INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [AC] Dreamlover, come rescue me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lauren Montgomery
Class 3
Aantal berichten : 95

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: [AC] Dreamlover, come rescue me    za jan 10, 2015 12:30 am

Lauleb ♥

Outfit.

Enthousiast keek Lauren de woonkamer van Genosha Island door. Ze had zichzelf overtroffen. Sindskort had ze een relatie met, in haar ogen, de meest perfecte jongen die op deze wereld rondliep en het was tijd om zichzelf helemaal te laten gaan. Lauren vond het geweldig om in een relatie het spannend te houden, haar vriendje af en toe te verrassen met leuke dingen en gewoon onverwachts dingen doen. Sinds dat ze op een eiland zaten, was het bijna onmogelijk om een datenight te organiseren, aangezien er geen restaurants, of andere plekjes waar je een date zou kunnen houden, waren. Maar Lauren vond zelf dat ze er redelijk in geslaagd was om een leuke date voor hem te organiseren. Hopelijk vond Caleb het ook leuk, maar dat zou toch wel moeten, right?

Ze had namelijk de woonkamer in the cutest heaven van Genosha Island veranderd. Ze had de bank versierd met kerstlichtjes en er een shitload aan kussens opgegooid. Het licht was uit en de ruimte werd romantisch verlicht met kaarsen. Ze had zelfs theelichtjes gevonden en ze in een hartje gelegd, lekker cheesy van haar, maar ja boeiend. Ze vond het gewoon leuk om iets leuks voor Caleb te doen. Voor de tafel had ze Céline voor een deel om raad gevraagd, want ze moesten natuurlijk ook iets lekkers te eten hebben. Lauren had aardbeien gehaald, omdat hij die zo lekker vond en er ook maar twee flessen met slagroom bijgezet. Verder had ze ook nog snoepjes neergezet en een fles met drinken. Op de tafel had ze ook nog een aantal films neergelegd, waarvan ze dacht dat hij ze wel leuk zou vinden en als hij geen zin had om een film te kijken, had ze ook nog een aantal cd’s voor hem neergelegd, waarvan ze zeker wist dat hij ze leuk zou vinden. Op de bank lagen dekens, zodat ze lekker warm zouden zitten. Het was, voor haar, de perfecte datenight. Lauren wilde helemaal geen dure etentjes in een restaurant, of dure uitstapjes. Dit was voor haar perfect.

En daar kwam het moment suprème. Ze haalde haar telefoon tevoorschijn en zocht in haar contactenlijst naar Calebs nummer. Met een grijns keek ze naar de hartjes en kusjes die ze achter zijn naam had gezet en bracht de telefoon aan haar oren. Eventjes was ze bang dat hij niet op zou pakken, maar toen ze zijn stem in haar oor hoorde, haalde ze opgelucht adem. “Hey sweety, it’s me” zei ze vrolijk in de telefoon “Laat alles vallen wat je aan het doen bent en kom naar de woonkamer, ik heb een verrassing voor je. Tenzij je echt iets heel erg belangrijks aan het doen bent…maar dan moet je wel snel komen hoor.”Een vrolijke grinnik ontsnapte uit haar mond toen ze ophing en ze op de bank kroop. Caleb moest maar gauw komen hoor, want…nou gewoon, ze wilde hem hier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theodore Remmington
avatar
Class 4
Aantal berichten : 99
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Dreamlover, come rescue me    za jan 10, 2015 1:06 am

Every morning I just wanna see you staring back at me

Caleb wreef even door zijn donkere haren en staarde naar de berg huiswerk die hij had. Lekker dan. Die berg liet hij al snel genoeg voor wat het was en hij wandelde zijn kamer uit. Dat kon hij later ook nog wel doen, tijd genoeg. Met zijn handen in zijn zakken wandelde hij met een rustige pas door de gangen, bij de jongen die in de kamer naast hem sliep bleef hij even staan en maakte random een praatje met de kerel. Standaardzaken waar jongens over praten dan. De dude was best wel cool, maar snel genoeg verloor Caleb toch zijn interesse en zei hij hem vriendelijk gedag. Wanneer hij de trap naar beneden had bereikt nam hij een klein aanloopje en sprong er af. In plaats van op zijn beide voeten te landen, want gevaarlijk, maakte hij een kick ass koprol en kwam vervolgens recht.

Even had hij getwijfeld om niet naar de living room te gaan, maar uiteindelijk zakte hij af naar het muzieklokaal gewoon om daar even wat te chillen en misschien een beetje op de drums te spelen. Daar aangekomen trof hij het lokaal leeg aan, wat niet bepaald moeilijk was aangezien het al avond was en heel die zooi. Beter voor hem want dan ging niemand hem storen en zo. Snel genoeg had hij twee drumsticks gepakt die op zij lagen en nam hij plaats op de kruk die achter het drumstel stond. Caleb begon een beetje random te spelen, hoewel random. Het leek nog wel op een of ander lied dat hij ooit gehoord had dus nee hij was niet de debiel die zo maar uit het niets op de drums sloeg.

Wanneer hij zijn mobiel nog net boven het geluid van de drums hoorde komen haalde hij het ding vluchtig uit zijn broekzak. De caller-ID deed hem even lachen. Zijn bae. ‘Nice to hear your voice.’ Sprak hij vlak na haar begroeting. Naar de woonkamer komen? Een verassing? Wat was daar nu dat hem kon verassen? Nou ja, buiten het meisje van zijn dromen dan. ‘Eh, ik sluit hier even af en kom meteen naar je toe!’ Hij legde de twee stokjes neer op de middelste drum en schoot uiteindelijk de gang op. Lauren en haar verassingkjes, binnenkort moest hij echt wel heel veel terug doen om dat goed te maken hoor! In no time stond hij bij de woonkamer en deed hij de deur open. Wat hij zag bracht een glimlach op zijn gezicht, n’aww kerstlichtjes, kaarsjes. She was the cutest, sweetest little thing. Zachtjes sloop hij op haar af. Zonder te wachten of ze zich zou omdraaien of iets sprong hij over de rugleuning heen en belande naast haar. Meteen drukte hij een kus op haar wang. ‘Is dit het moment dat je vertelt dat je dit allemaal gedaan hebt voor iemand anders? Zo niet, dan ben je echt wel het geweldigste en liefste meisje ever oké?’ Grijnsde hij breed naar haar. Caleb keek de ruimte nog een keer rond, en serieus zijn ogen leken bijna te fonkelen toen hij haar terug aan keek.
c: |<3| Lauren
IOA

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lauren Montgomery
Class 3
Aantal berichten : 95

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Dreamlover, come rescue me    za jan 10, 2015 7:56 pm


Eigenlijk had Lauren er helemaal niet over nagedacht of dat het wel gelegen uitkwam, ze was er eigenlijk vanuit gegaan dat hij gewoon zou komen. Maar misschien had hij wel iets te doen? Nou ja, anyway, Lauren vertrouwde er wel op dat als Caleb iets te doen had hij het heus wel zou zeggen. En nu was hij onderweg naar haar. Lauren was wel blij dat hij dan kon komen, anders zou ze dit alles voor niets hebben gedaan. Maar dan zou ze het alsnog gedaan hebben hoor, want ze vond het leuk om Caleb te verrassen. Het Nicki Minaj experiment was geniaal geweest en had tot een hoop geleid. Ghehehehehe. En nu zou deze poging tot een datenight vast nog wel meer in hem losmaken. Lauren had er in ieder geval super veel zin in, ze was zo benieuwd wat hij er van ging vinden.

En daar verraste hij haar. Lauren had hem absoluut nog niet verwacht, want ze keek geschrokken op van haar telefoon. Maar toen ze zag dat het Caleb was, gooide ze haar telefoon weg en keek hem blij aan. Meteen kreeg ze een kus en moest ze lachen om zijn woorden. “Nou, het zou wel heel erg gênant zijn als ik zou zeggen dat dit voor iemand anders was hè…dus daarom heb ik het maar voor jou gedaan. You know me, als ik iets in mijn hoofd haal…” Lauren haalde haar schouders op. Ja, als ze iets in haar hoofd haalde, dan wilde ze liever dat ze het gisteren al gedaan had, zo snel en graag wilde ze het dan gaan doen. Enthousiast sloeg ze haar armen om zijn nek heen en begon hem kusjes te geven op zijn wang, terwijl ze hem naar beneden drukte op de bank. “Hooooooi” cheerde ze toen vrolijk en kwam weer rechtovereind zitten.

Lauren was blij dat hij er was. “Ik hoop niet dat ik je stoorde? Ik was eigenlijk helemaal vergeten te vragen of het wel gelegen kwam…dadelijk was je met iets super belangrijks bezig ofzo en dan kom ik weer tussendoor met mijn ideetjes…” begon Lauren en trok een pruillipje “Maar het leek me zoooo leuk, aangezien we niet echt kunnen daten omdat we natuurlijk niet van het eiland afmogen…” Ze pakte een bakje met aardbeien en hield hem er eentje voor. “Nou, laat me je verwennen, harde werker…” zei ze met een grijns.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theodore Remmington
avatar
Class 4
Aantal berichten : 99
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Dreamlover, come rescue me    za jan 10, 2015 8:16 pm

Every morning I just wanna see you staring back at me

Natuurlijk vond hij het niet erg dat ze hem gebeld had. Anders had hij een hele avond in het muzieklokaal gezeten en dat was best wel een beetje zielig, niet? Oh well, nu was hij onderweg naar het meisje van zijn dromen en dat was hetgene wat telde hoor. Plus, het overtrof drummen echt wel. Hij ging zo meteen wel drummen op Lauren haar buikje of zo. Mihihi. Ja, dat was een goed plan! Misschien wel een van zijn betere.

Caleb was helemaal naar haar gesneakt en was heel easy over de rugleuning gesprongen en naast haar beland. Meteen had hij een kus op haar wang gedrukt, na dat hij haar telefoon had ontweken die ze heel random weg gooide. Het zou niet alleen gênant zijn, hij zou gewoon gaan huilen of zo. Nah, gelukkig was het dus toch lekker voor hem. ‘Dan voer je het meestal meteen uit.’ Glimlachte hij eventjes lief. Voor hij het wist werd hij bedolven onder een hoop kusjes en lag hij al snel neer op de bank. Jammer genoeg veerde ze alweer overeind toen hij haar een kus op haar lippen wou drukken, maar dit alles deed hem gewoon lachen. Niet omdat hij het grappig vond of zo, maar gewoon omdat het echt wel lief was van haar dat ze hier toch voor had gezorgd hoor. Best gf ever!

Nog eventjes bleef Caleb liggen op het hoopje kussens waar hij was ingedrukt. ‘Jij bent een leuk tussendoortje hoor.’ Sprak hij op een cheeky toontje. ‘Nee, ik was niets belangrijk aan het doen. Ik was blij dat je me nodig had hoor.’ En ja, het was echt geweldig dat ze toch een date night had georganiseerd. Echt, Lauren was zo inventief! Zelf zou hij hier niet aan gedacht hebben hoor, want ja hij was gewoon niet creatief genoeg en kon alleen maar lief doen tegen haar. Aardbei! Er zweefde echt een aardbei boven zijn hoofd, voor je dacht dat hij gek was geworden of zo. ‘Zo hard werk ik toch niet? Maar tegen verwend worden zeg ik geen nee!’ Met zijn ellebogen duwde hij zich een beetje overeind en nam een hap van de rode vrucht in haar hand.

Lang bleef hij niet meer liggen hoor. Nadat hij de aardbei naar binnen had gewerkt kwam hij volledig overeind en drukte hij haar uiteindelijk het eerste kusje van de avond op haar lippen. En er gingen er nog heel veel volgen als het aan hem lag hoor!

c: |<3| Lauren
IOA

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lauren Montgomery
Class 3
Aantal berichten : 95

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Dreamlover, come rescue me    wo jan 21, 2015 9:58 pm


“Je bent een leuk tussendoortje hoor” Lauren kreeg een pruillipje. “Mij kan je niet opeten hoor, die aardbeiden en alle spullen die ik voor je heb gehaald wel…” Lauren glimlachte om zijn woorden. “Je weet toch dat ik je altijd nodig heb?” zei ze met een cheeky stem terug. Caleb vond zichzelf geen harde werker, maar Lauren zag dat wel anders hoor. Hij was veel vaker op school, deed zijn huiswerk en deed allerlei dingetjes die Lauren helemaal niet dood. Niet omdat ze het niet wilde doen, ze had er gewoon een bloedhekel aan om dingen te doen waar ze geen zin in had. Ze wilde het wel, maar ze had er geen zin in. Kijk, dat was nog eens een benaming.

Caleb drukte zich overeind en eindelijk kreeg Lauren dan haar eerste kusje van vanavond. Woohoo! Lief keek ze Caleb aan en sloeg haar armen om zijn nek. Zachtjes trok ze hem mee, terwijl zij nu op de bank ging liggen en begon hem zachtjes te kussen op zijn mond. Mmmm, ze had hem gemist. Niet dat ze lang weg van elkaar waren geweest, ofcourse, maar als je verliefd bent, wil je het liefste zo veel mogelijk met diegene zijn. Lauren keek eventjes in zijn mooie ogen en gaf hem nog een paar kusjes. “Ik ben zo blij dat je er bent” fluisterde ze en sloeg haar armen wat strakker om zijn nek, zodat ze hem kon knuffelen.

Met een kusje op zijn wang duwde Lauren Caleb zachtjes van zich af, zodat hij naast haar kon liggen. Er was immers genoeg plaats op de bank, thank the Lord for big ass banken. Ze kwam iets overeind en pakte het bakje met snoepjes, want daar had ze trek in. Ze pakte een handje met snoepjes uit het bakje en begon te lachen. “Ik voel de eerste olifantenoor al komen” zei ze lachend, terwijl ze met haar vrije hand over Caleb zijn wang streek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theodore Remmington
avatar
Class 4
Aantal berichten : 99
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Dreamlover, come rescue me    zo feb 01, 2015 3:53 pm

Every morning I just wanna see you staring back at me

‘Ben je er wel zo zeker van?’ Grijnsde hij breed. Stiekem kon hij het best hoor. Hij legde gewoon die aardbeitjes op haar en dan kon hij haar op eten. Naja, kinda dan toch. Een rode kleur verscheen op zijn wangen. Oké, ze moest toch beetje stoppen met zo aardig te doen en alles wat dan kon zijn hartje niet aan hoor. Zachtjes drukte hij een kusje op haar neusje. ‘Natuurlijk heb je me niet nodig. Je bent een grote meid hoor, die hebben geen jongetjes nodig.’ Grijnsde hij breed. Nee, hij vond het absoluut schattig dat ze hem toch een beetje nodig had hoor. Hij had Lauren in ieder geval wel nodig en nog niet zo’n klein beetje.

Gewillig liet hij zich mee op de bank trekken terwijl hij zijn armen wat beter om haar heen legde. Hmm, zo kon hij wel een hele avond blijven liggen hoor. Zeker als ze hem bleef verwennen met kusjes geven en alles. Damnit, misschien moest ze maar permanent op zijn kamer komen wonen of zo dan moesten ze elkaar nooit meer missen. Yeah, dat was nog eens een idee! ‘Je weet dat je me elk moment van de dag had kunnen roepen.’ Sprak hij met een klein grijnsje op zijn gezicht terwijl hij zijn hand zachtjes over haar rug liet glijden. Lauren.. Waarom was ze nooit eerder in zijn leven gekomen?

Snel genoeg werd hij van haar af geduwd. Boe. Meteen nestelde hij zich op zijn zij zodat hij haar gewoon kon aankijken. Een kleine glimlach ruste er op zijn lippen toen ze uiteindelijk wat snoep had verzameld en random over olifantenoren begon te praten. ‘Hoe geweldig olifantenoren ook mogen zijn. Jou oren staan je beter hoor.’ Sprak hij al lachend. Terwijl hij toch heel stiekem een snoepje uit haar hand wist te krijgen en dat snel in zijn mond te stoppen. ‘Eer ik hier weg ben, ben ik zelf een olifant geworden of zo.’ Sprak hij met een ;o-gezicht. Caleb de olifant. Jup, zo zou hij door het leven gaan. Uiteindelijk legde hij zijn hand op haar heup en streek met zijn duim heel zachtjes over haar buik heen. ‘Dus, wat heeft milady allemaal gepland voor vanavond? Of is het een verassing?’ Wat was hij toch weer zo nieuwsgierig. ‘Mijn grootste verassing ben jij al hoor, dus of je dat ooit kan overstijgen.’ Sprak hij met een zachte glimlach. Cheeky Caleb hass arrived ladies and gents.


c: |<3| Lauren
IOA

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lauren Montgomery
Class 3
Aantal berichten : 95

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Dreamlover, come rescue me    di feb 03, 2015 11:46 pm


Lauren schudde haar hoofd. “Nou ja, ik ben misschien wel een grote meid qua karakter, maar niet in lengte” zei ze met een grijns “But every girl, no matter how old she is, needs her man.” Caleb zei dat ze hem elk moment van de dag had kunnen bellen, maar Lauren haalde haar schouders op. “Ik vind het ook belangrijk dat je je vrienden enzo blijft zien hoor, dat is ook belangrijk. I’m not the creepy, stalking girlfriend” Lauren knikte bevestigend en drukte een kusje op zijn lippen. Maar nu ging ze hem wel eventjes heel erg kapot stalken, want ze was gewoon in love with him. En op de momenten dat zij bij hem was, moest hij dat maar accepteren, muhahahaha.

Ja, Lauren en Caleb werden de cuteste olifantjes van heel Genosha Island. Als ze Sierra weer zou zien, dan zou die haar helemaal niet meer herkennen! Caleb had zijn arm om haar heup geslagen en ze voelde zijn hand op haar buik. Rillingen gingen over haar lichaam, het was een prettige gevoel. Hij vroeg haar wat ze gingen doen, of dat dit een verrassing was, en dat zij de grootste verassing was. Lauren legde lachend haar hand op zijn wang en kuste hem. “Slijmbal!” zei ze plagend en duwde hem zachtjes tegen zijn arm. Maar ze hield er van hoor, ze was gek op Caleb. Hij was haar bundle of joy elke dag weer. Lauren zocht zijn hand en pakte deze vast, ze was gewoon zo blij met hem. Dat hij in haar leven was gekomen, was gewoon geweldig. Haar gedachten gingen zo vaak af naar het moment dat ze samen op het bal waren geweest.

“Wat we gaan doen is…” zei Lauren en ze ging op haar zij liggen, waarna ze hem in zijn ogen aankeek. “…is dat ik je eerst helemaal plat ga drukken met kusjes en knuffels. Daarna mag jij kiezen: of we gaan een film kijken en eten, of we gaan muziek luisteren en eten. Het zijn films waarvan ik dacht dat jij ze wel leuk zou vinden en toen ik je muzieklijst checkte, heb ik gewoon wat muziek gepakt waarvan ik dacht dat je het wel leuk zou vinden. We kunnen het ook allemaal doen!” Lauren glimlachte naar hem en kwam weer overeind. Ze draaide hem op zijn rug en kwam letterlijk op hem liggen, en ze lekker dicht tegen hem aan kroop. “Maar eerst de knuffels en kusjes lawine…” zei ze, waarna ze haar ogen sloot en hem op zijn mond kuste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Theodore Remmington
avatar
Class 4
Aantal berichten : 99
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Dreamlover, come rescue me    wo feb 04, 2015 1:01 pm

Every morning I just wanna see you staring back at me

Lachend schudde de jongen zijn hoofd. Stiekem was ze wel best klein, maar hij vond het geweldig hoor. Net zoals het feit dat ze hem nodig had. Dat was gewoon schattig uiteindelijk. Speels drukte hij een kusje op haar neus en liet een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Creepy stalking girlfriend hea? Creepy was ze al niet dus dat viel al weg. ‘You know what I mean luv.’ Glimlachte hij uiteindelijk en genoot van het kusje dat op zijn lippen werd gedrukt. Hoe hij ooit zo veel van iemand kon houden zou hem altijd een raadsel blijven. Van liefde had hij zowiezo nooit echt heel veel meegekregen. Hallo, hij had enkel zijn vader als voorbeeld gehad en nou ja die ging er vrij stevig tegen aan. Al was hij er wel 100% zeker van dat die kerel echt wel in love was met Jean of zo. Idk why, hij zag het gewoon.

Speels wiebelde hij met zijn wenkbrauwen. Wat nou slijmbal? Hij meende het hoor. De jongen snuggelde zo dicht tegen haar aan als hij kon. Klaar om haar voor altijd in zijn armen te houden was hij zeker. Wanneer hun handen in elkaar waren verstrengeld bracht hij ze heel kort even naar boven en drukte een klein kusje op haar hand. ‘Lauren, je bent echt het meest geweldige wat ooit in mijn leven is gekomen. Vergeet dat nooit .’ Sprak hij met een klein glimlachje. Echte liefde, dat had ze hem gegeven.

Het hele idee dat ze had uitgestippeld leek hem wel goed hoor. Caleb was into everything als hij heel eerlijk moest zijn. Vooral het feit dat ze hem veel kusjes ging geven dan. Nee, maar hij vond he echt geweldig van haar dat hij dit had gepland. ‘Nou, ik zie alles wel zitten hoor.’ Sprak hij terwijl hij kort zijn schouders op haalde. Nee, hem vragen om te kiezen was gewoon een big no no. Trouwens, het was niet dat hij toch heel veel tijd kreeg van haar om er over na te denken want voor hij het goed doorhad lag hij op zijn rug en lag ze op hem. Meteen legde hij zijn beide armen om haar heen en liet zijn handen rusten op haar onderrug. Dit hele traag gedoe was niet van zijn gewoontes. Maar hij zat er niet mee in. Voor haar wilde hij zichzelf gerust veranderen, hij wilde haar gewoon niet afschrikken uiteindelijk en dat zou hij waarschijnlijk wel doen als hij te snel handelde. Dus nice en steady, dat was de koers die hij nam en hij voelde zich er goed bij. Wanneer hun lippen elkaar raakte gooide hij zich er gewoon helemaal in en verplaatste onderhand zijn hand naar haar wang. ‘Noem het meer gerust gewoon een Lauren lawine.’ Fluisterde hij zachtjes tegen haar lippen.


c: |<3| Lauren
IOA

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Dreamlover, come rescue me    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[AC] Dreamlover, come rescue me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: