INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Wyatt Lockhart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Wyatt Lockhart
avatar
Class 3
Aantal berichten : 68

Character Profile
Alias: Simba
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Wyatt Lockhart    vr aug 30, 2013 5:23 pm


Being brave doesn't mean you can go looking for trouble
General
*Name: Wyatt Lockhart
*Alias: Simba
*Age: 19
*Place of Birth: Broederstroom, Zuid - Afrika
*Birthday: 1 July

Characteristics / Behaviour
Wyatt is eigenlijk een heel down to earth person. Al zou je dat niet zeggen aan zijn gedrag te merken. Hij kan zich vrij arrogant gedragen naar andere toe, al is hij diep van binnen wel een goeie gast en geeft hij ook werkelijk om mensen. Maar dat laat hij dus niet snel merken. Het is vrij hard om echt tot hem door te dringen, met andere woorden dus moeilijk om tot zijn inner circle te behoren. Hij houdt mensen dus liever op een afstandje, al houdt hij zoals iedereen wel eens van wat gezelschap. Als je hem uiteindelijk goed kent, dan is hij nog wel een grappige persoon. Yeah, hij is stiekem wel in to het grappen uithalen met andere personen. Verder is hij ook een leidersfiguur, hij zal sneller het voortouw nemen bij zaken. Een echte initiatief nemer dus.

Looks
*Height: 1m85
*Weight: 80 kg
*Eye color: Blauw/groen
*Hair color: Donker blond
*Built: Gespierd, maar niet overdriven dus hij is nog vrij slank.
*Style: Casual
*Tattoo’s: Geen
*Piercings: Geen

Family
*Parents: Danny Lockhart & Elizabeth James – Lockhart
*Siblings: Pete Lockhart ✞ & Sarah Lockhart

History

Verhuist van Engeland naar Zuid – Afrika om daar hun droom om dierenartsen te worden voor wilde dieren kwamen Danny en Elizabeth aan in Broederstroom. Na eerst enkele maanden bij vrienden te hebben gewoon om hun woonplaats te bouwen, met natuurlijk een aangrenzende dierenkliniek die was uitgerust met de meest moderne werktuigen zodat ze hun werk zo goed mogelijk konden doen, bleek het uiteindelijk dat Elizabeth zwanger was tegen dat hun huis af was. Het was een vrij grote woning dus het maakte niet echt heel veel uit.

Maanden later werd Wyatt geboren. Meteen genoot hij van het goede leven waarvoor zijn ouders gezorgd hadden. Iets te klagen had hij helemaal niet, hij kreeg afwisselend de aandacht van zijn ouders en als die het te druk hadden dan was het wel de huishoudster die voor hem zorgde. Als kleine jongen van drie ging hij al op pad met zijn vader om in het gebied te zoeken naar eventuele wilde dieren die gewond waren om ze dan binnen te brengen in het ziekenhuis. Ergens na zijn derde verjaardag was zijn moeder terug zwanger, dit keer van een meisje. Heel veel veranderde er niet. Wyatt deed nog altijd goed zijn best om zijn ouders te helpen, voor zover hij dat dan al kon zo jong. De jongen kreeg thuisles, merendeel omdat de goede scholen te ver van hun lodge waren. Maar met de bekendheid van zijn ouders was het niet moeilijk om uiteindelijk een lerares te vinden die uiteindelijk ook bij hun zou komen in wonen.

Op zijn zesde kreeg hij te maken met zijn eerste zwangerschap, een luipaard dat ernstige zorgen nodig had anders zouden haar welpjes dood worden geboren en zou de moeder uiteindelijk ook zijn gestorven. Wyatt mocht van achter een glas kijken hoe zijn ouders er alles aan deden om de dieren in veiligheid te krijgen. Een welpje konden ze redden, de rest had te lang vast gezeten in de baarmoeder en had niet genoeg lucht gekregen om te overleven. De moeder zelf overleed jammer genoeg ook, deze was nog te zwak en reageerde uiteindelijk ook niet op de medicijnen die ze kreeg. Het welpje bleef dus moederloos achter, maar daar hadden zijn ouders wel een oplossing voor. Ze zou dus uiteindelijk bij hun komen in wonen, eerst zou ze gewoon in de kliniek verblijven terwijl er uiteraard een groot hok zou worden gebouwd voor het diertje. Wyatt en Sarah vonden het natuurlijk helemaal geweldig, zo konden ze leren zorgen voor een diertje. Want ja, hun droom was natuurlijk om ooit te worden zoals hun ouders.

Enkele jaren later was er een moment dat hij en zijn zus buiten gingen spelen. Voor het huis, niet te ver uit het oog van hun ouders en de andere mensen die er op dat moment waren. Sheva die inmiddels 3 jaar oud was speelde natuurlijk met hun mee. Het luipaard was het zo gewend om met mensen om te gaan dat er niets fout ging, de welp sliep soms zelf bij hun binnen. Het dier was vrij om te gaan en staan waar ze wilde, haar kooi zat nooit op slot dus ze kon ook gewoon verder het gebied in zonder problemen. Enkele bezoekers kwamen toen langs en vonden het een vrij gek zicht om een jongen van 9 jaar oud en een meisje van 6 jaar oud met een luipaard te zien spelen, er kwam een heel drama van de parkwacht werd ingelicht en ze stonden op het punt om Sheva ook echt te verliezen. Al wist hun vader met de status die hij had ze uiteindelijk wel te overtuigen om het dier te houden, al zou het bij het eerste voorval naar gelang de ernst worden verplaatst naar een afgesloten park of worden doodgemaakt.

Natuurlijk gebeurde er niet meteen iets, hun leven ging gewoon verder tewijl de reputatie van hun ouders alleen maar groeide. De zaken gingen goed, en al snel kwamen andere wild life parken langs met hun zieke dieren. Toen Wyatt 13 was viel zijn moeder uiteindelijk even weg. Een derde zwangerschap, dit keer een met meerdere complicaties zorgde ervoor dat ze het zware werk niet meer mocht mee doen. Veel problemen gaf het niet, want doordat de praktijk al zo gegroeid was hadden ze enkele maanden eerder nog een derde kracht aangenomen en natuurlijk waren zowel hij als Sarah er ook nog die de minder moeilijkere taken konden doen, zoals de dieren die bij hun in opvang waren eten geven en alles. Het was rond deze periode dat het pyro-gen zich eigenlijk ontwikkelde bij de jongen. Op koude avonden had hij het altijd snikheet. De ontdekking van dat hij vuur kon maken kwam eigenlijk op een vrij dom moment hij was met zijn zusje bezig in de tuin met wat plantjes en voor hij het goed en wel door had was er zonder duidelijke verklaring een plantje in zijn handen in brand geschoten.

Vier jaar later sloeg het noodlot uiteindelijk toe. Pete, zijn jongere broertje was aan het spelen met Sheva die nog altijd heel vaak bij hun was. Maar niemand wist dat het luipaard een soort virus had opgelopen wat er voor zorgde dat haar gedrag plots helemaal om sloeg. Vanuit het niets viel het dier aan, en een fatale beet was genoeg om Pete te doden. Zijn ouders waren er kapot van, iedereen in het huis eigenlijk. Natuurlijk ging zijn vader Sheva nog meteen onderzoeken om een oorzaak te vinden. Hij vond het virus, maar de schade was al toegericht. Sheva had een punt bereikt dat ze terminaal was, ze viel niet meer te redden. Met de waarschuwing van enkele jaren geleden was het duidelijk wat er gedaan moest worden. Een dubbele klap voor de familie Lockhart, twee familieleden op 1 dag tijd. Dat was onbewust ook de trigger voor Wyatt’s mutatie. Het verlies, de woede, maar vooral de pijn zorgde ervoor dat de jongen zich anders begon te gedragen. Hij sloot zich af voor zowel zijn ouders als zijn zus, als de vrienden die hij had gemaakt op de tripjes naar het dorp.

Het was op een nacht in Juli, wat het dus vrij warm maakte in het gebied. Wyatt was er op zijn eentje uit getrokken, merendeels omdat hij niet wilde dealen met alles thuis. Zijn ouders zeurde toch alleen maar over het feit dat hij zijn huiswerk niet maakte. Ja, sinds een tijdje ging hij naar een normale school. Hij kon zichzelf toch verplaatsen met de motor die hij had gerkegen dus het was geen probleem meer. Door de woede waarmee hij rondliep, door zoveel zaken kreeg hij plots te maken met een felle pijn in zijn borst. Een pijn die hem tot op zijn knieën dreef. Hoelang het duurde dat hij daar zo lag wist hij niet goed, alles gebeurde in een waas. De pijn nam toe, hij voelde hoe zijn lichaam leek te veranderen. Zijn botten werden vervormd, zijn kaken braken om meer plek te maken voor scherpere tanden. Binnen de kortste keren was hij getransformeerd in een berberleeuw.

Vanaf het moment dat hij zijn eerste keer was getransformeerd sloeg zijn gedrag weer om. Wyatt plaatste zichzelf boven de rest van de mensen die hij kende, zijn ouders en zusje natuurlijk niet bijgerekend. Familie bleef belangrijk voor hem ondanks zijn gedrag. Maar op school kreeg hij vaker te maken met mensen die hem ijdel noemde, niet dat het hem iets uit maakte. Zolang hij maar niet kwaad werd dan was alles veilig voor zijn omgeving. Vaker ging hij ook in zijn leeuwenvorm op pad, zowel om na te kijken of er nergens gewonde dieren waren als om meer gewend te raken aan zijn leeuwen vorm. De jongen waande zich letterlijk de koning van de wereld.

Hoe vaker hij weg bleef, des te bezorgder zijn ouders werden. Iets waarvoor ze hem dan ook een preek gaven als hij eenmaal thuis kwam. Maar hij trok het zich niet zo hard meer aan. Op een safari tocht met enkele van zijn vrienden van school liep het echter grondig mis. Inmiddels was het twee jaar na zijn eerste verandering en had hij het toch al grotendeels onder de knie. Al was hij niet in aanraking gekomen met vreemde situaties of wat dan ook. Terwijl ze met de jeep door het zand reden kregen ze een klapband. Een reservewiel ontbrak natuurlijk en al heel snel kwamen de roofdieren ook op hun af. Het was een kleine troep van leeuwen die uit waren op voedsel. Niemand van de andere waagde zich uit de wagen op Wyatt’s aanraden. De leeuwen leken echter niet zo maar weg te gaan, ze opende zelfs de aanval. Het voertuig waar ze in zaten gaf voornu nog meer dan genoeg bescherming tho. Maar de aanvallen bleven komen en al heel snel begaf het voorraam het. Zelf was Wyatt inmiddels uitgestapt. De jongen was bang, al wilde hij dat niet laten zien aan de rest van de groep. Nee, hij moest even logisch nadenken en dan zouden ze hier binnen no time weg raken. Het lukte hem toch niet meteen om een oplossing te vinden en de tijd begon te dringen, wat maakte dat Wyatt zich begon te ergeren aan de gehele situatie. De jongens die nog in de wagen zaten riepen van alles naar de leeuwen en naar hem, maar het hielp iniets. Wanneer een vrouwelijk exemplaar terug aan viel was het voor hem genoeg. Hoe hard hij ook probeerde om het verborgen te houden, er zat niets anders om. Binnen de kortste keren was hij getransformeerd en brulde hij luid naar hun belagers. Met zijn grote leek hij indruk te maken want al heel snel genoeg deinsde ze achteruit. Maar het was nog niet uit. Toen hij zich weer omdraaide naar de wagen in zijn leeuwen vorm staarde hij in de loop van een wapen. Hij maakte dat hij weg kwam, gelukkig ontliep hij het eerste schot waarschijnlijk waren ze te verbaasd geweest dat hij dit kon.

Heel het drama zorgde ervoor dat hij niet meer naar huis kon. Waarschijnlijk had dit nieuws zijn familie al wel bereikt. Het zou snel genoeg gebeuren dat hij het hele dorp achter zich aan zou krijgen, en waarschijnlijk zouden de reacties niet lovend zijn. Dus nam hij het besluit om weg te blijven en trok hij verder het gebied in. Al wist hij maar bitter weinig over het leven van een leeuw in het wild. Hij belande van het ene dillema in het andere, tot dat het moment kwam dat hij oog in oog kwam te staan met een roedel hyena’s. Zelf was hij ernstig verzwakt, te erg zelf om zich nog deftig te kunnen verdedigen. Het was toen dat zijn redding kwam. Een schot werd afgevuurd waardoor de hyena’s weg schoten en voor hij het wist stond hij oog in oog met een mens. Een aanzicht dat hem verbaasde, enkele maanden geleden had hij afscheid genomen van zijn familie en sindsdien had hij niemand meer gezien. Maar deze man benaderde hem op een normale manier. Het wapen had hij laten vallen. Wyatt was sterk op zijn hoede nog steeds, maar voor het eerst sinds een tijd veranderde hij terug naar zijn menselijke vorm. Jamie overhandigde hem een shirt en een broek. En zo belandde hij uiteindelijk op het eiland.

Mutatie
*Lion Shapeshifting:
Wyatt kan zichzelf transformeren in een berberleeuw. Een van de grootste leeuwensoorten die er bestaan. Het zorgt ervoor dat hij erg sterk word. Het veranderen zelf brengt heel wat lichamelijke pijn met zich mee, wat dus maakt dat hij niet zo vaak kan veranderen als hij zelf wilt. Het grootste voordeel van alles is dat zijn kracht toeneemt, maar ook zijn reflexen en dat zijn zintuigen sterker worden als hij in zijn leeuwenvorm is. Die sterkere zintuigen behoudt hij ook als hij terug verandert naar zijn menselijke vorm, al is dat wel in mindere mate. Als leeuw kan hij bijvoorbeeld elke geur onderscheiden die er in zijn buurt is, als mens herkent hij sneller de geur van andere mensen. Verder is hij ook actiever dan de normale leeuw

*Pyrokinesis
Pyrokinesis is beter gekend onder de naam van fire manipulation. Wyatt kan dus op elk moment vuur maken. De mutatie is momenteel enkel bruikbaar als hij in zijn mensenvorm is. Hij kan er dus ook voor zorgen dat het warmer word in een bepaalde ruimte, aangenaam warm tho. Al kan hij het ook eventueel misbruiken en dagdagelijkse zaken zoals metaal of gewoon oppervlaktes verwarmen.

Een van de nadelen is dat hij geen vuur kan opwekken als hij op plekken is waar er weinig zuurstof in de lucht zit. Zijn grootste weakness is echter ijs, of water. Dat zorgt er voor dat hij zijn mutatie totaal niet meer kan gebruiken.


_________________

Simba:
 


Laatst aangepast door Wyatt Lockhart op vr apr 15, 2016 3:21 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wyatt Lockhart    za aug 31, 2013 12:29 am


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Wyatt Lockhart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: