INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Jackie River Morrison

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: Jackie River Morrison   za feb 14, 2015 12:33 am

• Naam Jackie River Morrison
• Bijnaam Nightmare
• Leeftijd 17 years
• Geboorteplaats London, Engeland
• Geboortedatum 31-12-2018
• Karakter Jackie is een zeer rebels meisje die alles doet wat tegen de regels is, ze is brutaal tegen leraren, skipt vaak lessen om dan ergens anders te chillen en smookt zo nu en dan wel wat. Is niet echt iemand die snel close vrienden maakt, meestal alleen gewoon vrienden om mee te chillen. Ze is nogal een droogkloot en maakt graag sarcastische opmerkingen over anderen. Roddelen, daar is ze erg goed in en ze vind het dan ook wel vaak wel leuk om vervelende roddels rond te laten gaan over mensen die ze niet mag, of ze schrijft dingen met een stift op muren om andere mensen zwarte te maken. Het maakte dan ook echt niet uit wie je bent, als Jackie je niet mag - en deze conclusie trek ze nogal snel - dan ben je het bokje. Ze vind het ook wel eens leuk om met haar mutatie angst te zaaien bij je mensen die ze niet mag, of kleine pranks te houden.

• Uiterlijk Jackie heeft half lang bruin haar met bruine ogen en een mooi slank lichaam van een model met toch ook wel hele mooie rondingen. Ze doet nooit moeite om dit te verbergen en laat het ook maar al te graag aan iedereen zien dat ze best wel een mooi lichaam heeft. Haar kledingstyle is vaak heel stoer en vaak ook wel een beetje bloot, maar niet overdreven erg. Ze vind het ook belangrijk aan haar kleding dat het lekker zit en ze zich er fijn in kan bewegen, vaak zit haar kleding ook wel een beetje losjes om haar lichaam.

• Mutatie

Black mare transformation - Jackie kan ik een grote zwarte merrie shiften, vandaar ook haar bijnaam ‘Nachtmerrie’. Het is alleen ook niet helemaal een normale merrie waarin ze veranderd want het is ook wel dergelijk een nachtmerrie. Ze is heel groot, heeft ongeveer de grootte van een volwassen Fries paard en is ook zo sterk en gespierd. Haar zwarte manen zijn redelijk lang en haar ogen zijn helemaal zwart, maar kunnen ook rood opgloeien wanneer Jackie haar andere mutaties ook in werking stelt. Wanneer je de merrie ziet krijg je meteen een onprettig gevoel en vaak ook kippenvel. Alleen de verschijning van de merrie is al genoeg om iemand angst aan te jagen doordat er een soort energie om haar heen hangt die mensen angstig maakt.
Voordelen: Het is een prachtig mooi paard om te zien ondanks dat ze een angstaanjagende energie om haar heen heeft en Jackie kan heerlijk met haar door de bossen galopperen. Ze gebruikt het dan ook vaak om gewoon eventjes te kunnen rennen met haar merrie, meer dan om mensen angst aan te jagen omdat ze dit met haar andere mutaties al makkelijk kan.
Nadelen: Soms is het voor Jackie moeilijk om zelf te bepalen om terug te shiften omdat de merrie meestal een eigen willetje heeft en het wil wel eens gebeuren dat Jackie zichzelf helemaal verliest en daardoor een hele hoop onrust kan veroorzaken met haar merrie.
Grenzen: Ze heeft geen andere bovennatuurlijke krachten in haar merrie vorm, behalve de andere mutaties die ze kon heeft, haar merrie is ook niet onoverwinnelijk en kan ook pijn gedaan worden, iets waarvan ze dan ook last zou krijgen in haar menselijke vorm. Soms is het zelfs gevaarlijk om bij sommige verwondingen terug te shiften naar haar mensenvorm.

Telepatic - Jackie is ook een Telepaat en kan de gedachten van andere mensen lezen, maar ook met ze communiceren via gedachten. Ze gebruikt dit ook vaak om erachter te komen waar mensen hun diepste angsten liggen, omdat Jackie soort van geobsedeerd is met andermans angsten en deze kan gebruiken in het manipuleren van dromen. Dan kan ze hun hun diepste angsten laten ervaren in hun dromen waardoor de nachtmerrie’s ook hun allerergste nachtmerries zullen worden. Verder kan ze ook met mensen praten met haar eigen gedachten, doet ze ook vooral met de instantie om mensen bang te maken, of verward. Omdat ze dan niet snappen waar de stemmen vandaan komen, en Jackie kan ze dingen toe fluisteren die met hun diepste angsten te maken hebben. Zo kan je op elk en ieder moment iemand ook helemaal gek laten worden door stemmen in hun hoofd.
Voordelen: Jackie vind het leuk om mensen angst aan te jagen met haar mutaties en met op deze manier kan ze ook heel goed angsten ontdekken om te gebruiken in haar andere mutaties, net zoals ze hiermee ook mensen angst aan kan jagen.
Nadelen: Ze kan wel een hele hoop hoofdpijn bij haarzelf veroorzaken als ze deze mutatie te lang gebruikt of te vaak, soms zelfs als het echt te erg word kan ze gaan flauwvallen. Ze kan ook vaak een beetje verzinken in iemands anders gedachten waardoor ze soms niets door heeft van wat er om haar heen gebeurd, waardoor ze laat kan reageren of soms zelfs helemaal niet.
Grenzen: Ze moet bij iemand in de buurt zijn om zijn/haar gedachten te kunnen lezen en ook moet ze iemand al een keer in de ogen aan hebben gekeken. Haar mutatie kan ook niet door metaal heen, dus zodra iemand achter iets van metaal staat werkt het ook niet meer. Verder kan ze hoofdpijn krijgen wanneer ze het te vaak en te lang gebruikt.

Fear and Dream Manipulation - Met haar angst manipulatie kan Jackie mensen heel plotseling heel angstig maken, dit hoeft geen reden te hebben maar kan wel als Jackie besluit iets een reden te geven. Ze zullen zich gewoon ineens heel angstig voelen, krijgen kippenvel, rillingen over hun rug en worden vaak helemaal gek gemaakt in hun hoofd door een vervelend gevoel dat er iets anders is. Jackie kan het ook een reden geven, het kort haar wel iets meer moeite maar het blijft nog steeds goed te doen voor haar. Ze kan zo als reden meegeven dat ze bang zijn voor een stoel ofzo, om op de grond te vallen of dat er een spin in hun kleren zit. Dromen kan ze ook manipuleren en dan kan Jackie iemand zijn/haar droom binnenvallen om vervolgens de hele droom anders te maken met haar eigen gedachten. Vaak zoekt ze eerst uit wat iemands grootste angsten zijn en zal ze er daarnaar voor zorgen dat ze erover zullen dromen. Ze kan hierbij haar eigen creativiteit helemaal laten gaan om er iets heel mooist van te maken.
Voordelen: Ze heeft mensen hierdoor helemaal in haar macht doordat ze hun angsten onder controle heeft en ze werkelijk bang kan maken voor de kleinste dingetjes. Hierdoor zal niemand ook ooit Jackie pijn doen doordat ze hun bang kan maken voor haar, wat ze ook altijd wel doet omdat ze het niet graag heeft dat mensen brutaal tegen haar gaan lopen doen. Niemand zal haar zo makkelijk kunnen slaan of wat dan ook omdat ze bang zijn om dat te doen. En ze kan altijd heel veel creativiteit kwijt in het bewerken van Dromen
Nadelen: Het is een feit dat angsten overwonnen kunnen worden, sommige mensen staan nu eenmaal sterker in hun schoenen dan andere en kunnen makkelijker over hun angsten heen zetten. Jackie kan wel iemand bang maken voor haar maar wanneer dit niet een echte angst van hun is kunnen ze deze overwinnen, iets wat blijft afhankelijk te zijn hoe sterk iemand in zijn of haar schoenen staat. Hun allergrootste angsten kunnen alleen niet overwonnen worden en er is ook niemand zonder ook maar een angst, dus wanneer de kleine angsten niet meer werken kan Jackie altijd nog de grote gebruiken. Hetzelfde geld bij de dromen, mensen kunnen leren om te gaan met bepaalde angsten in dromen, zolang het niet hun allerdiepste angsten zijn, die misschien nooit zullen wennen.
Grenzen: Bij mensen die sterker in hun schoenen staan kan het soms moeilijker zijn om iemand bang te laten maken voor wat kleinere dingetjes, het werkt in het begin misschien wel maar wanneer iemand die angst overwint kan Jackie diegene er ook niet meer mee lastig vallen en moet ze opzoek naar een andere angst - wat op zich geen probleem is gezien ze ook een telepaat is - op diegene mee onder controle te kunnen krijgen. Het kan soms ook een beetje vermoeiend zijn voor haar al ze te veel mensen bewerkt met haar manipulatie, al trekt Jackie zich hier vaak niet zo veel van aan. Ze is ook heel sterk waardoor het vaak geen probleem is en ze wel heel veel aankan voordat ze vermoeid word of out gaat.

• Geschiedenis Jackie is geboren in London waar haar moeder haar in haar eentje grootgebracht heeft zonder vader, omdat hij tegen die tijd al lang weer weg was gegaan naar Amerika, waar hij een eigen paardenrange had. Haar ouders hadden elkaar in London ontmoet waar haar moeder toen ook net was komen wonen om daar haar carrière te beginnen, en hij was er gekomen voor een belangrijke reining wedstrijd met zijn paard. Ze werden al heel snel verliefd op elkaar en het was een heel mooi verhaal dat ze beiden te vertellen hadden maar het was enkel een vakantieliefde en kon dus niet eeuwig blijven duren. Iets dat hun beide veel verdriet gaf omdat ze zoveel om elkaar gaven en elkaar weer los moesten laten. Vooral wanneer het bleek dat haar moeder zwanger was van Jackie werd het alleen maar moeilijker om afscheid te nemen. Ze besloot om het kindje weg te halen en dat is iets wat haar vader ook altijd dacht dat ze gedaan had, maar zodra ze eenmaal in het ziekenhuis was aangekomen om het kindje weg te halen bedacht ze zich, besloot ze om het kindje te laten komen en haar zelf op te voeden.

Het werd meteen in de eerste jaren al duidelijk dat ze niet helemaal een normaal kindje was gezien het meisje als baby al mensen kon manipuleren met angst. Ze deed alles om haar moeder te beschermen en claimde haar moeder al vanaf het vroegste moment, iedereen die bij haar in de buurt kwam werd overvallen door een naar gevoel van angst. Zo kon haar moeder onmogelijk andere mensen bij zich hebben wanneer ze ook Jackie bij haar had, omdat dan mensen bang voor haar werden. Ze snapte er helemaal niets van, dacht dat iedereen bang was voor Jackie, dat het kindje een een of andere duistere energie om haar heen had wat mensen af schrok, terwijl het meisje alleen maar haar moeder tegen alles en iedereen wilde beschermen. Zeker omdat het meisje kon voelen dat haar moeder zo gebroken was over het feit dat de liefde van haar leven gewoon weer terug was gegaan en niet bij haar was gebleven. Zelfs ook doordat ze een kleine angst had voor mensen en voor falen, was het dat Jackie haar wilde beschermen. Dit wist haar moeder alleen niet, waardoor haar moeder langzamerhand juist ook bang begon te worden voor Jackie.

Doordat haar moeder langzaam steeds meer angst begon te voelen naar Jackie omdat ze dacht dat er iets mis was met haar kind waardoor iedereen in haar buurt bang werd en leek te willen ontsnappen - zo snel mogelijk - begon haar moeder ook te denken dat er iets duivels in haar kind zat, waardoor ze het kind ook minder liefdevolle aandacht gaf omdat ze niet wist of dat wel kon of mocht. Zo groeide Jackie op terwijl haar moeder steeds meet afstand van haar nam, steeds meer bezig ging met haar werk omdat dat het enige was waardoor ze weg kon blijven en haar duivelse kind dan niet hoefde te zien. Thuis was het namelijk een grote hel voor beide, haar moeder praatte niet of nauwelijks meer tegen Jackie waardoor Jackie uiteindelijk ook maar niets meer zei. Nooit geen gesprekken over hoe hun dag was, het was stil. Ze deden niets meer samen, en zelfs aan tafel eten werd niet meer gedaan. Jackie zat al die tijd gewoon op haar kamer, deed daar alles om haar moeder de rust te kunnen geven. Het negeren deed beide zeer, maar ook wisten ze beide niet goed hoe ze het moesten verhelpen, waardoor het gewoon altijd zo bleef.

Doordat het thuis nooit erg fijn was begon Jackie steeds vaker erop uit te gaan, begon ze meer uit huis te leven en kwam ze eigenlijk niet zo heel vaak meer thuis. Vaak pas wanneer haar moeder al lag te slapen, dan hoefde ze die confrontatie niet aan. Ze ging vaak uit naar feestjes en bleef dan nog lang rondhangen. Dronk, rookte en begon zich ook bezig te houden met kleine criminele dingen zoals vernielingen, onrust veroorzaken en stelen. Begon school steeds vaker te skippen om met haar ‘vrienden’ rond te hangen en gestoorde dingen te doen. Vaak genoeg werd Jackie ook opgepakt door de politie maar wist er met haar mutatie onderuit te komen doordat ze de politie bang kon maken voor haar of voor andere dingen. Haar mutatie begon zich ook steeds verder te ontwikkelen en het werd steeds sterker waardoor ze meer dingen kon doen. Als laatste kwam ze er ook achter dat ze in een grote zwarte merrie kon veranderen en ontdekte ze tot hoe ver ze kon gaan met al haar mutatie’s, iets wat ze begon heel erg lief te hebben. Pijn van anderen werd een obsessie voor haar en al snel werd ze een regelrechte nachtmerrie om tegen te komen.

Tot het uiteindelijk helemaal mis ging natuurlijk, er een agent was die door begon te krijgen wat er aan de hand was. Dat er iets vreemds was aan het meisje en hij wist zich over de angst heen te zetten die Jackie hem al eerder had laten voelen. Het lukte hem hierdoor Jackie op te pakken voor wat ze deed en steeds vaker werd Jackie ook naar het politiebureau gestuurd, ook werd er contact opgenomen met haar moeder die diep teleurgesteld was en nooit een idee had gehad van wat haar dochter nu eigenlijk aan het uitvreten was. Door die gesprekken met de politie werden moeder en dochter als het ware steeds verder naar elkaar toe getrokken en konden ze elkaar niet meer blijven negeren. Iets wat bleek een slecht iets te zijn gezien hierdoor ruzies ontstonden die hoog op liepen door de emoties van beide, emoties die ze altijd verborgen hadden gehouden voor iedereen en voor elkaar. Het liep helemaal mis wanneer haar moeder Jackie een kind van de duivel noemde, een nachtmerrie en wenste dat Jackie nooit geboren was, dat ze Jackie gewoon weg had gehaald zoals ze ook wilde doen. Hierbij ontvlamde er iets in Jackie en zonder dat ze het zelf wilde of door had, stak ze haar moeder dood met een keukenmes. Total back out.

Ze heeft geen herinnering meer van wat er daarna gebeurde, kwam eigenlijk pas weer bij op het politie bureau waar ze aangehouden was voor moord op haar moeder, iets wat meteen heel veel heisa veroorzaakte. Overal was het op het nieuws te zien, kind vermoord moeder in koele bloede. Iedereen had het er over, het meisje in London die haar eigen moeder die een succes volle zakenvrouw was met een keukenmes had vermoord. Meteen die avond al begonnen de berichten over het nieuws te gaan en werd het gefilmd hoe Jackie het politiebureau binnen werd gebracht. Hier had Jackie nog steeds geen idee van wat er allemaal aan de hand was, ze kon ook niet doen doordat ze verlamd werd door de schrik en de emoties. Ze wist wel dat ze haar eigen moeder had vermoord, dat wist ze maar ze kon niet dealen met de heisa, het maakte dat ze zichzelf nauwelijks kon bewegen.

Die nacht probeerden de politieagenten meteen al met Jackie te praten, ondanks dat het duidelijk was dat ze in shock verkeerde door de hele gebeurtenis. Ze wilden weten wat er gebeurde en hoe het kon komen dat Jackie haar eigen moeder zou vermoorden. Deze vragen maakte Jackie helemaal gek in haar hoofd, evenals de gedachten van de agenten over de zaak die Jackie als telepaat allemaal kon horen. Normaal kon ze het heel goed onder controle houden en las ze alleen gedachten wanneer ze dat zelf wilde maar nu had ze het niet in de hand gehad. Werd ze er helemaal gek door doordat ze het niet uit kon zetten. De agenten bleven proberen contact te krijgen met haar en op het moment dat ze het net wilde opgeven kwam er reactie. Ineens sloeg Jackie haar mutatie in de agenten en begonnen ze een grote angst te voelen, samen met heel veel stemmen in hun hoofd, de stemmen van Jackie en haar moeder die tegen elkaar liepen te schreeuwen voordat het gebeurde. Plotseling stond Jackie op waarbij ze de agenten woedend aankeek, veranderde ze in de grote zwarte merrie waardoor ze wist uit de handboeien te komen en galoppeerde ze door de lange gangen van het politiebureau - zonder te letten op de mensen die er liep die heel snel moesten uitwijken - het gebouw uit. Als een woeste, losgebroken paard ontsnapte ze en wist ze een hele hoop mensen de stuipen op het lijf te jagen met haar verschijning en haar gehinnik dat door merg en been ging. Al snel draaide Jackie zich om en verdween ze als de nacht, vond ze haar weg de stad uit.

De volgende dag ontmoette was de eerste persoon die ze ontmoette een van de schoolhoofden van de mutanten school op Genosha Island, om naar het eiland gebracht te worden. Het was namelijk wel duidelijk door de beelden van het nieuws, dat dit een mutant was..


_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Jackie River Morrison   vr feb 27, 2015 5:08 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Jackie River Morrison
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Hold back the river [&Adrian]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: