INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Felix Telour

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Felix Telour
avatar
Class 2
Aantal berichten : 73

Character Profile
Alias: Aoba
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Felix Telour   za jan 17, 2015 7:08 pm

General:
Name: Felix
surname: Telour
Nickname: Pho, Ixxie, scrimp.
Place of Birth: Heiloo
Date of Birth: 8 juni
Languages: Hij spreekt vloeiend Nederlands. Verder heeft hij zich in de boeken verstopt, onder ‘lichte’ dwang, om een paar talen op z’n minst de basis te beheersen.
Age: Ik dacht… Wacht, waarom zou ik het jou vertellen? (bijna 18)
Sex: “I am still a male you know? Didn’t lose anything down there!”
Likes: Hoewel het niet goed is voor hem is hij helemaal verzot op snoepgoed en suikerwerk. Dit is voornamelijk doordat hij het vroeger nooit heeft gehad.
Verder vind hij kristallen geweldig, dit komt doordat ze allemaal verschillende vormen, maten en kleuren hebben.
Dislikes: Hij zal het niet snel toegeven maar hij heeft een sterke afkeur voor echte gentleman en pedofielen. Hij vind het te zielig voor woorden dat deze mensen dat doen, ook heeft hij er een hekel aan als hij het zelf beleefd moet zijn. Soms heeft hij ook een moeite met serieus blijven.
Naar de kapper gaan zal hij ook niet snel doen, dit komt door vooral omdat hij het tijdverspilling vind en niet nuttig.
Fears: Hij is voor meerdere dingen bang, hij is bang om omringd te raken met vuur. Hij is bang voor kleine spinnen, maar hoe groter ze zijn hoe leuker. Dit komt doordat hij de spinnen dan niet snel kwijtraakt!

Uiterlijk:
Hij is ongeveer een meter vijf en zeventig lang en hij weegt op het randje van gezond en ondergewicht, hij heeft een snelle spijsvertering waardoor hij haast kan eten wat hij wilt terwijl hij niet aankomt. Wel heeft hij een lichte spieropbouw wat hij doet door krachttraining.

Doordat er op Rotterdam weinig zon is, heeft hij hierdoor ook een lichtere huid. Hete dagen vind hij verschrikkelijk doordat de zon dan vol op zijn huid staat en hem dan verbrand. Toch probeert hij het een beetje getint te houden door op een bewolkte dag buiten te zijn.
Felix heeft lange blauwe haren. Het verschilt in welke hoek en welke belichting er op staat, de ene keer lijkt het lichter en andere keer lijkt het misschien donkerder.  Ze zijn in een staart gebonden en splitten in twee aan elke kant van zijn nek zit een staart gedeelte. Hij knipt het zelden en laat het eigenlijk altijd lang.

De kleding die hij draagt zijn van verschillende kleuren blauw. Hij heeft vrijwel altijd een vest aan. Zijn shirt zit strak om zijn lichaam heen, de kleur is marine donker blauw, soms wisselt hij nog van kleuren af. Blauwe jeans die wijd aan de onderkant vallen. Verder draagt hij veel gympen.

Innerlijk:

| Optimistisch | Loyaal | Ontvankelijk | Zoetekauw | Zorgeloos | Deadly | Geduldig | Sadistisch | Fotografisch geheugen|

Logische analyse en gebruik maken van praktische bezwaren, daar leeft hij voornamelijk op. Hij heeft het niet op theorie, wat je soms ook in het praktijk ziet, hij is meer gefocust op het uit elkaar halen en uitzoeken hoe dingen werken. Hij wilt ervan leren en ze dan later misschien nog een keer in elkaar zetten als dit nodig is.
Hij neemt zijn eigen ruimte om zijn beslissingen te nemen en doet dan ook wat er voor nodig is. Hij gelooft niet in of in de te volgen regels en voorschriften, dit is omdat hij vermogen heeft “om zijn eigen ding te doen” zou verbieden. Hij kan, als hij dus aan strakjes (niet buigbare) regels gezet word, hierdoor ook snel verveeld raken.
Felix Is erg loyaal aan mensen die zijn vertrouwen gewonnen hebben, toch moeten ze soms hier veel voor doen. Ook naar gelijken heeft hij een snellere nijging om loyaal te zijn.
Soms heeft hij tijd nodig in zijn eentje, dit is soms erg duidelijk als hij erg gestresseerd is geraakt of even teveel aan zijn hoofd heeft. Hij heeft dan tijd nodig om dingen te kunnen uitzoeken in zijn gedachte. Hij absorbeert soms grote hoeveelheden nutteloze dingen waar hij over blijft nadenken.
Hij kan erg zorgeloos lijken in zijn doen en laten. Hierdoor kan hij soms als een klein kind worden opgevat en kunnen mensen een verkeerd beeld over hem krijgen. Toch kan hij ook anders uit de bocht komen, want serieus zijn kan hij ook maar als de beste. Dit kan echter uit een compleet andere hoek komen dan je van hem verwacht.
Serieus zijn en dodelijk, dit zijn dingen die hij voornamelijk doet tegenover zijn tegenstanders die hem in de weg staan. Hij kan jolly overkomen en je dan genadeloos in je rug steken als je hem flink tegen je heb. Dit samen gepaard met zijn sadistische kant gaat ook niet altijd geheel samen. Hij kan hierbij controle verliezen en deze persoon dan geheel afranselen, omdat hij het leuk vind. Soms nijgt hij ernaar om zichzelf ook met opzet te bezeren.
Verder is hij erg goed in crisis situaties. Hij is atletisch ingesteld en heeft daarbij een goeie hand-oog coördinatie. Met projecten heeft hij ook geen enkele moeite om de losse eindjes, met logisch nadenken, deze weer aan elkaar te knopen. Hierbij heeft hij veel geduld waardoor het allemaal wat makkelijker gaat voor hem.


Relaties:
Mom: Haar naam is Lillith Maria Telour. Ze is een harde werker geweest, maar iemand die echt ouderwets de keuken is ingezet. Het enige vrouwenrecht is het aanrecht zei mijn vader altijd. Toch werkte ze met veel passie. Ook heeft ze een aantal vaste tradities die we moeten volgen.
Ze is een aardige vrouw en weet wel hoe ze haar grond moet behouden bij wijze van spreken.
Dad: Zijn naam is Jackson D. Telour. Hij werkte bij hoogovens. Dit is een plaats waar er veel met ovens word gewerkt en blokken staal naar de ovens gebracht worden. Zijn functie was hier dan ook als leiding gevende staan.
Hij is ouderwets bot, als een echte heer heeft hij zijn neus altijd hoog. Hij kan aardig zijn als hij wilt, maar dat is enkel als hij dronken is en een goeie dag heeft gehad.
Sister: Ze is de oudste van ons allemaal, maar niet helemaal de slimste. Ze weet ook hoe het zit met koken, schoonmaken maar ze is ook van de nieuwe mensen en werkt in een kleding winkel. Hierdoor is ze echter door onze vader uit de familie gezet, maar ze leeft nu wel met haar vriendje.  
Brother: Een ‘harde’ werker. Hij heeft mensen die het werk voor hem doen en heeft zich een weg gemaakt in het schaduwrijk wereldje. Hij werkt op de zwarte markt, verkoopt allemaal verschillende dingen waaronder mensen.
Hij is een hooghartig iemand, maar weet zijn boontjes wel te doppen. Hij is koud op het hart tenzij je familie van hem bent, want dan gaat hij wel door vuur en vlam.
Little brother: Hij is de jongste van ons allemaal, hij is nu 14 geworden.  Hij word ook wel het schatje gezien in de familie. Geheel gehoorzaam en altijd druk in de weer met regeltjes volgen van onze ouders.

The pet:
plaatje
Felix heeft haar opgevoed vanaf kleins af aan. Het is een schat van een diertje, maar soms nog erg koppig. Wel is ze behoorlijk slim en had vele dingen al snel geleerd, maar ze had toch Felix zijn hart gestolen, ondanks haar karakter.
Ze heeft een zwarte vacht, kleine oortjes en een kort gebouwd lichaampje. Ook is haar vacht lekker pluizig waardoor, als ze net uit bad is, alle kanten op pluist. Ook had Felix haar Roda genoemd en hield haar altijd dichtbij, dit heeft de afscheid tussen de twee echter alleen maar moeilijker gemaakt. Hij heeft haar bij zijn vroegere werkplek gelaten, met toch spijt in zijn hart.

Others:
Atheana: (dead) De vorige eigenaar van de Zwarte Eik.
Het is een pittige tante, altijd recht voor haar raap maar ook bij alles wat ze doet is ze sarcastisch. Ze heeft een oog voor detail en weet wanneer er iets stinkt. Zelfs naar het bittere einde wist ze altijd nog haar boontjes te doppen!
Timonthy: Dit is het vriendje van mijn zus of ik er blij mee moet zijn weet ik niet geheel, maar hij is wel altijd hyper om de kleinste dingen...misschien even een testje op hem plaatsen?
Maya: Born a rebel stays a rebel.
Vanaf kleins af aan was Maya al een echte rebel. Nooit naar haar ouders of autoritairs willen luisteren. Dit is gebleven en ze kwam in de rebels verzet. Het was Felix’s zijn beste vriendin en zal waarschijnlijk zo blijven.


Mutatie:

Enhanced speed
Door de mutatie is hij iets sneller geworden, hij kan zijn lichaam sneller laten bewegen. Ook is hij bewegelijker en kan sneller dingen ontwijken zonder een spier te verrekken. Toch heeft dit ook sterke minpunten. Namelijk dat hij stamina, uithoudingsvermogen, moet bezitten. Ook al is hij deze aan het trainen, houd hij het niet lang uit en hij raakt snel uitgeput.
Hij kan tot een max van 5 minuten deze snelheid omhoog halen, dan lijkt het net alsof hij al voor een half uur tot een volle uur aan het hardlopen is. Dit kan hij opbrengen tot een max van 15 minuten.

Water
Hij heeft, door een ongeluk met een klasgenoot geleerd dat er iets mis was met hem, wat dit was kon hij echter niet achter komen. Toch werd dit sterker in de buurt van het water. Hij kan het water in verschillende vormen laten buigen, vervormen en kristalliseren. Zo kan hij van het water ijs maken, dit is tot nu toe een paar keer gebeurd als hij was aan de pissige kant was.
Het ijs kan hij laten smelten en dooien in verschillende tempo’s. Ook kan hij, mits hij veel oefent, kan hij de temperatuur van zijn ijs ook aanpassen terwijl het wel ijs zal blijven!

Het is nog een enkele keer gebeurd, maar hoe pissiger Felix word, des te sterker word de drang naar water sturen. Met zijn sadisten trekjes is hij er ook achter gekomen dat het water in de mens ook te besturen is. Hij heeft hierdoor eens een persoon in het ziekenhuis geholpen, met veel spijt echter wel. Dit is hierna nooit meer gebeurt, dit zal ook zo blijven als hij de emoties onder controle houd.

Past:
« Child’s play »
De jongen groeide op in de stad Heiloo. Buiten de grond zag je een hoop zand en leegte. De ingang met het bord ‘Heiloo’ gaf enkel de stad aan, meer deed het niet echt. Toch was deze stad niet in de beste tijd, ze hadden hun gouden eeuw al gehad. Je kon het beste beter merken aan de mensen die er woonden, ze hadden niet al te beste kleding aan en de meeste waren aan het stelen van de mensen die er een dagje of twee waren. Vooral uit het district net achter het huizen Telour. De ouders van Felix waren altijd druk in de weer wat hem met zijn broer en zus liet. Hij groeide op zoals geen enkel ander, ging naar school had zijn rottijd maar ook zijn goeie tijden. Had zijn sport en noem het maar op. Tot een leeftijd van 10 ging alles goed, tot nu toe was zijn leven een grote vreugden dans gebleven.

Zijn vader had een nieuwe baan aangeboden gekregen, deze nam hij ook maar al te graag aan natuurlijk. Alles om hogerop te komen, tot de leidinggevende zou worden van een bedrijf. Dit was althans zijn doel in het leven. Voor Felix was er niets anders dan lief ja knikken en de volwassenen helpen, samen met zijn jongere broertje was hij aan het inpakken. Ze maakte er een spelletje van zodat het allemaal snel zou gaan, maar de reis bleef langdradig zoals altijd. Eenmaal dat ze bij hun nieuwe thuis waren aangekomen waren de kinderen al snel uit op ontdekking en lieten de ouders het uitpakken en alles aan hun over. De kinderen moesten toch al snel gedeeld op kamers. De jongste twee op een kamer, de oudste twee op een kamer. De jongste hadden er geen hard hoofd in, het scheelde immers maar 4 jaar. Maar de oudste twee kregen de geweldigste ruzies om niets natuurlijk! Dit ging vele jaren door tot de oudste uit huis getrapt werd.

Het was donker in de nacht, er was een volle maan en de stad zelf was een en al rust. Niemand in het oude huisje had ook maar iets door dat iemand naar binnen aan het sluipen was of dat er zelfs al iemand binnen was. Felix hoorde iets waardoor hij uit zijn slaap ontwaakte. Het was een metaal geluidje en een stank vulde zich in zijn kamer. Toen hij zijn ogen open deed zag hij niets meer en moest ineens erg hoesten. Toen hij de deur open had en naar beneden wilde gaan, hield de spontane hitte hem tegen met de hoeveelheid rook. Hij probeerde te schreeuwen maar de rook zat hem op zijn longen. Hij probeerde te schreeuwen wat niet lukte, wat niet wilde.
Eenmaal buiten was hij gelijk opgevangen door zijn familie maar ook door de ambulance broeders. Ze gingen gelijk aan de gang op zijn broer en hemzelf. Zijn broer bleek hem gered te hebben ook al lag hij daarna nog in de ziekenhuis voor een geruime maand. Hij moest de operatie in voor zijn ogen. In deze periode leerde hij Maya kennen, zij hielp hem deze 4 maanden dan ook het beste in en rond school. Hij leerde haar als geen ander kennen en was ook beter geworden met het blind dingen doen, een andere keuze was er ook weer niet. De maanden gingen misschien snel nu dat hij inderdaad een vriendin had gevonden.
Na ruim een jaar mocht hij eindelijk het verbandje af, hij was blij dat hij alles weer kon zien. Iedereen was er echter wat blij om geweest.

« Teens days »
Zijn baantje als krantenjongen was in de tussentijd natuurlijk allang opgehouden, hij had nu zelfs al werk in de horeca gevonden in een wat aparte bar. Hij was als een bar man tussen de vrouwen en overige biseksueel mannen. Hij verdiende er goed en had er redelijk zijn vaste klanten gekregen. Het verdiende goed naast zijn eigen opleiding, toch ging deze opleiding nu minder goed dan gepland. Want hij kreeg ook zijn tienerfase waar hij toch wat koppig werd. Zijn broer had deze fase en nu hij, maar hij werd er wat meer laks van. De feesten na zijn school en naast zijn werk waren maar ook al te gaaf tot een zekere hoogte. Hij had een glaasje teveel op en een meid dacht het even goed te praten met hem. Dit had grote gevolgen tot zijn grote tegenzin, de meid had hem op zijn mond te pakken en met ontzet duwde hij haar dan gewoon weg. Hij vertelde dat hij daar geen zin in had, maar ze drong door. Felix werd een beetje van het korte lontje door toch de alcohol en gaf haar een duw het zwembad in. Felix grijnsde, zette zijn glaasje alcohol weg en liep ook weg. Zijn vader was natuurlijk al op de hoogte gebracht en toen hij thuis was mocht hij alles natuurlijk haarfijn even uitleggen.

Dagen na de uitleg was hij wel wijzer geworden. Hij was bezig met de glazen opruimen tot hij te horen kreeg dat de bar gesloten werd. De eigenaar had het verkocht en de nieuwe eigenaar had en grootste plannen mee. Heel wat medewerkers werden ontslagen maar, met grote mazzel was Felix blijvende samen met twee andere collega’s. Natuurlijk hadden ze een proef periode gekregen, maar die zou meetellen met de verbouwing. De stikkers moesten van de ramen verwijderd worden, wat met pijn, moeite en meet veel gescheld wel gelukt was, maar nu zat de sticker bende er nog aan. De eigenaresse had hem verteld dat je niet alles met element moest oplossen, ze mochten dus geen vuur gebruiken of andere natuurlijke elementen. De bar eigenaresse had het vaak genoeg gezien dat mensen dan de bar afbranden omdat ze te lui waren voor de normale gereedschap. Ook zij gaf hun een paar armbanden, deze armbanden rond hun pols zorgde ervoor dat ze herinnerd werden aan deze afspraak. Het zorgde voor hun allemaal voor grote irritaties, maar ze leerde een heleboel door dit te doen. Dag in dag uit waren ze allemaal aan het werk aan de verbouwing. Nieuwe stickers op de ramen plakken, nieuwe glazen, genoeg glazen en menu’s samenstellen. Het nam een hoop tijd in beslag en helaas ook leer momenten voor Felix. Overdag was hij dood op door de verbouwing in de nacht. Na overleg met de eigenares had hij zo ver gekregen dat hij weekend ging werken en de rest vrij hield voor zijn studie.

De opening van de bar had grote gevolgen, vele mensen kwamen binnen en vele waren ook verbaasd. Het was niet zomaar een bar waar je iemand kon ophalen en wegwezen, dit was gewoon echt een bar geworden waar je ’s avonds kon drinken en ‘s middags gewoon een leuke lunch kon houden dat zelfs met je zakenmensen kon doen. Al snel was de Zwarte Eik weer herboren. Toch maakte je de gekste dingen mee.

« Accident »
bij aandringen van zijn familie besloot hij toch een opleiding te doen. Uit de tests hadden gebleken dat hij met gemak HBO kon halen, maar hijzelf vond MBO voor nu wel even genoeg. Hij had 3 dagen school, het waren lange dagen maar dat maakte niet uit als je dan twee dagen vrij had.
Thuis ging het allemaal een stuk minder makkelijk. Zijn ouders kregen steeds meer ruzie, er werd steeds meer huiselijk geweld gepleegd. Zijn oudere broer en zus waren het huis al uit, die waren tenslotte meerder jarig. De gloed die hij steeds vaker had, hield zich ook langer vast. Enkele keren werd Felix zo boos dat hij op z’n muur sloeg, maar ook deze muur hield dat niet lang uit. Althans zo leek het ernaar doordat deze ook wat begon mee te geven.
Dit begon meer voor te komen met hoe kwaaier hij werd. Op school hielpen de situaties ook niet geheel mee. Doordat hij lang blauw haar had, werd hij er veel mee gepest. Een bepaald moment hield hij het niet meer, hij sloeg iemand hard in zn maag. Een ijskoude afdruk van een vuist was blijven zitten en de jongen was ziek naar huis gestuurd. Felix kon het allemaal haar fijn gaan uitleggen hoe of wat met wat hij had gedaan. Hij was geschorst van zijn school voor een maand.
Voordat hij het wist werd hij naar beneden geroepen en toen hij de mensen vanaf de trap zag keek hij al snel naar zijn moeder. Na een klein gesprek bij de voordeur bleken het twee docenten te zijn van een school. Hij had aangeboden gekregen om mee te gaan zodat hij meer over zijn mutatie zou gaan leren maar ook zijn mutatie onder controle zou gaan krijgen. Hij stemde ermee in, op een voorwaarde dag hij nog wat dingen mocht gaan regelen, zoals Roda bij de bar afzetten en een tas met spullen pakken. Ook wilde hij nog afscheid nemen van paar personen, want wie wist hoelang dit zou gaan duren?

_________________

Muse «» Voice  »«  Mun


Laatst aangepast door Jamie Nicholls op zo jan 25, 2015 5:15 pm; in totaal 4 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Geschiedenis (child kleine aanpassing) , Mutatie, relaties(pet) en uiterlijk,)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Felix Telour   do jan 22, 2015 2:19 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Felix Telour
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: