INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Lydia Martin-Roden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lydia Martin-Roden
avatar
Class 3
Aantal berichten : 265

Character Profile
Alias: Lydia
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Lydia Martin-Roden   di dec 30, 2014 12:56 pm

EASY TO FALL HARD TO BREAK


• Naam(+ middelste naam)(+ achternaam) Lydia Martin-Roden

• Bijnaam Lydia

• Leeftijd 18 (7 oktober 1996)

• Geboorteplaats Miami, California

• Ouders (moeder) Natalie Roden - (vader) ??? Martin (Ze weet de voornaam van haar vader niet, omdat ze hem nooit heeft gekend. En haar moeder wilde er nooit over praten.)

• Karakter Ze is niet zo´n lieverdje, zoals ze eruit ziet. Ze is niet bang voor haar mond open te trekken. Ze laat zich graag zien en staat vaak in het middelpunt van de belangstelling. Dat komt vooral omdat ze er aardig en lief uit ziet met de zomerse kleuren die ze draagt en de charmante glimlach. Maar eigenlijk is het een meisje die graag wil dat mensen lijden. Dat zou misschien niet zeggen als je haar voor de eerste keer ziet.  

• Uiterlijk Ze heeft rood haar en vaak rode of roze lippenstift op. Ze ziet er altijd heel erg vrolijk en lief uit. Ze draagt vaak zomerse kleuren. Ze heeft bruin/groene ogen en een lichte huidskleur. Ze heeft een sierlijk vrouwelijk figuur, waar de meeste meisjes een moord voor zouden doen.  

• Mutatie
~Blood Manipultion: Ze kan hierbij mensen op haar eigen manier laten bewegen, zoals lopend naar voor van links naar rechts en van mensen meters in de lucht laten opstijgen. Bij mensen in de lucht te laten op stijgen is de meest pijnlijkste manier. Gevolgen voor bij de mensen is dat ze bloedingen in hun lichaam krijgen. Echter kan ze wel dieren laten bewegen op haar manier, maar dat doet ze liever niet. Dat vind ze zelf wel dieren mishandeling. Ze houd daardoor dus meer van dieren dan van mensen.

• Mutatie voordelen
~Blood Manipultion: ze kan mensen laten bewegen door hun bloed te manipuleren. Het is misschien vrij pijnlijk voor diegene, maar dat boeit haar niet. Ze gebruikt dit alleen om de mensen heel erg veel pijn te laten bezorgen. Bij de mensen waarbij ze dit doet smeken meestal om te stoppen. Na het smeken van die mensen doen ze eigenlijk alles voor haar om te voorkomen dat ze dat niet nog een keer hoeven mee te maken.

• Mutatie nadelen
~Blood Manipultion: Ze kan geen personen pijn doen die haar niks hebben aangedaan. Iets waar ze zelf een hekel aan heeft, omdat ze vaak in een chagrijnige bui is en dan wil ze iedereen die in weg loopt wat aan doen. Iets wat dus niet kan.

• Mutatie grenzen
~Blood Manipultion: Ze kan niet bij iemand een hartstilstand laten bezorgen. En ze moet eerst oogcontact maken met de mensen die haar iets  ergs hebben aan gedaan. Bij mensen die haar helemaal niks hebben aangedaan, daarbij kan ze ook niks doen.
Ze geeft mensen die haar iets hebben aangedaan eerst de tijd om uit te leggen, als die mensen een goeie uitleg hebben om te zorgen dat ze niet lijden dan doet ze ook niets. Maar het kan wel gebeuren dat ze wel wat bij die mensen doet. Ook al wil ze dat zelf niet.

• Geschiedenis
De vader van Lydia zat in de gevangenis door drugs dealen, daardoor heeft ze zelf haar vader nooit gekend. Alleen dat dankzij hem heeft zij de mutatie Blood Manipultion gekregen. Dus daar is zij zelf wel erg dankbaar voor. Verder hoeft ze haar eigen vader ook niet te kennen.
Haar moeder, daar heeft zij zelf niet zoveel mee. Ze kreeg van haar alles wat ze wilde. Dat komt vooral doordat haar moeder wist dat Lydia bloed kan manipuleren. Ze wilde daar zelf niet onder lijden. Iets waarmee Lydia haar eigen moeder ook wel vaak dreigde.

Nadat haar moeder zelf moord had gepleegd, kwam Lydia in een weeshuis te recht. Ze heeft geen verdere broers of zussen, en haar ooms en tantes wilde haar gewoon niet zien. Ook hun wisten dat zij bloed kan manipuleren. Toen ze in het weeshuis was, kreeg zij nog alles wat haar hartje begeerde. En ze was toen een jaar of 10.
Ze hield er van, hoe mensen smeekte om te blijven leven. Terwijl zij hun heel veel pijn liet bezorgen. Ze had geen vrienden en die hoefde ze ook niet.

Toen ze 18 jaar werd, werd ze het weeshuis uitgezet met alle liefde. De mensen en kinderen daar waren blij dat zij eindelijk weg was. En zij zelf ook. Nu ze hier op zat, vroeg ze zich af hoe lang het zou duren totdat ze geschorst werd. En weer ergens anders mensen kan kwellen.

TAG: WORDS: OUTFIT: NOTES:

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Lydia Martin-Roden   di dec 30, 2014 6:16 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Lydia Martin-Roden
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Do I have a deadwish? [Lydia]
» Let's turn that frown upside down [Lydia]
» True Blood // Lydia

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: