INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 What happend? ~Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: What happend? ~Open   zo feb 22, 2015 12:55 pm

 
Listening and Hearing

Are two different sensensEerste dag voor een nieuwe verandering. Hoelang was het geleden dat er een verandering was? Toen James elf jaar was, toen had hij zijn eerste verandering in het leven gegooid. En die verandering was alleen maar om niks meer in huis te doen en niks op school. En nu, nu zat hij op een school met mensen die waren zoals hem. Mutanten werden ze hier genoemd, dat Jamie hem verteld. Hij vond de school er best wel spectaculair eruit zien. Maar de vakken die ze hier hadden, die waren gewoon weer het zelfde zoals ze waren in Birkenhead, Cheshire. Maar dat maakte voor hem niet zoveel uit. Wat hem wel uitmaakte was dat hier wel nieuwe regels waren, nieuwe regels die verbroken moesten worden. Met diepe zucht liep James door de gangen van de slaapkamers. Zijn eerste nacht hier maakte nog niet veel verschil met thuis. Dus dat scheelde wel de heimwee, ook al was James niet een persoon die snel heimwee had. Hij had zijn telefoon in zijn broek zak zitten, omdat hij wist dat zijn broertje Marco hem vandaag ging bellen. Zijn broertje en hij waren erg close geweest, dat was al van het begin toen zijn broertje geboren werd. Marco beschouwde zijn grote broer dan ook echt als een voorbeeld, iets waardoor James zich erg trots door ging voelen. In zijn broek zak voelde James dat zijn telefoon af ging. Zijn telefoon zou geluid moeten hebben gemaakt, als James hem niet zo vaak op de grond had laten vallen.
“Hi, little brother,” zei James met zijn brits accent door de telefoon.
“James is that you? I miss you big brother,” antwoordde Marco vrolijk.
“I miss you too”
“How are you doing? And how is your school?”
“I’m doing fine, and school… the school is rather big.”
“What do you mean with rather big?”
“The school is a whole island!”

Zijn broertje moest lachen door de telefoon, toen hij dat vertelde. Door het gelach van zijn broertje werd James een beetje emotioneel, maar hij miste het lachen van zijn broertje wel heel erg. Verder praatte hij en Marco alleen beetje hoe stil het was zonder elkaar. En dat meeste mensen zich wel afvroegen waar James was gebleven; maar daar was verder ook niks aan te veranderen. Toen hij en zijn broertje het gesprek eindigde, was James al aan het lopen over het school plein. Als James geen warme sweater aan had gehad, dan was het nu wel koud geweest. De sneeuw was hier al bijna gesmolten, en de zon scheen ook. Dat maakte het buiten wel een stuk warmer.

Af en toe zag hij een groepje mutanten die vooral over hun persoonlijke problemen praten. Die gesprekken bleef hij maar horen, een beetje over dit en een beetje over dat, vreselijk vond hij dat. Maar ja, hij kan er ook niks aan doen dat hij deze mutatie had. Hij keek naar de middelste persoon in het groepje, toen hij hoorde dat ze oorpijn kreeg. Dit was niet goed… dit was echt niet goed! Hij deed helemaal niks met zijn mutatie, hij kon alleen maar luisteren. En hij bleef niet luisteren naar het gesprek, dus dan kon hij de geluiden ook niet laten echoën. What happend?!
Hij keek toe hoe het groepje weg liep, en hij alleen achterbleef op het schoolplein. James ging zitten op de rand van de fontein, hij dacht nog steeds over wat er was gebeurd. In zijn hoofd ging hij de stappen door die hij had gezet. Eerst ging hij bellen met Marco, daarna stond hij op het schoolplein en hoorde het groepje praten, daarna kreeg de middelste persoon oorpijn… What the fuck happend?

James keek in het rond of hij nog iemand zag staan die misschien had toe gekeken wat er was gebeurd. Hij zag niemand staan, wat moest hij hier nou mee doen? Zwijgend bleef hij zitten op de rand van de fontein. Was er nou echt helemaal niemand die had gezien wat er was gebeurd? Iets wat hij best wel raar vond, omdat Jean en Jamie hem hadden gezegd dat er best wel veel mutanten op school zaten.  

 TAG: Open  
  WORDS: ###  
  NOTES: yo!  
♔ nickdiazfan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   zo feb 22, 2015 6:06 pm

She is love
robb stark

Uitslapen, bestond er iets beters dan uitslapen? Tuurlijk bestond er iets beters dan uitslapen maar dat leek op het moment niet zo. Het was zo prettig wakker worden want ze was nou eenmaal vrolijker als ze goed had geslapen. Het was even een moeilijke stap maar het was haar gelukt op uit bed te komen. Die struggle had iedereen vast wel, je warme bed verlaten en kleren aan gaan doen. Lorise had geen zin om een half uur te doen over kleren uitzoeken dus ze pakte iets simpels. Een jeans, sweater en adidas schoenen. Haar haren deed ze in een staart en zo verliet ze haar kamer.

Ze liep naar de kantine en haalde een chocoladebroodje en koffie. Er was in de aantallen weken dat ze hier zat al heel veel veranderd. Ze had vooral veel geleerd, mensen leren kennen, lessen leren en leren voor schoolwerk. Het eerste vond ze toch het leukste en ze moest toegeven dat ze het wel erg naar haar zin had. Ze was sowieso niet meer 'het nieuwe meisje' . Dat omdat er meer nieuwe meisjes waren gekomen en ze had al doorgekregen dat ze voor niemand meer onbekend was. Behalve voor de nieuwelingen natuurlijk. Het kon door het feestcomité gedoe komen of door haar liefdes acties maar het leek erop dat mensen wisten over wie ze het hadden als de naam 'cupid' viel. Het maakte Lorise helemaal niks uit, ze vond het echt een leuke bijnaam. En door het mooie hangertje dat Roméo voor haar had gemaakt was er geen twijfel mogelijk. Mensen verliefd maken was niet iets gemeens of slechts, het was een mooie gave.

Het was prachtig weer dus Lorise besloot om haar ontbijt op het schoolplein op te eten. Ze dacht dat ze niet de enige zou zijn die die beslissing nam. Toen ze het schoolplein op kwam lopen keek ze verbaasd rond. Niemand die net als haar op het schoolplein wou zitten? Ze was dus wel de enige. Want de ene jongen die er zat, die at niet zijn ontbijt. Hmm weird.. Meestal was er wel iemand op het schoolplein die ze kende en een praatje mee kon maken maar nu had ze geen andere keus dan de jongen die er zat. Ze liep langzaam naar hem toe. Ze had hem nog nooit gezien. Hij zat in zijn eentje en ze kon hem niet achterlaten toch? "Heb je het hele schoolplein weggejaagd?" Vroeg ze grappend en ging nog op een afstandje naast hem zitten. Ze glimlachte vriendelijk en nam een hapje van haar broodje en een slurpte een slokje van haar koffie, het was nog heet. Echt, auw, ze had net haar tong verbrand. Ze kon er niks aan doen maar ze trok een beetje een moeilijk gezicht. Rot gevoel, verbrande tong.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   zo feb 22, 2015 9:10 pm

 
Listening and Hearing

Are two different sensensNog steeds verward zat James op het randje van de fontein. Hij was nu al vijf keer de stappen in zijn hoofd aan het door nemen, en stappen wezen er helemaal niet op dat hij de geluiden had laten echoën; en het decibel hoger had gedaan. Als hij zou bleef horen waar het groepje heen ging, was de middelste persoon er erg slecht aan toe. De oorpijn had ook een hoofdpijn veroorzaakt, en daarom was het groepje nu naar de ziekenzaal gegaan. Oké, dit was zijn eerste dag hier, en hij had al iemand naar de ziekenzaal gestuurd. Ook al wist hij niet zeker of hij dat wel werkelijk had veroorzaakt. Maar dat maakte niet zoveel uit. Hij voelde zich er wel schuldig over.

James probeerde zijn gehoor ergens anders op te richten. Op iemand die een grapje probeerde te maken, waardoor hij kon gaan lachen. Maar zo snel kon hij zijn gehoor nog niet ergens ander op richten. Met een bloed serieus gezicht keek haar naar voren, terwijl zijn kin leunde op zijn hand; en zijn arm op zijn knie. Alsof hij eruit wilde zien als iemand die heel erg slim was, niet dat hij dat was. Want dat was hij eigenlijk niet, maar hij zei wel.
“Heb je het hele schoolplein weggejaagd?” hoorde hij een meisje stem grappend zeggen. Hij keek op naar het meisje en knikte maar. Want ja, als hij toch niet wist wat er werkelijk gebeurd was dan kon hij net zo goed gewoon ja knikken; en de vraag van het meisje serieus nemen. Hij bekeek het meisje even van top tot teen, ze had een witte trui aan met een zwarte broek en Adidas schoenen. Eigenlijk gewoon normaal, iets waar hij niet van hield. Maar dat maakte niet uit. Dit meisje was toch al bezet, op een of andere manier kon hij dat gewoon aan meisjes zien of ze bezet waren of niet.

Het meisje ging op een afstandje van hem zitten, en at rustig haar broodje op. James keek weer even vooruit en daarna weer naar het meisje. Het meisje keek ineens met een moeilijk gezicht. Hij had toch niet weer wat verkeerds gedaan? “Are you alright?” zei hij op een perfect brits accent. Hij wist niet echt wat hij nog aan het meisje moest vragen, want hij wilde hier niet de bad guy zijn. Voor al niet op zijn eerste schooldag.
Niet de bad guy zijn dat stond dan ook op de eerste plaats. Eerst zou hij laten zien hier dat hij een schatje was, en goed was in leren en goed was in het maken van zijn schoolwerk. Over een weekje zal hij de leraren eens verbijsteren dat hij eigenlijk niet zo’n persoon was die zich netjes aan de regels hield. Dan zouden de leraren weer een gesprek met hem willen en zeggen dat hij “veranderd” is. Ook al was hij dan gewoon de persoon die hij echt was.

“It was a joke, I didn’t chase them away,” zei hij om het meisje te geruststellen. Als zij al bang voor hem zou worden dan was hij echt verdoemd. Dan kon zijn plannetje ook niet te werk gaan en dan moest hij zijn broertje ook nog eens telleurstellen. James had immers aan zijn broertje beloofd dat zijn plannetje goed zou verlopen. Marco was dan ook de enige die van zijn plannetje af wist. Met een vriendelijk gezicht keek hij het meisje aan. Hopelijk zou ze niet bang voor hem zijn of zo, of nu weg zou lopen. James had niet iedereen van het schoolplein weggejaagd en hij was zeker geen bad guy. Zeker niet voor meisjes.

 TAG: Open  
  WORDS: ###  
  NOTES: yo!  
♔ nickdiazfan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   zo feb 22, 2015 10:34 pm

She is love
robb stark

Alrighty then. Een leeg schoolplein met een jongen bij de fontein. Lorise vond het er een beetje stom uitzien als ze nu weg zou lopen en hem daar alleen zou laten zitten. Ze liep naar hem toe en kwam erbij zitten. Flauw grapje, of hij het schoolplein had weggejaagt. Hij knikte alleen, serieus was ze zo humorloos of begreep hij het niet? Toch vroeg ze zich wel af waar iedereen was gebleven. Op dit tijdstip leek het meestal alsof de halve school hier zat. Al was dat een beetje overdreven. Goed, haar broodje en koffie. Ze verbrandde haar tong bij de koffie en trok een moeilijk gezicht. “Are you alright?” vroeg hij en ze grinnikte kort. Hah, brits accent. Lorise knikte met een glimlach. “Well hello englishman here” zei ze grappend met een geïmiteerd brits accent. Ze kon er niks aan doen, ze vond het erg leuk om als amerikaan te falen in dat accent. “I’m okay darling, just burned my tongue” zei ze alweer plagend met het alweer overdreven britse accent. Ze grinnikte en en nam nog een hapje van haar broodje.

“It was a joke, I didn’t chase them away,” zei hij geruststellend. Lorise giegelde weer even om zijn accent. Echt Lorise hou op. “Yeah I know” zei ze en dit keer weer in haar eigen amerikaans. Het was een beetje stom om de hele tijd brits te lopen praten om hem te plagen. “Lorise” zei ze en ze stak haar hand uit. Om dan even helemaal netjes te gaan doen. “Also Cupid by the way, I think more people here know me by the name cupid than my own name”. zei ze met een glimlach. Het was wel zo. Als het om haar ging dan ging het op Cupid en niet over Lorise.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   ma feb 23, 2015 12:51 am

 
Listening and Hearing

Are two different sensensHij vond dat het nu wel een stuk minder saai werd op het schoolplein. Oké, er waren dan niet zoveel geweest op het schoolplein. En het groepje dat er eerst alleen stond was allang weg gelopen, waardoor hij de oorzaak nog steeds niet wist. Maar nu het meisje bij hem kwam zitten, scheelde dat voor hem best wel veel. Dit was immers zijn eerste dag dat hij hier was, en als het groepje aan het begin al bij hem weg was gelopen; dan zou dat eigenlijk geen goed teken zijn. Het meisje zorgde er nu wel voor dat hij zich wel welkom voelde hier zo. Toen het meisje hem moeilijk had aangekeken, vroeg hij met zijn brits accent of het wel ging. Het meisje knikte en grinnikte even. “Well hello englishman here, zei het meisje wat grappend tegen hem op een Brits accent. Oké ja, dat was wel een nadeel; hij zat nu op een Amerikaanse school en hij was typisch Engels. Dat zou nog wat worden dan.

“Goodmorning,“ zei hij normaaltjes terug met een glimlach op zijn gezicht. Hij wist niet hoe Amerikanen dat deden met hun accent, maar hij kon het niet nadoen. ”I’m okay darling, just burned my tongue,” zei het meisje weer wat grappend. Ze probeerde hem na te doen met zijn Britse accent, maar het klonk nog al overdreven en falend. Iets wat bij hem wel een glimlach op het gezicht bracht. “Oh dear,“ zei hij maar om het overdreven spelletje mee te doen van het meisje.

Het meisje nam nog een hapje van haar broodje, ondertussen zei hij dat het een grapje was. En dat hij dus niet iedereen had weggejaagd van het schoolplein. Het meisje moest giechelen, waarschijnlijk nog steeds om zijn accent. Iets wat hem niet zoveel uit maakte, want waarschijnlijk zou hij dat nog wel vaker aan gaan horen. Dat was dan ook gelijk beter dan persoonlijke gesprekken aan horen. “Yeah I know,” zei het meisje op haar eigen Amerikaans accent. Ja, dat was pas grappig hoe de Amerikanen praten. “My dear, your accent is funny,” zei hij met zijn “perfecte” accent  om weer terug te vallen op haar overdreven grapjes. Het meisje stak haar hand vooruit en stelde zichzelf voor als Lorise. Hij moest toegeven dat was wel een mooie naam. Met een glimlach op haar gezicht zei ze:“Also Cupid by the way, I think more people here know me by the name cupid than my own name” Hij knikte, maar hij bedoelde eigenlijk nee. Want hij was hier nog maar een dag, dus de naam Lorise of Cupid kende hij nog niet. “Lorise and Cupid are both beautiful names, my name is James,” zei hij terug. Hij zag misschien wel aan haar dat ze bezet was, maar dat hield hem er nog niet van om aardig te doen. En aardig doen tegen meisje altijd.

James keek even weer vooruit en keek naar wat vogeltjes die tussen de bladeren aan het hupsen waren. Dat zag er best wel leuk uit. “I have never heard of the name Lorise or Cupid…“ Zei hij, terwijl hij weer naar Lorise keek. “I’m new here, you see,” zei hij een beetje schuldig. Hij wilde niet dat ze zich ging rot ging voelen, omdat hij nog nooit van Cupid of Lorise had gehoord. Hij keek haar aan en glimlachte even.  

 TAG: Open  
  WORDS: ###  
  NOTES: yo!  
♔ nickdiazfan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   ma feb 23, 2015 4:52 pm

She is love
robb stark

Een leeg schoolplein met één jongen bij de fontein. Toen Lorise hem hoorde praten kon ze niets anders dan lachen om zijn accent. Niet gemeen bedoeld hoor. Ze plaagde hem een beetje door het een beetje overdreven a te doen. Ja dat terwijl ze haar broodje op at. En haar tong verbrandde aan haar koffie. “Goodmorning,“ zei hij en ze kon het niet laten om te grijnsen elke keer dat hij iets zei. Wacht ze kende nog wel iemand die een beetje zo praatte, Arianna haar roommate had dat ook wel. Maar bij deze jongen was het wel erg grappig. “Goodmorning” zei ze grinnikend terug. Gosh, echt Lorise? Melig en lacherig ofzo. Ach, hij leek er geen problemen mee te hebben. “Oh dear,“ zei hij toen ze zei dat ze haar tong had verbrand. u moest ze echt even lachen. Dat was toch wel echt geweldig hoor. Hij kon echt tien keer beter overdreven brits doen.

Lorise ging voor de verandering maar weer terug op haar eigen amerikaans.Oh ja hoor, dat vond hij grappig. “My dear, your accent is funny,” zei hij en ze moest ook weer om hem lachen. “What? You’re saying MY accent is funny?” vroeg ze lachend. Die van hem, die was pas grappig. Maargoed, ze stelde zichzelf maar even voor. Dan hoefde hij haar geen ‘dear’ meer te noemen. Ze vertelde er ook bij dat ze ook Cupid werd genoemd. “Lorise and Cupid are both beautiful names, my name is James,” zei hij en ze glimlachte. “Thanks. Nice to meet you James” zei ze vriendelijk. Hij was best aardig. Nu vroeg ze zich wel af wat hij alleen deed op het schoolplein. Eerst had ze wel iets kunnen fantaseren over een gevaarlijke mutant waar iedereen bang voor was maar nu wist ze het niet.

“I have never heard of the name Lorise or Cupid…I’m new here, you see,” vertelde hij. Owh daarom had ze hem nog nooit gezien. “Oh well, in that case.. Welcome” zei ze en haalde haar schouders op. Haar koffie was nu wel goede drinktemperatuur dus ze kon normaal een slokje nemen. Ze stak haar hand uit met de beker koffie naar James. “Want some?” vroeg ze kort en bood de koffie aan.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   ma feb 23, 2015 6:39 pm

 
Listening and Hearing

Are two different sensensJames vond het echt grappig dat Lorise moest lachen om zijn accent. Maar hij kan er niks aan doen hij vond haar accent net zo grappig. Hij had dan ook zo’n gevoel dat deze dag nog wel grappig zou gaan worden, gewoon omdat Lorise zijn accent grappig vond en hij de hare. Het zou raar zijn als anderen hun zou zien zitten, gewoon lachend om hun accent.
Terwijl ze zo praten met een zijn expres overdreven Britse accent en haar Amerikaans accent, dacht hij terug aan de tijd die hij had in Engeland. Engeland zou hij zeker niet zo snel vergeten, vanwege zijn accent en zijn typische Engelse trekjes; zoals thee drinken en dat hij wel redelijk goed was als butler. Maar daar had hij dan ook voor de helft de opleiding voor gedaan; de andere helft van die opleiding heeft hij niet mee gekregen, omdat zijn mutatie in die tijd ook flink aan versterken was.

Om niet in zijn eigen gedachten te verzinken, zei hij tegen Lorise dat haar accent grappig was. “What? You’re saying MY accent is funny?” vroeg ze lachend aan hem. Dat had ze waarschijnlijk nog niet eerder gehoord, maar dat maakte niet uit. Hij was immers ook nog nooit in Amerika geweest, laat staan met Amerikaanse mensen praten. Lorise stelde zich zelf voor, en hij ook. De naam Lorise had hij nog nooit gehoord, zelfs niet in zijn thuis land! Dus dat vond hij wel bijzonder, om ook een keer nieuwe namen te horen. “Thanks. Nice to meet you James” Zei ze vriendelijk tegen hem. “You’r welcome,” zei hij terwijl hij knikte. Hij vond het wel gezellig dat Lorise bij hem kwam komen zitten, dan gingen zijn gedachten tenminste ergens anders heen dan wat er zonet was gebeurd met het groepje. En omdat hij nu ook luisterde naar Lorise, hoorde hij vaag het groepje nog op de achtergrond praten. Lorise zou dat niet kunnen horen, maar hij wel. Iets wat hij soms heel irritant was. Toen hij nog wat jonger was, en zijn mutatie net had ontdekt had hij tegen zijn vrienden in Engeland gezegd of ze die grap ook hoorde. Terwijl hij aan het lachen hoorde zijn vrienden niet wat de grap was, en lachte hem juist uit. Hij was het nu wel gewend dat niemand kon horen wat hij kon horen, en wist dan ook hoe hij moest reageren als iemand hem uit lachte. Lorise lachte nu juist om hem, dus dan was er niks om koppig tegen te gaan doen.

Hij verontschuldigde zich zelf dat hij haar naam nog nooit had gehoord, en dat hij nieuw was. “Oh well, in that case.. Welcome,” zei ze terwijl ze haar schouders ophaalde. Hij keek haar met een glimlach aan. Hij vond het fijn dat hij nu met open armen ontvangen werd. Lorise was immers de eerste persoon die hij nu kent. Dus dat voelde wel goed, dat gaf hem hoop dat hij welkom was. Ze stak haar hand met haar bekertje koffie vooruit en vroeg kort:“Want some?” Hij schudde zijn hoofd, James was niet zo een koffie drinker en zei:“No thank you, I don’t drink coffee. If it was tea, than yes.” zei hij met een glimlach. James dacht even na over wat Lorise tegen hem had gezegd. De meeste mensen hier kende haar onder de Cupid, had dat iets te maken met haar mutatie? Bij hem wel, maar dat was ook omdat zijn broertje zijn bijnaam had bedacht. Hij vond het helemaal niet erg dat zijn broertje dat had gedaan. Hij was er wel trots op dat zijn bijnaam Banshee was. “Can I ask you something?” vroeg hij beleefd, want ja daar stonden Engelse ook wel bekend om. Vooral de Engelse mensen die de opleiding Butler hadden gedaan. “What is your mutation?” vroeg hij. Hij probeerde, terwijl hij dat zei, niet te opdringerig te zijn. Hij wist niet zeker of die vraag namelijk gepast is, maar daar zal hij anders zo achter komen.

 TAG: Open  
  WORDS: ###  
  NOTES: yo!  
♔ nickdiazfan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   do feb 26, 2015 6:29 pm

She is love
robb stark

Grappig, hoe de jongen haar accent grappig vond en zij die van hem. Amerikaans was in vele opzichten erg verschillend van het britse. De uitspraak van dingen was nogal anders. Hij heette James. Het was dan wel als grapje bedoeld maar eigenlijk vroeg ze zich wel af waar iedereen was gebleven. Hij was niet lelijk ofzo en hij stonk ook niet. Het was misschien raar om zo te denken maar ze zag niks raars aan hem waardoor misschien iedereen weg was. Toen vertelde hij dat hij nieuw was. Mmh misschien was dat het wel? Nee dat kan niet want toen ze zelf nieuw was deden ze ook niet afstandelijk. Alleen de mensen die al afstandelijk waren deden dat. Daar had je ook veel van hier. Mutanten die onzeker waren enzo. Zo was Lorise niet dus ze was niet bang om bij James te komen zitten.

Lorise bood hem koffie aan toen ze erachter kwam dat het niet meer gevaar was voor je tong. “No thank you, I don’t drink coffee. If it was tea, than yes.” zei hij en Lorise trok een wenkbrauw op. “Really? Well this can’t get any funnier” zei ze lachend. Echt hoor, het accent de voorkeur naar een kopje thee. Ze hield zelf ook van thee maar dat hij dat net even zei vond ze wel grappig. Maar oke hij wilde dus niet. Mmmh zelf wou ze wel hoor, een latte met mocca, kon niet beter. Ze at rustig haar broodje op en dronk haar koffie.

“Can I ask you something?” vroeg hij en Lorise knikte opgewekt. Tuurlijk, ze had niks te verbergen. “What is your mutation?” vroeg hij. Lorise glimlachte. Ze hoorde dat hij het voorzichtig vroeg. Wel handig want sommigen wilde daar niet over praten. “Well I haven’t got the nickname ‘Cupid’ for no reason” zei ze en grinnikte terwijl ze even het hangertje van haar ketting vast pakte.. “I can make two people fall in love with each other” zei ze met een glimlach. “And.. I can make people fall in love with me” zei ze erbij en haalde haar schouders op. Ze keek even nieuwsgierig naar James. “What about your mutation? If I may ask?” zei ze beleefd.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   do feb 26, 2015 8:05 pm

 
Listening and Hearing

Are two different sensens“Really? Well this can’t get any funnier” Zei Lorise lachend, toen hij zei dat hij geen koffie drinkt maar thee wel. Oké hij moest toe geven, het was eigenlijk best wel grappig. Voor al omdat hij echt veel Engelse trekjes had. Maar daar kon hij niets aan doen, zo was hij juist opgegroeid. Zijn ouders hadden meer Engelse trekjes dan hij, soms vond hij dat best wel schamend. Maar ja, iedereen had dat wel in Birkenhead. En als iedereen dat had dan was er niks schamends aan. Nu hij in Amerika was, dan had hij eerlijk gezegd ook gedacht dat het best schamend zou zijn dat hij Engelse trekjes had. Maar toen dat was alleen toen hij onderweg was. Toen hij hier aan kwam had hij er niet meer aan gedacht om te schamen. Dan dacht hij alleen maar aan de meisjes die hier rondliepen, en aan regels verbreken.

James lachtte mee met Lorise dat het niet meer grappiger word, maar toen de vraag in zijn hoofd opkwam om te vragen wat haar mutatie was; werd hij wel nieuwsgierig. Hij wist alleen niet zeker of het wel mocht. Dus vroeg hij eerst of hij haar wat mocht vragen, gelukkig knikte ze opgewekt. Hij vervolgde met wat hij wilde vragen, wat voor mutatie ze had.
“Well I haven’t got the nickname ‘Cupid’ for no reason” zei ze, terwijl ze een hangertje van een cupido liet zien. Het zag er best wel mooi uit. Dat vond hij ook wel passen bij Lorise. Met nieuwsgierige ogen keek hij naar haar wat ze hem nog meer ging vertellen over haar mutatie. “I can make two people fall in love with each other” zei ze met een glimlach. “And.. I can make people fall in love with me” zei ze erbij en haalde haar schouders op. Ze keek even nieuwsgierig naar James. Wow, dat was eigenlijk best wel gaaf. Wel gaver dan zijn mutatie, zijn mutatie was niet veel bijzonders. Wel bijzonder in zijn omgeving waar hij vandaan kwam, maar waarschijnlijk niet echt bijzonder hier.
“That’s a lovely mutation,” zei hij een beetje als een grapje. “What about your mutation? If I may ask?” zei ze beleefd tegen hem. Hij zuchtte, oké hier komt het dan. “I can hear people talking on the other side of this island, and than I can reflect their talking so you can hear it too; also the name Echo Manipulation. But I can also turn the reflected sound decibel higher, that’s Sonic Scream.” Zei hij wat twijfelend, want hij wist niet zeker of hij het goed had uitgelegd. Hij hoopte het wel, want anders wist hij niet hoe hij het anders moest uitleggen. “But that’s not the reason why the people left… A girl had earaches and headaches.” zei hij om Lorise er van te overtuigen dat hij dat niet had gedaan. Ookal twijfelde hij daar ook al aan. Hij wist niet zeker of hij echt moest uitleggen dat hij wel gehoorschade en hoofdpijn kan veroorzaken of niet. Straks zal Lorise echt denken dat hij dat bij dat meisje had gedaan, maar eerlijk gezegd wist hij ook nog steeds niet zeker of hij dat gedaan of niet.

{Dat was echt moeilijk vertalen over zijn mutatie xD }

 TAG: Open  
  WORDS: ###  
  NOTES: yo!  
♔ nickdiazfan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   zo maa 01, 2015 4:31 pm

She is love
robb stark

Echt wauw, wat had James veel Engelse trekjes. Lorise vond het wel heel grappig hoor. Hij zei zelfs dat hij liever thee had in plaats van koffie. Dan was je echt wel erg toch. ze hadden ook wel starbucks in engeland dus dat ze geen koffie drinken was ook onzin. Dus dat hij echt geen koffie wou was wel echt brits op hoog niveau ofzo. Of hij was gewoon aan het overdrijven. James vroeg naar haar mutatie.

Dat legde Lorise zonder schaamte uit. Controle over één van de meest sterke emoties die er bestaat. En de mooiste maar ook de meest pijnlijke. Lorise zag het allemaal maar als lief en aardig maar ze kon iemand ook heel erg pijn doen. Dat had ze ook wel geleerd dus ze was er wel voorzichtiger mee. “That’s a lovely mutation,” zei James. “Thanks” zei ze met een glimlach. Ja lovely was wel het juiste woord inderdaad. Ze ook naar die van hem. Want ja, het zou een beetje raar zijn als ze dat niet deed. Dat gaf zón ‘mijn mutatie is geweldig maar ik hoef die van jou niet te weten’ impressie. Nee dat wou ze niet. “I can hear people talking on the other side of this island, and than I can reflect their talking so you can hear it too; also the name Echo Manipulation. But I can also turn the reflected sound decibel higher, that’s Sonic Scream.” vertelde hij. Het klonk ingewikkeld en lastig om te hebben als mutatie. Best wel indrukwekkend. “Oh wouw, that’s seems complicated but cool at the same time” zei ze en trok een wenkbrauw op. Ja echt, Lorise vond het wel cool maar ze zou het niet willen. Dat zou ze sws nooit on controle krijgen en ze zou er gek van worden. Jep, liever Cupid. “But that’s not the reason why the people left… A girl had earaches and headaches.” zei hij en Lorise trok een verbaasd gezicht. “Oh, I didn’t thought you were the reason in the first place so don’t worry. I am not leaving” zei ze geruststellend. Tuurlijk had ze zich wel afgevraagd waarom de mensen weg waren maar ze had niet meteen gedacht dat hij de schuld daarvan was.

De zon scheen en Lorise had haar koffie en broodje op. Ze ging even in de relax modus zitten genietend van de zon. “So, since you know I’m Cupid. If you ever see a girl you like and you really really need any help. You can come to me you know” zei ze en bleef met haar ogen dicht richting de zon kijken. Ja helpen met elk meisje ,of jongen, dat hier singel en leuk rondliep. Ze ging geen koppels uit elkaar halen hoor, no way.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   wo maa 04, 2015 6:02 pm

 
Listening and Hearing

Are two different sensensNadat hij goed luisterde naar Lorise, die over haar mutatie praatte werd hij wel nieuwsgierig. Hij vond het echt een romantische mutatie. Hij was dan misschien niet zo van al dat romantische gedoe en een relatie hebben, hij vond het toch romantisch. James zei dan ook dat hij haar mutatie heel erg lovely vond. Blijkbaar vond ze dat wel fijn om dat te horen, want met een glimlach op haar gezicht bedankte ze hem. Ja, meisjes laten glimlachen liet altijd een trots gevoel in hem achter.

James voelde zich diep van binnen wel wat schuldig dat hij Lorise had verteld wat zijn mutatie was, ook al had hij een gedeelte achter zich gelaten. Hij had namelijk niet de gevolgen verteld wat er kan gebeuren bij hem. Nou ja, niet zo zeer bij hem, maar wel bij andere mutanten hier op school. Als hij een keer een Sonic Scream zo “activeren” wat hij dan niet door had, dan zouden wel alle mutanten een gehoorschade hebben en eventuele migraine.
Maar voor dat James zijn schuldige gezicht zou opzette keek hij met een glimlach naar Lorise. Hij vond het wel leuk om met haar te praten, en dat hij zich wel op zijn gemak voelde bij haar. Maar dat hij wel met elk meisje dat bij hem in de buurt kwam. Elk meisje stelde hem op zijn gemak. Bij jongens kon hij dat niet zeggen, gewoon omdat hij niet gay was en niet naar jongens keek. James praatte gewoon gemakkelijker met meisjes.
“Oh wouw, that’s seems complicated but cool at the same time,” reageerde ze, terwijl ze een wenkbrauw optrok. James haalde zijn schouders op. Als hij zijn mutatie moest uitleggen dan klonk het inderdaad wel ingewikkeld, maar eigenlijk was het best wel simpel. Dat kwam waarschijnlijk gewoon omdat hij ook die mutatie had. Nadat hij eerst relaxed zijn schouders had omgehaald, zei hij er toch maar voor de zekerheid achteraan dat hij niet degene was die het groepje wat er eerst stond had weggejaagd. Hopelijk zou ze hem wel geloven anders had hij geen gezelschap meer buiten. En dat zou voor hem zwaar klote zijn, gewoon omdat hij dan een loner was en nog een nieuweling ook! Een verbaasde blik verscheen op haar gezicht. “Oh, I didn’t thought you were the reason in the first place so don’t worry. I am not leaving” zei ze op een geruststellend. Mooi, dat was dan ook weer geregeld.

Met een vriendelijke grijns op zijn gezicht keek hij richting de zon. Hij deed zijn ogen even dicht en nam een relaxte houding aan. Dit was genieten, er was zon, en een meisje naast hem. Hij keek even op zij toen hij Lorise weer hoorde praten. “So, since you know I’m Cupid. If you ever see a girl you like and you really really need any help. You can come to me you know” zei ze, Lorise zat ook met haar ogen dicht. Dus zij genooit ook van de zon. Maar toen hij haar even goed bekeek had hij niet helemaal goed gehoord wat hij zei, maar hij wist dat het iets te maken had met een leuk meisje zien en haar mutatie. James zette zelf de zin in zijn hoofd een beetje in elkaar. Wat eruit kwam klopte waarschijnlijk ook wel, ongeveer. Hij keek weer terug naar de zon en bedacht zich dat hij echt wel gebruik ging maken van haar mutatie. Niet dat hij haar ging gebruiken gebruiken, maar voor als hij écht een super leuk meisje zag waarmee hij een relatie wilde. Ookal zou dat nog wel lang duren. “If I see a girl and I like her, then I’ll send you a message.” Zei hij als antwoord op haar vraag. “But I think I need your number, so… What’s your number?” zei hij. Hij wist niet of hij wel goed deed om haar nummer te vragen, omdat ze al bezet is. In Engeland was dat zeker niet gebruikelijk.
Om maar even over te gaan naar elkaar berichtjes sturen, zei hij quassi zielig:“I have no idea where I can help you with, but if you ever want to hear a funny accent; you can call me or something.” Hij bedoelde het een beetje grappend, en dat was ook precies de bedoeling. Met een grijnsje begon hij weer te relaxen van de warme zon op zijn gezicht. Hij wist niet wat hij verder nog tegen haar moest zeggen, maar nog één schoot hem te binnen. "Maybe I don't drink coffee, because I love tea more. But my parents are more Britisch than me, so if you want to laugh hard... than I could tell you something about my parents," zei hij nog even snel met een uitdagende toon. Hij zag Lorise eerlijk gezegd al voor zich, hoe ze helemaal stuk ging over zijn ouders. Niet dat dat veel uit maakt, hij vond het zelf ook wel grappig.

 TAG: Open  
  WORDS: ###  
  NOTES: yo!  
♔ nickdiazfan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   vr maa 13, 2015 8:47 pm

She is love
robb stark

James, de jongen op het schoolplein was best aardig. Het was wel gezellig om te kletsen met hem, en grappig. Ze vond sowieso een brits accent grappig maar hij was wel echt heel grappig. Lorise vond het wel gezellig om een gesprek te voeren. Hij had gevraagd naar haar mutatie waarover ze enthousiast had uitgelegd wat het in hield. En ook hij vertelde zijn mutatie. het was een beetje vaag maarja ze begreep het idee van wat hij kon. Daar ging het om right? James dacht dat ze een connectie zou leggen tussen zijn mutatie en een meisje dat weg was gegaan. Ze legde al uit dat ze niet dacht dat hij dat had veroorzaakt. Ze wist niet eens dat dat meisje met die klachten weg was gegaan, dat had ze niet eens gehoord. Het feit dat hij dat kon betekende niet dat zij dat kon.

Even zaten ze in stilte van de zon te genieten. Het was geen awkward stilte maar toch wilde ze niet te lang stil zijn. Ze vertelde dat als hij hulp nodig had ‘met liefde en stuff’dat hij naar haar kon komen. “If I see a girl and I like her, then I’ll send you a message.” Zei hij als antwoord op haar vraag. “But I think I need your number, so… What’s your number?” zei hij en Lorise grinnikte. Ze pakte haar tas en ging naar haar contactenlijst. “Sure” Ze klikte zichzelf aan en toonde het aan James zodat hij het kon overnemen op zijn telefoon. Het was niet echt een big deal dat een jongen om je nummer vroeg voor haar. Ze zag het niet als een flirt-truc ofzo so.. no problem.

“I have no idea where I can help you with, but if you ever want to hear a funny accent; you can call me or something.” bood hij aan en Lorise begon te lachen. “Ahawwh well, thank you for that” zei ze lachend. Het klonk wel aardig tho. Dat als ze een grappig accent wou horen dat ze hem kon bellen. "Maybe I don't drink coffee, because I love tea more. But my parents are more Britisch than me, so if you want to laugh hard... than I could tell you something about my parents," stelde James voor. Lorise glimlachte breead en grinnikte even. “Alright! Tell me about them” zei ze en ging zo zitten dat ze haar ellebogen steunde op haar knieën en haar hoofd op haar handen.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   zo maa 15, 2015 9:50 pm

 
Listening and Hearing

Are two different sensens
Rustig nam James het nummer over van Lorise. Hij zal haar zeker om hulp vragen als hij een leuk meisje zou zien. Ook al zou ze eigenlijk wel lang moeten wachten. Hij zag namelijk genoeg mooie meisjes rond lopen, maar om er echt een relatie mee te krijgen had hij niet echt veel zin in. Hij vond het wel mooi om te zien om sommige koppels nog steeds goeie gesprekken met elkaar kunnen hebben. Maar dat kon hij niet. Flow hebben met een meisje vond hij leuker. Dan hadden ze vaak wat om over te praten, en met een relatie was dat bij hem niet zo. Nadat hij het nummer correct had overgenomen van Lorise haar telefoon, stuurde ze haar gelijk een appje. Zo, nu had ze zijn telefoon nummer ook gelijk. Anders zou ze misschien denken dat hij een vreemde was of zo.

Hij zei tegen haar als grapje dat ze hem wel kon appen als ze en keer een grappig accent wilde horen. Dan zou hij gewoon wat normaals zeggen, op een overdreven Brits accent. Daarom moest ze lachen en zei:“Ahawwh well, thank you for that.“ Met een glimlach maakte hij een kleine buiging. Dat deden Engelsen dan ook wel vaak, vooral uit de streek waar hij vandaan kwam. Een klein buiginkje maken bedoelde hij mee dat het goed lag. En dat zou voorlopig ook zo blijven. Voor de grap zei hij nog tegen haar dat zijn ouders nog meer Brits waren als hem. En dat was dan ook echt niet zacht uitgedrukt. Daardoor glimlachte Lorise breed en grinnikte even. Hij stelde ook voor om wat over ze te vertellen als ze dat wilde. “Alright! Tell me about them,” Zei ze, Lorise ging zo zitten dat haar ellebogen leunde op haar knieën met haar hoofd in haar handen. Oké, nu moest hij wel even nadenken. Wat was het grappigste wat zijn ouders ooit hebben gedaan wat zo extreem oud Brits was? “Okay, here it comes…I told you twice that I don’t drink coffee, but I don’t drink because I don’t like it, ” Begon hij met praten. Dit was nog niet het ergste wat hij kon vertellen aan Lorise over zijn ouders, maar het was een beginnetje. “I tried to drink coffee, but my parents don’t even want to try it. Because they only drink tea with milk and without sugar; believe that’s terible,” Zei hij terwijl hij Lorise aan keek. Snel haalde hij zijn schouders op en zei:“I know that’s not the best part, but it’s a differents between my parents and me.” James keek weer naar de lucht en dacht weer diep na. Hij was er zeker van dat dat niet het ergste was, maar voor het ergste moest hij zeker nog diep na denken.

Na een paar minuutjes nadenken, wist hij wat nog wel wat erger was dan thee met melk en zonder suiker drinken. Hij draaide weer naar Lorise toe en zei:“When I was little, my parents teached me how to play cricket, that’s the most boring sport on the planet!” Nadat hij had gezegd dat Cricket de meest saaie sport was op de wereld, gooide hij zijn armen in de lucht om het meer duidelijker te maken hoe saai hij dat vond. Ook al had hij dat beter niet kunnen doen, omdat hij nu nog meer op een Brit leek. Met een brede grijns op zijn gezicht keek hij Lorise aan. “Believe me, you don’t want to hear the worst part of my parents and there culture,” zei met een uitdagende toon in zijn stem.

 TAG: Open  
  WORDS: ###  
  NOTES: yo!  
♔ nickdiazfan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   vr maa 20, 2015 11:59 pm

She is love
robb stark

De zon scheen en Lorise genoot er behoorlijk van. Hmm echt de zon maakte haar blij. Oh nee, dat was ze al. Al vanaf het moment dat ze wakker werd. Nu zat ze op het schoolplein met James. Hij maakte ene soort buiging toen ze het hadden over dat met het bellen en dat ze hem bedankte.Weirdo hoor, Engelsman. James was wel aardig hoor. Hij stelde voor om wat te vertellen over zijn ouders. Want die bleken nog grappiger Engels te zijn dan James zelf. Daar kon Lorise natuurlijk geen nee tegen zeggen. Hij bood het zelf aan en ze wilde best lachen.

“Okay, here it comes…I told you twice that I don’t drink coffee, but I don’t drink because I don’t like it, ”. Lorise grinnikte gewoon al en knikte. Hij leek er zelf wel pelzier van te hebben dus dat vond ze sowieso leuk. het was wel aardig gelukt om hem vrolijker te maken dan voor dat ze hier kwam zitten. Daarvoor was hij een loner. “I tried to drink coffee, but my parents don’t even want to try it. Because they only drink tea with milk and without sugar; believe that’s terible,” zei hij en ze begon te lachen. “Omg really. Tea without sugar? And milk in it? I’ve never tried that but.. I believe I even don’t want to” zei ze met een lachje. Iewl echt hoor, dat leek haar niet lekker. Lorise had als ze thee had gewoon een lekker smaakje en twee schepjes suiker. “I know that’s not the best part, but it’s a differents between my parents and me.” zei hij. Ze knikte begrijpend. “Well go on then” zei ze aanmoeidigend. Ze wilde nu wel meer weten. Zijn ouders leken haar zo grappig om een keer te ontmoeten. Gewoon voor de lol. En dan engels met ze doen, werkelijk geweldig.

“When I was little, my parents teached me how to play cricket, that’s the most boring sport on the planet!” zei hij en ze schoot alweer in de lach. Oh wat erg, dat moest wel een echt een gekke opvoeding zijn geweest. Uhm, wat? Lorise leerde Ballet en survival in de bergen. Jaa dat klonk ook logisch bij elkaar. “Believe me, you don’t want to hear the worst part of my parents and there culture,” zei hij. Lorise grinnikte even. “Your parents seem funny. But really, you’re not the only one with weird parents” zei ze lachend. “My parents are naturefreaks so yeah.. I learned survival and mountain climbing. But I also did Ballet” zei ze met een grijns. Jaa leuke twee sporten bij elkaar he. Iets stoers bij iets meisje meisje achtigs. Perfecte combinatie hoor.

Outfit -  Schoenen

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   za maa 21, 2015 3:44 pm

 TAG: OPEN    NOTES: STUFF  
Het feit dat Lorise het leuk van dat James vertelde over zijn ouders deed hem goed. Vooral toen hij vertelde dat zijn ouders thee dronken met melk en dan zonder suiker, daarbij verliet een lachje haar mond terwijl ze zei:“Omg really. Tea without sugar? And milk in it? I’ve never tried that but.. I believe I even don’t want to.” Lachend schudde hij zijn hoofd. Dat wilde ze echt niet proberen. Hij heeft het wel een keer geprobeerd, en James had het letterlijk weer terug gespuugd in het kopje. Daarna kreeg hij ook gelijk een droge mond. Thee met melk en zonder suiker, was echt het goorste wat er bestond. James vervolgde dat dat niet het beste gedeelte was van zijn ouders, maar het was een begin. Bemoedigd zei Lorise tegen hem dat hij door moest gaan. En dat was ook precies wat hij ging doen. James vertelde haar over dat hij als klein kind cricket leerde spelen, wat echt het saaiste sport was op de wereld! Ze schoot gelijk in de lach, en hij lachte ook mee. Als ze nu al helemaal stuk ging, laat staan over het gedeelte dat zijn ouders wilde dat hij later een koninklijke wachter werd. Dat wilde ze echt niet horen. “Your parents seem funny. But really, you’re not the only one with weird parents,” zei ze lachend tegen hem. Hij haalde zijn schouders op, ze waren wel grappig maar ook heel streng. Voor al omdat ze eerst niet wilde dat hij hier naar toe ging. “My parents are naturefreaks so yeah.. I learned survival and mountain climbing. But I also did Ballet,” zei ze met een grijns. Hiervan ging James dus lachen. Was ze nou serieus? Bergen beklimmen en ballet bij elkaar? Dat is echt te erg om bij elkaar te doen, zo verschillend en zo grappig. “You’re joking, right?” zei hij lachend.

James keek even naar de lucht waar de zon volop scheen. Lekker weertje was het vandaag. Hij vroeg zich af hoe warm het zomers altijd was. In Engeland kon het warm zijn, maar het was nooit echt warmer dan 28 graden. En nu woonde hij als het ware op een eiland vlakbij Amerika. Best wel gaaf eigenlijk. Alleen het tijdverschil vond hij verteld voor als hij met zijn broertje wilde bellen. Hij keek weer terug naar Lorise en zei op een iets uitdagende toon:“Well Nature-Ballet-Freak and Cupid, you can’t prepare for the worst part.” Hij zuchtte eventjes en vervolgde:“My parents already had my future planned, they wanted me to the butler training and then study for being a Queens Guard.” Hij keek even naar de grond en wreef met zijn hand achter zijn nek. Dit was eigenlijk ook wel een beetje schamend, maar ook wel heel erg grappig. James had maar een half jaartje van de butler opleiding gevolgd, dus veel wist hij er niet van. Hij keek weer terug naar Lorise en zei lachend:“My parents are crazy.“ Hij vroeg zich hoe Lorise hierop zal reageren, ze ging als helemaal stuk bij het cricket gedeelte.

Be the voice not an echo

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: What happend? ~Open   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
What happend? ~Open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: