INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Ivy Drake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy Drake
avatar
Aantal berichten : 1
BerichtOnderwerp: Ivy Drake   zo maa 01, 2015 8:29 pm

"I came from nothing. Everything here sparkles. And that family that you can’t stand has been kinder to me than my own family ever was. I’m not walking away from that. And if you try to take me down, you’re coming with me."
Ivyanna 'Ivy' Drake Lucy Froster - 16 years old - PoB: Austin, Texas, USA - PoL: Upper East Side, New York City, USA - April 16th

Ivy is a very complicated person. Deze zonnestraal heeft een duistere kant. Op het eerste gezicht lijkt, en is, Ivy een verschrikkelijk lief meisje, dat voornamelijk vrolijk is. Ze is in staat om de dag van iedereen beter te maken, gewoon door naar die persoon te glimlachen. Haar enthousiasme is aanstekelijk, niet irritant. Haar aantrekkingskracht is ongelooflijk. Niet dat iedereen meteen verliefd op haar word, maar als ze binnenkomt, heeft ze een bepaalde invloed over je waardoor je vrolijk wordt en alles gelooft wat ze zegt. Dat laatste is een interessant puntje. Het feit dat iedereen gelooft wat ze zegt, maakt dat ze een uitstekende leugenaar en daardoor ook een actrice is. Verder is Ivy ook heel erg gedreven. Door haar familie heeft ze nooit een familie gehad en alles wat ze zou willen, is een familie. Verder heeft Ivy ook een heel erg onzeker kantje, wat ervoor zorgt dat ze in een bepaald groepje wilt thuishoren. Qua intelligentie is Ivy niet dom, ook niet uitermate slim. Doordat ze graag een familie om zich heen wilt, is ze een erg zorgzaam persoon. Soms kan Ivy een beetje flirty zijn, maar dat betekent vaak niets.

Ivy is een knap meisje. Ze heeft een lichtgetinte huidskleur, die makkelijk met de zon mee kleurt. Haar lange, blonde haren draagt ze vaak of in een lange paardenstaart, of licht gekruld naar beneden of ze steekt het op een andere leuke manier op. Ivy is een echt meisjesmeisje en draagt dus graag jurkjes, hoge hakken en dat soort dingen. Ivy is pas zestien, dus dat betekent dat ze net een beetje met make-up en haar haren begint te experimenteren. Haar lichaamsbouw is vrij grof, ze is zeker niet de dunste, maar ook niet de dikste. Ze heeft haar brede vormen gewoon op de juiste plaatsen. Ivy heeft voor een zestienjarige een normale lengte en voor de rest is er niet heel erg veel interessants over haar uiterlijk te vertellen? Just a regular 16 year old.

Ivy is een meisje met verschillende mutaties. Haar eerste mutatie heet ’Child of the Sun’, oftewel ‘kind van de zon’. Dat betekent dat Ivy verschrikkelijk vaak in de zon moet zijn, zo vaak mogelijk. De zon zorgt ervoor dat ze haar natuurlijke schoonheid behoudt, dat ze zich energiek voelt en dat ze bovenal, lekker in haar vel zit. Zonder de zon ziet ze er ziek uit, voelt ze zich ook zo en is ze vaak een beetje depri. Het hoeft overigens geen altijd stralende zon te zijn, een waterig zonnetje is goed genoeg. Als Ivy ’s nachts op stap gaat, zou ze eigenlijk de hele dag in de zon moeten zitten om ’s avonds energie te hebben. Verder heeft Ivy ook een mutatie, genaamd ’lucky charm’. Dit is een mutatie, waardoor iedereen zich gelukkig voelt in haar aanwezigheid. Mensen vergeten eventjes hun zorgen en kijken naar haar aantrekkingskracht. Het is geen liefde die ze ontwikkelen, maar gewoon…een sympathie voor het meisje. Ze geloven alles wat ze zegt. Ivy  kan deze mutatie niet gebruiken op mensen die haar al op voor hand niet mogen,  mensen die een goed gevoel voor leugenaars hebben, die sowieso geen gevoel hebben in hun lichaam of op mensen die zo diep gekwetst zijn, zich zo alleen voelen, dat niets hen nog kan redden. Verder kan ze haar mutatie niet gebruiken op mensen die in een andere ruimte zijn. De grootte van de ruimte waar ze haar mutatie gebruikt maakt niets uit. Zijn er 20 mensen, dan kan ze het op 20 mensen gebruiken. Haar laatste mutatie heet ’photosynthesis’. De kracht van de zon die Ivy absorbeert, kan ze ook uitstralen. Mensen of mutanten om haar heen merken hier vrij weinig van, maar als Ivy bijvoorbeeld langs een veld met bloemen loopt als deze mutatie aanstaat, beginnen alle bloemen opeens te bloeien, kan ze de bloemen van dood naar levend wekken. Hetzelfde kan ze met bomen. Als het regenachtig is, kan ze deze mutatie niet gebruiken. Verder raakt ze ook snel moe van deze mutatie en omdat ze de zonnekracht weer uitstraalt, zal ze weer nieuwe moeten opnemen om zichzelf weer goed te voelen.


De geschiedenis van Ivy is vrij ingewikkeld. Ik verwacht ook niet dat je het in één keer zal begrijpen, dus geef me de kans om het rustig uit te leggen. Zestien jaar geleden werd Ivy geboren in een ziekenhuis in Austin, Texas, USA. Haar familie woonde in een klein dorpje naast Austin, zo klein, dat het eigenlijk niet echt de moeite waard is om te noemen. Wat je als eerste moeten weten, is dat Ivy niet als ‘Ivyanna Drake’ is geboren. Ze is geboren als Lucy Froster. Haar leven was eigenlijk vrij standaard. Ze ging naar school, deed haar huiswerk en deed in haar vrije tijd afspreken met vrienden. Wel had ze een bijzondere hobby: acteren. Acteren ging haar heel erg gemakkelijk af. Als zij sprak, was het alsof de mensen betoverd waren. Ze kon elke rol aannemen die ze maar wilde, van boze, gemene heks (wat absoluut niet bij Ivy past) of een lief, klein, jong meisje (wat meer bij haar past). Lucy was zich bewust van deze gave, dus maakte ze er ook optimaal gebruik van. Vanaf jongs af aan wist ze al dat ze in nauw verband stond met de zon. Dat het een daadwerkelijke mutatie was, daar was ze zich absoluut niet van bewust, tot het moment dat iemand haar kwam halen.

Zoals al eerder gezegd is, was Lucy ontzettend goed in acteren. Haar zus, Cecilia, was de high school queen. Ze kon alles, had altijd de mooiste kleding en was ook nog eens hoofd cheerleader. Lucy stond eigenlijk altijd in de schaduw van haar zus, waardoor haar ouders haar nooit de aandacht gaven die Luc y verdiende. Daarom voelde Lucy zich vrijwel altijd alleen als ze thuis was. Haar vrienden, die overigens ook niet bijzonder veel waren, begrepen nooit wat ze bedoelde, simpelweg omdat zij het thuis niet zo hadden. Dat zorgde ervoor dat Lucy zich in het algemeen altijd wel vrij alleen voelde.

Daarom was het voor Lucy ook niet moeilijk toen er op een dag een vrouw kwam met een interessant voorstel. De vrouw, Hannah Drake, was een vrouw, afkomstig van The Upper East Side in New York. Deze vrouw werd echter helemaal gek van het neppe wereldje daar, en had zich ook afgezet van New York, en was in Austin gaan wonen, waar het een stuk rustiger was. Haar familie woonde  echter nog wel in The Upper East Side en vroegen steeds vaker naar hun nichtje Ivyy Drake, die ze inmiddels al twaalf jaar niet hadden gezien. Hannah had Lucy al een tijdje in het oog en besloot dat ze perfect was voor de klus om een paar dagen daar naar toe te gaan, om de familie te overtuigen dat Ivy echt in Austin thuis hoorde, voor een flinke som geld. Lucy had daar wel oren naar, vertelde het thuis, maar werd eigenlijk vrijwel meteen het huis uitgegooid. Dat zorgde ervoor dat Lucy alleen maar sterker was van haar beslissing. Alles werd door de vrouw geregeld: ze kreeg een vals identiteitsbewijs, vanaf vandaag was ze Ivy Drake, de dochter van Hannah Drake. Ze kreeg een tijd lang allerlei informatie over de familie van Hannah Drake en toen zij besloot dat ze klaar was om naar New York te gaan, ging Lucy, inmiddels alleen nog maar aangesproken met Ivy.

Maar de tijd in New York was heel anders dan dat Ivy zich had voorgesteld. De familie van de vrouw bleek ontzettend lief te zijn, al gauw raakte Ivy verslaafd aan de glitters, aan de prachtige jurken en aan al het geld. Ze had bovendien een geweldige nieuwe familie, die echt om haar scheen te geven en blij leek te zijn dat ze er was. Dat was alles wat Ivy al die tijd had gewild. Hannah vond dat het maar eens tijd was om terug te komen, maar Ivy ging niet terug. Ze wilde in New York blijven, en ze chanteerde Hannah met het feit dat ze alles zou vertellen. Dat de familie hun nichtje niet mochten zien, omdat Hannah bang was dat Ivy besmet zou raken met het New York virus en zich te veel in zou laten met de familie. Ondertussen troggelde Ivy verschrikkelijk veel geld af van de vrouw. “Als jij mij probeert te laten vallen, dan neem ik jou keihard met me mee.”

Het was nooit Ivy’s bedoeling om het zo ver te laten zijn, want ze was geen slecht persoon. Alles wat ze wilde was gewoon een familie. En dat had ze ook, totdat Hannah besloot alles te vertellen. Alles op te biechten. De familie was boos op Hannah, maar net zo boos op Ivy. Haar nichtje, die niet alleen haar nichtje was  geweest maar ook haar beste vriendin, was zo teleurgesteld. Iedereen wilde weten waarom ze had gedaan wat ze had gedaan. Maar alles wat Ivy kon doen was haar spullen pakken en weggaan. Waarheen wist ze niet, maar ze moest New York uit. Als dit zou uitlekken, zou ze geen leven meer hebben. Maar in Austin was ze ook niet meer welkom. Twijfelend over de rest van haar leven, stond er opeens een vrouw bij haar. De vrouw had zich voorgesteld als Jean Grey en nodige haar uit om naar Genosha Island te komen, een plek voor mutanten als zij. Mutanten? Was zij een mutant dan? Dat was nieuw voor haar. Maar alles was beter dan geen onderkomen. Wel maakte Ivy één belofte aan zichzelf: ze zou voor altijd de identiteit van Ivy Drake aanhouden. Lucy Froster was een afgesloten hoofdstuk voor haar.

_________________
If they were not who you taught that they would be, would you still believe?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ivy Drake
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: