INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Liam Egao

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Liam Egao
avatar
Class 3
Aantal berichten : 20

Character Profile
Alias: Fire Fist
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Liam Egao    do jan 29, 2015 9:32 pm

~x~ Mun message: Ik wil alvast melden dat ik Dyslexie heb en ik mogelijk spelfouten of grammaticale fouten over het hoofd zie. Ik probeer ze zo min mogelijk te houden natuurlijk, maar ik kan er soms een paar missen. ~x~

Faceclaim: Sebastian Stan
• Naam (+ middelste naam) (+ achternaam)  Uilliam Myron Aurelianus Egao
• Roepnaam Liam
• Bijnaam Fire Fist
• Leeftijd 18
•Lengte  1.93 M
•Geslacht  Mannelijk
•Sexuaiteit  Pansexueel
• Geboorteplaats Klein dorpje in Japan
• Karakter Snel boos of aangebrand, ongeduldig, zorgzaam, beschermend naar vrienden en familie, eigenwijs, careless, roekeloos,
• Uiterlijk Liam heeft half lang zwart haar, donker bruine ogen. Hij heeft een piercing in zijn tong en in beide tepels.
Op zijn linker arm is een mechanische protease
Op zijn rug heeft hij littekens van mishandeling.

• Mutatie Het creëren en de besturing van vuur

• Mutatie voordelen Liam zal het vrijwel nooit koud hebben en heeft er een goede verdediging mee ontwikkeld. Ook kan hij er mee vechten en heeft een paar goede technieken er mee ontwikkeld, maar de kracht is te groot en moeilijk voor hem om te houden waardoor het vaak fout gaat, of meer schade doet dan bedoeld. Zelf kan hij niet verbrand worden door zijn eigen vuur of vuur waar hij de controle over heeft genomen.

• Mutatie nadelen Liam zijn mutatie word sterk beïnvloed door zijn emoties. Als hij boos of pissig is, soms zelfs bij geïrriteerd, kan zijn lichaam vlam vatten. Meestal komen er dan vlammen op zijn schouders. De meer emotie hij heeft, des te groter word het. Het kan zich verspreiden tot halverwege zijn onderarmen en zijn gehele rug.

• Mutatie grenzenLiam zijn grootste grenzen zijn zijn emoties, doordat hij daar weinig controle over heeft en in zijn leven het alleen maar echt heeft verborgen weet hij niet wat hij kan. Doordat hij dat niet weet is hij vaak krachtiger dan hij denkt en er geen controle meer over heeft of kan krijgen.

• Geschiedenis
0-11 Jaar
Liam kwam op zijn 2e achter dat hij een mutatie had bij het in brand steken van zijn box. Zijn ouders waren er van kapot geschrokken. In het begin hadden ze het niet door dat het Liam zelf was, maar eenmaal dat ze er achter kwamen begonnen ze Liam binnen te houden en uit het zicht te houden. Ze begonnen hem geheim te houden voor iedereen.
Uiteindelijk kreeg hij er ook een broertje bij. Hij had geen krachten waardoor hij wel alles mocht wat Liam nooit mocht. Doordat Liam daar driftbuien over kreeg en dan een vuurbal werd, werden zijn ouders banger er sloten hem op in een kamer waar ze een keer per dag wat eten in schoven. Meestal riepen zijn ouders woorden zoals “Freak” of “Missfit” naar hem toe tijdens het naar binnen schuiven van het eten waardoor hij het uiteindelijk begon te geloven.
Toen hij 7 jaar was begon hij soms stiekem weg te sluipen uit zijn kamer en verkende dan stiekem het huis. Hij stal kleine dingetjes die zijn ouders niet zouden missen en borg ze op in zijn kamer. Hij verzamelde van alles en maakte er kleine dingetjes mee.
Rond zijn 10e  begon dat meer te veranderen naar wapens. Kleine mesjes of iets wat leek op een pistooltje, maar messen waren zijn favoriet. Ook begon hij verder naar buiten te sluipen. Het huis kende hij ondertussen wel en begon ook naar buiten te komen. Daar pakte hij kleine stukjes hout om te kunnen snijden in zijn kamer. Het af val er van verbranden hij weer en begon zo zichzelf een klein beetje te leren hoe hij er mee om moest gaan.
12-15
Doordat zijn ouders zo bang voor hem waren hadden ze een plan bedacht om van hem af te komen. Wegens persoonlijke redenen had zijn vader, Armine, een familie vermoord die zijn business in de weg zat en hemzelf een beter salaris en baan bezorgde. Echter had hij alles sporen naar Liam laten lijden. Ook hadden ze die nacht ‘vergeten’ het luik waar ze het eten door heen deden goed dicht te doen.
Natuurlijk had Liam het alleen maar gezien als een mogelijkheid om naar buiten te gaan en had die dan ook gebruikt. Echter toen hij terug naar binnen sloop werd hij betrapt door zijn vader. Hij greep hem bij zijn shirt vast en sleepte hem naar een paar agenten die hem mee namen in een politie wagen. Natuurlijk had Liam zijn zelfgemaakte mesjes bij waardoor hij gelijk als schuldige beschouwd werd.
Het maakte niet meer uit wat Liam zei of deed, zijn lot stond vast. Hij kreeg 3 jaar gevangenis straf in een zwaar bewaakte gevangenis.
In de gevangenis werd hij veel gepest en geslagen, maar door het weinige eten en beweging bij zijn ouders thuis was hij zwak en kon niks tot weinig terug doen. Emotioneel was hij zo erg gebroken dat zijn vlammen in die tijd bijna niet eens van zich hadden laten zien.
Pas toen zijn cel maatje, Aime, hem begon te helpen en hem wat te trainen. Pas na een jaar in de cel kwam hij weer een beetje voor zich op. Samen met Aime en zijn vrienden, Erry en Curnuis versloegen ze zijn grootste pestkop.
De pestkop werd later een vriend van hun, doordat Liam hem een tweede kans wilde geven.
Maar helaas net voor Liam vrijgelaten zou worden keerde Savio tegen hun en nam wraak op hun. Erry, Curnuis en Liam werden alle drie neer geslagen door hem. Doordat Aime er later achter kwam nam hij weer wraak voor hun en sloeg hem uiteindelijk dood neer.
Eerder het jaar had Liam een kans gehad om een tattoo te laten zetten. Hij had op zijn linker arm “ASCE” Laten tattooeren. De voorletters van zijn vrienden.
In de gevangenis kon hij uiteindelijk zijn vlammen weer te voorschijn halen, maar door zijn ouders durfde hij het niet te laten zien. Bang dat zijn vrienden het ook zouden vinden en weer het zelfde zou gebeuren.

15-18
Nadat Liam uit de gevangenis was gekomen was er niemand die hem ophaalde. Hij rende weg van de gevangenis mensen die buiten met hem stonden te wachten op de mensen die voor hem zouden zorgen, maar hij had een ander idee. Hij wilde terug naar zijn ouders, ondanks dat zijn vader had gezegd hem nooit meer te willen zien. (heeft hij naar hem geroepen tijdens de rechtszaak waar hij 3 jaar kreeg).
In een paar dorpen verder heeft hij bijna een jaar als dakloze geleefd en geld van mensen gebedeld en gestolen. Soms deed hij wat klusjes voor mensen, maar er waren niet veel die dat deden.
Nadat hij van dorp wilde veranderen in de hoop daar meer geld te kunnen verdienen of stelen kwam hij een man tegen. Hij stelde zich voor als Alba en was vriendelijk en aardig tegen hem en bood hem aan om met hem mee te gaan. Hij zei een weeshuis te hebben waar hij zou kunnen leven. Als hij iedere dag een klein beetje geld zou betalen zou hij hem voor eten, kleding en een bed verzorgen.
Natuurlijk greep hij die kans, maar eenmaal daar leek het een ander verhaal te zijn. De andere kinderen en tieners die daar zaten zaten in het zelfde schuitje als waar Liam in kwam. Doordat Liam wel voorzichtig was en niet echt spraakzaam in het begin was nam Alba aan dat Ace zijn naam was, sinds dat de tattoo zei. Echter had Liam zichzelf gezworen niet meer zwak te zijn en mensen over hem heen te laten lopen. In het aller begin deed hij wat de man van hem wilde, maar werd dat al snel beu.
Hij begon stiekem 's nachts te trainen en weer dingen te verzamelen en te maken. Iedere dag ging hij meer en meer tegen de man in. Zijn normale klusjes werden verplaatst naar de vieze klusjes en de klusjes die niemand wilde doen, maar het hield hem niet tegen. Hij bleef dwars zijn en zijn klusjes slecht tot niet doen. Alba werd er steeds bozer en bozer om en was Liam al snel begonnen te slaan.
Toen Liam het uiteindelijk zo ver had gemaakt dat hij geld van Alba had gestolen en er tussen uit geknepen was was Alba het beu. Liam had bijna een week vrijheid terug gehad. In die tijd had hij een X door de S van zijn tattoo laten zetten. Niet er aan herinnerd willen worden, en daarbij was Savio dood.
Toen Alba hem te pakken had in een paar dorpen verder op werd hij terug gesleurd naar het ‘weeshuis’. Zijn handen en voeten werden aan een zijde van het bed vast gemaakt waardoor hij voorovergebogen zat. Alba begon met een riem op zijn rug te slaan totdat hij het genoeg vond.
door Liam zijn koppigheid en gedrevenheid op te blijven ontsnappen hield dat hem niet tegen. De straffen werden zwaarder, wreder en iedere keer harder. De riem veranderde naar een stok en die al snel naar een zweep. Flinke wonden kwamen er door op zijn rug die later littekens werden, maar het hield hem niet tegen.
In de tussentijd met de straffen waren zijn vlammen omhoog gekomen. Doordat Alba de enige was in de kamer met hem op die momenten hield Alba het voor hem. Hij begon Liam er verder mee af te beulen at hij een freak en alles was en dat hij moest gehoorzamen om niet zijn geheim de wereld in te laten gaan.
Toen hij 17 jaar was had hij weer een succesvolle ontsnapping.
dit keer stal hij een auto en reed er een heel stuk verder mee weg. Echter wist hij niet echt goed hoe er mee om te gaan en kwam in een flinke verkeersongeval mee. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis. Door hoe hij klem had gezeten in de auto was zijn schouder verbrijzeld en zijn arm bijna afgestorven. Ze haalde zijn arm er af en maakte een protease als vervanging.
Liam had veel moeite mee om de protease onder controle te krijgen. Het mechanische gedeelte was moeilijk de controle over te houden. In het begin maakte hij het ook meer kapot dan dat hij er daadwerkelijk iets mee deed.
Doordat hij zijn tattooage er bij kwijt was geraakt had hij een ster op zijn arm laten spuiten als vervanging.
Na bijna een half jaar in het ziekenhuis te hebben gelegen had Liam het adres opgegeven van Alba om daar de rekeningen op te sturen. Toen hij door kreeg dat Alba in de buurt begon te komen vluchten hij het ziekenhuis weer uit.
Na het ziekenhuis had hij een circus op gezocht en begon daar te werken.
Echter had er iemand van het circus zijn mutatie gezien en dat hij vuur beheerste. Een paar weken later stonden er ineens twee personen bij het circus. Hij wilde ze doorsturen naar de directeur, maar blijkbaar kwamen ze voor hem. Uiteindelijk ging hij met de mensen mee, hopend dat dit een ander einde zou hebben dan dat hij bij Alba had gehad.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://liamegao.tumblr.com
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Liam Egao    vr jan 30, 2015 10:03 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Liam Egao
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: