INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 I could die now, rebirth motherfucker &Jayson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max Jaeger
avatar
Class 3
Aantal berichten : 113

Character Profile
Alias: The Grim, Reaper, Death
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   vr apr 03, 2015 8:27 pm
I got ice in my veines, blood in my eyes


Dat was het dan. Amber was weg. De manier waarop ze zo maar was vertrokken irriteerde hem mateloos. Al die shit die hij voor haar had opgeofferd was allemaal voor niets geweest. Max werd er kwaad van, en niet zo’n klein beetje. Nee, serieus als kwaadheid gemeten kon worden sloeg de meter bij hem tilt. Maar het deed even goed gewoon pijn. De enigste voor wie hij zich ooit had opengesteld was weg. Weg gestuurd of zo. De manier waarop ze het hem dan nog had vertelt. Ze had gewoon even de bom gedropt en was meteen vertrokken voor hij ook nog maar iets van een reactie had kunnen geven. Dat had ervoor gezorgd dat hij afgelopen compleet verdoofd was voor alles. Hij was zijn kamer niet buiten gekomen, had enkel en alleen naar het eindeloze gezeur lopen luisteren van hem. Enkel ’s nachts ging hij buiten. Omdat hij dan ook niemand tegen kwam die hij eventueel wat kon aan doen. Hoe lang was ze nu weg? Misschien net een volledige week? Reaper zat er onder door, totaal. De stemmen in zijn hoofd maakte het alleen maar erger, maar aan de buitenkant bleef hij nog steeds zijn steenharde zelf.

Kort wreef hij langs zijn kaak en staarde met een strakke blik voor zich uit. Het feit dat het een koele lente nacht was maakte dat hij hier zat met een vest. Max was uiteindelijk vertrokken naar buiten. Tijd voor zijn training, het enigste wat hij nog deed sinds Amber was weg gegaan. Hij had nog niet een bericht van haar gekregen of wat dan ook, en echt niet dat hij als eerste ging sturen of wat dan ook. Like hell, als ze dat ging verwachten kon ze nog zo’n 100 jaar lang wachten of zo. Kort schoten zijn ogen over het schoolplein, op het eerste zicht zag hij niemand zitten. Maar beter ook. Zin om naar het bos te gaan had hij niet vannacht, hier had hij ook genoeg ruimte om al zijn opgekropte gevoelens even om te zetten in een perfecte manier van trainen. Woede was nooit zijn drijfveer, actually who was he kidding. Max bestond uit niets anders dan woede en haat, althans dat was hoe ze hem altijd beschreven. Tot Amber in zijn leven kwam dan. Toen was hij de enigste reaper ever die ooit een fuck had gegeven om een mens. Een grote fout bleek maar weer. Maar al de opgekropte emoties waren goed, ze gaven hem een hernieuwde focus vreemd genoeg.

Net het moment dat hij beide zilveren werpbijlen had tevoorschijn laten komen hoorde hij iets. Thank god voor zijn verhoogde zintuigen soms. Koel keek hij over zijn schouder heen, zag in de verte een jongen naderen. Helemaal great, als hij dan eens uit zijn kamer kwam waagde ze het nog om hem te storen. Best maar dat het die knul was, en niet iemand als Jean of zo. Want familie of niet, hij kon het nu totaal niet hebben. Hij bleef de twee werpbijlen vasthouden, afwachtend tot de schim dichter bij zou komen. Klaar om ze te werpen moest hij het nodig vinden. ‘Wat moet je?’
Words: ### ||Tag: Jayson || Note: -  
© Max

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   ma apr 06, 2015 12:15 am
“Cold-blooded nigga, reptilian”

Nacht. Het moment waar iedereen vredig of minder vredig lag te slapen in hun kamer. Hah. Hahaha. Nee, fuck dat. Fuck die stereotypes. Hij liep lekker relax door de gangen van de school, richting de kelder. Sinds hij die plek had ontdekt, bleef hij daar geregeld ook hangen, zelfs midden in de nacht. Tot de leerkrachten het door kregen, en hem vertelden tegen bedtijd in zijn kamer te zijn. Okay, okay. Maar hij zou Jayson niet zijn als hij geen manier vond om daar iets aan te doen. Niemand had hem gezegd dat hij dan ook in zijn kamer moest blijven, dus. Hah. Fuck the system.

Met een zuchtje was hij op de bank geploft, had meteen in zijn zak gezocht en de twee blunts gevonden. Die ene verstopte hij achter een paar boeken die in een kast zat. Dan had hij een geheim voorraadje voor als hij het nodig had. De andere stak hij met zijn zippo aan en tevreden nam hij een diepe hijs. Tegen de tijd dat hij de hele blunt opgerookt had, wat hem ongeveer 8 minuten had gekost, zat hij met zijn hoofd in de wolkjes. Niet echt ver, maar wel dat hij zich prettig en relax voelde.

In die vibe kreeg hij de neiging om naar buiten te lopen, wat hij ook meteen deed. Gelukkig had hij een trui en muts aan getrokken, want op het moment dat de buitenlucht zijn nek en gezicht raakte, merkte hij dat het best fris was. Niet dat het hem veel deed tho. Met een beetje een clouded blik in zijn ogen keek hij over het plein en spotte toen een random kerel. Hij liep maar op hem af, waarom wist hij niet. Omdat het kon? De dude spotte hem meteen, draaide zich om. Jayson merkte dat hij twee bijlen in zijn handen had. Uh-oh. ‘Wat moet je?’ Blafte de dude hem toe. Hij haalde kort zijn schouders op en grijnsde kort.

Zijn mutatie hing als een beschermend dekentje om hem heen. De jongen zou hem geen pijn willen doen, daarvoor zou hij te nieuwsgierig en te geïnteresseerd zijn, hij zou zich te hard tot hem aangetrokken voelen om hem weg te jagen. "Nothin', bruh bruh", Zei hij, terwijl hij even zijn handen op stak, het universele teken van 'ik geef me over doe me geen pijn'. "So, waarom ben jij nog buiten homie?" Vroeg hij toen, waarna hij zijn handen in de zakken van zijn joggingsbroek stak en de dude wat afwachtend aan keek.

OUTFIT

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max Jaeger
avatar
Class 3
Aantal berichten : 113

Character Profile
Alias: The Grim, Reaper, Death
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   ma apr 06, 2015 3:17 pm
I got ice in my veines, blood in my eyes


Het hele punt van alleen by night naar buiten te gaan was alleen zijn. Dat had die figuur mooi even gaan verpesten voor hem. I mean, dit freaking eiland was groot genoeg moest die knul per se op dagen op het schoolplein. Geweldig hoor. Voor zijn humeur was het ook een grote plus. Dus niet. Het liefst van al wierp hij een van de bijlen recht in de dude zijn borst, maar tja dat was een roekeloze actie en dat kon hij zich op dit moment even niet gaan veroorloven. Kwestie van dat hij anders weer een hele hoop gezeur in zijn kop kreeg, en waarschijnlijk ook nog van Jean. En nah, daar had hij helemaal geen zin. Dus dan was het simpel, de dude zo behandelen dat hij zou maken dat hij weg was.

Maar het feit dat hij de kerel op zijn typische manier had aangesproken, schrikte hem niet af. Sterker nog hij kwam dichter bij. Hallo, even de term van ik moet je niet over het hoofd gezien of zo. Toch had Max niet specifiek de drang meer om de knul aan een van zijn bijlen te rijgen. Vreemde shit. Maar het maakte niet dat zijn humeur er beter op werd. Sterker nog, de knul leek onder invloed van bij de duivel wist hij veel wat. Helemaal great. Hij moest zich vooral niets al te gek in zijn hoofd gaan halen want dan dropte hij die knul zo hard. Hij rechte zijn rug liet een van de wapens verdwijnen in de duisternis en trok kort zijn wenkbrauw op wanneer de dude als teken van overgave zijn handen de lucht in stak. Oh, dus de knul dacht echt nog dat hij ging aanvallen. Schattig. Maar goed de nacht was nog jong. Who knows what could happen. ‘Amuse me. Waarom denk je?’ Sprak hij op een iets luchtigere toon, al bleef de ergernis er nog door klinken. Max draaide zich op zijn hielen om en bekeek de dude even van top tot teen. Waarschijnlijk nieuw. Hoewel, hij kende hier niemand buiten Amber maar goed die was nu ook verdwenen dus werd zijn score terug op 0 gezet. Geweldig.

‘En jij dan?’ Goed, het antwoord was al gekend maar hij had de drang om toch een gesprek met de kerel aan te knopen. Echt hoor, al de vragen in zijn hoofd momenteel. Tbh, die dude mocht nog steeds oprotten voor zijn part. Maar vreemd genoeg wilde hij toch wel meer weten van hem. Waarschijnlijk was Max gewoon te diep in zijn eigen shit verstrikt geraakt en kon die kerel daar op een of andere manier gebruik van maken en het omzetten in iets. Who cares anyways. Zolang de knul maar weer snel genoeg weg was zodat hij verder kon doen.

Words: ### ||Tag: Jayson || Note: -  
© Max

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   wo apr 08, 2015 1:06 am
“Cold-blooded nigga, reptilian”

Deze knaap had even een chill pill nodig. Serieus, zoals hij hier stond, het leek alsof hij nog zou ontploffen van de spanning of zoiets. Helemaal het tegenovergestelde van hoe Jayson zich voelde momenteel tbh. Hij voelde zich alsof hij zo op een wolkje zou kunnen wegdrijven, en hij zou er niet eens om caren. Een ware Aladin op een purple cloud dan wel, in plaats van een stom, stoffig tapijt. Right, keep your head in the game nigga. De jongen kon misschien nog wel een bedreiging zijn, wie weet was hij net als Dwayne onvatbaar voor zijn mutatie. Het feit dat hij ineens een van de werpbijlen liet verdwijnen, bewees het tegendeel tho. Hij was iets minder agressief, maar wel nog steeds super geïrriteerd. N’aww :c

‘Amuse me. Waarom denk je?’ Reageerde de kerel op een geërgerde maar wel luchtige toon. "Om mij vooral niet te vermoorden met dat mooie bijltje dat je daar hebt?" Grapte hij. Hij keek even geamuseerd naar de dude. "Nah, fo' real tho, omdat je niet kon slapen om de een of andere reden?" Gokte hij. Want zo was het bij hem wel, ongeveer. Tot zijn vreugde (want alles maakte hem eigenlijk happy atm) stelde de jongen een vraag terug. Hallo mutatie ghehehe. Zo werd zijn nachtje toch nog een beetje leuker. ‘En jij dan?’ Vroeg de dude, en hij haalde even zijn schouders op. "I found out my ex left this motherfucking island dude", Snoof hij. Hij werd eventjes een beetje boos. Daar ging zijn hele plan om haar hart terug te winnen om het nog een keer te breken. Anyways. "Basic bitch. Blijkbaar is ze op een boot gestapt met nog 4 andere bitches, echt ik hoop datie zinkt ofzo, geen last meer van of what so ever", Hij grinnikte even, lachend om zijn eigen gedachtes. Yeah, laat hen maar allemaal naar de bodem van de oceaan gaan.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max Jaeger
avatar
Class 3
Aantal berichten : 113

Character Profile
Alias: The Grim, Reaper, Death
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   wo apr 08, 2015 2:25 pm
I got ice in my veines, blood in my eyes


Deze knul kon hem even totaal niet schelen. Liefst van al gooide hij hem gewoon een bijl in de borst maar tja, dan moest hij dealen met Jean of met die Clyde kerel en nah, daar had hij niet zo heel veel zin in eigenlijk. Zijn humeur werd een tikje beter all of the sudden. Echt vreemd, maar hij bleef nog altijd grumpy Max en tja. Als de knul daar even niet mee kon dealen draaide hij zich nu beter om in plaats van hier als een zielloos geval zijn tijd te blijven verdoen.

Voor even schoot zijn blik naar de bijl die hij nog steeds in zijn hand had. Ghehe. ‘Ben je daar wel zo zeker van?’ Sprak hij met een korte grijns op zijn gezicht. Het zou er heus nog wel van komen hoor. Vooral als die kerel zijn tijd hier bleef verdoen. Twee dingen die hij niet kon hebben. Mensen die zijn tijd verdeden, en mensen die dan nog eens onder invloed waren. Perfecte match dit hoor. Kort haalde hij zijn schouders op. ‘Something like that.’ Meer ging hij er niet aan verspillen. Max deelde normaal zelfs nog minder dan dit, dus de knul mocht zich eventjes gelukkig gaan prijzen. Al helemaal toen hij hem ook nog eens een vraag terug stelde. Veel kregen dat niet van hem gedaan. Buiten Amber, maar yeah…

Aha, blijkbaar iets wat ze gemeen hadden. Exen. Yeah, hij kon er van meespreken hoor. Dat was dan ook waarschijnlijk de reden waarom die kerel zich al op zijn eigen cloud bevond. Misschien was het wel een uitweg. Niet voor hem tho, hij had zo’n dingen niet nodig. Hij hield zich wel bezig met andere zaken om haar vertrek te vergeten. Die dingen was hij nu al mooi aan het plannen in zijn hoofd, het was alleen het moment dat nog moest aanbreken voor hij ook werkelijk ging handelen naar zijn eigen plannen. Voor even was zijn blik afgedwaald, maar de jongen kreeg zijn volledige aandacht weer toen hij over de boot begon. Het feit dat hij Amber zo noemde, maakte Max kwaad. Niet zo’n klein beetje hoor. Nee, ineens full on. Elke emotie die hij wilde buiten sluiten kwam naar boven, maar Amber zo noemen ondanks wat ze hem had geflikt nee dat ging er niet in. Een waas verscheen voor Max zijn ogen. Binnen de seconde stond hij voor de jongen en had hij de bijl tegen diens keel gezet. ‘Nog 1 woord.’ Sprak hij op een felle toon tegen de knul waarop hij als waarschuwing de bijl net wat harder tegen diens keel drukte. Het ding was vlijmscherp. Dankzij zijn helpers daar beneden.

Snel genoeg had hij de naam verkregen van de jongen voor hem. Puur omdat hij ooit in contact was gekomen met een familielid van de kerel. Als hij het goed had zijn broer Ricky. Doodgeschoten. Max gaf Jayson een zet en maakte zo wat afstand tussen hen twee in en voor die knul ook maar iets kon proberen liet hij Ricky verschijnen tussen hen twee in. Het kon Max niets schelen. Jayson had besloten om hem pijn te doen, allicht niet bedoeld, maar hij was te hard overbelast met het gevoel van total heartbreak en haat voor deze knul om er ook maar rekening mee te houden. Hij wist dat dit hem zou raken. Het zou hem raken tot in het diepste van zijn ziel en dan zou hij er korte metten mee maken als de ongevoelige knul die hij was. Max mocht dit niet afhandelen met vechten of wat dan ook, daarvoor zou hij gestraft worden zowel hier als daar. Maar op dit stond geen straf.

Words: ### ||Tag: Jayson || Note: -  
© Max

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   wo apr 08, 2015 4:11 pm
“Cold-blooded nigga, reptilian”

Als er iemand de award voor droogkloot van het jaar verdiende, dan was het deze knul wel. Hij stond hier mooi zijn best te doen om een gesprekje met hem aan te knopen, en het enige wat hij er voor terug kreeg waren een paar bedreigingen. Niet dat hij hem echt zou gaan aanvallen, daar zorgde zijn mutatie wel voor. Hielp zijn ene mutatie niet, kon hij altijd nog terugvallen op de andere. Een mutatie die hij bezat maar nog nooit echt nodig had gehad. De meeste drugsdealers waren ofwel bang van hem, vonden hem aardig of hadden genoeg respect om hem niet aan te vallen. Hij voelde zich soort van onverwoestbaar, en zeker hier; op een eiland waarvan gezegd was geweest dat het 100% veilig was.

En die zelfzekerheid had hem bijna letterlijk de kop gekost. Voor hij ook maar door had wat er gebeurde, was de jongen blijkbaar ontploft en stond zijn scherpe bijl tegen zijn keel aan. En scherp was een understatement. ‘Nog 1 woord.’ Zei de dude fel. Jayson keek hem onbegrijpend aan. Hij had blijkbaar een gevoelige snaar geraakt, maar hij wist niet eens waarom. "Relax bro, je overreageert man", Zei hij, ineens een pak serieuzer. Deze kerel was in staat om hem te vermoorden, en daar had hij niet echt zin in. Hij had het al overleefd tot nu, en hij was niet van plan om snel het loodje te leggen.

Voor hij actie kon ondernemen, had de jongen hem al weggeduwd. Jayson trok zijn vest even recht en keek hem toen nauwlettend aan. De volgende actie zou hij met veel pijn mogen bekopen als het aan hem lag. Maar toen werd de volgende plottwist al in gang gezet. Ineens stond er iemand tussen hen in, en hij hield heel even zijn adem in, terwijl zijn hart letterlijk naar de grond zonk. Ricky keek hem bezorgd aan, maar dat kon niet.. Ricky was dood. "Nice try met je stomme illusies, maar ik trap er niet in", Gromde hij naar de mutant die dit veroorzaakte. Dit was fucking laag, hem confronteren met zijn verlies.. En waarom? Hij wist het niet eens, had het niet eens uitgelokt.. Of toch niet bewust.

"Jayjay.. Ik ben geen illusie", Sprak Ricky zachtjes, terwijl hij nerveus wat dichterbij kwam. "Fuck off, jij bent Ricky niet, laat me met rust", Zei hij kwaad, maar ook twijfelend. God, hoe kon die mutant nu zo perfect het uiterlijk en de stem van zijn broer nabootsen als hij hem nooit had gekend? De illusie schudde zijn hoofd, stond ondertussen voor hem. Hij keek hem doordringend aan. "Ik lieg niet tegen je, bruh bruh", Zei hij overtuigend. Hij stak zijn hand uit, en hij had meteen door wat hij probeerde te doen. Ze voerden hun handshake uit, hun geheime handshake waar alleen Ricky en hij kennis van hadden. De tranen sprongen in zijn ogen toen de realiteit tot hem door drong. "Waarom.. Hoe..", Bracht hij moeilijk uit, zijn keel zat dicht van de emoties en hij had alleen nog maar oog voor zijn broer.

"Hij is een Reaper bro.. De belangrijkste Reaper eigenlijk. En je hebt hem boos gemaakt", Antwoordde hij fluisterend. "Ik deed niet eens iets verkeerds", Mompelde hij protesterend, maar Ricky schudde zijn hoofd. "In jouw ogen misschien niet nee, maar Jayson.. Dat doe je wel. Je hebt veel verkeerd gedaan de afgelopen jaren", Zei Ricky, waarna hij zijn beide handen op zijn schouders legde en hem even zachtjes door elkaar schudde. "Get it together man, je bent niet meer de jongen die ik heb opgevoed", Zei hij, en de tranen liepen nu langzaam over zijn kaken naar beneden. "Sorry", Zuchtte hij. "Het was gewoon niet makkelijk zonder jou", Vervolgde hij moeilijk. Ricky klopte hem even op zijn schouder en trok hem toen tegen zich aan. "Dat weet ik, maar kom op, je kan beter dan dit", Fluisterde hij, waarna het even stil werd en Jayson even zijn ogen sloot, nog steeds zonder echt te bevatten wat er allemaal gebeurde.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max Jaeger
avatar
Class 3
Aantal berichten : 113

Character Profile
Alias: The Grim, Reaper, Death
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   wo apr 08, 2015 4:47 pm
I got ice in my veines, blood in my eyes


Totaal over de rooie gaan. Zo kon je echt wel beschrijven wat er zo net gebeurd was met Max. Hij deed zelfs niet meer de moeite om het ook maar te verbergen. Die gast had hem zo ver gekregen dat hij zijn emoties toonde, maar hij zou het bekopen met de hoogste prijs. Daar mocht hij wel zeker van zijn. Met een ziedende blik keek hij de kerel aan, klaar om zijn keel over te snijden en hem eigenhandig naar beneden te brengen. Maar dat kon hij niet doen. Freaking restrictions. Niet alleen van de directie hier, maar aye het zou niet echt geweldig zijn als hij nu al weer een fout ging maken daar beneden. Zeker niet nu zijn naam al door het slijk werd gehaald. Dan koos hij maar de andere manier. De manier waardoor hij al vele mensen had horen smeken om hen van het leven te benemen. Wie weet had hij nog geluk hier.

Binnen no time stond Ricky hier. De oudere broer van Jayson, neergeschoten in Harlem. Snel genoeg kwam de vaak voorkomende beschuldiging van dat dit alles fake was, Max haalde enkel en alleen zijn mondhoek op. Eigenlijk zou hij zichzelf nu moeten proberen terug te vinden, maar het kwam er niet van. Zelf was hij te ver weg om nu zo maar even terug die cold ass mofo te worden die om niets geef. Amber lag nog steeds gevoelig. Zou altijd gevoelig liggen tot hij van dit oord weg was. Jayson was de ongelukkige die er over begonnen was. Als er een gevoelige snaar was in zijn hele lichaam, dan was het die wel. Die bespelen was dan ook het meest gevaarlijke wat de knul ooit had kunnen doen en dat zou wel duidelijk worden zodra het tot hem door drong dat dit geen simpele mutatie was. Ricky was echt, geen illusie waar je zo kon doorvallen of wat dan ook. Vlees en bloed.

Reaper had geen zaken met wat de twee gingen bespreken. Het enige wat hij deed was alles in het oog houden. Was beslissen wanneer hij dit leuke theekransje zou beëindigen. Oh nee, hij was zeker niet van plan om Ricky hier voor de gezelligheid te houden. Helemaal niet. Zodra hij het goed vond, zou hij Jayson helemaal de grond in boren en zou hij hem overnieuw vermoorden. Simple as that. He fucked with the wrong person en dat moest hij maar eventjes gaan duidelijk maken.

Van zodra er een stilte klonk zag hij zijn moment. Van op de plek waar hij stond richtte hij de bijl en met een immense kracht trof het zilveren object Ricky in het midden van zijn rug. Vrijwel meteen zag hij het lichaam in elkaar zakken. Zijn mondhoeken trokken omhoog, dit werkte goed. Met een donkere blik keek hij Jayson recht aan. Liet meteen ook een tweede bijl in zijn hand verschijnen, puur als waarschuwing hij ging hem niet gebruiken. Hij had de knul zijn hart genoeg gebroken voor vandaag. Dat hij dit maar mooi in zijn hoofd hield en er helemaal aan kapot ging. Dan kon hij hen snel genoeg weer herenigen met elkaar. Het lichaam begon al weer te vervagen. Terug naar de poorten. Hiermee gaf hij zichzelf dubbel werk want nu moest hij hem al voor een tweede keer escorteren. Maar het was het allemaal waard. ‘Jij zult het snel genoeg zijn.’ Met die woorden draaide hij zich om en verdween hij de duisternis in. Voor heel even voelde hij zich voldaan. Al zou zijn naslag wel komen als hij helemaal alleen was. Maar boeien, dat was dan pas.


Words: ### ||Tag: Jayson || Note: -  
© Max

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   do apr 09, 2015 6:29 pm
“Cold-blooded nigga, reptilian”

Dit was te absurd voor woorden. Hoe lang was het geleden? Vijf jaar of meer? En zijn bro zag er nog precies uit zoals hij zich kon herinneren.. Diezelfde bezorgde uitdrukking die hij wel vaker had als Jayson net iets te laat thuis kwam, of als hij in de problemen was geraakt in school. Ricky had altijd voor hem gezorgd, zelfs toen hij in het bendeleven verstrikt was geraakt en meer en meer agressieve gedragingen vertoonde. Maar tegen hem had hij nooit zo gedaan. Zijn grote voorbeeld, zijn vaderfiguur, zijn beste vriend. Eigenlijk zijn held.. En hij stond hier voor hem, al was het allemaal te mooi om waar te zijn. In een normale toestand zou hij al lang onraad hebben geroken, maar nu was hij te high en te hard in shock om te beseffen dat die Reaper Ricky niet had teruggehaald om hem een plezier te doen, maar wel om hem te straffen.

En die straf kwam er nu aan. Ineens hapte Ricky naar adem en viel hij voorover. Zijn ogen draaiden weg en hij schreeuwde het uit van de pijn. Jayson keek hem aan met een blik vol wanhoop en onbegrip. En toen zag hij de zilveren bijl uit zijn rug steken. Een misselijk gevoel kwam in hem op en hij knielde bij zijn broer neer, legde het lichaam voorzichtig op de grond. "Ricky? Ricky, please, niet nog een keer doodgaan", Snikte hij, terwijl hij zachtjes aan zijn schouder schudde. "Ik kan je niet nog een keer kwijtraken bro", Vervolgde hij gesmoord. Maar het hielp helemaal niks, het lichaam van zijn broer begon weer te vervagen, en als hij zonet niet had gekeken dan zou het lijken op een of andere illusie.

Maar het was geen illusie, en dat was de hartverscheurende pijn die hij voelde ook niet. ‘Jij zult het snel genoeg zijn.’ Zei de Reaper nog, en hij verdween. Jayson bleef op de grond zitten, voelde hoe de warme tranen nog steeds over zijn kaken liepen en merkte dat hij zat te trillen. Bloed kleefde nog aan zijn handen, en hij keek er met grote ogen naar. Moeizaam kneep hij zijn handen samen en rolde hij zichzelf op op de koude stenen van het schoolplein. Met zijn hoofd tegen de grond gedrukt, schokte hij af en toe en moest hij hard zijn best doen om te blijven ademen. Hij wist niet wat hij moest doen, hoe hij hiermee moest dealen. Dwayne bellen was geen optie, die zou hem misschien zelfs niet geloven. Er was nog één iets tho.. Zijn enige manier om heel even niks te voelen, zich niet bewust te zijn van zijn pijn. Jayson kwam overeind en veegde even zijn ogen droog, waarna hij zich langzaam en in een waas naar zijn kamer begaf en de deur achter hem dicht trok en op slot draaide.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I could die now, rebirth motherfucker &Jayson   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I could die now, rebirth motherfucker &Jayson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: