INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 This is far from over, you haven't seen the last of me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Anna Solovjova
Class 3
Aantal berichten : 57
BerichtOnderwerp: This is far from over, you haven't seen the last of me   za feb 07, 2015 8:40 pmsweet as sugar
Anna staarde naar de beelden van de televisie. Het was een prachtige uitvindingen. Er kwam muziek uit de doos, maar er kwamen ook beelden tegelijkertijd uit.  Nou ja, een doos…de televisie was bijna even breed als de zijkant van een A4’tje, maar dat maar gewoon ter zijden. Glimlachend keek Anna naar een filmpje van een meisje dat aan het zingen was. Wel knap dat ze dat allemaal zo snel konden filmen! Ook vroeg Anna zich af hoe ze zo snel heen en weer kon bewegen tussen bepaalde schermen. Het ene moment was ze op het strand, het andere moment stond ze tussen allemaal bergen. Misschien was het meisje ook wel een mutant? Anna vond het heel erg knap in ieder geval dat het meisje zo snel heen en weer kon bewegen.

Maar het beeld veranderde. Oh, was het nu al afgelopen? Een nieuw liedje begon, en het begon al prachtig. Anna staarde eventjes met open mond naar de televisie. Wauw, dit was echt heel erg mooi. Anna keek naar haar armen en zag de kippenvel die op haar lichaam ontstond. De haartjes stonden recht overeind. De vrouw, die Mariah Carey heette, had een heel erg hoge  stem. Zo’n hoge stem zou Anna nooit na kunnen doen in ieder geval. De vrouw was heel erg mooi, veel mooier dan Anna zichzelf zag. Haar mond zakte nog wat verder over, toen het refrein in stak. “I can’t live, if living is without you. I can’t give, I can’t give anymore. I can’t live, if living is without you. I can’t give, I can’t give anymore.” zong de vrouw en Anna stond voorzichtig op. Gefrustreerd staarde ze naar de televisie. Waar kon zij dit precies ook leren? Het leek haar zo gaaf om dit soort dingen te kunnen doen. Anna wilde in ieder geval de tekst leren, ook al kon ze geen woord Engels en begreep ze geen snars van wat er gezegd werd.

“I….I…” stotterde Anna zachtjes en fronste haar wenkbrauwen. O nee, dat was moeilijker dan Anna had gedacht. “I can’t?” piepte ze zachtjes en staarde naar de televisie. “I can’t live, if living means without you…” stotterde Anna onsamenhangend en schudde haar hoofd. Dat was geen goed Engels, dat klonk als vervlogen Russisch. Goed geconcentreerd staarde Anna naar het beeld en probeerde mee te zingen met het liedje. Kom op, Anna, je kan het! Gewoon proberen. 


### , tagged , notes 
, ♥ lauz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This is far from over, you haven't seen the last of me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: