INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Some are born to sing the blues and now the movie never ends

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Freya Rawlings
avatar
Class 2
Aantal berichten : 102

Character Profile
Alias: Pegasus
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Some are born to sing the blues and now the movie never ends   zo maa 15, 2015 4:20 am

Ze kon het zien. Ze kon die ene blik zien in Ruby's gezicht die ze maar al te goed herkende. Het was de 'ga-lekker-even-ergens-anders-stuiteren-hyperactief-blondje-maar-mijn-blondje-tho' blik. Freya kon er niets anders van doen dan giechelen, maar ze sprong al gauw van haar bed af nadat ze de laatste slok van Monster had gehad. ''Dan had je me dit maar niet moeten geven,'' bijna had ze nog het woord 'bitch' gezegd maar met deze woorden had ze Ruby al bijna achter haar aan gehad en meteen rende ze naar de deur toe om die open te gooien en de hal in te rennen. In de hypere bui die ze had kreeg ze het voor elkaar om zich met haar gladde jurkje op de leuning te storten en zo van de trap af te glijden, met welliswaar een enthousiaste gil. Ze was echt veel te vrolijk voor op dit tijdstip. Want ze had nog wel een blik op de wekker geworpen in hun slaapkamer, had gezien dat het sowieso al dik elf uur was geweest 's avonds.

God, wat was ze toch een imbeciel. Echt zij weer hoor. Pas toen ze vanaf de tweede trap gekomen was had ze in de gaten dat er eigenlijk nog maar weinig mutanten wakker waren. Of in ieder geval, daar leek het op. Misschien was ze gewoon niet op de juiste plek, nu ze in het centrale punt stond van de school en technisch gezien niet echt in een ruimte stond waar veel mutanten konden zijn behalve als ze naar boven of beneden zouden gaan of de hal door zouden lopen om juist naar een ruimte gaan. En ze moest echt stoppen met zo diepgaand te denken, ze was hyper, waar sloeg dit op. Ja, ze moest echt stoppen. En ook met zo hyper te doen. Dat was het gewoon. Ze moest kalmeren en iets van een glas melk gaan halen of iets. Warme melk, ja dat hielp vast wel.

Tien minuten. Tien hele minuten had ze gedacht dat ze gekalmeerd was. Maar dat was dus echt niet zo. In plaats van rustig in haar bed te liggen met Ruby stond ze nu een dikke party te houden in de woonkamer. Ze had een MP3 speler of iets gevonden in het cafétaria en in plaats het af te geven aan Céline of iemand die ook maar in de keuken stond of na te vragen van wie dit ding kon zijn had ze de oortjes in haar oren geduwd en luisterde nu naar muziek dat vast van de show GLEE kon zijn. Helaas was dat dan ook echt het enige nummer wat er op stond, dus kon ze daar inmiddels na drie keer te hebben geluisterd de tekst er van. Oh, hoeveel ze nu zin had in een duet. Misschien wel met degene waarvan deze MP3 was. Dat zou grappig zijn. Vooral omdat ze nu, in plaats van boven op haar bed, op de bank van de woonkamer stond te jammen. Met een volledige lucht gitaar ging ze helemaal los. ''Don't stop believin'. Hold on to that feelin'. Streetlight, people!'' Gilde ze maar al te graag mee deze keer in plaats van te playbacken. Freya was helemaal gek geworden door het nummer nu, leefde helemaal in op het moment door eens een been in de lucht te gooien en daardoor bijna haar evenwicht te verliezen op de best wel hobbelige zachte bank, maar dat kwam helemaal terug goed door een paar keer te huppen en daarbij haar balans terug te pakken. Het liet haar lachen. Als Ruby haar nu eens kon zien.. die zou er waarschijnlijk óf high óf hoofdschuddend bij zitten. Nog waarschijnlijker: beide. Ja, dat was het helemaal. Maar Ruubruub was er niet bij dus miste ze in haar geval alle plezier. De plezier die ze in haar eentje had, met een gevonden MP3-speler op de bank in de woonkamer om half twaalf 's avonds. Hoe sneu, maar oh-zo-geweldig.
tagged Nienke darling notes ayeee
coded by marv at atf, caution & shine

_________________

P E G A S U S

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Some are born to sing the blues and now the movie never ends   zo maa 15, 2015 6:39 pm

Turn up the music if they try to turn us down


Rustig lag Aly op haar bed te denken - of nou ja rustig? Dat leek alleen maar zo - over wat ze kon doen, gezien ze zich echt helemaal kapot verveelde en ze geen zin had om nu nog huiswerk te gaan maken. Sowieso had ze eigenlijk nooit echt zin om haar huiswerk te maken want dat was gewoon fucked up boring. Tja, en daar ging haar idee om meer aan school te doen omdat ze graag een diploma wilde halen, al had ze natuurlijk nog alle tijd om daar op een ander moment voor te zorgen want ze wilde wel aan haar toekomst denken, alleen niet nu. Nu wilde ze eigenlijk gewoon helemaal los gaan en dansen en gek doen, het was misschien een beetje vreemd om daar ineens zin in te hebben rond 11 uur s’avonds maar damn, ze wilde gewoon alles geven voor een geweldige avond. Zeker nu Aurélia op het eiland was gekomen, wilde ze gewoon het meisje gewoon even laten zien wie hier nu beter was, wei hier het grootste feestbeest was. Ze was echt nog lang niet uitgespeeld, ho nee. Aly was back in the game, en ze ging het goed spelen ook. Ze ging wel niet echt alles geven want dat zou betekenen dat ze haar mutatie op elke random gast zou gaan uitproberen om maar te laten zien wie er het meest aantrekkelijk was, maar dat zou ze niet doen. Dus dan moest ze een ander wapen in de strijd gooien, zonder haar mutatie te hoeven gebruiken.

Dat was het! Ze ging kijken of ze misschien nog iets van een party kon organiseren in de living room, en ja nu meteen. Ze had geen zin om te wachten want ze wilde het nu, ze wilde nu feesten en alles vergeten wat er in de afgelopen dagen was gebeurd en de school laten zien dat Aly Elsevier gewoon weer helemaal terug was en het ze niet gemakkelijk ging maken, ghehe, nope. Ze stond meteen op van haar bed en liep naar de kast om iets anders aan te trekken, iets dat wel heel fancy was en ook heel sexy ofcourse. Ze pakte eventjes een jurkje uit de kast die zeker wel heel fancy was, maar neh, net niet helemaal. Het volgende jurkje dat ze pakte wel. Jep, zeker weten heel erg sexy en Aly zag er gewoon helemaal geweldig in uit. Wanneer ze het aan had getrokken bekeek ze zichzelf nog even een paar keer van alle kanten in de spiegel en keurde het helemaal goed. Daarnaar pakte ze meteen een kleine bluetooth box die wel perfect geluid maakte en die je kon aansluiten op een tv, computer maar ook kon verbinden met een mobiel. Ze nam daarom ook haar mobiel mee waar muziek op stond en ging ze eigenlijk al redelijk snel weg zodra ze ook nog wat make-up op had gedaan, niet heel veel maar wel mooi.

Ze liep over de gang heen met het kleine die de grootte had van.. Een haarborstel? Ofzo? Nja oke, dat dus. Haar heupen maakten zoals gewoonlijk sierlijke bewegingen en op haar gezicht was een grijnsje te zien. Rustig kwam ze de trappen afgelopen en liet ze richting de woonkamer. Het was erg stil, er was bijna niemand te vinden in de trappenhuizen of in dit centrale gedeelte van de school. Hmm.. Wel, ze zou er wel voor zorgen dat er mensen kwamen. Gewoon een tweet plaatsen, voor de mensen die haar al op twitter aan het volgen waren. Ze had tenslotte haar twitter ergens in een lokaal op een tafel gekladderd en sindsdien waren er al wel wat meer mensen die haar waren gaan volgen. Of ze maakte gebruik van mensen die weer andere mensen kende door sms’jes te sturen. Ze was bijna bij de woonkamer aangekomen en hoorde al iemand hard mee gillen met een liedje die Aly herkende uit de tv serie GLEE, nice! Snel liep ze door en kwam ze de kamer ingelopen waar ze een meisje bijna zag vallen terwijl ze op de bank aan het dansen was maar zichzelf nog net wist te ontkomen aan het vallen, waardoor ze ook begon te lachen en Aly zelf begon ook eventjes kort te lachen terwijl ze binnen liep. Ze zette de box op de lage tafel neer en keek het meisje met een vrolijke glimlach aan. ”Hee, ik zat er net aan te denken om een feestje neer te zetten, omdat het.. nah ja, een beetje te saai is nu en er is helemaal niet te doen op het moment.” Zei ze met een grijnsje terwijl ze eventjes naar de box knikte. ”So, are you in?” Vroeg ze nu aan het meisje terwijl ze een wenkbrauw optrok met een grijns op haar gezicht..


Outfit

THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freya Rawlings
avatar
Class 2
Aantal berichten : 102

Character Profile
Alias: Pegasus
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Some are born to sing the blues and now the movie never ends   zo maa 22, 2015 8:19 pm

Een tweede lach joinde die van haar, waardoor ze opkeek en door die draai al een oortje uit liet vallen. Ze kende het meisje niet maar ze zag er oké uit en door haar lachte ze eigenlijk alleen maar meer. Ze had waarschijnlijk gezien hoe dom ze bezig geweest was, maar dat het haar helemaal niks uitmaakte of iets. Wanneer ze de box op de tafel neergezet zag worden stopte ze uit interesse met idioot doen op de bank en hopte er vanaf af. De vrolijke glimlach die ze op het meisje haar gezicht zag deed haar automatisch terug glimlachen, het stak haar aan. Ze hief al gauw een wenkbrauw op wanneer ze met het idee kwam om een feestje te bouwen. Wie hield er nou niet van feestjes? Freya was zeker wel van de partij. ''Oh hell yeah,'' was haar antwoord op haar grijns en knikje die ze naar de box gaf. ''Ik ben er helemaal voor in, je hebt geen idee.'' Uhu, dit ging wel een leuk feestje worden. Ze kende het meisje niet maar dat maakte niks uit, ze zag eruit alsof ze verstand had van de beste parties.

''Nice outfit by the way, chick,'' één van haar mondhoeken krulde daarbij omhoog, ze kon het niet helpen. ''M'n naam is Freya, jouwnes? En wat voor feestje heb je in gedachten? Ik vond net deze random MP3 en geloof het of niet maar er staat maar één nummer op en tis van GLEE. Ken je die oude serie van 2009 of iets? Er staat like het nummer op van het jaar nul, Don't Stop Believin'. Hier, luister.'' Ze reikte het meisje het oortje aan en luisterde nog altijd in ééntje haarzelf, probeerde met alle macht niet mee te huppen op de aanstekelijke beat en vooral muziek. ''Just a small town gurl, living in a lonely wuuuhuurld, she took the midnight train, goin' anywhere.'' Ja ze had de songtekst nu wel onder controle, maar daar hield ze het bij want dat meisje wat nu zong was echt veel te hoog voor haar. Of nouja, ze had geen idee of ze eigenlijk wel kon zingen. Ze deed het nooit echt. Misschien was dat nu een leuke tijd om dat uit te vinden. Het meisje had zin in een feestje, Freya ook wel door haar hyperheid en de school had zo'n beetje een heleboel spullen om hier toch echt wel een feestje te bouwen. Bovendien waren mutanten zelf ook enorm creatief met hun mutatie. Al kon zij niet echt van dienst zijn met de hare, ze had de dance moves wel en de gekkigheid om mutanten uit hun schulp te laten komen.

''Wat denk je van een karaoke party?'' Ze streelde een plukje blond haar terug achter haar oor en haalde het oortje uit haar oor vandaan wanneer het nummer afgelopen was, legde de MP3 op de tafel naast de box, daar ging ze nu toch niks meer mee doen. ''Wat zeg je dáárvan?'' Keerde ze nu haar soortgelijke vraag terug, waarbij ze allebei haar handen op haar heupen zette en zachtjes giechelde.

tagged open notes ayeee
coded by marv at atf, caution & shine

_________________

P E G A S U S

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Some are born to sing the blues and now the movie never ends   do maa 26, 2015 1:16 pm

Turn up the music if they try to turn us down


Het was echt hoog tijd voor weer wat ontspanning na alles wat er de laatste weken was gebeurd, ze had teveel spanning gevoeld en het moest gewoon weg. Ze was de laatste tijd niet echt de leukste meer, raakte snel gefrustreerd om de kleinste dingen en zocht meer ruzie, ook al had ze zichzelf beloofd om kalm te blijven in dat soort situaties. Er zat gewoon teveel opgekropte agressie in haar die sommige mensen gewoon te gemakkelijk ophoog wisten te halen met hun stomme acties. Eerst Aurélia die haar tegen de spiegels in de sportzaal had gesmeten, ze had daarvan nog steeds kleine wondjes op haar rug maar gelukkig bedekte dit jurkje die wondjes wel heel goed, niet alles maar dat had ze gecamoufleerd met make-up. Daarna was er nog een dude die haar nogal opdringerig had lopen vragen naar een kus, iets waarbij hij vervelende opmerkingen maakte waarmee hij haar wel wist op te fokken. Maar goed, dat ging ze nu even achter wegen laten want vanavond ging ze even helemaal los. Ze zou wel een tweet gaan plaatsen en mensen sms’en die dan ook weer anderen mochten sms’en, zo veel mogelijk mensen mochten ervan afweten want hoe meer zielen hoe gezelliger.

Dat er een ander meisje ook al in de living room was en op de bank had staan zingen was alleen maar goed, dat was tenminste al iemand. Nu zag het meisje er ook nog best wel goed uit en zou het Aly niets verbazen als zij ook wel in wat voor het idee van Aly om een feestje de lucht in te gooien. Ze had geen idee of het mocht en of de leraren het zouden goedkeuren of niet maar dat boeide haar echt helemaal niets. De hele school kon wel iets van een feestje gebruiken, Aly kon het gebruiken en wie wist die meisje ook wel dus wat hield hun tegen? Ze hopte meteen van de bank af zodra ze de box op de tafel neer had gezet en haar idee van een feestje uitlegde. ''Oh hell yeah,'' Zei het meisje en meteen krulde haar mondhoeken op. Oh yes, dit ging dan helemaal lukken want zij kon vast ook wel helpen aan meer mensen. ''Ik ben er helemaal voor in, je hebt geen idee.'' Zei ze vervolgens. ”Mooi, want we moeten zo veel mogelijk mensen hierheen zien te krijgen.” Zei ze nu met een vrolijke grijns waarbij ze de box aanzette.

''Nice outfit by the way, chick,'' Zei het meisje en eventjes keek Aly haar met een trots gezicht aan. Ja, het was een van de meest fancy jurkjes die ze in de kast had liggen en ze had eigenlijk al gewacht op het moment om het te kunnen showen. Het was dan ook natuurlijk zo dat het Aly heel goed stond, al was het rokje eigenlijk wel een beetje te kort maar daar trok ze zich helemaal niets van aan. Het was nog net te doen dus zo erg was het ook weer niet. ”Thanks, jij hebt by the way ook een heel leuke jurkje aan.” Zei ze terug tegen het meisje. ''M'n naam is Freya, jouwnes? En wat voor feestje heb je in gedachten? Ik vond net deze random MP3 en geloof het of niet maar er staat maar één nummer op en tis van GLEE. Ken je die oude serie van 2009 of iets? Er staat like het nummer op van het jaar nul, Don't Stop Believin'. Hier, luister.'' Ging het meisje verder waarbij ze haar een oordopje gaf. Zachtjes lachend stopte ze het oortje in. ”Aly,” Zei ze eventjes kort om haar ook haar naam te geven zoals ze eerst ook gevraagd had. ”En geen idee eigenlijk, gewoon iets leuks om helemaal uit je dak te gaan, maar GLEE ken ik wel.” Zei ze nog voordat het meisje mee kon zingen met het liedje. Ze had wel een keer GLEE gezien met haar jongere zusje Katherine en ze waren er ook helemaal gek van geweest. Haar moeder had ervoor gezorgd dat ze het gingen kijken, want zelf was ze er in haar jongere jaren helemaal gek van geweest. Audrey was nog een beetje te jong om het te begrijpen en de jongens hadden sowieso niet zoveel met series waardoor het alleen Katherine was die was overgebleven. ''Just a small town gurl, living in a lonely wuuuhuurld, she took the midnight train, goin' anywhere.'' Zong het meisje mee waarbij Aly uiteindelijk bij het laatste stukje zachtjes mee begon te zingen, want dat kon ze niet laten. Het was een té leuk liedje om gewoon te horen en niet mee te zingen. ''Wat denk je van een karaoke party?'' Vroeg het meisje uiteindelijk en haalde haar oortje eruit waarbij Aly haar voorbeeld al snel volgde. Ze legde de MP3-speler weer weg en zette haar handen even allebei in haar heupen. Aly keek haar aan met een vrolijke glimlach die eigenlijk al genoeg zei. ''Wat zeg je dáárvan?'' Vroeg het meisje en meteen trokken haar mondhoeken verder omhoog. Karaoke? Dat was geweldig, waarom had ze er niet eerder aan gedacht! Ze was hier sowieso wel voor in want er was gewoon niets leuker en grappiger van Karaoke. ”Dat is een geweldig idee! Ik ben daar helemaal voor.” Zei ze wat enthousiast terug en haalde meteen haar mobiel uit haar zak. ”Kun jij ook proberen zo veel mogelijk mensen hiervan te laten weten?” Vroeg ze aan het meisje terwijl ze zelf al druk begon te sms’en, probeerde zo veel mogelijk nummers die ze van de toiletdeuren een bericht te sturen en zette het ook even op twitter, waar misschien meer het wel zouden lezen. Haar twitter stond ook overal opgeschreven dus veel mensen konden haar volgen.

Ze besloot haar box aan te sluiten op de tv en ging daarop naar youtube toe om karaoke versies op te zoeken van GLEE nummers, aangezien dat haar ook wel leuk leek, GLEE liedjes waren namelijk ook wel makkelijk om mee te zingen. Ze draaide zichzelf ook al snel om en keek het meisje weer aan. Gezien er nu nog niet meteen allemaal mensen binnen zouden komen, die moesten allemaal nog komen, konden zij misschien al wel een liedje doen. Ze had het liedje van GLEE dat op de MP3-speler stond aan aangeklikt en de lyrics was nu te zien op de tv. Het geluid deed het ook dus de karaoke kon helemaal beginnen. [b]”Let the Karaoke begin!”[b] Riep ze eventjes vrolijke waarbij ze haar armen de lucht in gooide. Net zoals het meisje eerder had gedaan sprong Aly nu ook op de bank, wat dan soort van als podium kon dienen en begon ze mee te zingen met het liedje Don’t stop believin’.


Outfit

THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitty Wilde
avatar
Class 2
Aantal berichten : 61

Character Profile
Alias: Cheshire
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Some are born to sing the blues and now the movie never ends   do maa 26, 2015 6:18 pm

Verveeld zat Kitty op haar kamer. Ze lag languit op haar bed, en staarde uit het raam. Buiten was het weer niet veel beter, het regende. Nul kans dat ze dus naar buiten zou gaan. Kitty haatte het als ze nat werd door de regen. Zwemmen vond ze oké, maar regen was een no go. Op dit soort momenten teleporteerde ze zich gewoon. Als ze nog tussen de mensen was geweest en ze had naar buiten móeten gaan, dan was ze alleen het huis uit te krijgen met een paraplu. Ze haatte regen gewoon. Ze zuchtte, en gaapte even. Het was nog vroeg in de avond, maar ze vond dat het tijd was voor een dutje. Time for a cat nap. Ze draaide zich om, en sloot haar ogen.

Ze werd wakker van het buzzen van haar telefoon. Geeuwend reikte ze uit naar haar telefoon die op het nachtkastje lag. Ze kwam overeind en rekte zich uit. Daarna keek ze wat haar telefoon aangaf. Eigenlijk niets speciaals, dus besloot ze op twitter te kijken. Terwijl ze naar beneden scrolde, stopte ze bij één specifieke tweet. Karaokeparty. Als er iets was waar Kitty van hield, waren het karaokefeestjes. Niet alleen omdat ze een geweldige zangeres was, ook het woord feest sprak haar aan. En toen ze de hashtag zag die "glee songs" zei, was ze verkocht. Ze deed haar schoenen aan, en liep naar de badkamer. Daar deed ze een beetje make up op, niet teveel. Eigenlijk alleen wat eyeliner en mascara. Ook haalde ze even een borstel door haar haren, die ze daarna in een staart deed. Toen ze klaar was teleporteerde ze zich naar de woonkamer.

Ze verscheen in de woonkamer, en merkte dat er nog niet veel mensen waren. Twee meisjes. Eentje herkende ze als degene die de tweet had gestuurd, Aly. De blondine moest dan Freya zijn. Aly herkende ze ook van een gymles die ze ooit samen hadden gehad. Kitty keek toe hoe de twee don't stop believing aan het zingen waren. Dat lied herkende ze uit GLEE -wat een van de beste series ooit was-. Ze bleef in de deur opening staan, en leunde er tegenaan. Er lag een glimlachje op haar gezicht, gosh wat hield ze van karaokeparty's. Toen het liedje klaar was klapte ze een paar keer in haar handen. Het was niet slecht, maar natuurlijk lang niet zo goed als Kitty zelf. Ze kon niet alleen geweldig zingen, maar ook dansen. Ze liep naar de twee toe en zei: "What's up partypeople?" Ze klonk voor een keer niet zo bitchy, maar dat was omdat ze gewoon in een goede mood was. "Ik ben Kitty," stelde ze zichzelf nog even voor. Daarna liep ze heupwiegend naar de naar de box en de tv toe. Youtube stond al open en ze tikte een karaokeversie van Toxic in die ze ooit op GLEE hadden gedaan. Nog voordat ze het liedje startte draaide ze zich naar de meisjes toe en vroeg met een grijnsje op haar gezicht: "What if we unite a little threesome, called the Unholy Trinity?" Ze knikte even naar het tv scherm, waarop het lied klaar stond om te spelen, en keek daarna weer naar Aly en Freya.

Outfit
Toxic (song)

Words: A Bunch | Tags: Party people | Notes: X

_________________
Didn't they tell you don't rush into things? Didn't I flash my green eyes at you?
Didn't I calm your fears with a Cheshire Cat smile?


♥:
 
Arianna - Bella - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Some are born to sing the blues and now the movie never ends   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Some are born to sing the blues and now the movie never ends
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Sing your heart out [JotBW Karaoke opening]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: