INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Sean Alsina

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sean Alsina
avatar
Deceased
Aantal berichten : 20
BerichtOnderwerp: Sean Alsina   do apr 09, 2015 5:18 pm
“I’d Rather Be An Influencer, Than Be Influenced”


Sean Alsina
Illz
16 years old
Harlem, NYC
13 Februari


Personality
Sean is een jonge gozer. Hield zich vroeger nogal vaak op de achtergrond, vanwege het feit dat hij alleen maar met oudere personen omging. Maar die dingen zijn veranderd. Momenteel is het zijn doel om een naam te maken voor zichzelf, zich los te snijden uit de groep maar er langs de andere kant toch nog deel van uit te maken en vooral zijn eigen stempel op de wereld te drukken.
Toch heeft de dude een vrij chille vibe om zich heen hangen. Staat ook altijd wel klaar voor een grapje. Wat dan weer te maken heeft met zijn mutatie. In sommige opzichten kan hij gevaarlijk zijn, maar dat valt ook weer te wijten aan zijn mutatie als die in treed.


Looks
Hij heeft een oog voor fashion. Elk kledingstuk of accessoire dat hij draagt past bij het totaal plaatje. Sean heeft ook een groot talent om goeie kleurencombo’s te bepalen waardoor hij er altijd wel on point uit ziet. Qua stijl, wel ja daar zet hij zijn hele motto voort met dat hij een eigen stempel op de wereld wil drukken. Je zult hem nooit iets weten te dragen dat afgekeken is van wie dan ook. De accessoires die hij draagt zijn meestal gewoon kettingen, of nou ja dingen die shinen. Zijn dreads zorgen er voor dat hij snel opgemerkt word en het feit dat hij 1m80 op deze leeftijd maakt het al helemaal dat hij opvalt.


Story
Harlem was his hometown. But he was destined for something bigger. Althans dat geloofde hij toch zelf. Met zijn vader die aan de coke zat en zijn moeder die aan de drank zat was het niet makkelijk leven voor hem. Maar zijn broer zorgde ervoor dat hij toch iets van een opvoeding kreeg. Vanaf het moment dat hij zelf de mogelijkheid om te denken en dingen te doen, rond zijn 7de of zo,  was het gemakkelijk voor hem. Sinds zijn broer in de drugswereld was gerold besloot hij op zichzelf te beginnen. Gewoon om toch zijn familie deels te onderhouden, al was het even goed om zijn eigen kledij te gaan kopen. Niet dat hij er veel van bakte, want yeah hij was nog een youngster en al snel had hij ook even opgegeven. Wel vond hij andere manieren om aan geld te komen. Dingen stelen en doorverkopen als een echte hustler. Toen kwam hij ook achter zijn Yin & Yang manipulatie. Hij kon de zaken zo manipuleren dat hij de winst al binnen schepte voor ze gemaakt was.
Rond zijn 10de had de jongen al een lucratief zaakje en moest hij wel wat uitbreiden. Hij vond zijn perfecte partner in crime in Sasha. Een meisje van zijn leeftijd dat hij random was tegen gekomen on the streets wanneer hij sneakers aan het doorverkopen was. Het was maar een korte ontmoeting, aangezien zijn klant niet bepaald happy was en hij niet genoeg vat kreeg op de innerlijke balans van de man. Even werd hij achter na gezeten door die kerel maar hij kon hem afschudden in een of andere steef. Sasha had hem al snel weer gevonden en zo sloten de twee een pact om de zaken te delen en hun skills te combineren.

Zijn ouders zaten er weer wat beter bij, maar het was nog steeds niet genoeg. Ze waren nog steeds arm, maar er kwam wel eten binnen dus dat was goed aangezien zijn zusjes nog jong waren en ook eten nodig hadden natuurlijk. Rond zijn 12de rolde Sean weer de drugswereld binnen, met dat zijn mutatie nu ook weer verder gevorderd was verkocht hij ook veel meer dan in het begin. Hij dealde enkel in wiet tho, omdat hij er makkelijk kon aan raken via zijn broer. Hij verkocht, Sasha deed het financiële gedeelte en zo bleven de twee samenwerken.

De hoeveelheid geld die binnen rolde hield hij niet voor mogelijk. Hier en daar liep het wel eens mis als hij wiet probeerde binnen te halen, merendeels omdat zijn broer zijn stash niet meer thuis bewaarde en Sean dus moest gaan stelen van de big boys. De eerste paar keren liep het goed, haalde hij altijd juist genoeg maar ze kwam een moment dat hij meer wilde en dat zorgde ervoor dat alles misliep. Sean werd in het nauw gedreven door een crew. Een stuk of tien kerels stonden klaar op hem in te beuken en hij kon niet ontsnappen en zijn vecht skills wel ja, hij had ze wel maar hij zou het nooit kunnen redden. Tot hij zichzelf echter verbaasde, de snelheid waarmee hij zijn eerste klap uitdeelde veroorzaakte genoeg schade om een van hen te doen dicht klappen. De andere waren onder de indruk, maar het was niet genoeg om ze af te schrikken een paar keren werd hij getroffen maar hij wist uiteindelijk toch weg te komen met de stash die hij gestolen had.

Hoe meer hij zijn mutaties trainde, des te meer winst ze leken te maken. Sean liep rond in kledij waarvan hij vroeger nooit had gedacht dat hij ze zou dragen. Rond zijn 13de ontwikkelde hij dan ook zijn eigen fashion sense en deed gewoon verder met alles. Het was op een donkere herfstavond dat hij in contact kwam met de politie, maar hij ook wist te ontsnappen door het feit dat hij al jaren aan een stuk heel sluw was in bewegen en het misleiden van mensen. Die avond werd het echter nog eens wat sterker, door dat hij in gevaar was en werd belaagd werd hij kwaad en zo werd zijn Yang kant in gang gezet en kwam de trickster in hem naar boven. Voor even had hij ondergedoken gezeten bij Sasha en chillde gewoon met haar maar uiteindelijk was hij toch terug naar huis gegaan, wanneer de kust hem veilig leek.

De grootste gebeurtenis in zijn leven was de ontmoeting tussen Sean en Dwayne. Een dude die een stuk ouder was van hem. Blijkbaar stond Sean al langer op hun radar omdat hij zoveel winst kon maken en omdat hij hun handel dus eigenlijk in de war schopte. Het was het enige moment in zijn leven waarop hij echt wel bang was. Maar in plaats ven de grootste afranseling van zijn leven te krijgen werd hij opgenomen in hun bende. Iets wat er voor zorgde dat hij door alle drukte van de dingen die hij moest doen geen tijd meer had om contact te leggen met Sasha of met iemand anders van de familie. Sean sloot meteen een vriendschap met enkele van de jongens, voor met Jayson, een dude die hij van het begin af aan al meteen zag als zijn grote voorbeeld. Maar toch bleef hij op de achtergrond, hij was de jongste van de crew kreeg alleen maar kleine taakjes niets groots.

Hoewel dat toch veranderde toen Jayson plots verdween. Sean zelf sprong een stand hoger, kreeg belangrijkere taken maar hij was nog altijd de newbie. Die nu dus ook zijn maatje kwijt was in de bende. Toch had hij geen vrij moment, bleef hij verder zijn best doen om zichzelf te bewijzen tegen over Dwayne en de rest van de jongens. Iets wat uiteindelijk ook lukte. Dwayne zelf begon door te krijgen dat hij Sean kon inzetten op specifieke momenten wanneer het nodig was om de personen te overtuigen, of van alles het goede te laten in zien. Zo werd hij dus eindelijk erkend door iedereen.
Het was op een cruciaal moment tijdens een onderhandeling over drugs dat ze binnen vielen. In plaats van net zoals alle andere aanwezige naar het politiebureau te werden gebracht, werd hij naar een kleine haven gebracht om een vrouw genaamd Jean te ontmoeten. Meteen wilde hij de benen nemen, richting vrijheid, maar hij werd tegen gehouden door een onzichtbare kracht. De vraag stelde hem de vraag of hij wilde mee komen, naar een plek waar hij hoorde. Hoewel hij niet wilde, merendeels omdat hij de jongens, zijn familie en Sasha ook al had hij haar al in geen tijd meer gesproken, niet wilde achter laten. Maar de vrouw straalde een soort van vertrouwen uit, en daardoor was hij uiteindelijk maar mee gegaan.


Mutation

Speed combat
Sean kan op hoge snelheid vechten, kan zijn tegenstander op zo’n hoog tempo raken dat zijn aanvallen meer schade toebrengen, met soms de dood tot gevolg al hangt het er vanaf welke plekken hij dan raakt. Door de mutatie zijn de reflexen van de jongen ook verhoogd wat een pluspunt is. Als zijn tegenstanderd zelf een mutatie bezit die zaken als snelheid, kracht of uithoudingsvermogen haalt Sean’s mutatie niet veel uit. Ook hangt de precisie van zijn aanvallen af van de jongen zijn eigen vecht skills.

Yin & Yang Manipulation
De reden dat hij meestal wel een rustige indruk maakt op mensen is omdat Sean de balans tussen alles kan manipuleren en bewaren. Ying en yang zit in alles. Daarmee is de jongen in het kort gezegd de bewaarder van de balans tussen werkelijk alles. Hij kan het zo spelen dat het goede het slechte overwint of andersom en al die andere dingen. Vaak genoeg gebruikt hij het om er beter uit te komen. Een handige mutatie in het leven dat hij leidt. Enkele nadelen ervan zijn uiteraard dat hij hoe dan ook altijd wel iets moet doen om de balans terug in orde te brengen, maar het grootste is zijn eigen Yang kant. Die kant triggert een hele andere mutatie van hem.

Trickster
Deze kant van hem maakt hem een regelrechte breker van regels. Even goed maakt het hem ook slimmer dan de middelmatige persoon. Sean is altijd wel iemand die in problemen komt als deze kant van hem naar boven komt, hij wordt dan een regelrechte manipulator die iedereen te slim af is. Wat hem dan ook weer tot een doortrapte knul maakt. Zijn intuïtie is echter heel goed, iets wat altijd wel is omdat het te maken heeft met zowel zijn Yin & Yang manipulatie als deze. Als hij de regels eens aan zijn laars lapt weet hij er ook altijd wel weer mee weg te komen.
Het grootste nadeel is dat hij toch heel soms eens in de problemen kan komen door wat hij al dan niet uitsteekt, en dat hij deze manipulatie dus ook nog helemaal niet onder controle heeft maar ze enkel boven water komt als hij onder invloed is van zijn Yang kant.

“I want to be somebody that people are gonna know, not just for one thing or two things, but for an expanse of things—for being a talented person.”


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Sean Alsina   do apr 09, 2015 9:20 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Sean Alsina
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: