INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Victoria Chambers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Victoria Chambers
Aantal berichten : 13
BerichtOnderwerp: Victoria Chambers   zo dec 28, 2014 9:08 pm


Baby put your arms around me, tell me I'm a problem
Know I'm not the girl you thought you knew and that you wanted
Underneath the pretty face is something complicated
I come with a side of trouble, but I know that's why you're staying

Naam: Victoria Chambers.
Leeftijd: 25 jaar oud.
Geboorteplaats: Manhattan, New York City, Verenigde Staten van Amerika.

Karakter: Wat je als allereerste over Victoria moet weten, is dat ze ontzettend intelligent is en ontzettend veel weet over de betávaken: wiskunde, biologie en, haar favorieten, natuur-en scheikunde. Daardoor kan ze ontzettend arrogant en uit de hoogte doen, omdat veel mensen dit moeilijk vinden en ze het heerlijk vind dat zij het wel weet en hun niet. Verder heeft Victoria een oog voor etiquette: ze loopt altijd keurig netjes rechtop, weet waar ze moet beginnen met het gebruik maken van het bestek als ze in een restaurant gaat eten en ze weet hoe ze een hooggeplaatst staatslid moet begroten, om vervolgens een beleefd gesprekje met hem te beginnen. Het ligt bij Victoria aan haar ‘mood’ hoe ze je behandeld: het ene moment is ze hartstikke lief, maar het andere moment kan ze ook een ontzettende bitch zijn. Dat is ook zo voor de klas, al probeert ze er dan op te letten. Ondanks dat ze af en toe wat gedragsproblemen heeft, staat bij Victoria het geluk van haar leerlingen voorop en ook al laat ze het niet altijd blijken, ze mogen best naar haar toe komen met probleempjes. Victoria is in relaties heel erg anders. In vriendschappen is ze loyaal tot op het bot en zal ze alles doen om  je vrolijk te maken als je verdrietig bent. In romantische relaties is ze erg onvoorspelbaar en vind ze het leuk om het spannend te houden in een relatie.


No I'm not an angel either but at least I'm trying
I know I drive you crazy, but would you rather that I be a machine
Who doesn't notice when you late or when you're lying
I love you even more than you I thought you worried for

Uiterlijk: Victoria heeft een erg bleke huid. Ze heeft halflang bruin haar en ook bijpassende hazelnootbruine ogen. Qua make-up probeert Victoria wel altijd heel erg naturel te blijven. Ze ziet er goed uit en heeft dus niet verschrikkelijk veel make-up nodig, dus houdt ze het naturel. Haar lichaamsbouw is gewoon normaal, ze is niet heel erg dun en ook niet dik. Qua lengte is ze gewoon normaal, ongeveer 173 centimeter lang. Haar kledingstijl is netjes, maar toch een beetje uitdagend. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een blouseje dat een heel klein beetje inkijk heeft, afgemaakt met een mooie ketting bijvoorbeeld. Verder heeft ze een erg dure smaak, veel designerkleding, sieraden en hoge hakken zul je in haar kast vinden. En hoewel ze erg netjes gekleed gaat, durft ze in een relatie best nog wel eens een sexy pakje aan te treken.

Mutatie:
Shadow Travelling: Victoria is in staat om via de schaduwen te reizen. Dat houdt in dat ze in de ene schaduw stapt en vervolgens op een andere plek terecht komt. Daarvoor hoeft Victoria er niet persé geweest te zijn, ze moet gewoon denken aan die plek en dan komt ze er. Dit moet echter wel een schaduw zijn die gemaakt is door een object. Ze kan wel via de schaduwen van mensen reizen, maar dan moet ze van persoon naar persoon reizen en dat is een stuk lastiger. Nadelen hieraan zijn dat als ze aan een verkeerde plek denkt, ze op een totaal andere plaats terecht kan komen, maar dit gebeurd haar praktisch nooit, omdat ze al erg gedreven is met haar mutatie.
Shadow Ball: Victoria is in staat om schaduw energie om te zetten in een aantal krachtige ballen. Deze ballen kan ze afvuren en er dus schade mee aanrichten. Als deze ballen een object raken, vliegt het object in de fik. Op een mens zorgt dit voor heftige blauwe plekken, afhankelijk van de plek waar de bal terecht is gekomen. Het enige nadeel is: als er geen schaduw is, werkt haar mutatie ook niet. Verder kan ze ook niet meer dan drie ballen tegelijk doen verschijnen. De ballen verschijnen tussen haar handen en kan ze dan vervolgens in de lucht laten zweven.


If there's candles near your bed, no need for a spell
Stop acting so scared, just do what I tell
First go through my legs, go back on your head
And whatever you want, yeah baby I'll bet it comes true

Vijfentwintig jaar geleden werd de kleine Victoria geboren aan de Upper East Side in Manhattan, New York. Dit betekende ook meteen dat ze vanaf jongs af aan baadde in enorme rijkdom, al heeft dit haar familie nooit heel erg op haar laten inwerken. Ze leerden haar van jongs af aan al dat niet alles te koop was, dat je hard moest werken voor je geld en dat als je geld had, je niet alles zomaar kon kopen. Het was een hecht gezin, het gezin waarin Victoria opgroeide. Haar ouders stonden altijd voor haar klaar, hielpen haar met haar school en maakten tijd voor haar vrij in hun drukke werkschema’s. Het feit dat ze een mutant was, was niet raar, omdat ze er zelf ook één waren. Het schaduw reizen had ze van haar moeder, het maken van schaduw ballen had ze van haar vader.

Als eerste waren haar ouders van plan om Victoria op een normale school te laten opgroeien, maar toen Victoria een keer zo boos werd dat ze een schaduw bal op een meisje afvuurden, besloten ze dat het misschien beter was om haar naar Genosha Island te sturen. Daar had Victoria een prima tijd. Ze had veel vrienden, deed het ontzettend goed in de lessen en vond had gewoon een prettige tijd. Ze vond het jammer toen ze de school de rug toe moest keren, maar het was tijd om door te gaan. Het was slecht om altijd maar op dezelfde plek te blijven, er was tijd nodig voor verandering.

Eenmaal terug in New York, was het zoeken van een baan niet erg moeilijk. Al gauw vond ze werk in een laboratorium dat onderzoek deed naar verschillende voedingstoffen in voeding. Een hooggeplaatst functie was voor Victoria weggelegd en op haar twintigste begon ze al flink wat geld te verdienen. Dit deed ze tot haar tweeëntwintigste, toen had ze genoeg geld om haar droom waar te maken: een eigen laboratorium waarin ze op zoek kon gaan naar medicijnen voor kanker. ‘The Chambers Laboratorium for Deadly Diseases’ werd geopend en samen met haar personeel deed ze talloze onderzoeken, helaas zonder succes. De overheid steunde haar plan, maar werd het al gauw zat. Inmiddels was Victoria ook getrouwd en stond haar relatie onder druk. Nadat ze erachter gekomen was dat ze een miskraam had gehad, ontdekte ze ook dat haar echtgenoot een affaire had met iemand van haar eigen personeel.

Vervolgens ging het heel erg snel. Ze liet haar eigen laboratorium failliet verklaren, ontving een enorme som geld voor belangrijke zaken voor het welzijn van het land en scheidde van haar echtgenoot. Wat ze toen met haar leven moest gaan doen, daar was ze niet zo zeker van, tot haar vader op het idee kwam om les te gaan geven. Haar kennis over scheikunde en natuurkunde was enorm, dus waarom die kennis niet delen? Alhoewel Victoria zichzelf niet zo heel erg voor de klas zag staan, was het beter als helemaal geen plan te hebben en had ze contact opgenomen met Jean Grey. Een aantal dagen later was ze op weg naar Genosha Island, voor de tweede keer. Hoe lang zou ze dit keer op het eiland blijven?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Victoria Chambers   di dec 30, 2014 1:41 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Victoria Chambers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: