INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Valentina Sandrigo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valentina Sandrigo
avatar
Aantal berichten : 18

Character Profile
Alias: Miss. Memory
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Valentina Sandrigo   di dec 30, 2014 9:39 pm

Valentina Sandrigo
37 - Teacher - Miss. Memory - Lily Aldridge - Nienke

• Naam Valentina Sandrigo
• Bijnaam Mvr. Sandrigo
• Leeftijd 37
• Geboorteplaats Venetië, Italië

• Karakter Valentina is een zeer gezellige vrouw die altijd wel houd van gezelschap, ze is dan ook niet erg graag alleen en bevind zichzelf het liefst gewoon constant onder de mensen. Ze is ook zeker niet een van die chagrijnige leraren die alleen maar voor de klas staat om centen te krijgen of omdat het moet, ze vind haar baan een van de leukste dingen die er bestaat en doet dit vol passie. Ze heeft ook veel passie voor het vak dat ze geeft, vreemde talen. Door haar extreem goede geheugen kan ze erg veel talen vloeiend spreken zonder dat het haar moeite kost om over te schakelen en ze kan hiermee ook met leerlingen die uit een ander land komen makkelijk contact leggen. Ze is wel een strenge leraar en dit is soms ook wel nodig gezien ze voor een leraar best wel erg knap is, en ze zou nooit de jongens in haar klas iets bij haar laten proberen. Maar ondanks dat ze streng is, kan ze ook erg begripvol zijn naar leerlingen..

• Uiterlijk Valentina is voor haar leeftijd een nog erg goed uitziende vrouw, ze heeft een heel mooi lichaam en een knap gezichtje. Ze heeft donkerbruin haar dat onderin steeds lichter word naar lichtbruin. Haar ogen zijn donker bruin gekleurd en ze heeft bijna altijd wel een lach op haar gezicht staan. Haar kledingstijl bestaan vooral veel uit jurken of gewoon een skinny jeans met een simpele trui.

• Mutatie

Super Mind - Valentina kan met haar mutatie alles onthouden wat er om haar heen gebeurt en wat ze ziet tot in het kleinste detail, ze vergeet nooit iets. Ze kan ook gebeurtenissen terugpakken en die nog eens heel goed na bestuderen als het nodig is, want elk kleine detail staat in haar hoofd opgeslagen.
Voordelen: Alle talen die ze ooit geleerd heeft staan in haar hoofd waardoor ze ook al die talen nog zonder moeite kan spreken, ze zal zo nooit een taal verleren of woorden vergeten. Dat is erg handig bij haar baan als leraar van Vreemde talen en handig bij het maken van contacten met leerlingen die uit een andere land komen, die voelen zich meestal wel erg prettig bij het spreken van hun eigen taal. Ze kan ook heel goed een getuigenis doen, omdat als ze ergens bij is geweest ze alles nog kan herinneren van wat er gebeurde.
Nadelen: Soms heeft ze wel erg veel last van hoofdpijn doordat haar hoofd soms gewoon te vol zit met herinneringen, maar het is ook weer niet zo dat ze herinneringen weg kan gooien dus hier moet ze mee leven. Ook herinnerd ze dingen die misschien zo leuk zijn om te onthouden, met elke kleine detail. Ze zal deze dingen nooit kunnen vergeten en dat vind ze soms nog best vervelend.
Grenzen: Wanneer Valentina heel erg gestrest of over emotioneel is kan ze niet altijd alles herinneren wat ze ziet, dit geld van alle emoties van extreme blijdschap tot angst en verdriet.

Ethos Manipulation - Ze kan met deze mutatie de sfeer van de mensen om haar heen beïnvloeden, ze kan zo een bijvoorbeeld simpel een vrolijke sfeer creëren bij de mensen om haar heen of juist een hele verdrietige sfeer. Wat ze maar wilt. Vaak gebruikt ze deze mutatie niet omdat ze het meestal niet nodig vind om de sfeer te moeten veranderen, ze houd er dan ook totaal niet van.
Voordelen: Wanneer er iets vervelends is gebeurt waardoor iedereen heel erg moet rouwen en het eigenlijk een beetje moeilijk lijkt te vinden om door te gaan kan ze ervoor zorgen dat iedereen een beetje vrolijker is, dat ze de wereld weer wat positiever in zien en weer in volle blijdschap met elkaar om kunnen gaan. Dit helpt soms mensen makkelijker door een rouwproces te komen, al ligt dit er ook weer aan wat voor persoon ze voor zich heeft.
Nadelen: Je kan zichzelf er niet mee beïnvloeden dus hij hetzelfde voorbeeld als bij de voordelen zou ze zichzelf niet kunnen opvrolijken. Bovendien vind ze het niet altijd leuk om dit te moeten beïnvloeden doordat ze niet graag knoeit met andere mensen en de manier waarop ze zich voelen.
Grenzen: Ze heeft maar een bepaalde grootte van de mensen om zich heen die ze kan beïnvloeden, ze kan vaak niet veel meer dan alleen de kamer waar ze zelf in staat, een hele school zou ze dus niet kunnen beïnvloeden.

• Geschiedenis Valentina's verleden heeft niet altijd uit zonneschijn en regenbogen bestaan. Ze is geboren in Venetië als enig kind bij hele strenge ouders waarvan ze eigenlijk bijna niets mocht. Die altijd maar op haar liepen te roepen en commanderen, maar dit kwam ook puur doordat haar ouders niet zo heel goed met elkaar meer overweg konden. Ze waren eerst altijd zo verliefd op elkaar geweest en ze waren dan ook in Venetië gaan wonen juist omdat ze zo veel van elkaar hielden. Ze waren een heel romantisch koppel geweest maar toen haar vader vlak na de geboorte van Valentina vreemd was gegaan met haar moeder veranderde dit alles. De liefde was weg en daarvoor had haat zijn weg gevonden naar hun harten. Ze hadden ontelbaar vaak ruzie met elkaar en konden elkaar al snel niet meer uitstaan. Vaak genoeg hadden ze zelfs lopen vechten in de keuken, iets wat Valentina ook nog heel goed kan herinneren allemaal. Toch was het niet elke dag zo erg, soms lagen ze ook gewoon weer met elkaar op de bank te knuffelen en het was ook niet zo dat er niets meer gaande was in hun bed. Deels ook omdat ze toch nog wel van elkaar hielden maar elkaar gewoon vaak niet konden uitstaan, erg vaak. Valentina werd nogal vaak te dupe van deze plotselinge moodswings van haar ouders en er werd dan hard op haar afgereageerd. Haar moeder schold over haar vader en haar vader over haar moeder. Door de slechte thuissituatie kwam Valentina ook al snel in aanraking met slechte vrienden, drugs en drank. Ze kwam op een geven moment bijna niet meer thuis omdat ze altijd maar bij vrienden sliep om daar high en dronken te worden en dingen te doen waar ze later spijt van zou krijgen. Zo werd Valentina ook echt heel rebels en ging ze ook van alles doen wat niet mocht zoals dingen vernielen op straat en overlast veroorzaken. Al snel ging dit helemaal mis en werd ze ook steeds vaker thuis gebracht door de politie. Uiteindelijk was het een leraar die wist Valentina over te halen om ermee te stoppen, met dat rebelse gedrag, en ze ging vaak met haar praten. Die leraar bleek een mutant te zijn en al snel kwam zij er ook achter dat Valentina een mutant was dus ging ze hier ook mee helpen. Door die leraar begon Valentina de passie van het vak te begrijpen en wilde ze zelf ook leraren worden dus ging ze ook hoger studeren. Dit ging haar natuurlijk goed af met haar super goede geheugen, ze ging heel makkelijk door haar studie heen en al snel werd ze ook leraar. Lang was ze leraar geweest op een normale school en ze vond het helemaal geweldig om te doen, ze werd er heel vrolijk van en ze begon echt van haar baan te houden. Wanneer ze te horen kreeg dat ze ook leraar kon worden op een mutanten school wilde ze ook geen 'nee' zeggen, omdat het haar zo leuk leek om ook nog eens les te gaan geven aan leerlingen die net zoals zij een mutant waren..


_________________
Everyday people do everyday things
but I can't be one of them


I know you hear me now
We are a different kind

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Valentina - Daniek - Jay - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Valentina Sandrigo   wo dec 31, 2014 12:55 am


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Valentina Sandrigo
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: