INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 I'm no beauty queen, I'm just beautiful me (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Aria Magdalena
Class 2
Aantal berichten : 15
BerichtOnderwerp: I'm no beauty queen, I'm just beautiful me (open)   zo feb 01, 2015 10:44 am

"When I see your face, there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing, just the way you are, and when you smile,
the whole world stops and stares for a while, 'cause girl, you're amazing, just the way you are."

Blij staarde Aria naar de koffers die voor haar neus werden neus gezet. “Zo, dit is de laatste” zei de man van de boot en Aria knikte bevestigend. “Dankuwel, dat is heel aardig van u!” zei Aria netjes, want dat was ook zo. Voor hetzelfde geldt had de man het haar allemaal zelf laten doen! “Als ik geld had gehad, dan had ik u echt een fooi gegeven…maar ik heb helemaal geen geld” zei Aria met een pruillipje, maar de man schudde zijn hoofd. “Schei uit, als jij maar belooft dat je een hele leuke tijd hier gaat hebben, vind ik het helemaal goed.” Aria knikte en nam haar koffer in haar hand. Om haar schouder sloeg ze haar linnen weekend tas en zwaaide eventjes naar de man. Het was een aardige man, misschien was hij hier wel vaker? Dan kon ze hem opzoeken. “Heel erg bedankt” zei Aria met haar breedste glimlach en begon richting het gebouw in de verte te lopen. Terwijl ze dichterbij kwam, voelde ze toch wel wat zenuwen komen. Dit was de eerste keer dat ze andere mensen zou ontmoeten die niet zoals haar waren, mensen die wel een mutatie hadden, maar geen Griekse godin hadden die elke dag tegen haar praatte.

Niet zo nerveus zijn. Ze zullen van je houden, dat weet ik zeker.” Die stem had Aria al verwacht. De conversaties tussen Aphrodite en haar waren altijd nog sterker op het moment dat zij een bepaalde emotie had. “Dat weet ik nog niet, Aphrodite. Ik heb geen idee wat ik hier allemaal moet van verwachten.” Ze hoorde een kreuntje van Aphrodite in haar oren, maar besloot er niet teveel aandacht aan te besteden. Terwijl ze dichter bij de school kwam, dacht ze aan alles wat er gedaan zou kunnen worden. Zouden ze haar ook een training gaan geven? De training die ze in het klooster had gehad, was een training die speciaal was afgestemd op mutanten die met een god of godin te maken hadden gehad: hoe maak ik gebruik van Aphrodite tijdens een gevecht? Tijdens de trainingen had Aria zichzelf vaak kunnen redden, maar hoe ging dat in een echt gevecht, waarin je niet wist wat je tegenstander ging doen?

Toen Aria het schoolplein opliep, staarden een aantal gezichten haar aan. “Is dit positief of negatief?” dacht Aria in haar hoofd, hopend dat Aphrodite een seintje of hintje zou geven. “De meiden staren naar je, omdat je geen make-up draagt. De jongens staren naar je, omdat je mooi bent.” Aria rolde met haar ogen, yeah right. Met een brede glimlach liep ze met haar koffer en haar linnen tas verder het schoolplein op en keek naar de diversiteit van de mutanten die daar stonden. Sommigen rookten, sommigen kletsten wat met elkaar, sommigen staarden in boeken. Over een paar dagen zou ze een van hen zijn, iemand die aan het leren was, misschien wel vrienden had. Een blij gevoel stroomde haar lichaam binnen. Wauw, dit kon zo leuk worden! “Zie je nou wel! Je zenuwen zijn nergens voor nodig.

Aria liep naar het bordes, zodat ze de school binnen komen lopen. Maar…ze wilde haar koffer de trap op tillen. Hij bleef alleen steken! “Owh…” zei Aria zachtjes en begon wat harder te trekken. Wat was dit nou weer? Misschien kon ze hem op tillen? Aria pakte de koffer beet en probeerde te tillen. O nee, te zwaar. Ze begon wat harder te trekken en viel toen bijna naar achteren. O, nee!
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Melody Burton
avatar
Class 3
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Smokey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I'm no beauty queen, I'm just beautiful me (open)   zo feb 01, 2015 3:34 pm

I don't play your rules, I make my own

Yaawn. Ze gaapte luid en rekte zich uit. Ah, wakker worden in het zonnetje was echt lekker. En de koude wind die langs brieste- wacht, wat. Ze opende in verwarring haar ogen en keek tegen een boom aan. Oh. Natuurlijk. Ze herinnerde zich weer hoe ze gisteravond een plotselinge energie boost had gehad en naar het bos was gesprint om zich daar in haar pantervorm volledig uit te leven. Te rollen in de sneeuw, spelen met takjes die ze vond en te gebruiken als tandenstoker. Die biefstuk die ze bij de avondmaal verslonden had ging niet vanzelf van tussen haar tanden vandaan komen en ook niet vanuit haar panter snijtanden. Hey maar ah, de zon scheen op haar en door haar eigen lichaamswarmte was er niet veel meer van de sneeuw onder en rondom haar overgebleven. Ze hield van de zon in de wintertijd. Door haar zwarte vacht trok dat alleen maar warmer tot haar aan en dat was gewoon heerlijk.

Oh shit, hoe laat was het eigenlijk? Haar oren stonden meteen recht omhoog, want ook al was ze terug in haar luie bui, ze zou niet Jean's of Jamie's les missen. Had ze eigenlijk wel lessen? Ze zat nu al een jaar op deze school en nog wist ze het rooster niet uit haar hoofd. Terwijl ze eigenlijk zelfs twee hoofden had. Oh nee wacht, dat was gewoon alsnog hetzelfde brein. Met een diepe tweede gaap waarbij de rook uit haar neus kwam stond ze op en strekte ze haar poten. Haar sterke poten die zoveel krachtiger dan haar mensenarmen leken. Wat ergens ook wel logisch was. Toch was ze het fragiele meisje niet, hoeveel kleiner ze ook mocht zijn dan de rest. Ze was dan wel een luierik, maar een gevecht voor de lol zou ze niet afslaan.

Op een middelmatig tempo was ze naar het schoolplein gehold, nog altijd in haar pantervorm, en scande die met haar groen oplichtende ogen. Toen pas kwam het tot haar door dat het weekend was en ze gewoon nog de hele dag in de boom had kunnen blijven hangen. ''Ooooaaaauuuuaaarghhh.'' Kreunde ze luid hardop en ze had zoveel de neiging om gewoon zichzelf nu op haar zij te laten vallen op het plein en hier een potje gaan liggen snurken. En dat idee beviel haar eigenlijk wel, totdat ze op het laatste moment iemand in het vizier kreeg. Een blond meisje trok haar aandacht. Duh, blondines waren altijd zoals engelen in haar ogen. En deze leek nog eens extra beeldschoon? Duf trok ze een wenkbrauw op, al was dat door haar volledig zwarte vacht niet echt zichtbaar, en trok een sprintje naar de trappen toe. Ze had in de gaten dat het meisje hulp nodig had met haar koffer en zelfs bijna viel voordat ze er toegekomen was. Snel duwde ze haar kop tegen het meisje haar rug aan zodat ze niet om zou vallen. ''Aye.'' Kreunde ze want wow, moeite. ''Niet meer doen hoor, gewoon blijven staan.'' Vervolgde ze wat beleefder terwijl ze nog altijd met haar kop tegen haar rug aan stond, gewoon genieten. ''Wat een bitch is die koffer van je. Zal ik hem in elkaar slaan voor je? Ik bedoel dragen. Ja, dragen.'' Grinnikte ze geamuseerd, waarna ze zich bedacht of het raar voor het meisje zou zijn dat ze gewoon kon praten in haar pantervorm. ''Ik bedoel, rawr.''
You can try and try you can't beat me
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

sometimes i run • sometimes i hide
sometimes i'm scared of you • but all i really want is to hold you tight
treat you right, be with you day and night • baby all i need is time


Spoiler:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aria Magdalena
Class 2
Aantal berichten : 15
BerichtOnderwerp: Re: I'm no beauty queen, I'm just beautiful me (open)   zo feb 01, 2015 9:20 pm

"When I see your face, there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing, just the way you are, and when you smile,
the whole world stops and stares for a while, 'cause girl, you're amazing, just the way you are."

Owwwwwwwwwh. Koffer, werk nou mee! Aria moest nog zo veel doen. Like….ja. Dingen. Ja, ze moest dingen doen. En die dingen moest ze heel erg snel gaan doen, dus kon ze een vertraging als dit niet gebruiken. Met haar handen in haar zij keek ze naar de koffer. “Oké, luister koffer, hier heb ik geen tijd voor! Ga nu naar boven!” en met die woorden wees ze naar de deur. De koffer sprong helaas niet op. Goh. Nog eventjes gaf ze een flinke ruk aan de koffer en viel toen bijna achterover, maar iets of iemand of wat ving haar op. “Oh!” zei Aria en draaide zich om. “O sorry, het spijt me zo erg, liep ik je om ver? Heb ik je pijn gedaan? O sorry, het spijt me zo erg, deze koffer is ook zo zwaar en omg.” Maar het was geen persoon dat haar aankeek. Het was een panter. Een beetje onzeker glimlachte Aria naar het dier en wreef eventjes over haar arm. “Niet meer doen hoor, gewoon blijven staan” zei het dier en Aria schoot bijna een halve meter omhoog. O. Het dier praatte. Het dier stond ook nog steeds met haar kop tegen haar rug. Omg. Maar Aria was helemaal geen pantervoedsel!

“Wat een bitch is die koffer van je. Zal ik hem in elkaar slaan voor je? Ik bedoel, dragen. Ja, dragen.” De panter ging door. Gebiologeerd en met een open mond keek Aria eventjes naar het dier. Oké, ze zou hier niet echt verbaasd van moeten zijn, want zij was een zeeprinsesje dat geliefden een zegen kon brengen en met Aphrodite in contact stond. Maar toch, een pratend dier had ze nog nooit tegen gekomen. “Aria….” klonk het in haar hoofd, maar Aria reageerde niet. Ze begreep het niet, hoe kon een dier praten? Hadden ze dat het arme dier hier geleerd of geïmplanteerd met DNA ofzo? ““Aria….” klonk het nog een keer hoofd, maar Aria bleef nog steeds even verward naar het dier staren. “ARIA!” klonk het opeens keihard door haar hoofd en Aria schoot voor de tweede keer bijna een halve meter de lucht in. Dang, daar mochten mensen wel eens mee stoppen! “Het is heel erg sociaal ongeaccepteerd als je met open mond naar dingen blijft staren. Bovendien zorgt het er ook voor dat je er niet bepaald intelligent uitziet.

Met een sad face keek Aria eventjes naar de grond. “Sorry…” zei ze hardop en schudde toen haar hoofd. “Sorry, mevrouw panter, niet sorry voor jou! Nou ja, wel sorry dat ik je bijna om ver liep, maar niet de sorry die ik net zei.” Dat was vast en zeker een stuk helderder voor het dier. Ugh. Aria wipte eventjes heen en weer op haar voeten en voelde de kop van het dier verder haar rug in drukken. Het hoofd voelde zo sterk aan, ze durfde eigenlijk niet zomaar weg te rennen. Niet dat ze bang was ofzo, maar…toch. “Weet je, mij noemen ze Aria, maar ik ben geen ara ofzo…toch? Dat zie jij ook wel, right?” zei Aria random en knikte toen bevestigend.

ARIA! JULLIE HADDEN HET OVER DE /FUCKING KOFFER/” schreeuwde Aphrodite bijna in haar oren en Aria keek op. O ja, de koffer! “O ja, die koffer. Uhm, een bitch…nou, een bitch moet toch altijd een mens zijn of mag je dingen ook een bitch noemen? Want dan is deze koffer…een bitch, ja…” Bescheiden glimlachte Aria eventjes, want zij gebruikte dat soort woorden normaal gesproken niet. “Maar ik wil je niet heel mijn koffer laten dragen! Want hij is zo groot en zwaar…” Aria trok nog een keertje aan de koffer, maar er kwam echt geen beweging in. Dang…
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Melody Burton
avatar
Class 3
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Smokey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I'm no beauty queen, I'm just beautiful me (open)   ma feb 02, 2015 2:37 pm

I don't play your rules, I make my own

De blondine haar plotselinge schreeuw liet Melody grijnzen en evengoed tegen haar aan blijven staan. Daar schrok ze niet zo snel van. Ze was bovendien een stevige krachtpant[s]er die wel tegen een stootje kon. Erg gemakkelijk stond ze niet met haar achterpoten op de grond en haar voorpoten op de trap, toch besteedde ze daar weinig aandacht aan. Het redden van het meisje was belangrijker dan haar houding die ze niet lang meer aan zou houden. En ze kon het niet helpen om haar wenkbrauwen op te trekken, al waren die niet zichtbaar omdat die net zoals de rest van haar vacht zwart waren, wanneer ze zich begon te verontschuldigen en kneep ze één oog wat fijner. Waarom zou ze zich verontschuldigen? Dat was nergens voor nodig? Ze was haar juist komen helpen, niet per ongeluk tegen haar opgelopen? En dat leek het meisje al meteen door te hebben wanneer ze zich omdraaide om te kijken wie haar zojuist van achteren tegengehouden had en leek ze wat stiller te raken hierdoor. Waarschijnlijk had ze geen panter verwacht. Tuurlijk niet, niemand, haha.

Wachtend op een antwoord van haar hield ze haar bek open en likte ze haar onder snijtanden af, aangezien het meisje er heel lang over over leek te doen voordat ze zou reageren. Oké, niet superlang, maar de seconden tikten wel. Seconden waarin ze allang in slaap had kunnen als haar geur haar niet wakker hield. Niet van haar vlees, maar iets wat haar huid natuurlijk af leek te stoten. Ze rook heerlijk, zo.. zo.. aqua-achtig? Was dat logisch? Ach, het was iets dat haar geconcentreerd hield. Anders was ze allang met haar kop tegen haar rug aan staand in slaap gekukeld. Het meisje haar excuses haalde haar uit haar trance vandaan en ze keek even raar op, ook al diende ze nog altijd als leuning voor het meisje. ''Sorry?'' Herhaalde ze toen wat verward, waarna ze meteen al een antwoord kreeg dat de sorry niet voor haar bedoeld was. Voor mevrouw de panter. Ghehehe. ''Ik kwam je redden?'' Vroeg ze wat niet begrijpend. ''Je loopt mij niet omver, ik redde je van je ondergang. Stiekem. I don't even know anymore.'' Had ze geprobeerd uit te leggen maar in het midden ervan was ze zelf ook wat in de war geraakt en nu snapte ze er weinig meer van. Terwijl ze nog altijd tegen haar aan stond. Blijkbaar vond het meisje dat niet erg ofzo. ''Aye Aria, hoe gaat het met je?'' Reageerde ze droogjes waarna ze Aria aan haar lot overliet om zelf op haar eigen twee voeten te staan en liet ze haar blik op de koffer vallen. ''Hm, ik noem alles een bitch als het niet meewerkt of ik er sowieso een hekel aan heb. En dat zijn meestal objecten. M'n aansteker heeft een record van 154 scheldwoorden, minstens.'' Vertelde ze alsof dat het grootste ding was in haar leven dat ze ooit gepresteerd had. ''Maar hey, niks is te groot of te zwaar voor mij.'' Knipoogde ze. Een panter die knipoogde. Dat was één van haar favoriete dingen om te doen, vooral als ze zichzelf in de spiegel bekeek en dan naar zichzelf knipoogde. Dat deed ze heel vaak als ze in een flirterige bui was en in haar kamer op bed lag of stond. Het was haar passie, knipogen oefenen in de spiegel. Ze had soms werkelijk echt niks met haar leven te doen. ''Anyway.'' Begon ze, waarna ze zich soepel in haar mensenvorm transformeerde en een hand door haar zwarte gekrulde haren heen haalde en haar motorjack wat losser liet hangen om haar schouders heen. ''Leave this up to me.'' Zei ze best ongeamuseerd, waarna ze de koffer bij zijn hendel pakte met haar rechterhand en het met een flinke haal omhoog trok en zo de trappen op kreeg. ''Ah ja, mijn naam is Melody by the way. Dus, Aria, je bent nieuw hier zeker?'' Vroeg ze ditmaal met haar aandacht terug op het meisje gericht en gaf haar een blik die vertelde dat ze wel degelijk geïnteresseerd was terwijl ze haar begeleidde naar de ingang van het grote gebouw en de deur voor haar openhield.
You can try and try you can't beat me
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

sometimes i run • sometimes i hide
sometimes i'm scared of you • but all i really want is to hold you tight
treat you right, be with you day and night • baby all i need is time


Spoiler:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I'm no beauty queen, I'm just beautiful me (open)   

Terug naar boven Go down
 
I'm no beauty queen, I'm just beautiful me (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» HAPPY BIRTHDAY QUEEN V ♥♥
» Queen of the Playground [&Allen]
» The soul that sees beauty may sometimes walk alone {Storm}
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: