INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Pure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Olivia Del Ney
Class 2
Aantal berichten : 987

Character Profile
Alias: -
Age: -
Occupation:
BerichtOnderwerp: Pure   wo dec 31, 2014 12:13 am


Olivia Del Rey

De wereld om haar heen draaide. Af en toe ving een harde muur haar op en daar bleef ze weer tegen aan staan, maar ze moest de gekleurde vlek in haar ogen volgen. Olivia was misselijk en ze zag er vreselijk uit. What happened? Well, zij en haar nieuwe vriendin Amber Brown hadden een spelletje gedaan. Zij zou Amber aankleden als zichzelf en Amber zou haar aankleden zoals zij dat zou doen. Het had gewerkt, ze zagen er allebei heel erg leuk uit. Vervolgens hadden ze een volle fles tequila leeggedronken. Amber, die er beter tegen scheen te kunnen dan Olivia, strompelde voor hen uit, als de leader of the pack. Olivia daarentegen, die eigenlijk nooit dronk, kon het niet meer. Ze had zo verschrikkelijk veel spijt dat ze dit had gedaan. Ze was bang, want ze had dit nog nooit gevoeld. “Hierheen” hoorde ze klinken, maar het klonk alsof haar hoofd onder water was. Ze liep tegen de deurpost aan en bleef daar in hangen. Ze voelde een koel paar handen om haar polsen, die haar naar iets begeleidde.

Iets zacht werd onder haar gelegd. Het voelde als een kussen. Ze kreunde zachtjes en draaide zich om. Plotseling werd alles weer hard, het kwam als een harde bons in haar binnen. Daar lag ze, ze was van de bank gevallen, al had ze dat amper zelf door. Voorzichtig krabbelde ze overeind. Het patroon van het kleed leek te dansen en maakte Olivia alleen nog maar misselijker. Haar mooie outfit was helemaal geruïneerd. Haar make-up was uitgelopen, er hing een nepwimper op haar wang en haar hoofd was rood en bezweten. Ze tilde zichzelf op de bank en bleef met open mond naar iets in de verte staren. Het was een licht puntje, een punt waar ze naar toe moest. Een jongen. Natuurlijk wist Olivia wie het was. Ze moest zijn hand grijpen, want dan zou alles goedkomen, maar ze greep mis. Elke keer greep ze mis. Nu, en in haar dromen. Haar bovenlichaam gleed van de bank en de twee koele handen omsloten haar polsen weer, terwijl ze ruw weer de bank weer werd opgetrokken.

Zachtjes voelde ze toen twee lippen op de hare. “Niet…doen…” kon Olivia nog net uitbrengen en opende haar hogen. Boven haar zag ze een hoofd zweven, met zwarte lange haren en raar uitziende ogen. Olivia was bang. “I…i.ik heb….hik…een vriend…ben niet…gay” mompelde ze en duwde de persoon boven haar weg. God, why did she drunk so much?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amber Brown
Class 3
Aantal berichten : 208
BerichtOnderwerp: Re: Pure   wo dec 31, 2014 12:29 am


Love is a suicide.

Amber voelde zich goed, zelfverzekerd en alsof ze alles aan kon. Eigenlijk was dat hoe ze zich normaal ook voelde. Ze keek naar achteren, naar het meisje dat achter haar aan strompelde. Amber grinnikte. Dom wicht. Voor de alcohol wilde Amber echt haar leven veranderen, maar maakte alcohol niet los hoe iemand echt was? En ze had zin, zin om gek te doen. Zin om te doen wat ze in haar vrije tijd deed. En Olivia wilde toch stoer zijn, ze wilde er toch bij horen, laten zien dat zij ook geen fuck gaf? Nou, dat moest ze dan maar op de harde manier leren. “Hierheen” riep Amber naar het meisje en liep de woonkamer in. Niemand te bekennen, mooi. Ze staarde naar achteren en een geamuseerde blik verscheen in haar ogen. Het meisje stond in de deuropening en leek helemaal van de wereld. Amber liep naar haar toe, pakte haar beet en begeleidde haar naar de bank. Ze legde het meisje neer en sloeg haar armen over elkaar, keek naar het meisje.

Olivia viel van de bank af en Amber kon een lachje niet onderdrukken. Gosh, dit was bijna te zielig. Hoe oud was het kind, negentien? En nog nooit gedronken? Nog een keer viel het meisje van de bank en ze legde haar weer terug de bank op. Ze ging naast haar zitten en streek een lok uit haar haren. Toegegeven….ze was wel mooi. En op dat moment kreeg Amber een waas voor haar ogen, een flashback naar haar eigen biseksuele ervaring die ze voor het eerst had gehad. Ze gleed naar voren en drukte haar lippen op die van Olivia. Ze luisterde naar het commentaar van het meisje en glimlachte. “Ik ook niet, ik eet van beide walletjes. Maar je wilde toch zo stoer zijn? Dit is dé manier, door geen fuck te geven om wat mensen van je denken en af en toe te doen wat op dat moment het beste is.” Ze wilde vergaan, maar voelde een vuist tegen haar aan. Ze pakte de polsen van het meisje beet en legde deze boven haar hoofd. "Stel je niet zo aan, bitch, een paar dagen geleden in de cafetaria had je een blik in je ogen die niets liever wilde."

De waas voor haar ogen ging verder. Amber was zeventien jaar oud en glimlachte naar het meisje dat tegenover haar stond. Ze kusten elkaar, Amber gleed naar haar nek en beet zachtjes in haar nek. Onder zich voelde ze tegenstribbelen, maar in haar fantasie was het anders. Ze peuterde aan de bh van het meisje en liet haar lippen over de weg naar beneden gaan. En op dat moment kwam ze weer terug in de realiteit, ze werd op de grond gegooid. Nog net zag ze hoe Olivia weg stommelde en Amber probeerde op te staan, maar stootte haar hoofd tegen de tafel. “Bitch! If you ever tell this to someone, I swear I’ll rip your fucking head of!” schreeuwde ze het meisje achterna.

Amber volgde de lijnen van het plafond. De wereld begon om haar heen te draaien en ze lachte. En ze begon steeds harder te lachen. Gosh, ze was gestoord. En wat hield ze ervan. Ze was the meest fucked up person she knew. En ze vond het geweldig, ze vond het helemaal geweldig. “I’m back bitches!” schreeuwde ze toen en kwam voorzichtig overeind. Ze strompelde naar de deur en hervond zich zelf, klaar om terug te gaan naar haar kamer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: