INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Finally we meet~ &Minaye

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Finally we meet~ &Minaye   do jan 15, 2015 9:11 pm


"I know,
everyone needs a friend"

Kelsey was grappig en gek net als Minaye. En ook amerikaan. Dat vond ze wel leuk, iemand die punch wel lekker zou vinden. “Sorry dat ik van die random vragen heb. Ik ben ook een beetje een random persoon.” zei Klesey en Minaye keek haar even verbaad aan. "Daar hoef je geen sorry voor te zeggen hoor" zei ze. Nee hoor, Minaye was ook een best random persoon dus daar kon ze wel mee leven. Sowiso ongewoon, altijd en overal maar op sokken lopen, een rare passie voor lekker eten eten. Maar ook wel normale dingen zoals dansen. Minaye keek naar buiten waar het nog koud en sneeuwerig was. Bah, ze hield niet van sneeuw of uberhaubt kou. Het was wel heel mooi. Toch, dat kon je lekker uit het raam bekijken. Het al aan het schemeren buiten, dat had je in de winter. Vroeg donker, dat was gewoon niet goed. Het was een tekort aan vitamine D, dat had je wel in het zonnige california. Serieus, dat klimaat was wel welkom hier.

“Hoe was het gemaskerd bal?” vroeg Kelsey en Minaye begon te gimlachen. Dat was heel leuk geweest. "Het was super" zei ze enthousiast. Want het was echt leuk geweest, het dansen en natuurlijk Rhaegys. Hij was het leukste van alles op het eiland. Hij was anders dan anderen, lief en zorgzaam. Echt een levende droom. “Hoe ging het op hakken lopen en dansen?” vroeg ze daarna en Minaye rolde met haar ogen. "Het deed echt fucking zeer hoor, maar het ging opzich wel goed. Ik heb geen grote blunders gemaakt ofzo." vertelde ze. "Maar je krijgt me echt nooit meer op hakken" zei Minaye vol overtuiging. Ze lachte er wel om maar ze meende het wel. Maar dat begreep Kelsey hopelijk wel. Gewoon de combinatie van alles, balans houden terwijl het onmogelijk is en je voet in rare bochten fringen. Het was niet confortable en dat was een nummer één eis aan kleren of schoenen. Ze keek nog eens naar buiten en kreeg een idee. Het was koud buiten maaarr.. Kelsey had vuurpowers dus die hield het dan wel warm. Misschien konden ze wel een sneeuwpop maken? Het zat nu in haar hoofd dus ze stelde het meteen voor. "Do you want to build a snowman?" vroeg ze op de manier van Anna en ze trok haar wenkbrauw op. Ze wees kort naar buiten naar de sneeuw en wachtte toen op haar antwoord. Ze konden wel eerst even kun jassen halen enzo maar hoe leuk was het buiten als er niemand anders is right? Uitglijders maken dan niks uit. Niemand ziet je, behalve Kelsey maar dat maakte niks uit.
& Kelsey

robb stark


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kelsey Pierce
avatar
Deceased
Aantal berichten : 284

Character Profile
Alias: Kelsey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Finally we meet~ &Minaye   vr jan 16, 2015 2:39 pm

I think you should know; I´m crazy ;P


Minaye keek Kelsey verbaasd aan, toen Kelsey sorry had gezegd dat ze van die random vragen zou vragen. “Daar hoef je geen sorry voor te zeggen hoor” zei Minaye. Gelukkig dat scheelde weer, want er zouden nog heel veel random vragen komen. En als het geen vragen zouden zijn, dan zou ze wel zeggen wat ze denkt zonder dat ze er bij na zou gaan denken.

Kelsey keek even voor zich uit en keek toen weer naar Minaye om te vragen hoe het gemaskerd bal was geweest. “Het was super” antwoordde Minaye enthousiast. Ergens was ze nu een beetje jaloers op haar, want zelf was ze niet heen gegaan. Kelsey had die avond alleen maar een beetje op haar kamer gehangen. En toen ze uiteindelijk wat eten wilde halen bij de cafetaria was hij dicht, omdat iedereen op het gemaskerd bal. Het was toen gewoon muisstil, iets wat haar toen een beetje denken aan het gesticht waar ze was heen gestuurd door haar ouders.
Om uit de gedachte te komen vroeg Kelsey daarna aan Minaye hoe het ging op hakken lopen en dansen. Dat zou wel grappig worden, want ze vond Minaye wel zo´n meisje die wel blunders zou gaan maken. Ze keek Minaye verwachtingsvol aan. Het meisje rolde met haar ogen en vertelde:“Het deed echt fucking zeer hoor, maar het ging op zich wel goed. Ik heb geen grote blunders gemaakt ofzo.” Kelsey keek Minaye aan en zette een blik op van ik-geloof-je-niet, en zei lachend:“Jij hebt geen blunders gemaakt? Topper!” Ze lachte vrolijk, terwijl Minaye door vertelde met grote overtuiging:“Maar je krijgt me echt nooit meer op hakken.” Doordat Minaye dat zei ging Kelsey nog meer lachen. Ze had wel verwacht dat ze dat zou zeggen. Kelsey zelf had ook wel pijn aan haar voeten toen ze voor de eerste keer op hakken ging lopen, maar daar was ze nu zo aangewend dat ze daar geen last meer van had.

Terwijl Kelsey nog steeds om Minaye lachte, zei Minaye een random vraag. Ze zong het een beetje als Anna in Frozen: “Do you want to build a snowman?” De lach van Kelsey verdween van haar gezicht. En ze keek met een quisie zielig gezicht:“Go away Anna.” Nadat ze dit had gezegd ging ze helemaal stuk. Ze kon er gewoon niks aan doen, dat kwam gewoon gelijk in haar hoofd. Nog steeds lachend knikte ze naar Minaye:“Yes, but... ik heb nog wel even een jas en schoenen nodig....” Ze stopte even met praten en bekeek Minaye van top tot teen. “Ik denk dat jij ook nog wel schoenen nodig hebt.” Kelsey sprong van de bank en liep naar de dvd-speler, ze haalde Frozen uit en deed hem weer in de kast bij de andere dvd´s. Ze draaide zich om en keek naar Minaye:“Are you coming? Dan doen we wat warmere kleren aan en anders houd ik je ook nog warm.” Afwachtend keek ze op Minaye neer. Een sneeuwpop maken word vast echt super awesome, vooral met Minaye er bij. Maar natuurlijk gaan ze niet zomaar en sneeuwpop maken; Kelsey had gewoon al helemaal in haar hoofd dat ze Olaf zouden maken. En ze hoopte dat haar gevoel echt gelijk had.

cassie at atf.

_________________
Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Alec - Amethyst - Cameron - Peggy - Octavia
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Finally we meet~ &Minaye   zo jan 18, 2015 7:06 pm


"I know,
everyone needs a friend"

Ze vond het totaal niet erg dat Kelsey random vragen stelde. Het was niet iets om je voor te schamen. Minaye had ook wel van die dingen die gewoon bij haarzelf pasten. En dingen die ze minder vond aan haarzelf. Snel jaloers worden vond ze vreselijk aan zichzelf. Het was echt erg, het idee van Rhaegys die veel aandacht besteed aan een ander meisje maakte haar al kwaad. Niet op Rhae hoor, nee op dat meisje. Die zou dan een groot probleem hebben. Erg toch, dat je al aggressief doet bij de gedachte er van. Dan heb je jezelf toch niet onder controle? Minaye wa geen bitch maar jaloers wel, een enorme bitch. Kelsey vroeg ook naar de masquerade, dat was erg leuk geweest. Ze vertelde Kelsey ook meteen dat ze echt nooit meer op hakken ging lopen, rotdingen. Het leek ook gewoon raar bij Minaye, en het voelde niet haarzelf. Kelsey was toen net nieuw en ze nam aan dat ze niet naar de masquerade was gegaan. Ze leek via de telefoon ook wat onzeker over mensen vertrouwen. Maar Minaye bewees haar wel het tegendeel. “Jij hebt geen blunders gemaakt? Topper!” zei Kelsey en Minaye lachte even , ja geen blunders, dat was wel eventjes heel bijzonder. Toch, je kreeg Mina nooit meer op die torenhoge dingen.

Minaye keek naar buiten en herrinderde dat om Kelsey haar mutatie dat het dan niet heel koud zou zijn. Dus wat stelde Minaye voor? 'Do you wanna build a snowman?' hetzelfde als Anna in de film. “Go away Anna.” zei Kelsey en Minaye begon te lachen, ze kenden die film echt veel te goed. “Yes, but... ik heb nog wel even een jas en schoenen nodig....” zei ze en Minaye knikte instemmend. "Ja duh, dacht je dat ik zo naar buiten ging?" vroeg Minaye grappend en wees nar haar voeten waar geen schoenen omheen zaten. “Ik denk dat jij ook nog wel schoenen nodig hebt.” zei ze, Minaye moest weer lachen. Ja dat was wel duidelijk. Klesey deed Frozen weer terug bij de andere films. Minaye stond ook op. Ze mocht ook wel even wat warmere kleren aan. “Are you coming? Dan doen we wat warmere kleren aan en anders houd ik je ook nog warm.” vroeg Kelsey. "Jup" zei minaye kort en ze liepen naar boven naar hun kamers. Minaye liep naar haar eigen kamer en Kelsey naar die van haar. Minaye trok wat warmere kleren aan en schoenen. Warme winterjas en handschoenen. Daarna ging ze weer naar Kelsey die ze op de gang tegen kwam. "I'm ready" zei ze ingepakt en wel.
& Kelsey

robb stark


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kelsey Pierce
avatar
Deceased
Aantal berichten : 284

Character Profile
Alias: Kelsey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Finally we meet~ &Minaye   zo jan 18, 2015 9:56 pm

I think you should know; I´m crazy ;P


Kelsey en Minaye moesten allebei lachen, toen ze een stukje van Frozen deden. Ze kende echt die film veel te goed. Dat was in ieder geval een goed teken, want dan wisten tenminste waar ze het over hadden. Maar Keley was zelf een persoon die graag Disney films kijkt, ook al was het een film die ze al vet vaak had gezien.
Ze stemde in met Minaye om mee naar buiten te gaan en een sneeuwpop te maken; maar ze zei ook nog dat ze wel schoenen en warme kleren nodig hadden. Minaye knikte instemmend en zei:“Ja duhh, dacht je dat ik zo naar buiten ging?” Kelsey grijnsde en knikte daarbij als grapje. Ze zag Minaye ook nog wel zo naar buiten gaan, maar dat ze dan wel weer snel naar binnen ging rennen. Ze bekeek Minaye even van top tot teen en zei erachter aan dat Minaye ook nog wel wat schoenen nodig zal hebben. Minaye moest weer lachen.
Nu Kelsey Minaye had leren kennen lachte ze veel meer dan eerst. Normaal lachte ze amper omdat ze dan bang was dat ze haar mutatie niet meer onder controle wist te houden. Maar uiteindelijk viel dat allemaal best wel mee. Ze had nu echt al heel veel gelachen en was nu echt een keer goed vrolijk. Dat was gewoon zo fijn, alsof ze nu pas goed het gevoel heeft dat the dark days over zijn.

Kelsey stond op en deed Frozen weer bij de andere films en vroeg aan Minaye of ze mee kwam. Minaye stemde in en samen liepen ze naar hun eigen kamer. In haar kamer zocht Kelsey snel een warmere trui en deed haar gympen aan. Het waren haar nieuwe gympen en hopelijk waren die waterdicht. Anders moest ze haar mutatie gebruiken en dan zou de sneeuwpop ook gaan smelten. Iets wat best wel jammer was dan. Ze pakte haar winterjas en dunne handschoenen. Want ze vond dat ze met dunne handschoenen veel beter een sneeuwpop kon maken met details. En als haar handen koud werden, dan gebruikte ze haar mutatie. Wat ze eigenlijk altijd deed als ze het koud was.
Toen ze haar kamer uitliep stond Minaye al op haar te wachten. “I´m ready.” zei ze. Minaye zag er helemaal ingepakt uit, wat Kelsey weer aan het lachen maakte. Zij was amper ingepakt. Ze zag eruit alsof het een koude herfst dag was. Maar goed, Kelsey kon wel tegen wat kou vanwege haar mutatie. “Wat dacht je ervan om Olaf te maken?” Vroeg Kelsey toen ze de buiten deur open deed. Een koude wintervlaag kwam hun al tegemoet. Het was inderdaad echt koud buiten, maar ze bereide ze erop voor. Ze activeerde haar mutatie al een beetje. Echt vlammen ontstonden er niet, maar haar lichaam´s temperatuur ging wel wat omhoog. Dat was echt heel erg lekker in zulke winter dagen.
Kelsey bekeek de wit bedekte schoolplein. Het was al donker buiten en er waren weinig anderen buiten. Natuurlijk was niemand zo gek om nu nog een sneeuwpop te maken behalve Kelsey en Minaye. Kelsey had zo´n gevoel dat hun echt de twee gekste mutanten hier waren, maar ja daar konden ze niks aan doen. Ze keek even naar Minaye en zei:“Heb je het al koud?” het leek er wel op, maar ze wist het niet helemaal zeker. Rustig wachtte ze af op antwoord, want misschien kon ze Minaye wat op warmen.


cassie at atf.


de plaatjes kunnen groot zijn :/
trui:
 

jas:
 

schoenen:
 

_________________
Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Alec - Amethyst - Cameron - Peggy - Octavia
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Finally we meet~ &Minaye   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Finally we meet~ &Minaye
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Finally we meet~ &Minaye
» Minaye's Instagram @lil"missmina

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: