INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Kai & Finn Wachi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kai Wachi
avatar
Class 3
Aantal berichten : 29
BerichtOnderwerp: Kai & Finn Wachi   vr apr 10, 2015 2:01 am
"If there is nothing but what we make in this world,
brother let us make it good."

"General"
Naam: Kai & Finn Wachi
Leeftijd: 12
Geboorteplek: Hawaii, Honolulu
Geboortedatum: 18 Juli

"Aloha means hello and goodbye,
but for us it usually means goodbye."

"Personality & Looks"

                       

Looks: Superfly

Personality:
Je kan de jongens het best beschrijven als één brok energie. Ze houden van samen dingen ontdekken en vooral gewoon alles samen doen. Ze zijn dan ook erg op elkaar ingespeeld, en geven heel veel om het welzijn van elkaar. Ze beschermen elkaar altijd en ze komen voor elkaar op als het nodig is. Natuurlijk hebben ze soms ruzie, maar meestal lost dat zichzelf al snel op.

Tegen andere mensen zijn ze altijd aardig, sociaal en nieuwsgierig. Tenzij je in hun ogen iets mispeuterd. Ze hebben namelijk een groot rechtvaardigheidsgevoel, en pestkoppen worden door hen hard aangepakt, zelfs al zijn ze veel ouder. Dit natuurlijk niet met fysiek geweld, maar door grappen met hen uit te halen die misschien net niet grappig zijn voor het slachtoffer in kwestie, maar waar zij uren om kunnen lachen.

Verder zijn ze allebei goed opgevoed, en daardoor ook beleefd tegen volwassenen en oudere mensen. Op de schoolbanken kunnen ze irritant overkomen, maar dat komt omdat ze diep vanbinnen gewoon te enthousiast en energievol zijn om lang te kunnen stilzitten.

"Ohana means family,
and family means nobody gets left behind"

"Relatives"

                       

Stitch Wachi: 33 jaar oud. Stitch heeft altijd het beste voor gehad met hun zonen. Elke surfwedstrijd die in Hawaii was daar nam hij de jongens mee naar toe. Vaak genoeg stond hij ook met de twee op de planken, al was het puur om het plezier als hij het met zijn jongens deed. Elk ding dat te gek was voor woorden dat had hij al gedaan met de twee. Hij is vaak genoeg op weg naar een andere plek voor wedstrijden of shoots of wat dan ook, maar als het kan neemt hij dus de jongens en Lilo mee. Van jonge leeftijd stond Stitch al op de planken en daarom was het ook geen verassing dat hij al snel kampioen werd. Tegenwoordig surft hij al iets minder, omdat hij toch ook al ouder word en de belangrijkste reden omdat hij de jongens wilt zien opgroeien.

Lilo Wachi: 32 jaar oud. Ze is het soort moeder dat alles voor haar kinderen wilt en ze ook alles probeert te geven wat ze kunnen geven. Als je haar vraagt of ze een favoriete zoon heeft zal ze altijd zowel Kai als Finn zijn naam noemen puur omdat ze niet kan kiezen. Met beide jongens heeft ze een goede band en ze doet vaak genoeg mee als haar jongens aan het ravotten zijn met elkaar of met haar man. In tegenstelling tot haar man komt ze uit Engeland, is daar opgegroeid en uiteindelijk rond haar 19de uitgeweken naar Hawaii en daar leerde ze Stitch dan ook kennen.  Het was tijdens een surfwedstrijd dat de twee elkaar leerden kennen en van het ene kwam het andere. Ondanks dat ze een prachtig gezien heeft, is ze ook een independent woman. Ze heeft een eigen mode merk, maar ze maakt natuurlijk altijd wel de tijd om met haar jongens op te trekken.

"Don't you worry, don't you worry child,
see heaven's got a plan for you


"Arrival"

18 Juli. Een betere dag kon het niet geweest zijn voor Kai en Finn. Hun ouders hadden gezorgd voor een kick ass beach party. Nou ja, meer een party in de achtertuin voor een hoop 11 en 12 jarige. De twee jongens hadden de tijd van hun leven. Eerder die dag waren ze met hun hele crew gaan chillen in het water, en daarmee werd bedoeld dat ze elkaar onder water trokken en alles,  om er dan te worden uitgevist door Lilo en Stitch. Tijd voor cadeautjes hadden ze gezegd. Iets wat voor de twee meteen genoeg was om uit het water te komen en al trekkend en duwend terug naar hun tuin te rennen. Meteen wilde de tweeling aan de haal gaan met de eerste cadeautjes, maar toen kwam er nog heel plots tussen. Maar na de taart die de twee snel naar binnen wisten te werken was het dan zo ver. Op het zelfde moment begonnen ze met het eerste pakje open te scheuren, na dat ze de grote ervan hadden gecheckt en elkaar goedkeurend hadden toegeknikt. Na dat alles geopend was ging het feestje nog eventjes door, werden de duurste cadeautjes het huis in gedragen zodat ze allemaal nog samen konden verder doen met de rest.

De eerste ouders waren hun kinderen nog niet eens komen halen of Kai en Finn waren er tussen uit geknepen en waren terug gekeerd naar het strand. “Weetje, ik had een cadeautje meer. Gekregen van Lily.” Met die woorden werd er een hele ruzie los geketend en voor de twee jongens het door hadden waren ze al in hun aapjes vorm geshift om vervolgens gewoon verder te vechten. Kai had de woorden gesproken, dus hij was de leugenaar. En zoals ze gewend waren moest diegene sorry zeggen. Maar ze gingen eindeloos verder met ruziën, tot op het moment dat de eerste klappen zelfs al vielen. Dat was dan normaal het moment dat een van hun ouders er tussen zou komen maar in plaats daarvan werden ze uiteindelijk bij hun nekvel vast gepakt en kwamen ze oog in oog te staan met een onbekende man. Jeemie, zo stelde hij zich voor. Blijkbaar had de man ook al meteen door gehad dat ze niet echt aapjes waren. Finn had even hulpzoekend naar zijn broer gekeken, maar die keek hem net op dezelfde manier aan.

"Justice may be blind,
but she has very sophisticated listening devices."Mutations"
Tribe Warrior:
Als tribe warrior hebben de tweeling een paar handige fysieke voordelen. Ze zijn een beetje sneller, sterker en leniger dan normale mutanten. Het coolste is waarschijnlijk het nachtzicht, dat beide broertjes bezitten dankzij hun totemdieren. Ze hebben ook versterkte zintuigen, zoals een beter gehoor, zicht en reuk.

Chief State:
De tweeling zijn als White Tiger en Black Panther opperhoofden van het machtigste leger ter wereld. De soldaten van het leger zijn excellent getraind, zijn slim en vindingrijk en hebben een oneindige bron aan kracht en uithoudingsvermogen.

Als ze in Chief State gaan, krijgen ze ten eerste een paar lichamelijke kenmerken mee; namelijk: een korte vacht over hun lichaam corresponderend met hun kleur, een staart, hun haar veranderd van kleur, hun tanden worden scherper en er komt een goudkleurig kroontje op hun hoofd. Ook hebben ze een soort harnas aan, zwart of wit met gouden randjes.

Ten tweede kunnen ze soldaatjes in het leven roepen. Deze hebben dezelfde kleur als hun totemdier en zien er uit als hen, maar zijn bewapend met verschillende wapens, die gelimiteerd zijn door de fantasie van de broertjes. Ze kunnen maximum 3 soldaatjes tegelijk oproepen, en het duurt altijd even voor ze opnieuw de energie hebben om nieuwe bij te creëren.

In hun jonge levensjaren zijn deze soldaatjes ook niet ver ontwikkeld. Denk aan zwaarden, speren, bogen enzovoort. Hoe ouder ze worden, hoe geavanceerder de soldaten worden. Ze krijgen meer kennis over wapens, aanvalstactieken en verdedigingstechnieken.

Go Ape:
Als de broertjes tegen elkaar liegen, dan shiften ze vanzelf in de vorm van een doodskop aapje. Dit is hun manier om te weten of iemand liegt of niet, en om natuurlijk altijd eerlijk te zijn tegen elkaar. Als ze tegen iemand anders liegen, dan gebeurd er helemaal niks, het is echt puur tussen de tweeling. De enige manier om terug te gaan naar hun gewone lichaam is als de leugenaar sorry zegt tegen de andere. Pas als die andere de excuses accepteert, veranderen ze terug en kunnen ze weer verder met hun activiteiten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Kai & Finn Wachi   vr apr 10, 2015 7:13 pm


Hierbij zijn jullie Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Kai & Finn Wachi
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: