INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Joël Watson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joël Watson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 38

Character Profile
Alias: Bubblegum
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Joël Watson   ma aug 26, 2013 10:00 pmNaam: Joël Thomas Watson
Bijnaam: Jojo
Alias: Perseus
Leeftijd: 17
Geboorteplaats: L.A.
Sexualiteit: Hetero

Karakter:
Joël in een paar woorden is zorgzaam, begripvol, luisteraar, (soms) hyperactief, moedig, (soms iets té) eerlijk en altijd vrolijk. Dat zouden de eerste dingen zijn waar zijn vrienden en familie hem mee zouden beschrijven. Aan de negatieve kant, hij is nogal mysterieus alsof hij een geheim heeft, hij kan soms een beetje over beschermend zijn naar zijn zusje Anna. En hij zijn hypere momenten kunnen redelijk irritant zijn, net zoals zijn vrolijkheid. Ook zal hij in eerste instantie nogal afstandelijk reageren. Hij test graag mensen uit voordat hij ze echt toelaat. Je eerste indruk van hem zou zijn; een beetje gesloten, verlegen jongen met een vrij positieve aura om zich heen, niet zo'n prater maar wel een goed luisterend oor. 
Joël zal je nooit voorliegen, ook al is wat hij gaat zeggen negatief. De enige keren dat hij loog waren de keren waarbij hij zijn mutatie moest verbergen. Hij zal ook altijd anderen hun geluk voorop stellen. Zo laat hij soms nogal over zich heen lopen, daaraan ergerde Anna zich dood. Iets wat ze vaak tegen hem zei was "je kan niet andere mensen voorop stellen en je zelf wegcijferen en denken dat dat als liefde telt"
Dislikes: Mensen die meer praten dan denken, zwemmen met andere mensen, broccoli, mensen die uit de hoogte doen, mensen die zijn dierbaren pijn doen, zijn mutaties
Likes: Zijn jongere zusje Anna, avontuur, zwemmen met Anna, Lukas of alleen, lezen, tekenen, koken, muziek luisteren, pizza, pasta, reizen, de kleur van zijn ogen, mensen die zichzelf durven te zijn maar niet met zichzelf te koop lopen.

Uiterlijk: 
Joël heeft zwart haar wat meestal nogal warrig zit. Soms draagt hij een beanie, maar alleen als hij zijn haar echt niet meer kan temmen. Zijn kleding is non chalant: een simpel effen shirt wat een beetje losjes zit en een normale spijkerbroek, die niet té wijd zit maar ook geen skinny jeans is. Daaronder draagt hij meestal all stars of vans. Zijn ogen zijn helder turquoise/blauw . Joël is vrij lang, 1 meter 82. Hij heeft ook wel wat spier vorming, maar niet echt zo dat het je gelijk opvalt (al zie je wel dat ie geen krielkip is). Hij heeft eigenlijk een bril, maar hij gebruikt meestal lenzen.
Mutatie:
Waterbending
Joël kan in theorie water alles laten doen wat hij maar wil, in welke vorm dan ook (ijs/thee/limonade - als gas is het nogal moeilijk maar hij kan dat op den duur wel later terug veranderen in water of ijs. Dit is alleen echt heel moeilijk) als er maar water in de buurt is en er meer dan 50% water in de stof zit. In de praktijk is dat wat anders. Hij vond het altijd nogal raar en eng. Het was niet iets wat anderen konden en heeft dit deel van zichzelf altijd geprobeerd te negeren. Zeker als hij onder vrienden was. De enige mensen die hiervan afwisten waren zijn zus Anna, met wie hij een hechte band heeft, en zijn beste vriend Lukas, die er perongeluk achter kwam. Het enige wat Joël nu met water kan, is water in zijn "pure vorm" als een soort water druppel ter grote van een 1 euro munt in de lucht later zweven. Dit kan hij ongeveer een minuut, dan spat de druppel al weer uiteen. Hij kan ook onderwater ademen.

Mutatie voordelen: 
Waterbending 
Hij kan water alles laten doen wat hij wil. Dat is natuurlijk een handige aanvalstechniek maar het is ook handig als je te lui bent om op te staan om je drinken te pakken. (niet dat Joël dat zelfs maar kan.) Onderwater ademen is natuurlijk ook erg handig.

Mutatie nadelen:
Waterbending 
Het kost veel energie om dit uit te voeren. Dat komt ook omdat hij er helemaal niet goed in is, en zal makkelijker worden naarmate hij beter er in word. Toch zal het zijn tol eisen, zeker als hij het lang doet. Hij kan het dus niet té lang doen. Bovendien spat de druppel, of wat voor vorm hij het vocht ook laat aanemen, na een tijdje uit elkaar. Ijs valt gewoon uit zijn greep naar beneden. Als er water in de buurt is en Joël word kwaad gebeuren er wel eens ongelukken. Tot nu toe heeft hij daar nog nooit de schuld van gekregen, gelukkig. Zwemmen is ook geen goed idee, het risico dat er iets gebeurd is te groot. Voorheen zwom hij alleen maar met Anna of Lukas.

Mutatie grenzen:
Waterbending
De hoeveelheid water kan niet té veel worden, al hangt de hoeveelheid af van hoe goed Joël het kan en hoe hij zich voelt. Hij kan alleen stoffen met meer dan 50% water besturen, anders lukt het niet meer. Hij kan ook niet te lang het water in zijn greep houden, al word het langer naarmate hij vordert.

Geschiedenis:
Joël's omgeving merkte niks van zijn mutatie's tot hij ongeveer 1 jaar was. Al viel het toen nog nauwelijks op, soms gebeurden er rare dingen met water om hem heen. Zijn ouders praatten alles wat er gebeurde goed, met theorieën die eigenlijk nergens op sloegen. Zijn ouders hebben het nooit letterlijk tegen hem gezegd, maar wat hij kon was niet normaal en dat wist hij al vanaf een jonge leeftijd. Sinds dien hield hij zijn "trucje" verborgen, al praatte hij er soms over met zijn 1 jaar jongere zusje Anna. Aan haar vertelde hij altijd alles. Joël leek gewoon een normale jongen, zeker nu hij zich bewust was geworden van zijn mutatie en hij leerde steeds beter hoe hij het onder controle kon houden. Hij groeide op in een beschermde omgeving met best rijke ouders. Op school had hij altijd een vaste vrienden groep, die allemaal een beetje de buitenbeentjes waren, de jongeren die zichzelf durfden te zijn maar niet werden gepest, de jongeren die de populaire groepjes verafschuwden en echt niet sportief waren. Op zijn vijftiende kreeg hij zijn eerste vriendin, een van de vriendinnen van Anna, maar deze "relatie" hield maar 1 en een halve maand stand.  Sinds dien heeft hij geen vriendin meer gehad. Niet dat er veel tijd was want al snel werd hij ontdekt door de X-men en overgebracht naar Genosha Island.
_________________
I'm miss Sugar-Pink, liquor liquor lips, hit me with your sweet love, steal me with a kiss

I'm gonna be your bubblegum bitch
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Joël Watson   do aug 29, 2013 6:22 pm


Hierbij ben je Class 1.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Joël Watson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: