INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Dylan William Firth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Dylan William Firth   vr feb 06, 2015 10:56 pm


Identity
Full name: Dylan William Firth
Alias: Abu
Age: 18
Birthday: 7 July
Place of birth: Brecon, Wales
Place of living: Barcelona, Spain
Gender: Male


Appearance
Dylan heeft bruine haren en lichte bruine ogen. Met zijn 165 is hij niet gigantisch groot, maar daar kan hij perfect mee leven. Zijn lichaam is afgetraind dus hij is wel aardig gespierd, niets overdreven natuurlijk. De jongen heeft geen tattoo’s of piercings, maar hij gaat ooit wel een piece laten zetten. De jongen laat zo nu en dan eens een baardje staan, al doet hij dit niet heel vaak. Qua kledingstijl gaat hij vrij casual gekleed, echt heel excentriek is hij op dat vlak niet.


Personality
Dylan is een heel vrolijke knul. Hij gaat altijd lachend door het leven en zal zich door heel weinig dingen van die vrolijkheid laten afhelpen. Op sommige vlakken is hij nogal licht geraakt, maar dat heeft iedereen wel. Rustig kan je hem ook niet noemen, al is hij ook weer niet de typische stuiterbal. Hij heeft een mooie middenweg gevonden. Als er een ding is waar hij van houdt, is het aandacht krijgen van mensen vooral het vrouwelijke geslacht dan. Dat is net een van de redenen waarom hij zich niet meteen wilt binden. Verder heeft de knul een groot hart, hij wilt altijd helpen maakt niet uit wat het voor hem kan betekenen. Dylan is het type persoon dat alles over heeft voor zijn vrienden, aan zijn vrienden is hij dan ook extreem loyaal. Toch is hij een tikje opvliegend, iets wat bij hem echt in buien komt. Hij kan weken vrolijk door het leven gaan, tot alles door een of andere gebeurtenis ineens omslaat.


Mutations
Monkey shifting
Deze mutatie spreekt voor zich. Dylan kan veranderen in twee soorten aapjes. In zijn ene vorm is hij lief, schattig en gevleugeld terwijl zijn andere vorm het compleet tegenovergestelde is. Dan veranderd hij in een gevleugelde baviaan die op niets anders uit is dan verwoesting te veroorzaken. Die tweede vorm bereikt hij alleen als hij weer in een van zijn agressieve buien zit. Momenteel kan hij een goed half uur in beide vormen blijven, maar wanneer hij dan veranderd raakt hij meestal bewusteloos voor een tijdje omdat het zoveel energie van zijn lichaam vergt.
Als kleine aapje is hij gewoon heel speels en vriendelijk en wilt hij altijd wel lol trappen. Als hij in de vorm van de baviaan is dan is hij gewoon op en top agressief, die vorm is ook duidelijk groter dan zijn andere vorm.
Shadow bending
Dylan kan schaduwen creëren van uit het niets en manipuleren. Hij kan dus de vormen van schaduwen manipuleren en zo bijvoorbeeld in zijn werk stellen om iemand met zijn schaduw te vermoorden in de ergste gevallen. Maar ook bijvoorbeeld kan hij via iemand zijn schaduw zorgen dat de persoon van wie de schaduw behoord een marionet word en dat die dus moet doen wat hij opdraagt. Ook kan hij een soort van schaduw tentakels laten verschijnen om die te gebruiken om zich te verdedigen. Een van de zaken waarop hij oefent is om muren of lichamelijke bescherming kan opwekken, maar dat lukt hem nog niet. Het enige wat hij daarin verwezenlijk heeft is dat hij de schaduwen zo kan opstapelen dat ze een tiental centimeters boven de grond komen en zo een mini muurtje vormt.  Natuurlijk is een van de grootste nadelen dat licht hem kan overpoweren soms, zonlicht niet zo heel direct tenzij het heel fel is, maar onnatuurlijk licht zorgt in grote hoeveelheden te samen ervoor dat hij deze mutatie amper tot niet kan gebruiken.  


Family
Birth parents: Matt Firth † & Lauren Clare † > Brother: Keith Firth
Mom & Dad:  Luisa & Joaquín Sanchez


History
Dylan werd geboren in de zomer, het begin van de zomervakantie. Zijn ouders waren heel hard gefocust op het bestrijden van stropers in China. Het feit dat hij in de zomer was gebeuren, was voor hun een dikke tegenvaller. Hij was zeker geen gewenst kind, maar ze probeerde zo goed mogelijk voor hem te zorgen. Tot het niet meer ging eigenlijk. Het was in mei dat er een nieuwe baby geboren werd. En daarbij viel ook meteen het besluit om Dylan op te geven voor adoptie, en zijn broertje Keith bij te houden en goed op te voeden. Tot op de dag van vandaag weet Dylan nog steeds niet waarom hij niet mocht blijven. Maar gelukkig was hij jong genoeg om hier later nog weinig van te weten.

Echt heel lang moest hij niet verblijven in het opvangtehuis waar hij terecht was gekomen. Een jong koppel uit Spanje dat op doortocht was door Wales was langs gekomen, en gelukkig voor hem hadden ze een kinderwens, maar hadden ze problemen met kindjes krijgen. Zo kreeg de kleine Dylan een nieuwe thuis in Barcelona. Daar leerde de kleine jongen voor het eerst in zijn leven wat ouderlijke liefde was. Hoe Joaquìn en Luisa voor hem zorgde viel niet eens te beschrijven. De kleine peuter kreeg alles wat hij wilde, en hij kwam zeker niets te kort. Al zeker geen liefde. Zijn nieuwe ouders hadden er voor gekozen dat hij zijn eigen achternaam mocht behouden, voor het geval hij toch ooit naar zijn echte ouders op zoek wilde gaan. Maar daar dacht hij natuurlijk nog niet aan. Nee, het enige waar hij aan dacht was spelen.

Ook zijn kleuter jaren verliepen goed. Dylan groeide uit tot een vrolijk kind dat hield van spelen met andere kinderen. Hij veroorzaakte nergens problemen, niet op school en al zeker niet thuis. Vriendjes had hij genoeg dus na school ging hij ook meestal bij een van die vriendjes spelen of zijn vriendjes bij hem. Hij was nooit meer alleen in ieder geval. Al was er een bepaalde avond. Zijn ouders hadden hem in bed gelegd en wanneer ze na een uurtje kwamen kijken lag er niet Dylan, maar een klein aapje in het bed dat nog eens vleugels had ook. Het was een kleine shock voor de twee, maar ze besloten om er geen drama van te maken. Binnen de kortste keren was hij toch weer veranderd in zijn normale menselijke vorm. Hier was hij ongeveer een 8 jaar oud. De moment waarop Dylan dus ook soms driftbuien kreeg. Er was geen verklaring voor, hij werd gewoon soms razend kwaad en had dan de tijd nodig om af te koelen. Maar nog steeds hielden zijn ouders van hem. Op school begonnen ze hem Abu te noemen, naar het aapje van de tekenfilm Alladin. Gewoon omdat hij altijd zo actief was.

Rond zijn 10de was er weer een verandering in zijn mutatie. Al gebeurde dit enkel en alleen wanneer hij echt zo kwaad was, dan veranderde hij in een gevleugelde baviaan. Iets wat hij zijn ouders in eerste instantie niet vertelde, maar ze kwamen er al snel genoeg achter. Gelukkig veranderde hij nog steeds niet zo heel lang, maar ze begonnen het wel vreemd te vinden. Dat was dan ook de reden waarom Joaquìn research was beginnen doen naar mutanten, wat uiteindelijk een gegronde theorie ook werd. Dit stelde hun natuurlijk wel gerust, want het betekende dat hun zoon nog specialer was dan ze hadden verwacht. Enkele jaren later kreeg hij ook nog zijn tweede mutatie erbij. Shadow bending noemde hij het zelf. Het was de abiliteit om schaduwen te creëren en manipuleren. Het kwam op een heel random moment in zijn leven. Rond zijn 16de, de tijd dat hij ook begon uit te gaan. Hij was in een club wanneer het voorviel, een paar jongens duidelijk groter dan hem, begonnen hem lastig te vallen. En voor Dylan het goed doorhad had hij een van de jongens tegen de vlakte gekregen omdat hij diens schaduw te pakken kreeg en hij die dus zo maar kon weg trekken. Dat schrok de andere natuurlijk wel af.

Twee jaar ging het zo verder hij ontdekte steeds nieuwe dingen, maar het liep uit de hand. Hij raakte steeds meer en meer in contact met de politie en andere instanties, iets waar ook het oog van ene Jamie Nicholls was op gevallen. Dat was de man die enkele maanden na zijn 18de verjaardag bij zijn thuis was verschenen. Na een lang gesprek met zijn ouders kwamen ze tot een gezamenlijk besluit. Dylan zou meegaan met die man naar een plek die Genosha noemde. Een plek waar mutanten hun krachten goed leerde gebruiken.Let me hold you

_________________


Laatst aangepast door Dylan Firth op ma sep 05, 2016 10:36 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Dylan William Firth   za sep 10, 2016 9:15 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Dylan William Firth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» William Ventura

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: