INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Lorise Meryl Southers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Lorise Meryl Southers   vr dec 26, 2014 8:19 pm

Lorise Meryl Southers

• Naam Lorise Meryl Southers
• Bijnaam Cupid
• Leeftijd 17
• Geboorteplaats Denver,Colorado (Verenigde Staten)
• Geaardheid Hetro

• Karakter
Lorise is een druk en ongeduldig meisje. Ze is prettig gestoord (op een goede manier). Bijna altijd vrolijk, spontaan en aardig. Lorise hoeft niet achter jongens aan want dankzij haar mutatie komen ze wel achter haar aan. Ze gebruikt haar mutatie veel, ze houd van romantiek en mannelijke aandacht. Ze weet dat het haar mutatie is die de jongens zo laat gedragen dus bind ze zich bijna nooit aan iemand. Ze is dat meisje dat flirt met elke knappe jongen die er is. Ze is betrouwbaar en behulpzaam wat vriendinnen betreft.

• Uiterlijk
Lorise heeft lange lichtbruine haren en blauw/grijze ogen. Haar kleding stijl is erg classy, ze houd van jurkjes rokjes en al dat soort schattige dingen.

• Mutatie
LoveCreation
Dat is de verzamelnaam voor wat ze kan. Lorise kan op verschillende manieren liefde opwekken voor haarzelf, maar ze kan ook twee mensen aan elkaar koppelen. Ze kan heeft goede controle over haar mutatie, ze kan mensen dus op gebied van liefde beïnvloeden. Deze technieken gebruikt ze daarbij:

Eye Catch
Lorise kan (als ze iemand aantrekkelijk leuk of gewoon knap vind) oogcontact met iemand maken waardoor diegene intense liefde voor haar gaat voelen.
Voordelen: Als Lorise iemand leuk of knap vind kan ze er gewoon voor zorgen dat diegene dat ook vind. Zo simpel.
Nadelen: Iedereen ervaart liefde op een andere manier, het komt voor dat mensen boos worden op gevoelens voor haar en geweldadig gaan doen. Of iemand word intens verdrietig omdat diegene denkt dat Lorise buiten bereik is en dat diegene nooit kans maakt.
Grenzen: Lorise kan liefde opwekken maar haar krachten werken niet als de 'ware liefde' van de persoon die ze beinvloed in de buurt is. (in de buurt is maximaal 4 meter afstand). Als diegene in de buurt is en ze probbert iemand te beïnvloeden dan voelt ze dat. Ook heeft het maar een tijdelijke werking, het verschild van 4 tot 10 uur lang. Als ze het eenmaal heeft gedaan kan ze het niet terugtrekken. Het is moeilijker en kan mis gaan als ze emotioneel onstabiel is.

LovingTouch
Lorise haar LovingTouch heeft een ander effect op mensen dan de eyecatch. Lorise kan met opzet haar krachten laten werken door een aanraking. Diegene krijgt niet het verliefde gevoel zoals bij de eyecatch maar het beinvloed de zintuigen van dat persoon. Haar stem klinkt mooier, haar geur heel lekker, haar bewegingen grazieus en haar aanraking als een tinteling. Ook dat heeft bij iedereen een andere werking. Het ligt aan het persoon of diegene gevoelens krijgt ja of nee.
Voordelen: De persoon hoeft niet verliefd te worden, door haar krachten een beetje te gebruiken maakt ze makkelijk vrienden.
Nadelen: net als bij eyecatch weet ze niet hoe iemand er op zou reageren, het is heel onvoorspelbaar.
Grenzen: Ze kan iemand hier dus niet expres verliefd mee maken. Ook dit heeft een tijdelijke werking en kan van 5 tot 14 uur werken. En het is hierbij ook moeilijker om uit te oefenen als ze emotioneel onstabiel is.

Cupid
Lorise kan net als Cupido mensen verliefd laten maken op elkaar. Ze heeft geen pijl en boog waardmee ze iemand moet raken maar ze moet het doormiddel van aanraking. Het is moeilijker dan haar andere krachten maar ze kan het goed. Meestal gebruikt ze dit als ze weet hoe erg iemand van een ander houd en dan helpt ze gewoon een handje.
Voordelen: Wie wil nou niet dat je grote crush jou ook leuk vind? Het helpen van mensen bij elkaar brengen is een leuke taak.
Nadelen: Het heeft een tijdelijke werking en het kan zijn dat na die tijd ze toch niet bestemt voor elkaar te zijn en dat levert alleen maar gebroken harten op.
Grenzen: De tijdelijke werking is wel lang, van 24 tot 48 uur lang, hoe meer liefde..hoe langer, maar niet langer dan 48 uur. Ook dit werkt niet als de 'ware liefde' in de buurt is op maximaal 5 meter afstand.

• Geschiedenis
Lorise is geboren in Denver de hoofdstad van Colorado. Haar ouders waren heel spiritueel en vrij en hielden van de natuur, ja je wel zeggen dat ze hippie's waren. Ze woonden ergens aan de rand van de stad zodat het makkelijk was om de natuur in te gaan en zodat Lorise in de stad naar school kon gaan. Ze was heel close met haar moeder en vader en ze vertelde ze alles. Haar ouders wisten van haar mutatie en ze vertelden haar altijd dat ze niet bang hoefde te zijn om haar mutatie te gebruiken. Lorise had een leuk en fun leventje in Denver, familie, friends en guys ze had alles in orde voordat iemand haar naar Genosha bracht.


tag: --- words: --- notes: --- outfit:
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Lorise Meryl Southers   vr dec 26, 2014 8:49 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Lorise Meryl Southers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Room 4 [Arianna, Annabelle, Adelyn and Lorise's room]
» I need some help with things... &Lorise
» @lorisocupido Lorise's instagram

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: