INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 You know how I feel [&Aurélia]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: You know how I feel [&Aurélia]   za apr 11, 2015 10:34 pm

Sun in the sky
You know how I feel


Snel verplaatste Aly zichzelf door het kleine kamertje heen en begon ze zich klaar te maken voor de beach party die gaande was in de Italiaanse stad, en wie zou Aly zijn als ze er niet heen ging? Right, ze was uitgenodigd door Fabiano en die had haar verteld dat dit het beste feestje ever zou worden, dus echt niet dat ze het ging afslaan. Hij was er al en ze wilde niet al te veel tijd verspillen. Aly wist hem wel zover te krijgen om haar nog even op te halen in zijn mooie witte cabrio. Maar I mean, natuurlijk wilde hij haar ophalen. Daarom had ze gewoon snel een sexy bikini uit de kast gehaald samen met een heel leuk jurkje die ze er eerst nog overheen aantrok. Haar make-up was redelijk neutraal maar wel heel erg mooi en sexy. Al snel hoorde ze een toeter voor het huis en ging ze nog eventjes met haar handen snel door haren heen die gewoon wild over haar schouders hingen. Ze had niet veel nodig dus pakte ook niet veel, alleen haar mobiel om eerlijk te zijn, want ook geld had ze niet nodig. Het was voor haar heel makkelijk om alle jongens drankjes voor haar te laten komen dus waarom zou ze moeite doen om geld mee te nemen?

Snel trippelde ze de trap af op teenslippers en gooide ze de deur open waar Fabiano al stond te wachten met een brede grijns op zijn gezicht. Vrijwel meteen kwam hij op haar af en legde hij zijn handen op haar heupen waarbij hij met zijn handen een beetje omhoog ging over haar rug die ontbloot was door het jurkje. Hierdoor kon ze er helemaal niets aan doen dat ze jongen ineens overspoeld werd met lust, ze had er nog helemaal geen controle over, al vond ze het nu ook helemaal niet erg hoor. Hij draaide samen met haar een klein beetje en drukte haar dichter tegen zich aan terwijl hij zijn lippen ook meteen op die van haar drukte. Ze zoende hem ook meteen terug maar wist dat als dit langer door zou houden ze straks niet meer op het feestje aan zouden komen. Daardoor drukte ze hem al snel ook weer een beetje van haar af en wachtte ze tot hij weer een beetje helder kon nadenken. ”Abbiamo prima otteniamo Aurélia altrettanto bene?” Zei ze met een knipoog naar de jongen - ja, haar Italiaans werd met de dag beter - waarnaar ze met wiegende heupen naar de witte cabrio toe liep en zonder de deur open te maken erin sprong. Ze ging ook niet naast de stoel van Fabiano zitten maar op de leuning van de achterbank, dat was veel leuker. Fabiano moest nog even bij komen van het gevoel van net maar ging daarna ook weer zitten. ”Oke dan, let’s goo!” Riep hij vrolijk waarbij hij de auto startte en weg begon te rijden. Even kort riep Aly in alle enthousiasme met hem mee en reden ze richting Aurélia’s plaats.

Voor het gebouw waarin Aurélia verbleef stopte hij weer en toeterde hij een paar keer, Aly had haar al een berichtje gestuurd dus ze wist dat ze haar nu kwamen ophalen. Lang duurde het ook niet voordat het meisje de flat uit kwam en meteen kwam er een grote grijns op haar gezicht. ”Heee Auri!” Riep ze naar het meisje en maakte duidelijk dat ze naast haar moest zitten op de leuning. Fabiano grijnsde eventjes naar het meisje. Het hongaarde meisje ging naast Aly zitten en eventjes stak Aly haar tong naar haar uit. ”Ready to party?” Vroeg ze grijnzend aan haar wanneer Fabiano de auto weer in beweging bracht en hun naar het feestje toe begon te rijden.

Het duurde niet lang voordat je de luide muziek van de beach party kon horen en al heel veel mensen zag lopen over straat in bikini’s en jurkjes. Hier werd Aly nu echt blij van en ze kon niet wachten om zichzelf ook al te bevinden tussen de vele mensen die aan het dansen waren op de muziek. Jammer genoeg zou het nog wel even duren voordat Fabiano een plekje had gevonden voor zijn auto, of eigenlijk was dat niet Aly’s probleem right? Ze keek even Aurélia met een grijnsje aan. ”Kom wij gaan alvast.” Zei ze tegen haar en boog zich even voorover over Fabiano heen, op een verleidelijke manier waarbij ze hem een lange kus gaf. ”Andiamo avanti, ti vedo di nuovo.” Zei ze met verleidelijke stem tegen hem waarbij ze vertelde dat zij alvast weg zouden gaan en dat ze hem zo wel weer zouden zien. Hierna pakte ze Aurélia’s hand vast en trok ze haar mee de auto uit. Ze zwaaide nog eventjes naar Fabiano en liep vervolgens samem met Aurélia richting het feestje met sierlijk bewegende heupen waarbij het jurkje sierlijk mee bewoog. De muziek stak haar al helemaal aan en ze wilde nu al zo graag gaan dansen, het was niet normaal. Met Aurélia’s hand nog steeds vast begon ze ernaar toe te rennen en duwde ze zichzelf en het Hongaarse meisje tussen de mensen door richting de bar, voor wat tequila. Daar stond ook meteen een leuk groepje jongens en eventjes stopte Aly om Aurélia met wiebelende wenkbrauwen aan te kijken. ”Hot damn, look at that.” Grinnikte ze waarnaar ze erop afstapte en naast een hele leuke gespierde vent ging staan. Die draaide zich meteen om en keek haar met een brede grijns aan. ”Ciao ci equità,” Zei hij waarbij hij zijn ogen eventjes over haar heen liet glijden en ergens bij haar borst even stopte om te grijnzen. ”Ciao anche a te, non vuoi comprare da bere? Due per favore.” Zei ze terg waarbij ze haar hand even over zijn bovenarm liet glijden, om haar mutatie in werking te laten treden, en dat werkte ofcourse perfect. Hij zorgde er meteen voor dat de man achter de bar een drankje voor haar ging halen en ook een Aurélia. Zo handig die gave van haar. De man zette twee glaasjes met tequila neer voor haar en Aurélia samen met een potje zout en een citroentje. Ze draaide zichzelf weer richting het meisje en hield het glaasje voor haar. ”Cheers!” Zei ze vrolijk tegen het meisje terwijl de jongen inmiddels achter Aly was gaan staan en zijn handen op haar heupen had gelegd. Het duurde niet lang voordat ze zijn lippen in haar nek voelde en zijn handen richting haar buik gingen. Alsof het Aly niet zoveel kon schelen bleef ze haar aandacht op het meisje gericht houden terwijl ze de tequila shot nam, waarnaar ze al snel een leuke jongen spotte die haar de hele tijd aankeek, niet Aly maar Aurélia. ”Ik zie dat jij ook bekijks hebt,” Zei ze met een grijns tegen het meisje..

Bikini
Jurkje
THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You know how I feel [&Aurélia]   wo apr 22, 2015 3:21 pmMad sounds
Make you get up and dance, yeah they make you get up
 
Aurélia draaide tevreden een rondje voor de spiegel. Ja dat zag er wel strandfeest-waardig uit. Aly zei dat het enorm en cool was en alleen echte feestbeesten daarheen kwamen. Perfect dus, want Aly en Aurélia waren de beste natuurlijk. Ze droeg een bloemetjesbikini en een wit jurkje erover aan. Haar lange wilde haren los en ze was klaar om te gaan. Ze checke nog even haar telefoon maar ze zag al een auto voor het flat gebouw waar Aurélia een appartement had. Oeh, niet slecht hoor. Aly had wel gezwijmeld bij een rijk ventje dus. Alright then. Nadat ze de trap naar beneden had gelopen liep ze met een grijns naar de witte cabiolet. ”Heee Auri!” zei Aly  terwijl ze instapte en naast Aly plaats nam. “Hee Alibaba” zei ze grappend. Ze was al erg hecht geworden met haar sins ze hier was gekomen. Ze waren allebei echte partybeesten en niet van hier. Al hoewel Aurélia natuurlijk gewoon uit Europa kwam en Aly niet. ”Ready to party?” vroeg Aly. Meteen lachte ze, dat was een overbodige vraag hoor. “Always” zei ze en trok haar wenkbrauw op.

Het strand waar het feestje zich aan het opbouwen was stond al vol met mensen. Jep, dus de dude waarmee ze heen reden moest nog een plekje vinden. Jammer dan voor hem, Aly en Aurélia gingen gewoon al naar het feest hoor. Iets wat Aly duidelijk maakte aan hem. Sorry hoor, adios. Ze stapten de auto uit en binnen no time had Aly haar al door de menigte heen gesleurd. Whoo, het feest zag er echt goed uit maar wat er rondliep nog beter. En nee, dan had ze het niet over zichzelf, maar over de guys. Al snel stonden ze al bij de bar voor tequila, Aly’s favorite ofcourse. ”Hot damn, look at that.” zei Aly met wiebelende wenkbrauwen. Aurélia grijnsde en rolde haar ogen, echt hoor. Hoe kon ze iemand al uitzoeken in de eerste minuut op een feest. Zelf keek ze wel wat ze zo meteen om haar heen had hangen voor aandacht. Ze brabbelde wat Italiaans met de dude terwijl Auri even rond tuurde. Oja, haar aandacht kwam er al snel bij toen de shots klaar stonden. Ze wist niet wie betaalde maar zelf deed ze dat niet hoor.

Aurélia nam de shot met een cheers, samen met Aly. Aly die ondertussen al iemand in haar nek had kwijlen. ”Ik zie dat jij ook bekijks hebt,” zei Aly en Aurélia keek om naar wie het ging. Oeeh. Ze grijnsde naar Aly terwijl ze zich omdraaide en keek naar de jongen. “Io vado a ballare!” riep ze en ging naar de menigte dansende mensen. Al snel voelde ze dat haar pols vast gegrepen werd en dat ze in een paar licht bruine ogen keek. De jongen keek har met een scheve grijns aan en bleef haar even aankijken. “Posso ballare con te?” vroeg hij en ze lachte. “Sì, sì” zei ze en trok hem mee naar de plek waar mensen allemaal aan het dansen waren.

Bikini - jurkje

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You know how I feel [&Aurélia]   za apr 25, 2015 11:00 pm

Sun in the sky
You know how I feel


Ofcourse moest Aly de beste manier van komen hebben en de aanpappen met de rijkste jongens in de stad, waar haalde ze andere geld vandaan. Zelf was ze niet de rijkste, ze had wel geld en ook een klein baantje maar het meeste ging op aan de huur, dus geld voor drankjes mochten anderen betalen. Het was ook wel een beetje aan de jongens om drankjes te kopen voor meisje he, dat zou een echte gentleman wel doen, en alle jongens deden dat voor haar. Nog nooit had iemand haar verleiding kunnen verstaan en dat zou nu ook niet gebeuren, geld voor drankjes was gewoon enorm overbodig, dat kreeg ze toch wel. Hier had Aurélia ook profijt van, want ze wist ze ook vaak zover te krijgen ook voor haar te kopen. Nah ja, eigenlijk kreeg ze gewoon alles voor elkaar met jongens, no problem. Ze had alleen geen zin om in deze drukte mee te gaan op zoek naar een plekje voor de auto, want dat ging nog wel even duren. Dat zou verloren tijd zijn en daar deed Aly niet aan, dus al snel vertelde ze hem in het Italiaans dat ze hem zo wel weer zou zien. Ze wist niet of dat zo zou zijn maar goed, dat boeide haar ergens niet echt. Het was niet echt dat ze iets had met de jongen, ze maakte eerder gebruik van zijn ‘vriendschap’ om dingen te krijgen, die kusjes die hij erbij kreeg waren gewoon geluk voor hem.

Al snel was ze met Aurélia uitgestapt en sleurde ze het meisje door de mensen heen, het was nog altijd een kunst om niet tussendoor vastgegrepen te worden door een of andere dude die door haar aanraking haar ineens aan zou vliegen, maar ze werd er steeds beter in. De kleine bar aan de rechterkant was haar eerste stop, sowieso. Eerst moest er wat alcohol in en wat was hier beter dan tequila shotjes? Bij de bar stonden tot haar geluk ook al een groep zeker niet verkeerd uitziende jongens en dat zei ze ook eventjes tegen haar vriendin. Ze rolde eventjes met haar ogen waardoor Aly zachtjes grinnikte. ”Wat?” Vroeg ze lachend waarnaar ze afliep op de jongens. Natuurlijk was het geen grote moeite voor haar om twee shotjes tequila van een van de jongens te krijgen die er nog bij verre het best uitzag. Ze draaide zich weer naar Aurélia toe en pakte het kleine glaasje op om vervolgens het shotje te nemen met zout en het citroentje erbij. Handen werden op haar buik gelegd waardoor ze even moest grijnzen en meteen voelde ze ook de lippen van de jongen in haar nek. Iets waarvan ze zeker genoot, want tja het was aandacht en ook nog net die aandacht waar Aly hier meestal naar zocht. Wel viel het haar op dat iemand ook Aurélia op het oog had, en wie beter als Aly kon het meisje even een duwtje in de rug geven om naar de jongen toe te stappen. Het meisje keek even waarnaar ze grijnzend terug keek. Jaha, natuurlijk had Aly het wel over een hele lekkere gast, anders had ze het niet gezegd. Het meisje draaide zich om en ging ze tussen de dansende menigte staan dansen. Heel even volgde Aly haar nog even tot de jongen die achter haar besloot haar aandacht weer te trekken door zijn handen over haar jurkje heen naar haar bovenbenen te laten glijden. Snel draaide Aly zich om en drukte ze haar lippen op die van hem om vervolgens ruig door hem achteruit geduwd te worden tot ze tegen een houten balk aanstonden. Hij tilde haar meteen om en drukte zijn lippen in haar nek. Zachtjes hijgend keek ze omhoog en ging ze even met haar armen over zijn gespierde armen heen, maar besloot al snel dat hij het misschien toch niet helemaal was. Nee, ze had nu eigenlijk nog helemaal geen zin in iets meer dan dit, eerst wilde ze nog dansen, van de muziek genieten en dronken worden. Ze duwde hierdoor ze jongen weer weg, al bleek dit makkelijker gezegd dan gedaan sinds de jongen behoorlijk sterk was en niet van plan was haar los te laten. Begon zelfs alleen maar hardhandiger te worden en behoorlijk opdringerig. Hierdoor begon ze zelf ook harder tegen te werken en liet ze ineens een intens gevoel van pijn door de jongen zijn lichaam glijden, al was dit eigenlijk al nergens meer voor nodig. Van achteren kwam er al een andere dude aangestormd die deze jongen even een flinke duw en vuist voor zijn gezicht gaf. Aly kwam van de houten balk af en keek toe hoe de jongen nog een twee vuist uitdeelde om er zeker van te zijn dat hij zijn les had geleerd waarnaar hij zich omdraaide naar Aly. ”Tutto bene?” Zei hij waarop ze snel even knikte. He, deze zag er ook niet slecht uit, en die skills waren ook niet mis. ”Grazie, e sì sto bene.” Zei ze terug terwijl ze het bandje van haar jurkje weer terug schoof. ”Capisco se non si vuole dopo questo, ma tu vuoi ballare con me?” Zei hij vervolgens, waarvan ze de helft niet helemaal verstond maar wel doorhad wat hij bedoelde, dus al snel wel knikte. Ze keek nog even naar de andere gast die leek geen idee meer te hebben van wat er was gebeurd. De nieuwe jongen knikte grijnzend en begon achteruit te lopen, de dansvloer op. Aly probeerde de act iets langer door te laten gaan en ging voorzichtig achter hem aan om vervolgens vlak bij Aurélia en haar dude te gaan dansen met deze jongen..

Bikini
Jurkje
THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You know how I feel [&Aurélia]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You know how I feel [&Aurélia]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» The stronger you are, the better you feel~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Time Travel :: In The Past-
Ga naar: