INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Ryan Damian Cole

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ryan Cole
avatar
Class 3
Aantal berichten : 23

Character Profile
Alias: Ryan Damian Cole
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Ryan Damian Cole   wo aug 28, 2013 10:03 pm

Ryan Damian Cole
Ryan
19 years
Shadow Traveler
Josh Franceschi

MUTATION

S H A D O W - T R A V E L I N G
Schaduw reizen is een gemakkelijke manier voor Ryan om over de wereld te kunnen reizen. Hij gaat op in de schaduw dat om hem heen is en voordat je het weet is hij helemaal verdwenen. Hij reist dan via de schaduwen over de aarde. Het is een erg pijnlijke ervaring om te reizen via schaduw, je hebt het gevoel alsof je huis van je botten worden geschraapt. Voor sommig is de pijn te ondragelijk en kunnen ze nooit reizen via schaduw. Ryan is langzaam gaan wennen aan de pijn om te kunnen reizen.
Deze manier van verplaatsen kost wel een heleboel Energie van Ryan. Als hij aan komt op bestemming is hij meestal een beetje duizelig, maar naar behoorlijk wat training kan hij voorkomen om flauw te vallen.
Schaduw reizen kan met zijn tweeën. Ryan is sterk genoeg om een tweede persoon aan zijn zij mee te nemen door de schaduwen. De meeste personen die kunnen schaduw reizen kunnen dit niet, omdat ze de pijn andere niet aan willen doen en omdat ze niet sterk genoeg zijn om de persoon heelhuids mee te brengen.


I N V I S I B I L I T Y
Ryan kan zichzelf onzichtbaar maken, niet in eens plof hij verdwenen. Hij moet in de schaduw staan wilt hij onzichtbaar worden. Het maakt niet uit of dit heel veel schaduw is of heel weinig. Hoe meer schaduw hoe minder energie het kost. Ryan lijkt dan op te lossen in de lucht. Als hij de schaduw uitstapt kom hij ook weer te voorschijn. Dit kan erg handig zijn om mensen af te luisteren, als ze op een plaats blijven staan. Of hij moet hun schaduw volgen. Ryan kan geen andere mensen mee trekken in het onzichtbaar zijn, alleen zichzelf.

R I S E
Ryan kan doden laten herrijzen en met ze praten. Deze kracht kan hij bijna nooit gebruiken omdat deze zoveel energie kost dat zelfs een goed getrainde Shadow Traveler neer zou vallen. Ryan heeft zelf maar een keer in zijn leven een dode laten herrijzen, dat heeft ook bijna zijn eigen leven gekost. Als een dode word herrezen kan er met de persoon gepraat worden. Dit kan net zo lang totdat je energie op is. Dit is voor de een vijf minuten en voor de ander misschien half uur. Het ligt er aan hoe vaak je er in getraind heb. Ryan heeft zelf ooit twaalf minuten gesproken met een dode.  

CHARACTER
Ryan was ooit een hele lieve en vrolijke jongen. Hij was erg uitbundig en was ook zeker in voor een feestje. Hij had geen zorgen aan zijn hoofd, had het goed op school. Maar zijn karakter maakte een grote omslag. Niet veel mensen weten waarom omdat Ryan altijd een ander verhaal vertelt aan mensen. Hij is een bedreven leugenaar en voelt zich daar ook echt niet schuldig over. Hij is behoorlijk slim voor een negentien jarige, maar dat komt vooral omdat hij zich altijd in mensen heeft geïnteresseerd. Hij is erg stil en kijkt vooral goed om zich heen. Hoe mensen zich gedragen en wat ze zeggen. Ryan pikt dat soort dingen op om tegen ze te gebruiken. Ryan is ook zeker geen persoon waar je ruzie mee wilt hebben. Ryan is een zeer gevaarlijk persoon om als je vijand hebben. Hij is namelijk niet een persoon die met een paar lullig woorden klaar is. Hij zal je net zo lang achterna zitten totdat je gek bent en dan zal hij toe slaan om je tot de grond gelijk te maken.
Vrienden heeft hij niet, hij maakt vrienden. Hij laat ze denken dat ze vrienden zijn en als Ryan het zat is dan dumpt hij ze. Behalve een iemand, Alan. Dat is zijn beste vriend. Door zijn wat arrogante houding houd Ryan iedereen op een afstand. Hij word liever gevreesd dan geliefd.

HISTORY
Ryan is negentien jaar geleden in London geboren. De eerste jaren van zijn jeugd waren vredig en lief en leuk en aardig en noem maar op. Maar al dat veranderde rond de leeftijd van veertien. Ryan had wat oudere vrienden omdat hij er ook iets ouder uit zag dan zijn eigen leeftijd. Ze hadden een clubhuis waar soms wat vreemde dingen gebeuren. Maar een van de vreemdste dingen werd Ryan in getrokken. Iedereen weet wel dat XTC slecht voor je is. De pillen die in het clubhuis werden gemaakt waren dodelijk. Ryan werd er in mee getrokken omdat hij nog niet helemaal begreep hoe gevaarlijk ze konden zijn. Totdat hij een grap uithaalde met zijn vader en moeder. Hij had ze ieder pilletje gegeven, vermalen in hun eten. In het begin was het leuk hoe ze aan trippen waren, maar dat veranderde heel snel totdat ze dood neer vielen op de grond. Nooit in zijn leven had Ryan zo'n groot schuld gevoel gehad. Dat schuld gevoel werd omgezet in haat en wraak willen nemen. Nadat Ryan wraak had genomen op de mensen van het clubhuis is het steeds slechter gegaan met Ryan. Hij werd steeds gehaat en steeds meer haatte hij zichzelf. Hij zetten zijn leven voort in de schaduw, waar hij nieuwe krachten ontdekten. De eerste keer deed het pijn, de tweede keer deed het pijn, de derde keer werd het minder, de vierde keer ook. Elke keer weer kwam Ryan op een andere plek uit. Hij kwam er achter dat hij onzichtbaar kon worden in de schaduw. Hij kon zichzelf weer een nieuw leven geven door te leven in de schaduw. Maar het schuld gevoel dat hij had verdween niet.
Op een avond in het donker had Ryan om zijn ouders gesmeekt. Hij wilde ze zo graag nog een keer zien in het echt. En dat gebeurde. Ryan had zijn ouders doen herrijzen voor een aantal minuten. Hij vertelde hun dat het hem speet. Dat het maar een grapje was. Maar zijn ouders konden het hem niet vergeven omdat ze niet alleen hun leven had afgenomen, maar ook het leven van het ongeboren kindje dat zijn moeder bij zich droeg. De haat die zijn ouders uitstraalde heeft Ryan altijd meegenomen op zijn schouders. Hij is gehaat door zijn eigen ouders. Dus hij moest wel gehaat worden door iedereen. Ryan werd een nieuw persoon door de haat. Maakte zijn vijanden en maakte ze gek. Pas op het laatst stuurde hij ze de brief met grote letters,
Dearest Enemey
You should have never trusted me
Het scheelt dan nog een paar dagen en zijn slachtoffers werden dood gevonden. Meestal zelfmoord omdat ze bang waren wie hun grootste vijand kon zijn. Omdat hun schaduw het meest gevreesde ding worden in hun leven.

Michelle
♥ SARA!


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.supernaturall.actieforum.com
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ryan Damian Cole   do aug 29, 2013 6:54 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Ryan Damian Cole
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [AC] They say bad things happen for a reason. [Damian]
» Room 13| Dalton & Cole

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: