INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Jade Garcia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jade Garcia
Class 3
Aantal berichten : 71
BerichtOnderwerp: Jade Garcia   wo jan 21, 2015 12:50 am



I think your hair looks much better pushed over to one side
How do you feel about me?

Jade Garcia | 15 years | | 'Snow White'
Los Angeles, California, United States of America

#Karakter Jade is een apart figuurtje. De ene dag kan ze poeslief zijn, de andere dag is ze de grootste bitch die er bestaat. Ze is erg leergierig, vind het interessant om iets nieuws te weten te komen en is daarom dus ook erg nieuwsgierig. Maar toch kan Jade ook erg manipulatief zijn. Ze zal er alles doen om iemand helemaal voor haar karretje te spannen en daar ook de appels vanaf te plukken. Buiten dat ze dus best lief, aardig en schattig is, kan ze enorm kattig uit de hoek komen. Ze zal er alles aan doen om voor zichzelf en de mensen waar ze van houdt op te komen. En Jade wordt snel verliefd. And when she falls, she falls hard.

#Uiterlijk Jade is een meisje van ongeveer 168 centimeter lang , wat dus vrij klein is. Haar haren zijn lang en zwart en steken perfect af bij haar witte huid. Haar witte huid is niet wit in de zin van ongezondheid, maar is gewoon de kleur van haar huid, wat gek is aangezien ze uit een plek komt waar veel zon is. Dit gaf haar de bijnaam ‘Snow White’. Verder is ze nog een jonge tiener, dus zijn haar ronddingen nog niet overal volgroeit. Ze heeft een normaal postuur en heeft hazelnootbruine ogen. Haar kledingstijl is…apart. Niet zoals een ‘normale tiener’ zou dragen. Jade draagt wat ze lekker vind zitten. Heeft ze zin in hakken, dan draagt ze die. Heeft ze zin in een panterprintlegging, dan doet ze die aan. Het maakt Jade niet zo heel erg veel uit, al zou ze nooit Crocs dragen. Die zijn namelijk gewoon lelijk. Ze draagt altijd sieraden waarin jade is verwerkt.

#Mutatie
Memory Loss/Amnesia: Haar eerste mutatie is Memory Loss, ook wel Amnesia genoemd. Jade kan, als ze iemand aankijkt, vertellen wat hij of zij moet vergeten. Voordelen hiervan zijn dat ze mensen kan laten vergeten wat misschien gênant is geweest voor haar, of mensen waar ze van houdt een vervelende herinnering te laten vergeten. Een nadeel is dat ze heel precies moet zeggen wat die persoon moet vergeten, anders kunnen er onherstelbare schade ontstaan. Haar grenzen zijn is dat ze iemand in de ogen aan moet kijken, anders kan ze diegene zijn geheugen niet laten verlossen.
Jade Manipulation: Jade Manipulation is haar tweede mutatie. Dit houdt in dat ze alles met  jade kan beheersen. Ze draagt ook altijd sieraden met jaden erin, zodat ze zichzelf kan verdedigen. Ze kan van alles doen met de jade. Ze kan er een wapen van manipuleren, een beschermend schild, you name it. Voordelen hiervan is dat er altijd een manier is verdedigen. Nadeel is dat ze slechts een klein beetje jade bij zich kan dragen. Als ze op een plek is waar helemaal geen jade is en haar sieraden niet heeft, kan ze niets. Dit zijn ook meteen de grenzen aan haar mutatie.
Jade Blood: Haar bloed is vloeibaar jade. Dit heeft voor de rest nergens effect op, het maakt haar niet sterker, het zorgt er niet voor dat ze sneller geneest, haar bloed is alleen de kleur van jade.

#Geschiedenis
Vijftien lange jaren geleden werd Jade Garcia geboren in Los Angeles. Ze werd geboren als een ongelukje, maar haar ouders hielden even goed van haar. Alleen was haar familie niet zomaar een familie. Haar familie was een familie waarin mutaties heel gewoon waren. Iedereen had mutaties in edelstenen. Haar moeder kon bijvoorbeeld robijnen manipuleren, haar vader kon saffieren besturen, haar oma diamanten. Verder hadden ze dan altijd ook nog één psychische mutatie, iets dat te maken heeft met wat er in het hoofd afspeelt, zoals het kunnen bewerken van het geheugen, het verliefd kunnen maken van mensen en meer van dat soort dingen.

Alleen het gezin waarin Jade werd geboren was anders. Iedereen in familie gebruikte hun mutaties voor goede doeleinden, behalve de ouders van Jade. Zij gebruikten hun mutaties om geld af te troggelen van mensen. Haar vader kon mensen dingen laten doen die ze niet wilden, haar moeder kon mensen verliefd op elkaar laten worden. Dit was een dodelijke combinatie. Met het geld dat ze stalen van mensen, konden ze een café openen. In dit café werd Jade ook geboren. Letterlijk, want ze weigerden om naar een ziekenhuis te gaan, omdat het café gewoon de hele dag open was. De ambulance was gekomen en die hebben het uiteindelijk opgelost.

Natuurlijk was deze omgeving voor Jade niet erg goed. Al gauw ontdekten haar ouders Jade haar mutatie: ze kon jade manipuleren en mensen hun geheugen wissen. Jade liep zodra ze kon lopen in het café rond en troggelde geld af van mensen, door ze te zeggen dat ze een zielig klein meisje was en geld nodig had voor de bus naar huis. Omdat Jade een lief en mooi meisje was, zeiden de mensen vaak geen ‘nee’. En als ze haar het geld hadden gegeven, dan wiste Jade hun geheugen. Later begon ze ook met haar vader samen te werken. Die dwong de mensen hun het geld te geven en daarna wiste Jade het geheugen. Ze werden nooit gepakt, omdat de mensen zich nooit konden herinneren waar ze geweest waren voordat ze hun geld verloren.

Op school ging het ondanks alles heel erg goed. Jade was erg slim, maar haar ouders hadden haar al gauw duidelijk gemaakt dat ze moest stoppen met school, omdat ze fulltime in het café moest komen werken. Dat vond Jade heel erg vervelend, omdat ze een vriendje had gekregen. Het was allemaal heel erg pril, maar het zou kunnen werken. Met pijn in haar hart moest ze de relatie verbreken, maar hij gaf maar niet op. Hij bleef haar maar lastig vallen. Op een gegeven moment, hoeveel pijn het haar ook deed, moest ze ook zijn geheugen wissen. Dit was voor Jade een moeilijke ding om te doen, maar het was uiteindelijk het beste, anders zou ze hem maar pijn blijven doen. Inmiddels was Jade vijftien geworden, kreeg ze thuisscholing van haar moeder en werkte ze fulltime in het café, o.a. om geld af te troggelen en om te bedienen.

Dit leven was geen uithouden meer. Jade wist niet dat het fout was wat ze deed, omdat ze nooit met iets anders opgegroeid is. Daarom was ze ook verbaasd toen er op een gegeven moment een man en een vrouw voor de deur stonden. Ze moest mee naar een of ander eiland, maar waarom? Zonder dat Jade het wist was de politie haar ouders op het spoor gekomen en om hun dochter te redden, werd ze naar Genosha Island gestuurd. Maar Jade begreep er niets van. Help?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Jade Garcia   wo jan 21, 2015 3:07 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Jade Garcia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: