INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 What happend? ~Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   zo maa 22, 2015 12:04 pm

She is love
robb stark

Lorise zat op het schoolplein te luisteren naar een britse dude genaamd James die dingen vertelde over zijn gekke ouders. Hij was in sommige dingen dus typisch engels, maar zijn ouders waren blijkbaar nog erger. Waar ze allebei wel om konden lachen dus dat was wel leuk. Dat met de thee met melk en zonder suiker vond Lorise ook wel heel erg vies klinken. James knikte en zei dat dat nog niet eens het ergste was. dus ze moedigde hem aan om verder te vertellen. Lorise vond toch alles grappig dus waarom niet?

Hij vertelde dat zijn ouders hem op cricket deden, voor hem de saaiste sport die er bestond. Lorise moest vooral lachen om de manier waarom hij het vertelde. Eigenlijk omdat het bekend voor kwam. Haar eigen ouders hadden haar ook wel op rare sporten gedaan. Of nou ja, een rare combinatie. Dat vertelde ze ook aan James, om even te laten weten dat hij niet de enige was. Ja bergen beklimmen en ballet, mooi he? “You’re joking, right?” zei hij lachend en Lorise grinnikte en schudde haar hoofd. “No I’m not joking, I told you they’re weird.” zei ze lachend. Ach ze mochten dan wel raar zijn maar ze waren werkelijk de liefste ouders ever. Ze had zich niet beter kunnen voorstellen. Hoe ze haar altijd hadden gesteund en liefde gegeven was iets waar ze heel dankbaar voor was. Ze hield van hun met heel haar hart.

“Well Nature-Ballet-Freak and Cupid, you can’t prepare for the worst part.” zei James en Lorise luiserde aandachtig. Wat was het dit keer? “My parents already had my future planned, they wanted me to the butler training and then study for being a Queens Guard.” vertelde hij. Lorise schoot niet direct in de lach, ze dacht eerst even na. Wat was a Queens Guard? Ze zette een frons op tot het haar te binnen schoot en ze begon te lachen. “What?” zei ze en ging helemaal stuk. “You mean those guys who stand in front of the palace with those weird hats? The ones who never move?” zei ze lachend. Omg dat was wel heel erg hoor. Nu kon ze niet naar James kijken zonder hem in zón pakje te inbeelden. “My parents are crazy.“ zei hij en ze knikte. “Yes that for sure, but they raised you with love right? Because thats the most important thing” zei ze wijs. Ja je kind met liefde opvoeden was het belangrijkste wat er was.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   zo maa 22, 2015 1:29 pm

 TAG: OPEN    NOTES: STUFF  Om te praten over zijn ouders met Lorise vond hij leuk om te doen. Om daarbij te zien hoe ze lachte over zijn verhalen gaf hem het gevoel alsof hij geaccepteerd werd door haar. Sowieso boeide het hem niet echt of hij nu geaccepteerd werd of niet, nou ja, dat was dan eigenlijk gelogen. Natuurlijk wilde hij dat ze hem accepteerde hoe hij was, voor al door meisjes wilde hij graag geaccepteerd worden. Door jongens boeide het hem dan niet. James voelde zich alleen aangetrokken door meisjes meer ook niet.

Lorise vertelde nu over haar sporten die ze had gedaan. Kom op zeg, bergen beklimmen en ballet bij elkaar?! Echt perfect die combinatie. Daarom had hij ook lachend aan haar gevraagd of dat een grapje was. Anders was het ongelooflijk. Hij zag haar al voor zich hoe ze in een tutu een berg ging beklimmen. Lorise grinnikte en schudde haar hoofd. “No, I’m not joking, I told you they’re weird,” zei ze lachend tegen hem. Dit was echt even te grappig. “So you’re wearing a tutu and you’re mountain climbing the same time?” zei hij lachend. Hij zag haar al gaan, met een touw om haar middel zodat ze niet viel. En ondertussen ook nog een beetje ballet doen. Natuurlijk deed ze dat niet, maar het zou wel grappig zijn. Nu hij dit van haar wist, wist hij niet zeker of hij haar wel overwinnen met het beste en gekste gedeelte van zijn familie. Toen hij begon te vertellen over dat zijn ouders zijn toekomst al hadden gepland over de butler opleiding, en later nog een koninklijke wachter worden; schoot Lorise niet dirict in de lach. Nu voelde hij zich een beetje dom dat hij dat had verteld. Hij wist gewoon, hij kon haar echt niet overtreffen met haar ballet en bergbeklimmen. James keek toe hoe er een frons ontstond op Lorise haar voorhoofd. “What?” zei ze en toen begon ze eindelijk te lachen. Het was hem toch gelukt. Toen zij begon te lachen, lachte hij ook mee. Lachend zei ze:“You mean those guys who stand in front of the palace with those weird hats? The ones who never move?” Oké, ze wist toch nog wat Koninklijke wachters zijn. Dat was al een hele opluchting. “Yes, those guys. Terrible job, believe me!” zei hij, terwijl hij ook stuk ging. Hij had echt geluk gehad dat nooit aan die stomme opleiding is begon. Dat had hij nooit overleeft. “Once I saw a dog pee on the shoe of the Queens Guard. And even than you don’t move!” zei hij terwijl hij nog verder door lachte. Daarna zei hij er nog achteraan dat zijn ouders echt gek zijn. Lorise knikte en zei op een wijze toon:“Yes that for sure, but they raised you with love right? Because thats the most important thing.” Daar moest hij eventjes over nadenken. Natuurlijk hielden zijn ouders van hem, maar hij had zijn moeder wel een keer een migraine voor veroorzaakt. Iets wat hij nooit zal vergeten. En zijn broertje, zijn broertje hield echt heel veel van hem. Maar hij had hem niet opgevoed. “Yes, I think. I don’t know, my brother does really love me, but my parents...” zei hij, terwijl hij weer even stopte met praten. “Most of the time I only call my brother, if they wanted to talk to me than they can call me.” zei hij. Het klonk hard hoe hij dat vertelde. Maar over zijn ouders praten was iets wat hij niet vaak deed. Hij praatte meer over zijn broertje, alsof hij daar een betere band mee had. Hij keek Lorise even van top tot teen aan. “Do you have other family?” vroeg hij, om het onderwerp over zijn ouders van hem af te willen halen. En deels ook wel interesse.

Be the voice not an echo

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   ma maa 23, 2015 4:23 pm

She is love
robb stark

Lorise vond het gesprek over ouders wel leuk maar het gaf haar wel heimwee naar huis. Ze had het erg naar haar zin en vond het leuk op het eiland, maar ze zou er ook heel wat voor over hebben om even haar ouders te zien en knuffelen. James vertelde over de gekke dingen die zijn ouders hem lieten doen. Ze kon er wel hard om gaan lachen maar haar ouders waren ook niet normaal. Naja het was maar wat je normaal noemde, maar die van haar waren niet normaal. Lorise vertelde hem over het bergklimmen en ballet, even om te laten weten dat hij niet de enige was met gekke ouders.

James dacht eerst dat ze een grapje maakte maar toen ze zei dat het echt waar was moest hij lachen. “So you’re wearing a tutu and you’re mountain climbing the same time?” vroeg hij lachend. Lorise lachte en gaf James even een stomp tegen zijn arm. “Ofcourse not, stupid” zei ze grappend. Wat dacht hij wel niet? Ach het idee van in een tutu op een berg klimmen deed haar ook wel aan het lachen. Maar zo zat het niet hoor, als Lorise aan het klimmen was had ze zón cool tuigje aan en zag ze er totaal niet meisje meisje uit. Toch dacht iedereen altijd dat ze een meisje meisje was omdat nooit iemand haar zag als ze aan het klimmen was. De meesten van haar vrienden waren aan het skiën en snowboarden. Iets wat Lorise wel leuk vond maar het klimmen vond ze leuker. Sowieso vond je de kakkers uit de stad niet veel in de natuur. Met natuurfreaks als ouders dan kende ze de meeste gebieden wel.

Hij vertelde over dat zijn ouders hem bij de koninklijke wacht wilden. Ja die mannen in een rood pakje en grote zwarte hoed. Lorise ging helemaal stuk bij het idee van hem in zón pakje. “Yes, those guys. Terrible job, believe me!” zei hij en ze kon alleen maar meer lachen. . “Once I saw a dog pee on the shoe of the Queens Guard. And even than you don’t move!” zei James en Lorise lachte weer. “Yeah that’s crazy” zei ze lachend. Toen hij zei dat ze gek waren. Jaa dat zeker. Toch vroeg ze of ze hem met liefde hadden opgevoed, want dat was het belangrijkste. . “Yes, I think. I don’t know, my brother does really love me, but my parents...Most of the time I only call my brother, if they wanted to talk to me than they can call me.” zei hij en het klonk als een twijfelachtige ja die dicht bij een nee zat. Maar dat hij een broertje had klonk al beter. “Oh well, your brother seems nice” zei ze met een glimlachje.

“Do you have other family?” vroeg James aan Lorise. Ze schudde haar hoofd. “No brothers and sisters but, I’ve got other family in California” zei ze en haalde haar schouders op. Ja ze had wel neefje en nichten waar ze goed mee op kon schieten maar.. Geen broers en zussen.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   ma maa 23, 2015 8:59 pm

 TAG: OPEN    NOTES: STUFF  Met Lorise lachen was echt leuk om te doen. Hij hoopte dat hij haar nu als een normale vriendin kon beschouwen. Natuurlijk moest ze dan echt vereerd zijn, want ze was dan ook zijn eerste normale vriendin. Hij zal vast ook vrienden maken onder de jongens hier, maar Lorise als eerst vriendin was ook leuk. Voor al omdat Lorise als bijnaam Cupid heeft, maakte dat helemaal speciaal. Ze hadden geen relatie van liefde, maar wel relatie als vrienden. Dat vond hij voor al heel leuk. Met vrienden moest je lol hebben, en dan je sterk bij elkaar voelen. Dat was voor al het leukste wat aan vrienden hebben is. James wist dan ook zeker, als hij een keer alleen was dat hij altijd Lorise had om te appen. Dan kon ze weer lachen om elkaars domme blunders en over hun accent.

Wat hij nu vandaag had mee gemaakt met haar zal hij echt nooit vergeten. Voor al niet omdat hij haar zag in een tutu op een berg. Dat vond hij dan helemaal geweldig. Lachend vroeg hij dan ook aan haar of dat deed, maar dan tegelijkertijd. Dat zou nog eens geweldig zijn. Ze gaf hem lachend een stomp tegen zijn boven arm. “Ofcourse not, stubid,” zei ze grappend. Hierdoor moest hij nog meer lachen. Hij kende haar nu nog maar net en nu al hadden ze de grote lol. Echt geweldig om een weer goed te lachen. James lachte ook altijd met zijn broertje, maar hij zat nog in Engeland en James zat hier. Iets wat best vervelend was, vond hij. Gelukkig had zijn broertje ook zo zijn vriendenkring gemaakt, dus dat scheelde ook wel heel erg veel. En toch hielden ze elkaar nog wel steeds aan de afspraak, ze zouden elke ochtend bellen. Nou ja, de ochtend voor James en de avond van zijn broertje vanwege het tijdverschil. Ook vertelde hij over de ene keer dat hij een hond zag plassen over de schoen van een Koninklijke wachter. Die kerel bewoog nog steeds niet, maar stonk zeker de hele dag. Lorise lachte daar ook om en zei dat dat echt heel gek was. Dat was het zeker.

Uit nieuwsgierigheid maar ook als een wijze Cupid vroeg Lorise aan hem of zijn ouders hem wel met liefde hadden opgevoed. Hij was daar wel zeker van, maar toch ook voor een deel niet. Zijn moeder bijvoorbeeld was zelfs een beetje bang voor hem geworden, om dat hij op de dag dat hij zijn mutatie voor het eerst ontdekte haar al gelijk zeer had gedaan. Die dag wilde hij het liefst wel snel weer vergeten, maar het was ook de dag dat hij en zijn broertje heel erg close waren geworden. Dat was wel een groot voordeel geweest. “Oh well, your brother seems nice,” zei Lorise met een glimlachje, toen hij ook een deel over zijn broertje vertelde. Hij wilde meer vertellen over hem. Zijn ouders waren met hun cultuur heel erg grappig, maar zijn broertje was een grote flapuit. Maar om niet het hele tijd het onderwerp op hem te laten vroeg hij aan Lorise of zij nog andere familie had. Ze schudde haar hoofd, terwijl ze wat zei haalde ze haar schouders erbij op. “No brothers and sisters, but I’ve got other family in California.” James trok zijn wenkbrauwen op. “You have family in California? Are you coming from California too?” zei hij een tikkeltje verbaasd. Californië was echt een hele mooie plek om te wonen. Altijd lekker warm, en goeie winters.

James wilde wel graag dat het onderwerp niet weer terug ging op hem, maar hij kon het niet laten. Voor al om het feit dat ze geen broers of zussen had. Dat was iets wat eigenlijk best wel jammer is. Hij kon namelijk heel goed met zijn broertje opschieten. “My brother is crazy, if you want to meet my parents. Then you really need to meet my brother.” zei hij zo overtuigd mogelijk. Hij pakte zijn mobiel uit zijn jaszak en liet een foto zien van zijn broertje. Zijn broertje had deze foto gestuurd vanuit zijn school, het was pauze en hij had net een banaan opgegeten. Terwijl zijn broertje probeerde te glimlachen zat er nog allelei stukjes banaan tussen zijn tanden. Het was een best wel een vieze foto, maar dit was dan ook de enige foto die James had van zijn broertje. “I know the picture is very nasty, but this is my brother. He is a little bit crazy,” zei hij, terwijl hij een hand achter zijn nek langs haalde. Dit was best wel vies om dit aan Lorise te laten zien. Maar het was leuk zolang hij over zijn broertje kon vertellen. “He’s fourteen years, and I’m worries about him,” zei hij verdrietig. Hij slikte even en vervolgde:“I’m worried, because I think he never grows up… And if he doesn’t, I won’t grow up either.” Het was waar, maar toch had hij wel zo’n gevoel dat zijn broertje zal op groeien. En anders, zouden hij en zijn broertje voor altijd kind blijven. Met een nog bezorgende blik in zijn ogen keek hij Lorise aan.

{Ik wist niks waardoor Lorise hard moet lachen...}

Be the voice not an echo

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   do maa 26, 2015 2:19 pm

She is love
robb stark

Dat Lorise eigenlijk ook gekke ouders had vertelde ze iets later dan James. Die van haar waren wel gek, maar heel lief. Ze moest nog steeds ene beetje lachen om zijn accent maar de dingen die hij vertelden waren helemaal grappig. Dat hij Lorise in een tutu op een berg inbeeldde vond ze wel creatief, maar nee zo zat het niet hoor. De dingen die hij vertelde deed haar lachen maar ze vroeg toch of zijn ouders hem met liefde hadden opgegroeid. Waarop hij een antwoord gaf met veel twijfel dus er was niet echt een ja of nee van te maken, maar hij dus zijn broertje gehad.
“You have family in California? Are you coming from California too?” vroeg James nadat ze had verteld dat ze familie had in Calinornia. Lorise schudde had hoofd. “Nope, I lived in Denver, Colorado. You know, the part of America with many mountains.” zei ze vrolijk terug. Jaa ze vond het daar ook geweldig. Ook al wilde ze ook best in California wonen.

“My brother is crazy, if you want to meet my parents. Then you really need to meet my brother.” zei hij en Lorise knikte. Ze zou wel helemaal stuk gaan als ze hun zou ontmoeten. Niet als in uitlachen maar gewoon omdat ze het leuk vond. James liet een foto van zij broertje zien met banaan tussen zijn tanden. Het was een hele vrolijke foto maar het zag er niet bepaald mooi uit met die banaan. Lorise lachte om de foto. “Awh well he looks cute” zei ze grappend. Jawel hij zag wel wel schattig uit hoor. “I know the picture is very nasty, but this is my brother. He is a little bit crazy,” zei James en Lorise grinnikte om zijn opmerking. “He’s fourteen years, and I worry about him,” zei James. “I’m sure he’ll be ok” zei ze geruststellend. Vast wel, jongetje van veertien wisten zichzelf wel staande te houden. “I’m worried, because I think he never grows up… And if he doesn’t, I won’t grow up either.” zei hij. Lorise legde een hand op zijn schouder. “Ofcourse he will. You just have to have some patience” zei en en haald haar schouders op.

De bel ging en Lorise moest en maar eens vandoor. “Oh, I’ll have to leave now” zei ze en stond op. Ze had al geluk dat ze de eerste uurtje vrij had en ze kon uitslapen dus nu moest ze echt naar de les. “It was nice to meet you James. See ya” zei ze vrolijk en liep toen weg. Ze zwaaide nog even en liep daarna rustig naar de les die ze had.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   

Terug naar boven Go down
 
What happend? ~Open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: