INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Liam Brown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Liam Brown
avatar
Class 2
Aantal berichten : 62

Character Profile
Alias: Shade
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Liam Brown   wo aug 21, 2013 7:40 pm

I FELL IN LOVE AT THE SEASIDE I HANDLED MY CHARM WITH TIME AND SLEIGHT OF HAND
Identiteit
Engelse naam: Liam
Koreaanse naam: Myungsoo
Achternaam: Brown
Bijnaam: Li, Lili, Yummy,  Shade
Leeftijd: 18
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 05-4-2045
Geboorteplaats: Bloemfontein,  Z-Afrika
Geaardheid: Biseksueel (maar neigend naar homo-seksueel) Deelt dit overigens nooit echt mee aan vrouwen.

Mutatie
Darkness and Shadow Manipulation.
Mutatie voordelen: Kan vrijwel alles met zijn schaduw of de schaduw van andere objecten. Kan zijn eigen schaduw vast maken aan die van een ander en diegene zo beheersen wanneer deze ‘vast’ zit. Kan de kamer of zelfs een appartementen complex in een keer donker laten worden. Kan spheres vormen van duisternis die hij op andere af kan sturen. Heeft nachtvisie. Vecht meestal met kettingen gemaakt uit duisternis zodat hij de tijd heeft om zijn eigen schaduw aan die van zijn tegenstander te binden. Kan duisternis absorberen voor tijden zonder zon.
Mutatie nadelen:  Zonder licht geen schaduwen, dat is Liam’s grootste probleem. Met andere woorden zijn zijn krachten compleet nutteloos als de zon weg is. Kan dan alleen met beperkte mate de duisternis gebruiken die hij heeft geabsorbeerd. Is zwak tegen licht.
Mutatie grenzen: Kan niet complete steden of continenten ontzien van licht, zonder zon is hij weinig waard . De spheren die hij kan maken uit duisternis zijn hoe groter ze worden moeilijker en zwaarder voor zijn lichaam. Dit resulteerd in hoofdpijnen, of zelfs hartfalen.

Signalement
Lengte: 1.81 m
Gewicht: 68 kg
Postuur: Slank hoewel wel tamelijk bespierd, voorzien van een beginnend 4-pack.
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Donkerbruin / zwart
Piercings/Tattoos: Heeft een driehoek op zijn pols staan, vrij dik omlijnt. Staat niet recht maar meer schuin en loopt een heel klein beetje over haar handpalm heen.
Littekens: Heeft een vrij groot litteken op zijn rug lopen, van zijn linkerzij naar rechterheup. Heeft deze verkregen toen hij jong was en tijdens het abseilen zijn touw knapte. Hij viel naar achteren en viel daarbij met zijn rug op een uitstekende rots.
Kledingstijl: Best wel casual en street. Hij houd zich op zich wel bezig met de nieuwste trends en weerhoud zichzelf er niet van om nieuwe kleding te kopen. Hij maakt weinig onderscheid tussen hele dure kleding of vrij goedkope kleding. Hij is extreem veel fan van dikke en grote sjaals en houd het verder graag simpel.

Individualiteit
Karakter: Liam ziet er misschien op het eerste gezicht heel aardig of open uit, dit is niet bepaald het geval. Net als zijn kracht is hij wat meer ‘duister’ aangelegd. Hij is de koning van sarcasme en laten we zeggen dat agressie het neefje is van sarcasme, en dat gebruikt hij dus ook regelmatig. Liam is vrij snel op zijn teentjes getrapt als het om dingen gaat die hem dicht bij het hart liggen. Het beste kun je gewoon helemaal niets negatiefs zeggen en hem gewoon in zijn waarde laten, anders heb je een kwade Liam aan je broek hangen. Liam is wel een oprecht persoon en heeft wél een goed hart. Hij is niet echt handig met een besluit maken en dat levert vaak moeilijke situaties op. Zoals met zijn liefde voor twee verschillende geslachten. Hij wilt geen keuze maken en toch ook weer wel, het feit dat hij een van de twee met zijn keuze waarschijnlijk pijn doet is voor hem te zwaar. Liam is diep van binnen wel onzeker over zijn ‘sociale’ status en de status van zijn familie, tenslotte moet hij de familie hoog houden. Laten we zeggen dat dat over het algemeen botst met de dingen die zijn hart wilt dat hij doet. Jammer genoeg.

Hobby’s: Gitaar spelen, dagdromen, Abseilen, Klimmen, Mountainbiken, Zwemmen, Schrijven, Zingen, Composeren, Dichten

Houd van: Muziek, gitaar spelen, Pop en Dance, goede kleding, mountainbiken, abseilen,  honden, Klimmen, Dansen, Theodore, Familie, Sporten en bezig zijn met iets, gedichten, lyrics, gezond eten, koken en experimenteren met eten

Houd niet van: Zijn liteken, Zo nu en dan zijn kracht, country muziek, fastfood, de meeste soorten fruit, Mensen die de hele tijd op hun telefoon kijken, Film kijken, Computeren,  rappers, onsportievelingen, mensen die heel snel huilen of klagen, discriminatie om mutatie etc, meisjes die heel schattig proberen te doen, pushende mensen, het feit dat hij maar naar Teddy word toe getrokken.

Angsten: Dat het bekend word dat hij daadwerkelijk meer homo is als bi, en daarvoor vervolgens word uitgelachen of uitgejoeld. Bang om alleen te zijn, bang om uiteindelijk ‘de boot’ te missen, bang om een van zijn twee ‘liefdes’ kwijt te raken en of pijn te doen, dat zij er achter komt dat hij eigenlijk een affaire heeft met een man

Turn ons: Vrouwen (of mannen) met een huid van porcelein, vrouwen of mannen die niet té veel make-up gebruiken, witte tanden en goed verzorgd, iemand die weet wat hij of zij wilt, feilloos uiterlijk én innerlijk

Turn offs: Vrouwen die echte prinsesjes zijn, huilerige types, mensen die te veel tijd aan hun uiterlijk besteden, die meer waarde hechten aan hun mobiel als aan hun geliefde, die elke dag iets willen doen, die heel opdringerig of claimerig zijn, rokers, onsportievelingen

Historiek
Verleden: Liam is geboren in Bloemfontein, Zuid Afrika. Zijn familie bestaat uit een vader en een hond en vissen. Zijn moeder is overleden tijdens zijn geboorte. Hiervan heeft Liam eigenlijk nooit echt last ondervonden, hoewel grotendeels van zijn problematiek te wijten zou kunnen zijn aan het gebrek er van. Zijn vader was er natuurlijk ook voor hem maar meer.. op praktisch gebied als psychologisch. Praktisch als in, hij regelde alle formele zaken voor hem en pa was diegene waar hij moest aankloppen wilde hij wat hebben. Ondanks het feit dat Liam de kans had om alles te vragen wat zijn hart begeerde waren zijn verzoeken vaak simpel en eenvoudig. Dit is de reden waarom Liam nu in de toekomst ook vrij nuchter is en niet een hele winkel inhoud per dag nodig heeft om zichzelf tevreden te houden. Liam’s vader had een goed betaalde baan, dus de kleine familie had nooit een cent te makken. Liam heeft altijd van zijn vader gehouden maar deed spelletjes en of sporten liever alleen. Zo is hij op vroege leeftijd al begonnen met bergbeklimmen en abseilen. Hij hield van de adrenaline die door zijn aderen gierden en genoot bovendien van de zware inspanning van al zijn spieren. Tenslotte heb je al je spieren voor een reden gekregen, waarom ze niet gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn?

Liam kwam eigenlijk pas op late leeftijd achter zijn mutatie. Het was op een stormachtige dag, en net als het weer was de conversatie tussen vader en zoon ook niet echt bepaald rustig geweest. In een kwade bui was Liam uit het huis gestapt en ging hij zoals hij altijd deed richting een van de bergen. Bovenaan kwam hij er achter dat de boom waaraan hij normaal zijn touw vastmaakte omgevallen was door de storm van een paar dagen geleden. In een driftige bui had hij zijn touw vast gemaakt aan een grote steen, er van overtuigt dat deze zijn gewicht wel zou kunnen houden. Liam was begonnen aan zijn afdaling toen hij een stap verkeerd zette en hierdoor zijn evenwicht verloor. Half huilend hing hij aan het touw, nog steeds emotioneel door de ruzie van eerder. Op dat moment gebeurde het haast onvermijdelijke. Hij zakte in eens een halve meter, gevolgd door nog een tot hij in een keer gewoon volle vaart naar beneden viel. Zijn val was jammer genoeg niet recht, waardoor hij zijn rug openscheurde aan een uitstekende rots aan de overzijde van zijn afdaling. Hij zou dood zijn gevallen had zijn mutatie hem niet gered van de lange val naar beneden. Net voordat hij op de grond viel voelde hij een extra iets in zijn lichaam. Iets wat hij kon gebruiken, hij verzon een touw en alsof er een mirakel gebeurde kwamen er van meerdere kanten meerdere touwen om zijn armen heen. De zwart doorzichtige touwen grepen hem vast aan zijn arm waardoor hij uiteindelijk gewoon naar beneden kon ‘zweven’. Dat was een van de eerste keren dat Liam zijn kracht heeft gebruikt.

Zijn vader heeft hij het nooit echt verteld tot hij het een keer gezien heeft. Zijn vader raakte eerst in de stress maar was daarna wonderbaarlijk accepterend over het geheel. Het was pas een jaar later voor iemand van het team hem kwam ophalen en hem meenam naar de universiteit. Iemand in zijn eerste jaar gaf hem daar de bijnaam Shade, vanwege zijn donkere krachten en met name zijn sublieme schaduwkunsten. Hij kreeg een vriendin, iemand waarvan hij dacht dat hij voor altijd zou houden. Niets bleek overigens minder waar toen hij een jongen tegen kwam die hij al eens gezien had op zijn oude basisschool terug in Bloemfontein. Op een een of andere manier raakte ze aan de praat, en de jongen maakte iets los in Liam wat hij nog niet eerder gevoeld had. Een gevoel wat niet mócht zijn, niet voor zijn vader en niet voor hemzelf, laat staan voor zijn vriendin. Toch gebeurde een keer het onvermijdelijke, zijn lippen tegen die van Teddy, een hemelsgevoel. Zijn vingers die over zijn zachte porseleinen huid strelen en zijn warme adem die tegen zijn nek botst. Allemaal verboden gevoelens, verboden lusten en guilty pleasures~

THANKS TO LOUIS AT ATF!

_________________

Her hair reminds me of a warm safe place, where as a child I'd hide.
And pray for the thunder and the rain to
quietly pass me by.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Liam Brown   vr jul 17, 2015 10:11 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Liam Brown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: