INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Come fly with me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Come fly with me   za feb 07, 2015 5:32 pm

IF I WASN'T MEANT TO FLY, I WOULDN'T HAVE THESE WINGS

De bel ging en een zucht van opluchting verliet haar lippen. Yes, vrij. Om één of andere manier was ze niet helemaal helder. Of het nou de drukte was ofzo, ze wist het niet. Wel had ze een dringend gevoel dat ze weg moest. Dat kon eigenlijk maar één ding betekenen, ze moest gaan vliegen. Toen ze er eenmaal aan dacht wist ze het zeker. Het was misschien koud maar ze had al een paar keer de zon zien doorkomen dus hopelijk zou dat nog meer gebeuren. Ze had een zwarte highwaisted broek aan en een grijze sweater met open rug.

Het meisje met de vleugels. Zo werd ze gelukkig vaker gezien dan als het meisje van het gevacht in de fontein. Gelukkig maar, het was ondertussen alweer oud nieuws. Toch, de druk van school stond haar niet zo aan. De drukte in de gangen en bij de kluisjes. Het was bij haar vorige school wel drukker maar er ging dezelfde sfeer. Mensen die praten, fluisteren en soms schreeuwen. Ze was niet helemaal helder en als ze hier langer ging blijven dan kreeg ze hoofdpijn. Valerie liep naar haar kluisje waar ze haar rugtas in propte. Ze moest even iet bij zich hebben. Ze klapte haar kluisje weer dicht en liep daarna richting de uitgang. Ze liep alleen maar sneller toen de deur in zicht was. Ze duwde de deur open en liep naar buiten. Binnen no time sloeg ze haar vleugels uit en verdween ze in de lucht. haar rug werd koud want daar zaten geen kleren. Het maakte haar even niks uit.

Ze vond zichzelf een hoog plekje op het gebouw waar ze ver kon kijken en onder haar het schoolplein zat. Ze keek alleen niet naar beneden. Ze zag de wolken plaats maken voor de zonnestralen en ze zuchtte even van geluk. De warme zonnestralen op haar huid voelen zo fijn. Met haar gedachten stuurde ze het licht zo dat het ook haar rug verwarmde terwijl ze met haar gezicht naar de zon stond. haar vleugels had ze nog steeds uit geslagen. Ze ging zo zitten dat haar benen naar beneden hingen over de rand. Haar handen zette ze achter haar neer en leunde erop. Ze sloot haar ogen en bleef genieten van de zon. Ze zag de wolken wel weer aankomen maar als die ervoor zouden gaan dan ging ze wel boven de wolken vliegen. Ohja, daar zat ze dan als een levende waterspuwer.

(Open voor vliegende mutanten)

Trui - Schoenen -Ketting

THANKS TO LOUIS AT ATF!

_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   zo feb 08, 2015 2:45 pmIn een hoek van de boot was ze blijven zitten nog steeds met een deken over haar lichaam heen geslagen. Wat ze had gedaan brandde nog steeds in haar hoofd. Hoe ze het had gedaan was nog de grootste vraag die in haar hoofd rond bonsde. Alsof ze in een of andere trance zat staarde ze gewoon naar haar koffers die tegen de boeg van de boot stonden. Waar ging ze eigenlijk heen? Een nieuwe versie van Alcatraz of zo? Daar hoorde ze echt wel hoor. De ene moment hadden de twee nog geleefd, was alles in orde en de volgende stond de roodharige vrouw in het politiebureau om haar op te halen. Uitleg had ze niet gekregen. Waarschijnlijk zou het niet eens tot haar doordringen. Eva zat in een diep dal waar ze even de kracht niet meer voorhad om uit te klimmen. Zij had twee van de belangrijkste personen in haar leven zo maar even het leven uit geholpen. Hoe kon dat goed zijn voor iemands gemoedrust?

Het enigste waarvoor ze zich uiteindelijk had bewogen was om in haar koffer op zoek te gaan naar kledij want ze begon het verdomd koud te krijgen. Het eerste wat ze vond was een witte top en een standaard zwarte shortje. Oh well, daar deed ze het maar mee. Binnen de kortste keren had ze de kleren aangetrokken en was ze nog steeds met het deken over haar schouders heen geslagen naast de vrouw met het rode haar gaan staan. Eva kreeg in ieder geval al geen vijandige blik op zich geworpen, maar ze voelde zich toch niet helemaal lekker over alles. ”Dit had je niet kunnen voorkomen Eva.” Klonk haar zachte stem en voor even schoten haar helder blauwe ogen naar de vrouw. Waarom sprak ze alsof ze het al geweten had? Alsof Eva werkelijk onschuldig was? Als een wilde begon het meisje haar hoofd te schudde en sprongen de tranen in haar ogen. Verslagen liet ze zich terug neerzakken op de ondergrond van de boot. De vrouw knielde bij haar neer en legde haar arm uiteindelijk rondom Eva’s schouder en al snel genoeg plaatste Eva haar hoofd tegen de schouder van haar redder en huilde verder.

De boot was aangemeerd en Eva werd vrijwel meteen naar haar kamer geholpen met haar koffers. Het meisje wilde de moeite echter niet doen om uit te pakken, ze wilde gewoon op haar bed neervallen en voor de rest van de dag huilen. Of vliegen. Het bracht haar altijd tot rust, dus waarom nu ook niet? Met enige moeite duwde ze het knellende raam wat open en uiteindelijk shifte ze naar haar arend vorm. Nog geen seconde later was ze al hoog in de lucht en vrijwel meteen werd ze verwarmd door de zonnestralen die boven de wolken schenen. Dit was vrijheid. Een harde zucht weerklonk in haar oren. Meteen was ze een en al concentratie. Die was niet afkomstig geweest van haar of wel? Speelde haar gedachte niet gewoon een vreemd spel met haar? Wist zij veel Eva had nog nooit emoties als deze ervaren, wist geen blijf met zich zelfwilde gewoon verdwijnen.  Toch besloot ze wat te dalen in de richting van het schoolgebouw terug. Kort spreidde ze haar vleugels toen ze uiteindelijk iemand zag zitten op de top van het gebouw, met vleugels? Eh, wel dit was echt wel haar hoofd die haar dingen wijs maakte. Het spreiden van haar vleugels was puur als signaal dat ze er aan kwam.  Met enige ruwheid streek ze neer. Het was een aardig ruwe landing geweest om eerlijk te zijn. Maar dat kwam puur door dat haar gedachten zo troebel waren. De arend sprong uiteindelijk overeind en voor een moment sloeg Eva het meisje dat er zat gade. Was dit normaal of?


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   zo feb 08, 2015 4:05 pm

IF I WASN'T MEANT TO FLY, I WOULDN'T HAVE THESE WINGS

Wat was nou beter dan rust te zoeken na een drukke schooldag. Het was geestelijk best vermoeiend om zo lang te concentreren op uitleg en het ook nog begrijpen. Daar had ze geen moeite mee, ze was slim en het ging makkelijk. Maar toch het was wel vermoeiend geweest. Het enige wat weer rust kon brengen was het vliegen. De zonnestralen voelden zo fijn. De wind was koud maar het leek helemaal niet uit te maken. Ze ving het zonlicht op en stuurde het zo dat het haar huid op alle plekken verwarmde. Terwijl ze naar de wolken keek en de zonnestralen die op sommige plekken er doorheen viel. Na een tijdje de lucht in te kijken merkte ze iets op. Een arend werkelijk een prachtig dier. Ze had zin om er naartoe te vliegen maar aan de vogel te zien kwam het al naar haar landing van de arend ging niet soepel. Dat was niet erg, ze begreep dat het moeilijker was om te landen als je geen voeten had. Valerie glimlachte naar de arend. "Hey" zei ze aardig. Ze vond het niet raar dat het dier op haar af kwam. De meeste vogels waren niet bang voor haar, zelf wist ze ook niet waarom. Als ze aan het vliegen was dan kon het nog wel eens zo zijn dat vogels met haar mee aan het vliegen waren. Dat kwam puur omdat het dan minder engerie kostte voor hen. Het had met luchtstromen te maken. Valerie had er nooit problemen mee gehad, het was alleen maar leuk dat gezelschap. De snavel van de arend was helemaal geel dus het was Amerikaans. Logisch toch? Ze zaten ergens aan de Amerikaanse kust right?

Ze bewonderde het dier even. Ze waren zo groot en sterk. Valerie stond op en bleef op het randje van het dak staan. Zouden de mensen beneden schrikken als ze zichzelf liet vallen? Vast niet, de vleugels vielen best erg op. Ze liep over het randje van het dak en keek naar boven. Hier kon ze gewoon alles even vergeten. Stemmen van mensen of stemmen in haar hoofd. Het was allemaal even weg en dat voelde best fijn. Ze wou alleen nog gaan vliegen, boven de wolken."Ga je mee?" vroeg ze aan de arend die haar gezelschap hield. Wachtend voor een teken of het mee ging vliegen. Valerie sloeg haar vleugels al open.

Trui - Schoenen -Ketting

THANKS TO LOUIS AT ATF!

_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   zo feb 08, 2015 5:25 pmHet meisje met de witte vleugels had geglimlacht naar haar alsof ze een gewoon mens was in plaats van een arend. Met haar donkere ogen keek ze het meisje terug, wilde dat ze kon terug lachen maar zelfs in de blik die nu in haar ogen school was een groots verdriet te zien. Al hoppend kwam ze wat dichter naar het meisje toe en tikte heel even kort met haar snavel tegen haar arm. Niet pijnlijk of iets maar gewoon als een hallo. Haar blik gleed uiteindelijk terug over het wolkendek en voor even wilde ze zich gewoon terug afzetten en verdwijnen van deze plek. Terug naar New York, al had ze er niet echt een reden meer voor. Buiten haar pleegouders dan, zouden ze eigenlijk wel weten dat ze hier was? Misschien had ze dat moeten vragen aan die vrouw met het rode haar. Maar ergens leek het haar best wel logisch, anders waren haar draaitafels toch niet mee ingepakt geweest? Pas toen ze opstond keek de arend weer terug naar het meisje dat het helemaal niet vreemd leek te vinden dat  ze hier zo random zat. Zelf snapte ze hier niets van. Een mens met vleugels? Waar was ze in godsnaam beland?

De vraag die ze liet klinken deed haar haar vleugels spreiden als antwoord. Daar gingen ze dan! Met haar poten duwde ze zich van de rand af en al heel snel werd ze opgevangen door de wind en schoot de arend omhoog terwijl ze even kort achter zich keek en ook het meisje haar achterna zag komen. Vliegen was een van de dingen geworden die ze graag deed, die ze vooral deed als ze wilde nadenken. Iets wat nu eigenlijk helemaal niet het geval was als ze eerlijk moest zijn. De wind streek langs haar vleugels, tilde haar als het ware nog hoger de lucht in. Tot ze wat voelde mis gaan. Door alle emoties die door haar lichaam gingen bleek ze het shiften toch niet onder controle te hebben en uit het niets was ze weer plots in haar menselijke vorm geshift. Dit was haar nog nooit overkomen. Maar wanneer had ze zich ooit zo gevoeld? Juist ja, nooit van haar leven. In paniek  loste Eva een gil, in de hoop dat iemand het zou opmerken, dat het meisje het zou opmerken. Zo niet, dan sloeg ze te pletter zodra ze de grond raakte. Dat zou pas een ruwe landing worden. In duikvlucht en met een hoge snelheid ging ze haar ondergang tegemoet. Misschien verdiende ze dit gewoon? Was het een of andere vorm van karma of zo. ‘Help!’ Ze schreeuwde zo luid ze maar kon, probeerde het geluid zo te versterken maar slaagde daar totaal niet in. Ze was serieus nog niet klaar om het loodje te leggen, ze moest nog zo veel doen in haar leven. Complete angst nam bezit van haar terwijl ze steeds dichter bij de grond kwam. Als dit haar einde was, konden ze tenminste wel zeggen dat ze ten onder was gegaan met een knal.

Outfit

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   zo feb 08, 2015 7:28 pm

IF I WASN'T MEANT TO FLY, I WOULDN'T HAVE THESE WINGS

De reden dat de arend naar haar toe kwam was niet duidelijk maar het had geen zin om het te vragen. Valerie wilde de lucht in, de arend dus ook. Valerie hoefde haar vleugels maar een paar keer te op en neer te slaan om omhoog te komen. Ze waren groot en sterk. Het duurde niet lang voor ze in de lucht zweefden. Vliegen zou haar nooit kunnen vervelen, het was werkelijk het beste wat er was. Het voelde heel fijn en ze glimlachte naar de arend. Ze sloot even haar ogen, tot ze een gil hoorde. Ze schrok zich rot en keek geschrokken om haar heen. Waar was de arend. "Help!" Hoorde ze een stem schreeuwen. Valerie keek naar beneden en nam een snoekduik naar het vallende meisje. Ze sloeg een keer met haar vleugels om vaart te maken, gelukkig ging Valerie sneller dan het meisje dat viel. Ze greep het meisje vast en trok haar tegen zichzelf aan.

Haar hart bontste in haar buik. Haar vleugels waren sterk genoeg om hun beide omhoog te houden. Valerie hield het meisje stevig tegen haar aan. "Ik heb je" zei ze met een opgeluchte zucht. Ze vloog naar beneden, naar het schoolplein. Ze zette haar op de grond en Valerie probeerde weer normaal adem te halen. Dat was doodeng. Ze zette een stap achteruit en keek het meisje bezorgd aan. "Gaat het?" Vroeg ze aan haar. Ze was zelf al erg geschrokken, ze kon zich voorstellen dat het voor haar nog erger was. Ze keek naar boven. Hoe was dat gebeurd? Waar was ze in hemelsnaam vandaan gekomen. Valerie wist het niet, misschien zou het haar uitgelegd worden maar ze was op het moment bezig met bijkomen van de schrik. Ze wou zich niet voorstellen wat er gebeurd zou zijn als ze er niet was geweest. Dan was dat meisje.. Valerie kreeg rillingen van de gedachte alleen al. Ze liep naar het dichtstbijzijnde muurtje en ging erop zitten.

Trui - Schoenen -Ketting

THANKS TO LOUIS AT ATF!

_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   ma feb 09, 2015 5:35 pmUit alle macht probeerde eva terug te shiften naar haar arendvorm maar iets blokkeerde haar om dat te doen. Echt freaking great. Hulpeloos viel ze naar beneden, en het zou serieus niet lang meer gaan duren hoor. De koude sloeg om haar heen en windvlagen raakte haar ruw in het gezicht maar door de snelheid waarmee ze viel was het niet eens mogelijk om te kunnen draaien laat staan als een kluns met haar armen te bewegen. Want dat zou ze echt nog wel gedaan hebben hoor, gewoon zo proberen vliegen. Maar nope, het ging niet. Het enigste wat haar nog lukte was haar armen over elkaar slaan in de hoop dat haar einde snel zou komen.
Toen ze echter niet te pletter sloeg maar met een felle ruk tegen iemand aan werd getrokken keek ze verbaasd op. Het meisje met de vleugels had haar dus toch gehoord. Thank god. Haar hart ging nog tekeer alsof ze een of andere gigantische inspanning had gedaan. Uit automatisme legde ze haar hoofd tegen de schouder van het meisje aan en ademde enkele keren diep in om haar rust terug te vinden. Iets waar ze niet bepaald in leek te slagen. Zodra ze de grond hadden bereikt en Eva er met haar beide voeten op stond verscheen er een dankbare blik in haar ogen. Damnit, als ze dat nog een keer mee maakte dan stierf ze letterlijk aan een hartstilstand of zo. Ugh, nee dat mocht nooit meer gebeuren!

Kort wreef ze langs haar nek en moest even gewaar worden aan het feit dat ze nog met haar twee voeten op de grond kon staan. Als het vleugelmeisje er niet was geweest, wel dan was dat gewoon niet meer mogelijk geweest. Zachtjes knikte Eva uiteindelijk, bang dat haar stem zou overslaan door alle emoties die haar vanbinnen helemaal aan het kapot maken waren. Blijkbaar hadden haar emoties dus vat op haar mutatie om te shiften? Ze verkoos liever een andere wijze om daar achter te komen in plaats van deze hoor. Of het nu kwam door dat alles zo extreem op haar inbeukte of niet wist ze niet, maar het betekende wel dat ze toch maar een beetje moest gaan uitkijken met wat ze deed. Vrijwel meteen volgde ze het meisje dat haar gered had en zette zich naast haar neer op het muurtje. ‘Het spijt me, ik weet niet wat er gebeurde het ene moment vloog ik daar en de volgende sloeg ik bijna te pletter.’ Sprak Eva nog steeds op diezelfde zachte toon. Nee, ze wilde even serieus niet dat er ook maar iets van emotie doorscheen hoor. Dan kwamen er alleen maar vragen en ze was totaal niet in staat om die te beantwoorden. Al was het een verloren moeite, heel Eva’s houding schreeuwde er gewoon om dat er iets grondig mis was met haar. ‘Bedankt, zonder jou.. Wel ja, je weetwel.’

Outfit

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   ma feb 09, 2015 9:42 pm

IF I WASN'T MEANT TO FLY, I WOULDN'T HAVE THESE WINGS

Het ene moment was ze vredig aan het vliegen en op het andere moment had ze een meisje vast die viel. valerie was zich rot geschrokken. Ze had het meisje op de grond gezet en was zelf op het muurtje gaan zitten. Ze moest even op adem komen. ‘Het spijt me, ik weet niet wat er gebeurde het ene moment vloog ik daar en de volgende sloeg ik bijna te pletter.’ zei ze. Valerie keek haar verbaasd aan. Vloog ze dan? Er was net helemaal niks in de lucht, alleen die.. adelaar? Was dit meisje misschien de adelaar. "Was jij de adelaar?" vroeg ze vaagjes. Het klonk raar maar het kon op een eiland met mutaten. Valerie was er al zeker van geweest dat ze niet de enige was die kon vliegen. Maar oke, wat ging er fout bij haar waardoor ze viel? Valerie zou iet gaan vliegen als ze wist dat ze kon vallen. Het was levensgevaarlijk. Ze klonk niet heel overstuur ofzo. Dat kon liggen aan dat ze nog niet realiseerde wat er gebeurde. Ze was bijna dood geweest. ‘Bedankt, zonder jou.. Wel ja, je weetwel.’ zei ze. Valerie keek het meisje aan en wist niet wat ze zag. Paniek of rust, ze kon het niet vinden in haar. "Het is oke, je bent veilig nu." zei Valerie met een halve glimlach. Ze zag er wel relaxed uit maar toch vroeg ze zich af of het wel goed ging. Valerie had het altijd wel gemakkelijk gevonden om te zien of het wel goed met iemand ging, door de ogen of de houding en uitsraling. het ging niet goed met dit meisje, dat begreep ze wel. Ze was bijna te pletter gevallen.

Uhm ja, voorstellen. "Valerie" zei ze aardig en trok haar vleugels in. Ze stond op van het muurtje en sloeg haar armen over elkaar omdat ze het koud had. Over kou gesproken, het meisje voor haar had zichzelf niet echt warm aangekleed. "Heb je het niet koud?" vroeg Valerie en keek naar wat ze aan had. Het zag er leuk uit, maar niet iets voor dit weer. De zon scheen niet zo vaak en het was nog steeds ijzig koud. Echt, het mocht wel even het weer zijn zoals in Sydney, veel warmer. Valerie had het tijdens het vliegen minder koud gehad. Iets wat best raar was want hoe hoger ze ging hoe kouder het was. Brr.. Ze kreeg het nu wel erg koud hoor. "Wil je misschien naar binnen?" vroeg ze en hoopte dat ze ja zou zeggen. Valerie hield haar mauwen in haar handen en bewoog een beetje om het wat warmer te krijgen. Ze kon echt niet wachten tot het weer lente was en ze zonder problemen rond kon vliegen. Of gewoon buiten lopen zonder het ijskoud te krijgen. Dat was het beste.

Trui - Schoenen -Ketting

THANKS TO LOUIS AT ATF!

_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   ma feb 09, 2015 11:41 pmUgh als dit geen shamefull moment was dan wist ze het niet hoor. Dit was gewoon nieuw voor haar. Eva had zich nooit van haar leven gevoelt zoals nu, en ze wist gewoon nog niet hoe ze ermee moest dealen. Laat staan als het ook al invloed had op haar mutatie. Wat trouwens totaal niet cool was maar oké. Misschien moest ze maar eerst even over heel het gebeuren van gisteren heen komen en dan zou ze wel zien of ze het hier leuk vond of niet. Zodra de vraag klonk ademde het meisje even diep in. ‘Ja, dat was ik inderdaad.’ Zei ze iets harder, beetje maar hoor. Bijna hoorde ze haar eigen stem breken, ze klonk zo niet stabiel. Echt, normale Eva mocht terug komen van haar tripje naar Ibiza of zo. Het feit dat het meisje die vraag zo easy had gesteld verwarde haar lichtjes tho. Waren er meer van haar of zo? Waarvoor diende dit eiland eigenlijk? Allemaal info die aan haar neus was voorbij gegaan toen ze in die shocktoestand verkeerde op de boot tho. Die roodharige dame had het vast wel gezegd right? Dat moest wel, anders was er serieus geen reden geweest waarom die politieagenten haar hadden laten gaan. Veilig. Bij het horen van dat woord schoten haar ogen even naar de grond. Was ze werkelijk wel veilig? Voor zichzelf dan? Wie weet wat ze zichzelf kon aandoen zonder dat ze er besef van had? Eva was totaal niet gewend om niet te weten wat er aan de hand was in haar leven, normaal was ze echt van alles op de hoogte tot in de kleinste details toe. Ze stak het maar op de staat waarin ze verkeerde of zo, dat was het makkelijkste voor haar zelf om er toch een beetje vrede in te vinden.

Dat ze zich zelf al vergat voor te stellen was so not her. Meestal was Eva altijd de eerste die contacten legde met iedereen. Iets wat in haar wereld back home altijd gemakkelijk was gegaan door het feit dat iedereen wel wist van haar muziek en alles. Maar kijk, dit was een nieuwe omgeving en tja. Het was wennen of zo? ‘Aangenaam. Ik ben Eva.’ Ze nam maar de beslissing om op een zacht toontje verder te gaan. Uit het niets was ze opgestaan, iets wat zij vrijwel meteen ook deed. Het meisje had helemaal geen acht geslagen op het feit dat het zo koud was hier. Hoewel het er niet zo uitzag was ze echt wel blij dat ze was gered door Valerie en dat was hetgene wat haar de hele tijd had bezig gehouden om eerlijk te zijn. Maar ze vond wel wat waarheid in haar woorden toen een koude wind langs haar lichaam trok. Misschien had ze haar koffer toch iets beter moeten doorzoeken voor kledij? ‘Misschien een beetje ja.’ Een beetje, yeah right ze zou hier zo kunnen bevriezen in de outfit die ze aan had. Niemand had haar dan ook gewaarschuwd naar waar ze heen ging. Maar uiteindelijk was ze de koude best gewend geraakt in New York. Strenge winters hadden ze daar. Maar het was haar hometown en ze hield er van met heel haart hart. De vraag om naar binnen te gaan kwam als geroepen. ‘Volgens mij kan je gedachten lezen of zo.’ Sprak Eva met een sip grijnsje op haar gezicht terwijl ze wat twijfelend in de richting liep van het gebouw. Totaal niet wetend eigenlijk waar de ingang was. Het zou nog heel typisch voor haar zijn dat ze nu de totaal verkeerde kant uit liep.

Outfit

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   wo feb 11, 2015 5:12 pm

IF I WASN'T MEANT TO FLY, I WOULDN'T HAVE THESE WINGS

Een hele verrssing op een normale dag als deze. Niet een leuke verrassing maargoed. Het was goed afgelopen. Het meisje zei dat ze aan het vliegen was. Dus ze vroeg of ze de adelaar was. Ten eerste omdat Valerie en de adelaar als enigsten in de lucht vlogen en ten tweede zaten ze hier op een mutantenschool, met genoeg shifters om te kunnen denken dat ze een adelaar kon worden. ‘Ja, dat was ik inderdaad.’ zei ze en haar stem klonk niet stabiel ofzo. Er was iets aan de hand in haar hoofd, dat begon ze steeds meer door te krijgen. Valerie knikte met een glimlachje. "Gaaf, en daarmee bedoel ik het kunnen shiften natuurlijk. Niet wat er net gebeurde" zei ze en grinnikte even. Wauw, had ze haar verstand achtergelaten in de wolken ofzo. Ze had dit meisje nog nooit gezien op school. Het was niet de eerste shifter die ze ontmoet had. Maurim was heel aardig en dat leek dit meisje ook wel. Goed want er zaten toch behoorlijk wat ruziemakers op genosha.

Het meisje stelde zich voor als Eva en Valerie knikte. Valerie wist niet hoe het met haar zat maar zelf kreeg ze het behoorlijk koud. Ze vroeg ook aan het meisje of ze het niet koud had want ze zag er niet heel winters aangekleed uit. Meer een outfit voor een warme en zonnige dag. ‘Misschien een beetje ja.’ zei ze. Echt? een beetje? Valerie zou bevriezen in die kleren. Ze had het in deze kleren al koud. Je had deze kou niet in Sydney en ze was er dan nog ook nog steeds niet aan gewend. Ze was niet de enige met dat probleem. Ze had wel meerdere mensen horen klagen over de kou omdat ze zelf uit warme landen kwamen. Ook Australiers net als haar. Valerie hield het niet echt meer uit de ze vroeg Eva of ze naar binnen wilde en hoopte dat ze daarop zou instemmen. ‘Volgens mij kan je gedachten lezen of zo.’ zei ze en Valerie lachte even. "Nope, ik niet" zei ze want toch, er zou vast wel iemand zijn die dat kon. Ze wou naar de ingang lopen maar.. Eva liep de verkeerde kant op. Valerie grinnikte even. "Deze kant op" zei ze en wees kort naar de richting van de ingang. "Ben je nieuw?" vroeg Valerie nieuwsgierig. Als het zo was dan hoopte ze voor Eva dat haar eerste ontmoeting beter was geweest dan die van haarzelf. Haar eerste contact met een mede-mutant op deze school was met Aly. Wat een feest was dat geweest. Als Eva Valerie als eerste ontmoeting hier zou hebben was deze situatie iets beter dan die ze had gehad met Aly. Iemand die je leven red was toch beter dan iemand die meteen aanviel?

Trui - Schoenen -Ketting

THANKS TO LOUIS AT ATF!

_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   zo feb 15, 2015 1:35 pmEva haatte dit. Haar onstabiliteit. Het maakte haar zwak, en zo wilde ze zich helemaal niet voelen. Nooit had ze enig teken van zwakte vertoont in haar leven, gewoon omdat ze geen zwak persoon was. Altijd had ze alles aan gekunnen, maar een leven nemen. Twee levens, dat had haar gebroken. Puur omdat de levens van die mensen zo nauw op haar leven aansloten, het feit dat ze voor beide sterke gevoelens had gehad. Nee, ze kon het niet aan. Wat dacht ze ook toen ze was geshift? Kort trok ze haar wenkbrauw op bij de woorden van het meisje. Nog net kon ze het opbrengen om toch zachtjes te grinniken om haar woorden. ‘Wel, anders had ik toch wel gevonden dat er iets mis was lijkt me.’ Sprak ze even met een grijnsje. Nou ja, waarschijnlijk vonden sommige mensen het wel een heel spektakel en alles om iemand te pletter zien te storten, maar wel ja die mensen waren gewoon totaal gestoord in hun hoofd of zo. ‘Trouwens, het spijt me nogmaals.’ Sprak ze wat schouder ophalend terwijl ze even kort over haar arm streek en zuchtte. Dit was iets wat ze absoluut nooit meer wilde mee maken.

Maar goed dat Valerie hier was hoor. Niet alleen omdat ze haar gered had, maar ook nog eens omdat ze haar er op wees dat het best wel freaking koud was. Eva was heus wel ergere koude gewend, en het was tja gewoon noodzaak geweest dat ze deze kleren had aangetrokken. Anders had ze hier waarschijnlijk in bikini gestaan. Maar goed, dat was nu niet het geval. Toch begon ze te denken dat Valerie een of andere gedachtelezer was, maar tja Eva had er niet eens een idee van of dat bestond. Natuurlijk had ze er al van gehoord, en ze had zelf ook mutaties dus bestond er vast wel zoiets, maar even goed was ze onwetend op het vlak van mutaties hoor, en op het vlak van waar ze zich bevond. Alsof ze nog niet genoeg beschamende momenten had meegemaakt vandaag, was ze ook nog eens de verkeerde kant uitgelopen. ‘Oh.’ Sprak ze een beetje lomp waarna ze zich meteen op de hakken van haar hielen omdraaide en besloot om Valerie maar gewoon te volgen. ‘Is het zo duidelijk?’ Sprak ze zachtjes. Natuurlijk was het dat, maar een simpele ja was gewoon te simpel voor haar. Aight, maar het was goed dat ze Valerie nu even als persoonlijke gids had hoor. Dan wist ze tenminste waar ze zou uitkomen. Voor een kort moment liet ze haar blik nog een keer over het schoolplein glijden, maar daarna werd ze heel plots verwelkomt door een aangename warme die in het schoolgebouw zelf hing. ‘Oh wow dit is al veel beter.’ Nu ging ze tenminste al niet eindigen als een ijsklompje of zo.

Outfit

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   vr feb 20, 2015 9:12 pm

IF I WASN'T MEANT TO FLY, I WOULDN'T HAVE THESE WINGS

Valerie was weer een beetje bijgekomen. Het meisje dat ook de adelaar was had een naam, Eva. Dat ze in een adelaar kon shiften vond Valerie wel cool. Alleen dat ze viel, dat was wat minder cool. ‘Wel, anders had ik toch wel gevonden dat er iets mis was lijkt me.’ zei ze en Valerie grinnikte ook even. Maar echt, wat was er mis met haar waardoor ze viel? Val wist dat Eva niet honderd procent comfortabel was, dat was te zien. ‘Trouwens, het spijt me nogmaals.’ zei ze en Valerie knikte. “Het is al goed, je leeft nog” zei ze met een halve grijns. Valerie kreeg het erg koud en had voorgesteld om naar binnen te gaan. Gelukkig was Eva het daar mee eens en liepen ze richting de ingang, alhoewel Valerie wel de weg wist en Eva niet. Nieuw dus, no doubt.

Valerie wees haar even naar de goede richting en lachte even. ‘Is het zo duidelijk?’ vroeg Eva toen. Ze grinnikte en keek naar Eva. “Well, de meeste mensen die hier al een tijdje zitten kleden zich warm als ze naar buiten gaan en weten al wel waar de ingang is dus ja” zei ze met een glimlach. Jep, ze wist zelf toen ze net nieuw was waar alles zat en ze was vaak genoeg verdwaald geweest. Nu zat het allemaal wel in haar hoofd. Het was niet een ingewikkeld gebouw ,gelukkig. Zelf was ze nog niet in de kelder geweest waarover ze had gehoord maar ze had ook niet de behoefte om daar heen te gaan. Kelders waren niet haar ding. Ze wist altijd meer details van een dak dan van de kelder.

Toen ze naar binnen liepen was het een stuk warmer. ‘Oh wow dit is al veel beter.’ zei Eva. ze glimlachte en begeleide haar naar de livingroom die niet heel ver weg was. Ze zag dat er warmte van de haard kwam en stelde voor om erbij te gaan zitten. Valerie nam plaats op een lougnebank vlakbij de haard. “Kom erbij, en vertel eens iets over je zelf, als je dat wil natuurlijk” zei ze en glimlachte vriendelijk naar Eva. ze wist niet of ze dat wilde omdat Valerie ergens wel zag dat ze niet helemaal happy was. Maar juist daarom bood ze het ook aan, zodat ze misschien ergens anders aan kon denken?

Trui - Schoenen -Ketting

THANKS TO LOUIS AT ATF!

_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   za feb 21, 2015 8:15 pmHet meisje dat haar zo net heel makkelijk uit de lucht had geplukt, waarvoor dank really, leek al een beetje meer op haar zelve te zijn gekomen na die val. Dat was goed, het was helemaal niet haar bedoeling om Valerie aan hartaanval te bezorgen of zo met haar acties. Het was goed volgens haar, ze leefde uiteraard nog. Maar dat was misschien het gene wat haar dwarszat. Natuurlijk wilde ze blijven leven, like hell niets liever maar het voelde serieus wel niet eerlijk aan. Zij, iemand die twee mensen had beroofd van het leven, die verder kon gaan met haar eigen leven. Voor kort schonk ze haar een glimlach om daarna naar een random richting uit te lopen waar ze dacht dat de ingang was.

Gelukkig was er Valerie, anders was ze nog beland in het bos of iets. ‘Ik ben wel kouder weer gewend.’ Grijnsde ze even kort. Het was waar. Winters in New York konden echt wel ijskoud worden. Maar het meisje had natuurlijk wel een punt. Ze zou zich zelf warmer hebben aangekleed dat was al zeker en ze zou tja ook zoals gezegd de ingang weten zijn, wat dus nu het geval nog niet was. Geef haar even de tijd oke, ze was hier amper een dag. Amper een halve dag zelfs. Dat kwam wel weer goed als ze hier een paar dagen was, en als ze zich dus ook wat meer op haar gemak voelde en ze alles een plaats had kunnen geven wat er gebeurd was en zo.

Maar aye, ze waren binnen wat betekende dat het al een heel stuk warmer was. Door de plotse wisseling in temperatuur kleurde haar wangen ook voor enkele momenten wat rood, net zoals haar neus. Valerie kon echt serieus wel gedachten lezen hoor. Toen het meisje bij de haard ging zitten krulde Eva’s mondhoeken even omhoog. Voor een moment had ze kort naar de bank gestaard, niet wetend of ze nu moest gaan zitten maar ach. Ze zou door Valerie niet bestookt worden met vragen. Dat gevoel kreeg ze toch. Dankbaar keek ze het meisje aan toen ze niet meteen vroeg wat er scheelde, iets wat ze waarschijnlijk wel wilde weten. In kleermakerszit ging ze uiteindelijk naast haar zitten, met haar gezicht naar haar gericht. Dat was wel zo beleefd. ‘Wel, ik ben dus Eva maar dat wist je al. Verder kom ik uit New York en is mijn grootste hobby muziek maken, dus als in een dj zijn.’ Yeah, dat was eigenlijk wel het belangrijkste wat ze over zichzelf kon zeggen. ‘Oh, en ik ben hier net aangekomen per boot.’ Dat was misschien wel even een belangrijk feit.


Outfit

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   zo feb 22, 2015 7:53 pm

IF I WASN'T MEANT TO FLY, I WOULDN'T HAVE THESE WINGS

Naar binnen was een goed idee. Valerie reeg het behoorlijk koud zo. Het was te merken dat eva nieuw was op genosha. Niet weten waar de ingang is en ook nog eens in zomerkleren lopen. Yup, pretty obvious. Valerie wist wel welke kant ze op moesten dus dat was wel handig. ‘Ik ben wel kouder weer gewend.’ zei Eva. Dat was fijn want Valerie was een perfect voorbeeld van iemand die totaal geen kouder gewend was. “Oh, ik niet. Geef mij maar de zachte winters van Sydney” zei ze met een grijns. Sydney had geen sneeuw ofzo in de winters. Je kon zelfs met kerst naar het strand.

Toen ze naar binnen liepen was het meteen een stuk warmer. Valerie zag de haard en vond dat ze daar wel lekker kon opwarmen. Dus de haard, en Eva de arend. Ze wist nog niks van haar dus vroeg Valerie of ze iets over haarzelf wilde vertellen. Dat maakte het toch wat gezelliger. ‘Wel, ik ben dus Eva maar dat wist je al. Verder kom ik uit New York en is mijn grootste hobby muziek maken, dus als in een dj zijn.’ vertelde ze. Valerie keek verrast toen ze zei dat ze dj was ofzoiets. “Wauw dj, dat is echt wel gaaf” zei ze enthousiast. Muziek maken, dat zag je niet veel bij meisjes. Dat maakte het juist best cool dat zij dat wel deed. ‘Oh, en ik ben hier net aangekomen per boot.’ zei Eva. Valerie keek opgewekt op. “Wacht, dus ik ben de eerste persoon, als in leerling, die je heb ontmoet?” vroeg Valerie nieuwsgierig. Als dat zo was dan uhmm ja wat dan? Een goede eerste ontmoeting in plaats van gewelddadig ofzo. Iets leuks, een warm welkom. Ze kon in ieder geval dingen uitleggen en haar voor mensen waarschuwen.

Trui - Schoenen -Ketting

THANKS TO LOUIS AT ATF!

_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Come fly with me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: