veel jongens die wel vielen op een meisje met een attitude maar Aurélia was niet beschikbaar om iemands bezit te zijn. Vertrouwen en liefde was bij haar ver te vinden. Wat natuurlijk niet voor niks was.

Aurélia had haar weg naar het schoolplein gevonden waar ze rustig op een muurtje plaats nam. Ze stak rustig een sigaret op. Ze keek naar mensen maar het groepje jongens dat met een football aan het gooien was trok haar aandacht het meest. Door Aurélia’s mutatie zag ze al lang dat die bal niet gevangen zou worden en haar kant op kwam. Maar door haar supersonisch snel zijn had ze niet haast om weg te springen. Er werd naar haar geroepen en ze keek op. ofcourse stapte ze net op tijd opzij zodat de bal haar niet zou raken. De bal knalde tegen de muur aan en ze rolde haar ogen. ‘Het spijt me, we waren beide niet aan het opletten.’ zei een jongen, met een brits accent, die de bal kwam halen. Ja no way dat ze moeite ging doen voor hun, stelletje domoren. Aurélia gooide haar peuk op de grond en drukte hem met haar voet uit. “Ja zal wel” zei ze ongeïnteresseerd terug waarin duidelijk haar Hongaars te horen was. Vervolgens ging ze tegen het muurtje staan en liet haar ellebogen erop rusten.  ‘Maar je bent dus in orde?’ vroeg hij en ze vroeg zich eigenlijk af waarom hij nog niet weg was. Een geïrriteerde zucht verliet haar lippen. “Zie ik er ‘niet in orde’ uit dan?” vroeg ze en trok een wenkbrauw op. Wauw, dat was eigenlijk totaal niet sensueel bedoeld of iets in die richting maar misschien kon het zo overkomen. Ze hoopte van niet. Hij mocht eigenlijk wel opzouten. Ze keek daarna weer weg en speelde wat met haar aansteker door het rondjes te laten cirkelen in de lucht boven haar vinger met haar telekinese.

Outfit - shoes

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   ma mei 04, 2015 3:38 pm


I call it peoples and leave 'em in 100 pieces divided
That's cold blooded

Dat hij graag wat dolde met de jongens was gewoon een feit. Al verkoos hij het liever om te voetballen of zo, maar hij nam hier vandaag wel even genoegen mee hoor. Misschien kon hij straks nog wel een balletje gaan trappen met een van de dudes, die zouden toch nog niet al te snel moe worden van alles. So yeah, hij zou wel zien wat hij ging doen. Maar aangezien hij zelf nog geen bal kon vangen zat hij misschien wel even in de problemen. Het werd toch eventjes tijd om zijn football skills terug boven te halen hoor. Al moest hij eerst die bal gaan halen die gelukkig niet tegen het meisje was aan geknald maar goed ook want yeah meisjes konden nog al eens zeuren als het daarop neerkwam.

Hoe onrespectvol ze de peuk ook nog eens richting de bal gooide toen hij die wilde op pakken irriteerde hem ergens best wel. Maar aye, hij ging niet in discussie treden met iemand die zo kinderlijk was om dat nog te doen. Daar moest hij zijn tijd niet in steken, laat staan dat hij zich er over zou opboeien. ‘Jow just checking. Maar aye whatever.’ Sprak hij terwijl hij zijn schouders op haalde. Nah, deze chick had of een slechte dag of was gewoon standaard slecht gehumeurd. “Adrian, kom je nog of hoe zit het?” Had een van de dudes uiteindelijk geschreeuwd. Aangezien de chick niet bepaald de fascinatie wekte bij hem besloot hij ook vrij snel te vertrekken terug naar de jongens. De bal gooide hij in een mooie boog naar een van de knullen die wat verderop stond. Met wat geduw en getrek werd hij weer ontvangen bij het viertal en gingen ze al heel snel verder met gooien, kort werd er nog gesproken over dat meisje waar hij net had bij gestaan maar erg lang hielden ze zich er niet mee bezig. Waarom zou hij right? Het enigste meisje waar hij zich druk over maakte was Aly.
TAG:Aurélia | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   ma mei 04, 2015 6:03 pm
You know nothing
I don't think you're special, I don't think you're cool
Dat het die jongens niet aanstond dat ze slecht gehumeurd was dat was hun probleem. Ze wilde geen hand uitsteken naar het stelletje uitslovers dat met een bal aan het gooide was. Waar ze niet echt onder de indruk van was, als ze goed waren geweest dan was die bal nooit op haar af gekomen right? Jep, het was ook gewoon de schuld van de domkop die de bal kwam halen. En dan ook nog vragen of ze oke is? Bitch please. Aurélia deed ook niet anders dan kortaf terug reageren. ‘Jow just checking. Maar aye whatever.’ zei hij. Ze kneep nog even haar ogen samen naar hem en keek daarna weer weg. Gelukkig liep de dude weg en werd ze weer met rust gelaten. Ondertussen had Aurélia al een flesje van iemand afgepakt die aan de andere kant van het schoolplein stond. Net toen ze een slok nam werd de jongen met de bal terug geroepen. “Adrian, kom je nog of hoe zit het?” riep iemand naar hem.

Aurélia proeste het water uit en begon met hoesten want ze verslikte zich in het water. En waarom? Om fucking Adrian daar. Ze had de naam onthouden want het was wel heel grappig geweest. Omg hoor, dat was Aly’s vriendje. Ze ging door met hoesten tot haar keel weer in orde was. Daarna begon ze keihard te lachen. Niet toe lachen maar echt hard uitlachen. En hun hoofden waren nog grappiger, ze keken haar allemaal aan met een ‘wtf face’ want ze wisten niet waar het om ging. “Jij bent Adrian?” vroeg ze toen ze weer een beetje was bijgekomen. Wow, ze had ineens weer energie.

Ze kon nu echt Aly nooit meer serieus nemen. Terug in Italie had ze beter gehad dan dat, en dan niet als vaste relatie. Nee, settelen was niks voor Aly, waarom kiezen uit duizende mannen als je ze allemaal kon hebben, dat was Aly. Toen Aurélia met Sam had was ze voor gek verkllard door Aly. Dat bleek dus gewoon jaloersie geweest te zijn. Maargoed, nu had Aly deze dude, Adrian, én de gast uit het zwembad waar ze stiekem mee aan het flikflooien was. Ze zette het flesje op het muurtje en kwam even rustig tot adem. “Je bent vast nieuwsgierig waarom ik hierom moet lachen? Kom erbij zitten Adrian” zei ze met een grijns en hopte weer op het muurtje. Dit kon nog leuk worden.

Outfit - shoes

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   ma mei 04, 2015 8:14 pm


I call it peoples and leave 'em in 100 pieces divided
That's cold blooded

Dat die ene chick waar hij net nog had bij gestaan uit het niets in een lachbui schoot deed hem voor heel eventjes omkijken, al richtte hij zich daarna maar weer op het spel. Als ze zo nodig aandacht wilde trekken moest iemand anders haar die maar geven hoor. Het was niet alsof ze dood aan het gaan was dus waarom zou hij er naar omkijken als ze zich net nog als een volslagen idioot ging gedragen. Nah, dat zag hij eventjes niet zitten hoor. Met een grijnsje vind hij de bal met beide handen om hem daarna in een rechte lijn terug te gooien en zo ging het hele spelletje toch nog enkele minuten verder. Voor een moment had hij zijn cap afgenomen om door zijn haren te gaan, want you know met al die zon en alles was het best wel warm. De chick was eindelijk gestopt met hoesten, en alles was nu overgegaan in een hysterische lachbui. For real kind zoek wat vrienden of zo want dit was gewoon zielig. De jongens begonnen zich er ook aan te irriteren en uiteindelijk waren ze gestopt met gooien en hadden ze haar voor heel even aan gekeken. Waarschijnlijk dachten die kerels vast wel het zelfde als hem.

Uiteindelijk kwam er nog een andere klank uit dan haar hyena lach. Wow, ze kon dus werkelijk nog praten. Maar sterker nog vreemd genoeg toonde ze interesse in hem nu ze dus blijkbaar wist wie hij was? Aandacht was altijd cool, maar van die chick ondanks haar looks had hij het toch niet meteen nodig hoor. Alleen om haar hysterische gelach, nee doei daar bedankte hij mooi voor. ‘Ja?’ Echt hoor, hier had hij eventjes geen zin in. Meestal was het cool om nieuwe mensen te ontmoeten, even goed ook gewoon meisjes maar dit meisje nee he sprak hem gewoon niet aan. Maar aye, iedereen verdiende een kans zeker?

Kort trok hij zijn wenkbrauw op toen hij de uitnodiging kreeg. Voor even schoot zijn blik naar de jongens en hij haalde even zijn schouders op. Met een kort knikje maakte hij duidelijk dat hij hun straks wel weer zou zien. Eerst maar is kijken wat de hyena hem te melden had. ‘Fijn dat ik je laat lachen, de reden kan me eigenlijk helemaal geen fuck schelen maar sinds je plots zo aardig bent geworden. Wat moet je?’ Nee hoor, aardig doen was al gepasseerd hoor. Niet dat hij al extreem irritant deed maar goed whatever. Hij zou haar enkel en alleen uit horen en dan zou hij wel naar binnen gaan of naar de sportvelden wist hij veel, zolang hij dan maar weer weg was van haar. ‘Maar aye, jij weet mijn naam. Dan is het wel zo fair dat ik de jouwe weet?’ Serieus, hij had geen clue wie de chick kon zijn.  

TAG:Aurélia | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   ma mei 04, 2015 10:33 pm
You know nothing
I don't think you're special, I don't think you're cool
Net toen ze dacht dat haar dag niet erger kon gebeurde er iets. Niet iets waardoor het slechter werd, oh nee. Blijkbaar was de dude die de bal niet kon vangen dus het slachtoffer van Aly. Ja je kon het gerust slachtoffer noemen. Arme Adrian, hij wist waarschijnlijk nog van niks. Nah, veel medelijden had ze niet. Gewoon een sullig brits jongetje meer niet. Daarom lach ze ook even helemaal in een deuk. Ze werd raar aangekeken en daar hadden ze wel al het recht op. Hun wisten niet wat er grappig was. ‘Ja?’ zei de jongen toen ze vroeg of hij Adrian was. Aurélia had ineens weer energie en haar humeur was er weer op vooruit gegaan. Omg en hoe boos ging Aly worden als ze hoorde dat ze een gesprekje had gehad met haar lieve vriendje. Geweldig, boze Aly die haar geen vlieg kwaad kon doen was het beste, gewoon omdat ze sterker was en dat wist Aly wel. Die scherven van de spiegel zaten er diep in, phoe.

‘Fijn dat ik je laat lachen, de reden kan me eigenlijk helemaal geen fuck schelen maar sinds je plots zo aardig bent geworden. Wat moet je?’ zei hij. Pff stoer hoor. Aurélia vond het ook niet makkelijk om aardig over te komen. Enkel grinnikte ze even. Ze nodigde hem uit om naja.. even een praatje te maken gheghe.  ‘Maar aye, jij weet mijn naam. Dan is het wel zo fair dat ik de jouwe weet?’ zei hij. Ehmm ja die liet ze nog even achterwegen hoor. Aly zou vast wel hebben verteld over het monster dat haar tegen de spiegels aan had geslingerd, dus ook haar naam. “Oh het is niet een big deal. Ik kende je naam omdat ik laatst met Aly bij het zwembad zat. Er was een gast waarmee ze aan het flirten was en Aly was nogal lustig you know. En toen vroeg die gast ‘what about Adrian’ dus ja zo” zei ze chill en haalde haar schouders op. “Ik ken Aly al best lang weetje. Langer dan jij” zei ze en zette even de nadruk op langer. Ze sprong even van het muurtje op de afstand te vergroten want ze wist niet hoe hij ging reageren op haar naam.

Ze liep een paar passen van hem vandaan alsof ze weg ging maar draaide zich daarna weer om. “Ohja, ik ben Aurélia” zei ze met een neppe glimlach. Om eerlijk te zijn, vond ze dit wel heel leuk hoor. Gheghe, ze hoopte natuurlijk op een boze Adrian.

Outfit - shoes

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   zo mei 24, 2015 5:23 pm


I call it peoples and leave 'em in 100 pieces divided
That's cold blooded
Adrian begreep er helemaal niets van. Iets wat dus serieus niet aan hem lag maar gewoon aan het meisje zelf want yeah. Zij lag hier maar uit het niets bijna in een deuk dus yeah wie is de rare hier? For sure hij niet. Maar de chick wist dus blijkbaar zijn naam. Niet heel moeilijk want tja ze zaten op een school en daar werd nu eenmaal geroddeld en alles. Maar even goed wilde hij nu wel graag weten wie het was. Puur en alleen zodat hij wist dat hij haar in de verdere toekomst beter kon mijden en alles. Dat was altijd handiger als je een naam had en zo. Wat er nog verder van deze random ontmoeting ging komen wist hij ook niet goed, maar even goed boeide het hem nu eigenlijk ook niet zo veel.

Haar gelach begon hem te irriteren. Merendeels ondat hij ook wel wist dat ze hem aan het uitlachen was om de een of andere reden. Wow, humor 12/10 hoor. Nee, for real deze meid moest eens eventjes haar hoofd laten checken op eventuele kortsluitingen hoor. Ze zouden er vast veel vinden. Maar al heel snel kwam ze toch af met een soort verklaring of iets wat daarop moest lijken. Dus ze had Aly gezien in het zwembad? Flirten met een andere jongen? De woorden staken hem een beetje maar hij liet er niet heel veel van merken waarom zou hij ook. Er zou even goed vast wel een verklaring voor zijn. Waarschijnlijk was het gewoon die gast die aan het flirten was met haar in plaats van andersom of zo? Yeah, dat zou het wel zijn. Kort trok hij zijn wenkbrauw op. Ze kende haar al langer als hem. Aly had wel verteld dat hier enkele figuren van haar verleden rondliepen. Een jongen en dan nog een meisje. Aurelia, degene die haar dus tegen de spiegels had aan gegooid. Yeah, slim was hij nog wel dus hij had het ook al meteen door. De oude Adrian zou haar al lang zelf tegen de muur hebben aan gegooid. Maar sinds hij onder Jean’s hoede was gevallen, was hij toch wat veranderd. Beetje maar hoor. Ze hadden er nog maar een les op zitten, maar het had al wel geholpen.

‘Ah, dus jij was degene die het grappig vond om haar tegen de spiegels aan te gooien? Ik weet niet wat je je in je hoofd haalt, maar als je denkt dat ik geloof wat jij zegt dan ben je dommer dan je eruitziet.’ Kort haalde hij zijn hand door zijn haren en duwde zichzelf van de muur af. ‘Maar ik weet wel wie je bent, dat je de grootste hekel aan haar hebt moet jij weten. Maar dat ligt in het verleden. Dus ga verder met je leven of wat dan ook.’ Wat voor response hij van haar zou krijgen wist hij niet, maar hij bereidde zich al wel voor op gebruik van mutatie. Telekinese was iets waar hij niet al te veel zou kunnen tegen doen, maar hij kon zich wel verzetten als de beste.

TAG:Aurélia | WORDS:### | CREDIT:LESLY
[/quote]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   zo mei 24, 2015 7:38 pm
You know nothing
I don't think you're special, I don't think you're cool
Ze was in lachen uit gebarsten en daarbij bijna gestikt in water. Het stikken zag er niet uit maar daar kon ze niks aan doen. Het was zijn schuld dat ze zo moest lachen. Er was niks grappigers dan erachter komen dat Aly dus met hem was. Een knulletje met een knap gezichtje en een dom brits accentje. Zijn hele verwarring dat ze aan het lachen was vond ze ook grappig. Tuurlijk kwam hij haar kant op voor een verklaring en die ging hij krijgen. Ja ehm, voordat ze haar naam gaf vertelde ze even over Aly en dat lekkerding in het zwembad. Als ze zo keek naar Adrian.. Hmm Aurélia had voor de andere Engelsman gekozen. Maar als het ging om het kiezen dan was dat geen keus voor Aly. Nee joh, typisch Aly om gewoon vreemd te gaan. Hij wist het goed te verbergen maar tuurlijk deed het hem wel wat. Aurélia kende een kant van Aly die hij waarschijnlijk nog niet had ontmoet. Poor guy. Als zijn vriendin hem wat details over Aurélia had verteld dan kon hij zo wel raden wie ze was. Ze was Aurélia, de bitch die haar tegen de spiegels had gesmeten. Bij de gedachte alleen al kwam er een smile op haar gezicht.

‘Ah, dus jij was degene die het grappig vond om haar tegen de spiegels aan te gooien? Ik weet niet wat je je in je hoofd haalt, maar als je denkt dat ik geloof wat jij zegt dan ben je dommer dan je eruitziet.’ zei hij. Ze draaide om en grinnikte. “Geloof het of geloof het niet, het is de waarheid. ” zei ze met een glimlach. “En ja.. dat vond ik grappig. Heel erg grappig” zei ze erbij met duivels grijnsje. Ze wist niet wat hij nog meer ging zeggen maar als het dan verkeerd aankwam dan kreeg hij wel te zien met wie hij te maken had. ‘Maar ik weet wel wie je bent, dat je de grootste hekel aan haar hebt moet jij weten. Maar dat ligt in het verleden. Dus ga verder met je leven of wat dan ook.’ zei hij. De glimlach die op haar gezicht veranderde in een serieus gezicht. “Dus je bedoeld gewoon zand erover en vergeten?” vroeg ze en schudde daarna haar hoofd om duidelijk te maken dat het niet zo simpel ging. “Als je denkt dat ik Aly gewoon laat wegkomen met wat ze heeft gedaan, dan heb je het mis” zei ze fel. Niemand deed daar wat aan, ze zal Aly voor de rest van de tijd hier herinneren aan wat ze had gedaan. Want ze had er duidelijk nog geen spijt van.

Aurélia stond in een flits achter hem, zo snel dat hij het niet eens had gezien. Ze hield hem vast met telekinese waardoor hij niks kon dus hij zou wat druk voelen op zijn lichaam. Ze tuurde over het plein om haar opties te bekijken. Ze keek in haar hand waar ze een aansteker in had en naar de fontein. Ze liep nu van achter hem naar voren waarbij ze haar hand over zijn schouder en boven lichaam liet glijden en pakte daarna een hand vast. “Wat heb je liever? Brandende kleren of natte kleren?” vroeg ze met een duivels grijnsje en hield hem nog stevig vast op zijn plek zodat hij niks kon.

Outfit - shoes

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   zo mei 24, 2015 8:04 pm


I call it peoples and leave 'em in 100 pieces divided
That's cold blooded

Adrian schudde zijn hoofd even. Dat kon de waarheid niet zijn. Niet na alles wat ze inmiddels toch wel hadden doorstaan. Anders was alles een simpele leugen geweest en nee, dat kon gewoon niet. Het zou gewoon aan haar mutatie hebben gelegen meer niet. Die dingen konden nu eenmaal gebeuren, bij hem kon het ook gebeuren al had hij die kant van zichzelf wel onder controle dus nee. Aurélia wilde hem gewoon uit de kast lokken of wat dan ook. Iets wat hij niet meer liet gebeuren. Dan zorgde Jean er wel voor dat hij meteen van het eiland af moest en dat hij gewoon ergens in een gevangenis terecht kwam. Dus, for his own sake moest hij zichzelf wel rustig houden. Niet dat hij er voor nu al veel moeite mee had hoor. Nee, simpele leugens kon hij nog wel hebben hoor. Maar even goed kon hij het niet hebben dat mensen als deze chick hem gewoon niet met rust konden laten. Like, zoek je eigen leven of zo?

‘Ieder zijn eigen humor neem ik aan.’ Wie hield hij voor de gek? Er was een tijd geweest waarin hij dat zelf ook nog grappig zou hebben gevonden. Nog steeds hoor, maar niet als het neerkwam op mensen als Aly. Zo erg was hij nu ook niet dat hij daarmee ging lachen. Blijkbaar had hij een gevoelige snaar geraakt bij het kind aangezien hij eindelijk die debiele grijns van haar gezicht had kunnen krijgen. Hah win! Blijkbaar zaten er niet alleen maar noten in het hoofd van deze chick en kon ze dus nog wel nadenken. Kijk als ze dat al kon was de rest ook niet zo moeilijk om te doen hoor. Het was uiteindelijk een kwestie van willen. Als Aurélia zodanig in het verleden wilde blijven hangen ging ze dat maar ergens anders doen want hier had hij geen tijd voor. De felheid waarin ze plots ontstak zorgde ervoor dat er een korte grimas op zijn gezicht ontstand. Aha, zo makkelijk was het dus om deze chick boos te krijgen. Misschien kon hij hier nog wel wat lol in beleven. ‘Ik heb niks gezegd over vergeten. Maar als jij te zwak bent om je over zoiets heen te zetten en je te gedragen naar je leeftijd heb je echt wel een probleem hoor.’ Deze chick moest even prioriteiten gaan stellen die beter waren voor haar hoor. Want met deze houding zou ze hier snel genoeg een paar vijanden maken.

Voor hij het door had was het meisje achter hen verschenen en kon hij zich niet meer bewegen. ‘Dit is echt zo volwassen van je. Wow.’ Doei, als zij haar mutatie ging gebruiken door dat ze het niet kon winnen met woorden was het niet zijn fout als dit ging escaleren tot meer. ‘Eerlijk vechten is ook al moeilijk voor je blijkbaar. Bang dat je verliest zonder je mutaties kleine meid?’ De aanraking bracht niets teweeg bij hem. Maar hij had nu wel een perfecte aanleiding om haar af te leiden. Meteen richtte hij zijn blauwe ogen op de haren waardoor hij zijn mutatie inschakelde. Het was maar puur ter afleiding hoor. Met wat moeite kreeg hij uiteindelijk ook weer vat op zijn lichaan en greep haar pols vast waardoor ze nu gewoon de volle lading op haar afstuurde. Ze zou zich niet eens kunnen verzetten.

TAG:Aurélia | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   zo mei 24, 2015 11:34 pm
You know nothing
I don't think you're special, I don't think you're cool
Oeh wat zou ze het geweldig vinden om in zijn hoofd te kunnen kijken. Jammer genoeg kon ze dat niet. Toch als ze details zou willen dan kon ze die wel aan iemand vragen. Iemand waarmee ze de laatste tijd sowieso had samengewerkt. Jackie en haar telepathie, heel handig. Hij mocht zijn best doen het niet te geloven maar Aurélia wist dat ze hem met zijn neus in feiten had gedrukt. Dat met die guy in het zwembad was dan wel geweest om Aurélia jaloers te maken, maar het was wel gebeurd. Aly had haar mutatie gebruikt, en expres. Net al toen op Sam. En waarom zou ze haar mutatie niet gebruiken? Aly deed hetzelfde toen dus dat leek wel fair. ‘Ieder zijn eigen humor neem ik aan.’ zei hij. Ja dat was het, niet iedereen vond het leuk om mensen tegen spiegels te gooien. Ze knikte instemmend en gaf aan dat het daar wel aan kon liggen.

Toen hij zei dat ze niet in het verleden moest blijven hangen verdween die grijns. Het maakte haar wat boos, puur omdat hij niks wist van wat er echt was gebeurd. Aly had waarschijnlijk gewoon weer een leugen verteld like always. Aurélia was degene die Aly tegen de spiegels had gesmeten. Dus dan was ze zeker ‘de grote boosdoener’ terwijl niemand de echte goede reden wist. Nou niet niemand, ze had het Jackie en Grace verteld. Als motief om haar te helpen met Aly gek maken ofcourse. Jackie en haar ansgt-ding en Grace met haar insecten-ding. Dat kon geweldig uitpakken. ‘Ik heb niks gezegd over vergeten. Maar als jij te zwak bent om je over zoiets heen te zetten en je te gedragen naar je leeftijd heb je echt wel een probleem hoor.’ zei hij. Ze trok even haar wenkbrauw op. “Zoiets? Volgens mij heb jij geen idee van wat er écht is gebeurd toen.” zei ze zonder twijfel. Hij wist sowieso niet haar kant van het verhaal. Alleen die van Aly natuurlijk.

Ze hield Adrian vast met telekinese zodat ze de macht over hem had. ‘Dit is echt zo volwassen van je. Wow.’ zei hij. Hah wat een schijterd, ze had nog niks gedaan. Serieus, Aly was stoerder geweest dan dit ‘Eerlijk vechten is ook al moeilijk voor je blijkbaar. Bang dat je verliest zonder je mutaties kleine meid?’ zei hij. Ze lachte. “Om eerlijk te zijn, tuurlijk ben ik bang om te verliezen zonder mijn mutaties. Maar dat maakt het niet oneerlijk vechten hoor” zei ze eerlijk. Ja ze eerder ook al eerlijk geweest, over Aly in het zwembad. Plus het feit dat Aly ook haar mutatie gebruikte, en was het tenslotte wel Aly waarmee ze ruzie had.

Aurélia draaide zich naar waarmee ze eerst nog giftig keek maar.. Zijn ogen. Verward keek ze weg waardoor ze haar concentratie wat verloor. Wat was dat? Haar hart was sneller gaan kloppen en naja.. dat betekende niet veel goed. Ze probeerde na te denken tot haar pols werd vast gepakt, shit. Het gevoel dat door haar heen stroomde.. ze keek op en begon en haar ademhaling ging langzamer. “Wat doe je met me?” zei ze en trok haar hand terug maar bleef staan. Dat gevoel moest weg. “Oh dus jij hebt ook z’on fuckmutatie? Wat wil je dan, dat ik je ga zoenen?” zei ze en probeerde boos te klinken. het klonk meer uitdagend maar daar kon ze niks aan doen. Met haar armen over elkaar stond ze tegenover hem. Haar nagels in haar boven armen gedrukt. Ze moest veel moeite doen om hem niet aan te raken ofzo. Wat wou hij hiermee bereiken? Ze vermeed oogcontact en probeerde grip te houden op Adrian, wat niet echt lukte.

Outfit - shoes

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   wo mei 27, 2015 6:54 pm


I call it peoples and leave 'em in 100 pieces divided
That's cold blooded
Ergens wilde hij het gewoon niet geloven weetje. Misschien was hij daar dan wel weer zo naïef in, maar hij kon het gewoon niet. Daarom hield hij zich maar voor dat die gast op Aly was afgestapt en niet anders. Als hij dat wilde geloven was dat toch zijn zaak. Maar evengoed dat Aurélia hem gewoon dit mooi vertelde in plaats van dat zijn vriendin het deed, wel dat was ergens best wel pijnlijk. Maar hij weigerde zijn emoties de vrije kant op te laten gaan. Dat liep altijd slecht af, en hoe graag hij deze chick het liefst van al ergens midden in de oceaan, dood liefst, zou willen droppen. Had hij aan zichzelf en aan Jean beloofd dat hij dingen ging proberen op lossen op een andere manier. Een veel saaiere en minder doeltreffende manier als je het aan hem vroeg hoor. Serieus, zijn manier was dan misschien met een niet zo’n goede afloop maar wel 100 maal zo leuk om te doen.

‘Wel, enlighten me.’ Serieus hoor, deze chick was even te irritant voor woorden. Maar als ze dan toch zo graag hem met zijn neus op de feiten wilde drukken, dat ze hem dan maar eens ineens haar kant vertelde want hij zat blijkbaar helemaal fout. Even tho vond hij nog steeds dat ze na al die jaren echt wel verder moest gaan maar dat lag misschien aan hem? Aly was met haar toenmalige vriend in bed gedoken. Aye, best wel erg en alles. Maar hoelang was dat nu weer niet geleden? Juist ja, daar had je zijn punt dan. Tijd waste alle wonden of zo? Wist hij veel, zo goed was hij niet in al die filosofische bullshit. Dat had hij niet meegekregen van thuis uit of zo en zelf had hij nooit veel zin gehad om op te dagen in die rare lessen so yeah. Maar boeien. Dat Aurélia hem alles even ging vertellen, was niets iets wat hij verwachtte dat ze zou doen. Nah, ze zou hem waarschijnlijk nog verder uit zijn kast proberen lokken. Al zou ze echt niet slagen!

‘Wat jij wil mate.’ Sprak hij koeltjes met zijn accent dat heel eventjes tevoorschijn kwam. Hea, nu ging ze het ook meteen krijgen hoor als ze het wilde. Van zodra hij haar blik voor heel even vast had, wist hij dat hij beet had. Als hij het nu echt smerig wilde spelen dan ging hij erop in. Maar dat deed hij dus niet. Dit was puur om haar af te leiden en voor de rest kon ze naar de maan lopen. Zijn mondhoeken trokken omhoog tot een licht brutaal grijnsje, al zou dat bij haar wel niet meer zo overkomen. Nee, op dit punt werden haar gedachten al troebel, en zou ze al weerstand moeten gaan bieden om hem niet meteen te bespringen. Al zou hij dan heel vriendelijk uit de weg gaan hoor, dat ze met haar gezichtje tegen de muur aan knalde of wat dan ook. Yeah, dat was wel grappig! Geamuseerd moest hij eventjes lachen om wat ze zei. ‘Nah, liefst niet. Maar hey, dit is niet oneerlijk vechten hoor. Jou woorden.’ Klonk het op een luchtige toon terwijl hij even zijn wijsvinger kort tegen haar voorhoofd liet tikken. Iets wat er wel voor zorgen dat er een nieuwe golf van al die funny feelings door haar heen zou gaan. Niet dat het hem vele boeide tho. Inmiddels kon hij zich ook al weer vrij bewegen, haar volledige grip was dus mooi weg. Wel, mission succeeded tbh. ’Moest je nog wat kwijt? Of ga je nu gewoon een heel eind oprotten?’ Dat zou vrij moeilijk gaan tho. Enkel en alleen als hij de verbinding die ze hadden gemaakt nu zou verbreken. Maar dat stelde hij nog even uit tho. Puur om enige verassingsaanval te vermijden.

TAG:Aurélia | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   zo mei 31, 2015 7:25 pm
You know nothing
I don't think you're special, I don't think you're cool
De jonge met het suffe britse accent was het vriendje van Aly. Wat ze ergens wel heel grappig vond, aangezien ze Aly kende en wist dat ze beter kon krijgen. Ze zat ook vol verrassingen he. Maar respect hoor, je moet het maar vol zien te houden met de grootste bitch die er is. Haar agressieve, gemene en sloerie gedrag was niet iets waar iedereen van hield. Ze had wel rond gehoord dat ze niet bevriend was met iedereen door haar arrogantie. Ze was zelf ook niet perfect en lief maar dat was haar manier van doen. Ze was fel en irritant maar ze leek niet op Aly. En dat wou ze ook geen enkele manier. Daar walgde ze van.

Haar vriendje leek geen ene fuck te geven om wat er was gebeurd. Nee tuurlijk niet, voor hem stond gewoon een meisje dat zich aanstelde en van een mug een olifant maakte. Hmm misschien, maar dat maakte niet dat ze Aly minder haatte. Het was haar mutatie geweest, dat maakte het dus honderd procent Aly’s schuld. ‘Wel, enlighten me.’ zei hij. Owh, nah. Ze had eigenlijk geen zin om dat hele verhaal te vertellen. “Nah.. ik wil niet het hele verhaal vertellen. Om het kort te houden: Aly is erg jaloers op mij. Waardoor ze geen enkel spijt heeft van alles wat ze heeft gedaan tegen mij.. Alsof het haar beter maakt..” zei ze en het laatste nogal sarcastisch. Want het had Aly echt niet beter gemaakt. Ze grinnikte er even om, het was haar gelukt om haar pijn te doen. Maar dat maakte Aurélia niet bang, het maakte haar sterker.

Vechten met mutatie was niet oneerlijk vechten. Aly had dat toch ook bij haar gedaan. ‘Wat jij wil mate.’ zei hij. En toen, op het ene moment stond ze te grinniken en verliep het idee van hem in de fontein te gooien soepel door haar hoofd. Maar op het andere moment had ze geen controle meer en voelde ze een rare drang naar hem toe. Lust? Hoe kon dat naast al die haatgevoelens? Het was de raarste combinatie van emoties ever, serieus. ‘Nah, liefst niet. Maar hey, dit is niet oneerlijk vechten hoor. Jou woorden.’ zei hij met een tikje tegen haar voorhoofd. Shit, hij had freaking gelijk. Dit was zo idoot en stom, van haarzelf maar ook van hem. Echt hoor wat een sukkel, ugh. “HAh, uh dat neem ik terug oke?” zei ze geïrriteerd. ’Moest je nog wat kwijt? Of ga je nu gewoon een heel eind oprotten?’ vroeg hij. Ze gromde en zette een stap achteruit. Sloeg haar armen over elkaar en ging sterk staan alsof ze nooit wat had verloren. “Stop met je fuckding en ik gebruik mijn mutatie niet meer” zei ze serieus. Ze bleef hem strak aankijken en wachtte af.

Outfit - shoes

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   vr jun 05, 2015 9:45 pm


I call it peoples and leave 'em in 100 pieces divided
That's cold blooded
Dat Adrian er niets om gaf wat er tussen hun was gebeurd was wel ja normaal? Wist hij veel. Het was niet hij die bevriend was geweest met Aurélia, dus moest hij daar ook niets van weten. Hij wist enkel de kant die Aly hem verteld had en ja goed het was misschien oneerlijk om enkel zo te oordelen, maar aye als het meisje voor hem niks wilde zeggen daarover kon hij ook niets anders hoor. ‘Hm, ik zou graag de twee kanten van het verhaal horen hoor. Maar even goed, als het haar zogezegd niet beter maakt dan maakte het jou wel beter right? Dus dan kan je toch ook verder gaan, en geen aandacht meer besteden aan haar?’ Echt, uit meisjeszaken probeerde hij echt uit te blijven hoor. Het irriteerde hem alleen maar dat ze het niet gewoon heel simpel terug konden goed maken of elkaar simpelweg nooit meer aankijken. Op dat vlak waren zij toch veel simpeler hoor. Maar ja goed, kijk hij had een poging gedaan om haar iets of wat te proberen begrijpen iets waar hij misschien nog wel voor op zijn donder zou krijgen van Aly maar aye het zij zo.

Natuurlijk ging hij ook gebruik maken van zijn mutaties. Het enigste wat hij nodig had was oogcontact en dat was dan ook nog eens in orde gekomen. Haar eigen schuld tho. Het eerste moment had het haar verward, net goed dan kon hij het gevoel verder door haar heen laten gaan en haar zo volledig afleiden en zich los breken van haar greep. ‘Daar is het te laat voor hoor.’ Sprak hij koeltjes. Terugnemen for real, hoe oud was ze? 5? Dat ze een stap achteruit deed was al iets positief. Al raakte hij de connectie met haar niet kwijt hoor. Nee, dat kon ze mooi vergeten. ‘Hoe dom denk je dat ik ben? Daar komt niets van. En alsnog wat als ik het deed? Wat zou je dan doen? That’s right mij aanvallen, en daarvoor pas ik. Dus draai je maar gewoon om en ga je bezig houden met weet ik veel wat.’ Hij was hier klaar mee. Echt hoor, als ze al had gedacht dat hij haar zo simpel los zou laten dan was ze niet bepaald slim te noemen. Maar goed, wie was hij om daarover te oordelen right? Adrian bleef haar met diezelfde rustige blik aankijken, hoeveel zou ze kunnen verdragen?

TAG:Aurélia | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   vr jun 05, 2015 10:54 pm
You know nothing
I don't think you're special, I don't think you're cool
Dit was toch wel het meest frustrerende ever. Het loser vrineje van Aly had net z’on mutatie als Aly. Die hij op haar had gebruikt. Wat hem dus een aantrekkelijke loser maakte. Lust, wat haar de neiging gaf om hem te zoenen en meer. Ugh het was toch wel de ergste situatie waarin ze zich kon vinden. ‘Hm, ik zou graag de twee kanten van het verhaal horen hoor. Maar even goed, als het haar zogezegd niet beter maakt dan maakte het jou wel beter right? Dus dan kan je toch ook verder gaan, en geen aandacht meer besteden aan haar?’ zei hij. Djeez, hij begreep echt niet hoe dit ging. Dat het Aly niet beter had gemaakt dat betekende niet dat Aurélia wel beter was geworden. “She ‘fucked’ my boyfriend.” siste ze fel. “Hoe zou dat mij beter moeten maken, of voelen?” vroeg ze en voelde de woede in haar oplaaien. “En ze deed het expres! Geloof het of geloof het niet Adrian maar jou vriendin is een hoe-” stopte ze. Ze slikte even en keek weg. Hij wist wel wat de bedoelde.

Ze ging zei dat ze haar mutatie zou stoppen als hij dat ook deed. Wat ze dus dan eigenlijk niet van plan was. ‘Daar is het te laat voor hoor.’ zei ze terwijl ze hem niet meer aankeek en een al afstand had genomen. ‘Hoe dom denk je dat ik ben? Daar komt niets van. En alsnog wat als ik het deed? Wat zou je dan doen? That’s right mij aanvallen, en daarvoor pas ik. Dus draai je maar gewoon om en ga je bezig houden met weet ik veel wat.’ zei hij. Hm was dat zo makkelijk te zien? En weglopen? Nou nee, dat kon niet hoor. Hoe wou hij dat ze gewoon wegliep terwijl ze nu niks anders voelde dan de drang om bij hem te zijn. Oke dan niet. Aurélia keek weer naar hem toe en nepte weer een grijns. “Daar is het nu te laat voor” zei ze koeltjes. Net als hem. Ze liep naar hem toe. Waarbij ze maar een paar centimeters van hem was verwijderd en keek hem strak aan met haar fel blauwe ogen. “Je mutatie heeft een aantrekkingskracht, hoe wil je dan dat ik weg ga? Ik wil niet net als Aly handelen maar je geeft me geen andere keus. Dus waarom maak je niet af waar je aan bent begonnen.. Seducer?” zei ze zacht en trok haar wenkbrauw op. Nee zo snel gaf ze niet op.

Outfit - shoes

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
So what do you know? Oh you know nothing. vs Adrian
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Hold back the river [&Adrian]
» Take me into your loving arms and don't ever let go|&Adrian Harper

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: