INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 It´s tea time! &Arianna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kelsey Pierce
avatar
Deceased
Aantal berichten : 284

Character Profile
Alias: Kelsey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: It´s tea time! &Arianna   ma feb 16, 2015 8:40 pm

We learn from failure, not from succes!


Voor het eerst in tijden zat Kelsey een boek te lezen. Iets wat ze absoluut niet vaak deed, maar wat moest ze anders doen om de tijd te doden. En het boek was immers goedgekeurd door haar lerares om daarover haar boek verslag te doen. Het was dan misschien wel niet een Engels boek dat helemaal uit Engeland komt, met dé perfecte spelling en het Brits accent. Maar het was tenminste wel een boek. En dat was voor haar al best wel goed. Als ze normaal gesproken een boekverslag moest maken dan las ze alleen de samenvatting van het boek en verder niks; maar nu moest ze wel. Ze had geen zin om een jaartje te blijven zitten.

Met een klein zuchtje keek ze naar de klok. Het duurde nog een uurtje tot ze had afgesproken met Arianna. Ze zouden dan met zijn tweetjes thee drinken, en dan zou Arianna haar alles vertellen in welke landen ze allemaal was geweest. Kelsey was eigenlijk best wel jaloers. Zij was zelf alleen nog maar in Spanje geweest. Toen wisten haar ouders nog niet dat een mutatie had. In die tijd was eigenlijk nog alles goed met haar en haar ouders. De tijd in Spanje maakte haar altijd best blij, maar ook wel een beetje boos.
Het was nu elf jaar geleden dat ze met haar ouders in Spanje is geweest. Ze was daar twee weken geweest, en nu wilde ze nog zo graag terug naar Spanje; ze kon bijna niet meer wachten tot ze hier vandaan was. Dan zou ze echt wel weer naar Spanje toen gaan.

Kelsey stond van haar bed op en liep naar de badkamer toe. Om bijna een hele dag op bed te gaan zitten liet haar voelen dat ze stonk. Ze deed haar kleren in de wasmand en ging onder de warme douch straal staan. Dat deed haar altijd wel goed. De warmte die over haar lijf stromen voelde wat koud aan. Natuurlijk kwam dat door haar mutatie, door de vuur in haar lichaam en het warme water mengde dat. Het voelde alsof haar mutatie nu iets wat afgeremd werd. Hoe heet ze het water ook zou zetten, het zou toch wel koud aan blijven voelen.
Ze stapte de douch uit en droogde zichzelf snel af. Kelsey deed een blauwe skinny jeans aan met een hemdje en een jasje erop. Ze vond dat ze er wel leuk uitzag, ook al zij ze dat zelf. Ze liep de slaapkamer weer in en keek op de klok. Nog een kwartiertje en dan was het drie uur. Het was dan misschien nog maar een kwart voor drie, maar dat maakte niks uit. Misschien was Arianna al wel in de living room. En anders was ze wat eerder, dat maakte hopelijk ook niks uit.
Ze deed haar telefoon en haar portemonnee in een bruin tasjes en trok haar nieuwe schoenen aan. Haar telefoon en haar portemonnee liet ze liever niet alleen op de kamer. Voor de zekerheid pakte ze haar oordopjes van haar telefoon ook nog even. Als Arianna er nog niet was dan ging ze wel muziek luisteren.

Met een leuk vrolijk liedje liep ze half dansend haar kamer uit. Marry you van Bruno Mars was altijd leuk om te luisteren. Vooral op de momenten waarop je geen idee hebt welk liedje je moest luisteren op weg naar de living room. Ook al was de living room ook niet zo ver weg, maar het was wel erg leuk om onder tussen muziek te luisteren.
Met een blije grijns op haar gezicht liep ze de living room binnen, er was nog niemand te bekennen maar dat was niet erg. Maar als er toch niemand te bekennen was.... stiekem sloot ze haar telefoon aan op de spiekers. Ze deed de muziek een beetje hard en begon vrolijk mee te zingen. De glimlach op haar gezicht werd alleen nog maar breder. Arianna had ook aan haar gevraagd of ze ooit had gezongen. Ze had soms wel een liedje waarbij ze gewoon voor de lol mee begon te zingen. Maar ooit serieus zingen, dat zou ze nooit kunnen. Een beetje vrolijk wachtte ze tot het volgende liedje op kwam. Shake it off van Taylor Swift, was ook precies zo´n liedje waarbij ze begon mee te dansen en te zingen. Op de tijd lette ze niet meer, maar ze zal het van zelf wel merken als er een meisje die Arianna heette binnen zou komen.  

cassie at atf.


kleding:
 

_________________
Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Alec - Amethyst - Cameron - Peggy - Octavia
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arianna Kinsley Stuart
avatar
Class 4
Aantal berichten : 576

Character Profile
Alias: Snow White
Age: About 500 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It´s tea time! &Arianna   za maa 14, 2015 10:31 pm

Rustig deed Arianna een armband om haar pols terwijl ze even zichzelf bekeek in de spiegel. Ze zat nooit echt helemaal onder de make-up. Ze droeg vaak alleen maar mascara, eyeliner en wat lippenstift. Ze had ook niet veel nodig, ze wist ook niet precies waarom. Misschien had het iets te maken met haar mutatie, misschien niet. Arianna had in ieder geval niet het probleem wat sommige tienermeisjes hadden. Die meisjes gingen vaak door een fase waarin ze zich zo mooi mogelijk op wouden maken, en wist Arianna veel wat ze nog meer deden. Die fase had zij eigenlijk nooit gehad. Toch zag ze er eigenlijk altijd wel tiptop uit, maar dat was omdat ze dat zo geleerd had.

Ze liep de badkamer uit en liep naar haar bed toe. Onder haar bed haalde ze een kleine doos tevoorschijn. Ze opende de doos en glimlachte even. In de doos zat een klein wit servies. Een paar schoteltjes en kopjes, een theepot, een potje voor suiker en een melk-kannetje. Ze had het servies al best lang. Je kon het wel antiek noemen, maar het was een van de weinige dingen die ze hiermee naar toe had genomen. Arianna had natuurlijk kleding en dat soort dingen, maar het servies was een van de weinige dingen die ze nog had uit Parijs. Toen ze werd opgehaald had ze veel naar York moeten sturen, en een deel moeten verkopen. Onder andere een paar meubels. Maar ze had er op gestaan om een paar dingen mee te nemen, onder andere dit servies dus. Thuis in York had ze servies genoeg, maar hier had ze toch iets moeten hebben. Natuurlijk kon ze het servies van het eiland ook gebruiken, maar omdat ze hier zo aan gewend was, gebruikte ze liever haar eigen servies. Het servies zat keurig ingepakt tussen de stoffen bodem van de doos. Arianna pakte hetgeen eruit wat ze nodig had, en liet de rest zitten. Ze zou met Kelsey thee gaan drinken, dus ze had maar twee kopjes en schoteltjes nodig. Verder pakte ze de theepot, de melkkan en het suikerpotje. Ze deed de doos weer dicht en schoof hem terug onder haar bed. Ze pakte het dienblad dat ze al geleend had van Céline, en zette de spullen erop. Daarna stond ze op en liep ze de kamer uit.

Het was voor haar niet moeilijk om een dienblad te dragen. Omdat ze een paar jaar serveerster was geweest bewoog ze zich gemakkelijk tussen de mensen door zonder het dienblad te laten vallen. Ze liep de keuken in, waar ze Céline even groette. Ze kreeg van de dame een doos uitgereikt met verschillende thee soorten, en Arianna deed wat kokend water in de theepot. Ze wist niet wat voor thee Kelsey wou, dus nam ze de doos maar gewoon mee. Ze zei Céline nog even gedag en beloofde dat ze de doos zo snel mogelijk terug zou brengen.

Het was zelfs met het water in de theepot niet lastiger voor haar om naar de woonkamer te lopen. Het dienblad bleef keurig op een van haar handen staan. Ze had haar handschoenen wel aan, omdat ze nog steeds bang was om iemand te verwonden. Terwijl ze de woonkamer in liep hoorde ze muziek. Ze zag een meisje vrolijk dansen op "Shake it off" van Taylor Swift. Er verscheen een kleine glimlach op haar gezicht. Arianna pakte het dienblad met twee handen aan en zei: "Hey."

Outfit X Shoes X Tea Set
{Sorry voor de laatheid! Maar ik had het superdruk met school enzo :(}

_________________
I know you're thinking I'm heartless, I know you're thinking I'm cold
I've got no more innocence, I'm just protecting my soul
I'm never gonna let you close to me, even though you mean the most to me, 'cause every time I open up, it hurts


But every time you hurt me, the less that I cry
And every time you leave me, the quicker these tears dry, it's sad but it's true
I'm way too good at goodbyes

♥:
 
Arianna - Waverly - Daphne - Karlie - Eden - Ravenna
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kelsey Pierce
avatar
Deceased
Aantal berichten : 284

Character Profile
Alias: Kelsey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It´s tea time! &Arianna   ma maa 16, 2015 8:40 pm

We learn from failure, not from succes!Kelsey vroeg zich af hoe Arianna eruit zou zien. Ze had precies het zelfde gevoel als ze bij Minaye had toen ze haar voor het eerst ging zien. Ze was zenuwachtig, en hoopte eerlijk gezegd dat de thee die Arianna zou mee nemen wel geruststellend was. Niet dat ze thee niet geruststellend vond, want dat vond ze wel. Maar gewoon, wel met een lekker smaakje.
Om al zenuwen die ze had eruit te laten, ging ze het er maar allemaal uit dansen. Er was toch verder niemand anders in de woonkamer. Dus dan kon ze lekker haar gang gaan. Arianna kon haar dan ook wel lekker duidelijk herkennen, want ja Kelsey had immers verteld dat ze dansen heel erg leuk vond. Ze was altijd aan het dansen, als ze een leuk deuntje had in haar hoofd of als ze hoorde dat iemand muziek op had. Het maakte haar zelfs niet uit waar of wanneer.

Kelsey struikelde bijna toen ze achter haar een vriendelijke stem “hey” hoorde zeggen. Met een glimlach op haar gezicht stopte ze even met dansen. “Hoi,” zei Kelsey vrolijk. Ze bekeek het meisje van top tot teen. Dus dit is Arianna. Het enige waardoor ze wist dat dit meisje Arianna was, was vanwege het dienblad met de kopjes en de theepot. Het zag er allemaal heel erg Brits en chique uit. Dat maakte de glimlach op Kelsey’’s gezicht alleen nog maar breder. Ze glunderde gewoon hoe ze zag hoe het er allemaal uit zag. “Ik ben Kelsey, maar dat had je waarschijnlijk al gemerkt,” zei ze tegen Arianna. Ze liep naar het meisje toe en snoof de geur van thee water en het thee doosje in. De geur die van de verschillende thee zakjes af kwam rook echt heel erg lekker. “Al die verschillende thee… die ruiken zo lekker,” zei ze met een zuchtje. Ze genoot er echt van, van al die thee.

Met een relaxed loopje liep Kelsey naar de bank toe. Ze was best wel uitgeput van het helemaal los gaan op Shake It Off, maar dat vond ze niet erg. Beter dat ze rustig was met thee drinken en praten met Arianna, dan een grote stuiterbal zijn. Met een vriendelijke glimlach keek ze naar Arianna. Ze wilde niet overkomen als een persoon die gelijk al heel veel praatte, ook al had ze zo’n gevoel dat ze dat al wel had gedaan. Maar ja, dat maakte niet zoveel uit. Kelsey was immers een persoon die niet al te lang rustig kon zitten. “Wat voor thee heb je eigenlijk allemaal mee genomen?” vroeg ze nieuwsgierig. Eerlijk gezegd vond ze het nu al leuk om met Arianna thee te drinken, ook al waren ze nog niet echt begonnen.

cassie at atf.

_________________
Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Alec - Amethyst - Cameron - Peggy - Octavia
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It´s tea time! &Arianna   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It´s tea time! &Arianna
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Room 4 [Arianna, Annabelle, Adelyn and Lorise's room]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: