INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Soldier to my own cause

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Kate Mitchell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 105
BerichtOnderwerp: Re: Soldier to my own cause   ma dec 22, 2014 1:43 pm


TAGGED
Charlie
WORD COUNT
#
NOTES
<3
Underneath the pretty face is something complicated
I come with a side of trouble.But I know that's why you're staying

Zelf al was het gesprek maar een standaard, veel kon het haar niet boeien. Er was tenminste een gesprek. Een oppervlakkig wellicht, maar dat was nog altijd beter dan elkaar de kop proberen af te knallen of zo. Nou ja, van haar kant dan toch. Want Charlie vond zichzelf veel te waardig om waarschijnlijk ook maar een vinger naar haar uit te steken of zo. Niet dat ze het nog verder ging uitlokken, want ze had geen idee wat de dude voor een mutatie had en tja problemen waren niet echt haar ding. Nee, dat was misschien wel een kleine leugen. Kate was soms echt nog wel uit op problemen, al was het dan nog steeds niets groots of zo. Daarvoor was ze toch een beetje te goed.

Blijkbaar nam Charlie niet genoeg met haar antwoord hoor. Oh, en dan mocht zij geen diepzinnig vragen stellen of zo. Niet dat ze dit niet amuserend vond. Nee, voor haar was dit allemaal juist goed. Niets te diepzinnig wat hun beiden zou kunnen triggeren, of nou ja meer hem. En dan had ze het niet over zijn mogelijke powers maar gewoon zijn typische ijskoude gedrag weer op te laten komen. Net nu ze toch iets of wat een mini break through had gemaakt. Heel mini hoor, zo groot als de nagel van een baby pink of zo. Ooooh, dus zij had schade aan haar hoofd? Het meisje trok haar wenkbrauw op om uiteindelijk even te grijnzen. ‘Ik heb een vrij hard hoofd. Dus die schade is beperkt gebleven. Maar ik ben er al wel door geraakt.’ Wat dacht hij nu? Dat ze een of andere hulk was die dood muren en bomen heen liep? Nah, zo oncool was haar mutatie ook niet. ‘Why the sudden intrest?’_________________

Kate <3:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Soldier to my own cause   ma dec 22, 2014 2:35 pmI Should Come With A Warning LabelKate was waarschijnlijk de eerste op dit eiland die zo snel had geaccepteerd dat hij niet mister happy was, en dat hij sowieso ook niet aardig zou doen, zelfs al zaten ze nu al een tijdje te praten. Nu ja, dat was misschien een groot woord. Het eerste deel van hun 'gesprek' had hij haar bijna dood geïrriteerd en had zij geprobeerd om bij hem emoties los te trekken. Gelukkig waren er geen doden gevallen deze keer, en dat hadden ze misschien alle twee wel te danken aan haar kalmte. Ergens, heel diep vanbinnen, had hij wel een beetje respect voor haar. De meeste mensen voelden zich meteen aangevallen door zijn gedrag, en lieten dat ook maar al te goed merken. Zij niet, en dat vond hij wel sterk. Of hij dat ooit aan haar zou zeggen? Nope. Zo ver zou het niet komen hoor.

Misschien kwam het wel door dat kleine beetje respect dat hij toch even de moeite deed om het gesprek te overleven. Misschien ook niet, maar daar ging hij zich nu geen vragen bij stellen. Charlie probeerde te achterhalen wat voor mutatie ze had, maar uit haar antwoorden werd hij niet veel wijzer. Hij had haar lichtstraaltje wel gezien, maar hij kon het niet meteen linken aan door bomen heen knallen. Dus dat wou zeggen dat ze waarschijnlijk nog een andere mutatie had, iets waar hij wel achter wou komen. ‘Ik heb een vrij hard hoofd. Dus die schade is beperkt gebleven. Maar ik ben er al wel door geraakt.’ Antwoordde ze, nadat hij een droge opmerking had gemaakt over muren en hoofden en you get it.

‘Why the sudden intrest?’ Vroeg ze toen, en hij haalde kort zijn schouders op. "Het is het enige interessante aan jou momenteel", Zei hij eerlijk. Het boeide hem niet dat het haar misschien zou kwetsen, al had hij de indruk dat ze het zich waarschijnlijk ook wel niks zou aantrekken, zoals daarnet al gebleken had. "Trainen is mijn leven, is het dan niet ergens logisch dat ik het interessant vind?" Verklaarde hij toen, niet omdat hij spijt had van zijn opmerking, maar meer omdat hij stiekem een demonstratie wou uitlokken, al zou hij het niet zo direct vragen. Zo was hij niet en zo zou hij nooit zijn. Maar goed, als ze de hint niet zou snappen, zou hij maar vertrekken. Want al bij al had hij ook wel betere dingen te doen.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kate Mitchell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 105
BerichtOnderwerp: Re: Soldier to my own cause   ma dec 22, 2014 3:16 pm


TAGGED
Charlie
WORD COUNT
#
NOTES
<3
Underneath the pretty face is something complicated
I come with a side of trouble.But I know that's why you're staying

Het feit dat ze hem gewoon had geaccepteerd zoals hij was kwam gewoon door het feit dat ze het nut er niet had van in gezien om te vechten tegen zijn gedrag. Voor Charlie was dit normaal, dus dan had zij al snel het besluit gevormd dat ze het toch niet kon veranderen. Al moest iemand het anders het toch niet flikken om zo tegen haar te doen hoor, maar dan ook echt niet. Die hun hoofd knalde ze er dan wel met alle vrolijkheid af. Het hielp er ook al bij dat zij een zekere vorm van respect had gekregen voor hem, juist door zijn gedrag eigenlijk hoe ironisch het ook mocht klinken. Ze kon zich wel al bedenken dat Charlie door andere mensen misschien iets anders behandeld ging worden, nou ja dat was dan toch als ze mensen goed kon inschatten. Dat was juist ook een van haar troeven, al had ze er bij de dude hier toch wel iets of wat moeite mee maar dat was alleen maar bewonderenswaardig hoor.

De opmerking over de schade had haar niet eens meer kunnen raken. Naah, nu ze gewend was hoe hij deed tegen haar was het bij haar nu eenmaal zo dat dit blijkbaar hun manier was van spreken met elkaar. Kwetsen deed het haar niet meer, nee daar was ze al heel mooi over. Toch vond ze het ergens misschien best wel vreemd dat hij hier toch enige interesse in toonde. Al zou daar waarschijnlijk ook weer een of andere verklaring voor zijn want ja, daarmee kwam hij altijd wel aanzetten. Charlie leek verklaringen genoeg te hebben, toch om elke keer de waarheid te proberen ontglippen of zo.

Of Charlie de volgende opmerking kwetsend had bedoeld kon ze niet meteen peilen. Maar nah, ze trok het zich niet meer aan hoor. ‘Blij dat je toch nog iets interessant vind aan me.’ Sprak ze met een grijnsje. Hea, ze had toch iets goed gedaan als meneer met het godsheidprobleem iets interessant aan haar vond hoor. Dus trainen was de dude zijn leven? Dat betekende waarschijnlijk ook wel dat er een sixpack school onder zijn kledij. Hm, dat was dan weer iets wat zij wel leuk vond! Maar het was inderdaad wel logisch dat hij er dan naar vroeg. Al sprong er bij haar toch ook wel meteen een vraag op. Why trainde hij? Gewoon om zijn mutatie te trainen? Nee, er lag waarschijnlijk wel iets meer achter hoor. Misschien moest ze toch maar eens iets laten zien of zo? Dan was Charlie misschien toch een beetje blij of zo. ‘Wel dan, tijd om eens een boompje te laten afzien.’ Sprak ze luchtig. Kate duwde zich overeind en wreef haar handen kort over elkaar heen. Ze voelde de energie al meteen opkomen. Yeah, het had wel lang genoeg geduurd nu! Ze richtte haar ogen op een grote eikenboom die een eindje verder recht voor hun stond. Waarschijnlijk zou dit niet zo heel impressive zijn voor de dude, maar het andere gedeelte kon ze hier niet bepaald doen daarvoor waren ze net iets te ver van het water verwijderd. Aangezien de maan zijn werk al had verricht en ze dus al helemaal opgeladen was. Duurde het niet lang voor haar ogen ook gelijk de kleur van de maan aan namen. Haar beide handen lichtte op, en voor je Charlie is cool kon zeggen had ze al drie precies gerichte beams op de boom afgevuurd. Meteen bij het raken van de boom splitste de stralen de stukken van de boom om ze daarna helemaal verpulverd te worden door het licht. Het enige wat nog overbleef was de stronk. Oké, dit was haar kunstje en in meer had ze geen zin hoor. Met haar handen terug in de zakken van haar jas draaide ze zich weer om naar Charlie, die waarschijnlijk heel ongeïnteresseerd alles had gade geslagen. ‘Wel goed, je hebt het gezien. En aangezien je me toch zelf niets gaat laten zien, of zeggen waarvoor je traint guess ik dat dit het wel was?’_________________

Kate <3:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Soldier to my own cause   ma dec 22, 2014 4:27 pmI Should Come With A Warning Label"Je vergeet je plichten, alweer", Hoorde hij plots de stem van Raziël in zijn hoofd. Wow, die leefde dus ook nog. Niet letterlijk dan, maar je snapt het wel. Charlie zuchtte inwendig. "Het wordt net interessant. Geef me nog 5 minuten", Reageerde hij koeltjes. Raziël trok zichzelf half terug en hij wist dat de Engel nu zijn best deed om hem niet inwendig een klap te geven voor zijn ongehoorzaamheid. Maar daarnet nog hadden ze het er over gehad dat dit een nieuwe situatie was, dat ze hier allebei geen ervaring mee hadden. Eigenlijk deed hij gewoon veldonderzoek nu, meer niet. Hij maakte geen vrienden, dat deed hij nooit, maar het nam niet weg dat hij nieuwsgierig was naar sommige dingen. Zoals de mutatie van Kate, bijvoorbeeld. "Per 5 minuten sta je morgen een kwartier eerder op om te trainen, begrepen?" Gromde de gouden stem toen, en zwijgend ging hij akkoord. Beter was het de moeite waard.

Maar eerst moest hij maar zien dat hij wel degelijk een demonstratie te zien kreeg. Hij zou het ook gewoon kunnen vragen, maar dat was zo niet hoe hij in elkaar stak. Dan maar op een andere manier. ‘Blij dat je toch nog iets interessant vind aan me.’ Reageerde Kate met een grijnsje op zijn woorden. Hij probeerde het nog één keer, daarna zou hij weg gaan. Hij had geen zin om teveel tijd te verspillen aangezien hij morgen zeker al een kwartier eerder zou moeten opstaan. ‘Wel dan, tijd om eens een boompje te laten afzien.’ Gaf ze uiteindelijk toe. Daarna duwde ze zich overeind en stond ze op.

Kort wreef ze in haar handen en richte zich toen op een dikke eik, die een stukje verderop stond. Nauwgezet volgde hij haar bewegingen, en hij merkte hoe alle Engelen ook mee keken door zijn ogen dan. Haar ogen leken ineens een lichtgele, bijna witte kleur te hebben, en haar handen straalden van het maanlicht. Voor hij met zijn ogen kon knipperen, had ze drie straaltjes afgevuurd op de boom, die binnen de drie seconden gereduceerd was tot een smeulende stronk.

Charlie vond het wel impressive, maar dat liet hij niet merken. Niet dat hij het zo spectaculair vond. Ze kon dit van nature. Zijn skills waren met de jaren gekomen, dag in dag uit oefenenen en blijven doorgaan. Hij had er ergens wel aanleg voor, maar de Engelen waren op dat punt meedogenloos. Hij kreeg wel hulp, maar het gebeurde niet zomaar vanzelf. ‘Wel goed, je hebt het gezien. En aangezien je me toch zelf niets gaat laten zien, of zeggen waarvoor je traint guess ik dat dit het wel was?’ Zei ze uiteindelijk. Kijk, daar onderschatte ze hem in. "Hoe oud denk je dat ik ben? 12?" Vroeg hij koeltjes, waarna hij op stond en zijn trui uit deed.

Om zijn linker onderarm zat een riempje met daarin een Engelendolk, evenals rond zijn rechter bovenarm. Over zijn borst liep ook een riem, maar daarin bewaarde hij werpmessen. Dat was nu zijn doel. Uit pure reflex, een resultaat van zijn jarenlange training, nam hij twee messen uit de riem, waarna hij lenig omhoog sprong en een volledige toer om zijn as draaide. Door de snelheid kon hij meer kracht zetten, en nog voor hij de grond raakte, had hij de twee messen al richting de zwart geblakerde boomstronk gegooid. Ze drongen diep door in het hout, op nauwelijks een centimeter van elkaar.

Zijn hand ging naar de Engelendolk om zijn linkerarm, en hij nam het lichte handvat zelfzeker vast. "Ridwan", Zei hij, niet te luid maar wel duidelijk. Het lichtgevende lemmet sprong er uit, en met een scheef grijnsje knipoogde hij naar haar en gooide toen Ridwan naar de boom. Het was bijna onmogelijk, maar het lukte hem natuurlijk wel omdat hij was wie hij was. De laatste dolk boorde zich in het hout, tussen de twee werpmessen in. "Dit is maar een klein onderdeel van mijn trainingen, maar wel een van de leukste", Merkte hij koeltjes op. Het zou vast een hele shock voor haar zijn dat hij dingen leuk kon vinden, maar ja, het was wel zo. Alles wat met vechten en doden te maken had, vond hij leuk, al zou hij dat nu niet aan haar neus gaan hangen.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Kate Mitchell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 105
BerichtOnderwerp: Re: Soldier to my own cause   ma dec 22, 2014 5:04 pm


TAGGED
Charlie
WORD COUNT
#
NOTES
<3
Underneath the pretty face is something complicated
I come with a side of trouble.But I know that's why you're staying

Kate en haar mutatie. Het was een koud kunstje om een simpele boom kapot te maken hoor. Moest ze nu het hele gedeelte gaan doen dat met de zee te maken had dan was het wel een ander verhaal. Maar nee, ze has besloten om het simpelste van allemaal te laten zien, het was zeker niet het coolste maar aight veel kon dat haar niet boeien. Dan had Charlie maar specifiek moeten zeggen dat hij wilde dat ze haar meest geweldige ding kon laten zien. Maar ze wist zelf wel goed genoeg dat Charlie het woord geweldig en haar nooit in een zin zou kunnen uitspreken. Dus dan had hij maar dikke pech en kreeg hij dit te zien.

Nadat ze de dikke eik had verpulverd, wat de meest simpele zaak van de wereld leek voor haar had ze even kort in haar handen gewreven. Puur om aan zichzelf aan te geven dat het voor nu genoeg was. Voor een langere show moest Charlie maar meer moeite doen hoor. Nu was het enkel nog afwachten op wat meneer van alles zou vinden en dat hij zou vertrekken. Niet dat ze hem nog echt weg wilde, maar ze kreeg gewoon het soort vibe van hem dat hij nog wel betere dingen had te doen dan zijn tijd hier te verdoen met haar gade te slaan. Zoals verwacht zat de dude heel het gebeuren vrij koeltjes aan te staren, maar de reactie die ze kreeg was toch wel een beetje onverwachts. ‘Wel, daar hebben we het al eerder over gehad.’ Sprak ze met een frons op haar gezicht. Jup, ze gingen weer zo doen blijkbaar. Charlie deed zijn trui uit. She likey. Iets wat misschien eerder ongepland was, was dat zijn shirt ook een beetje mee omhoog kwam. En jup, ja hoor daar zat het verborgen sixpack. Mihi. Natuurlijk kon ze het niet laten om hem even gewoon te bekijken.

Kate had Charlie voor heel even gadegeslagen. Natuurlijk waren de wapens haar meteen opgevallen. Hallo, daar kon je niet naast kijken. Net zoals het feit dat hij toch wel gespierder was dan ze had vermoed. Ow yeah, Kate approved hoor. Blijkbaar besloot hij vervolgens een soort mini luchtballet uit te voeren want de dude maakte in de lucht een gehele pirouette om zichzelf om daarna twee werpmessen nog voor hij de grond raakte weg te gooien. Oké, dat was impressive hoor. Voor een seconde schoot haar blik naar de boom die ze zo net helemaal in mootjes had gehakt en kon een lichte grijns toch niet onderdrukken. Dus hij was goed met messen? Aangeleerd of mutatie? Wel, daar zou ze misschien wel geen antwoord op krijgen dus ze besloot maar om er een soort van mix te maken in haar hoofd.

Ze had haar bruine ogen uiteindelijk weer op Charlie gericht die nu een of andere dolk die om zijn andere arm gebonden zat. Wat er vervolgens gebeurde verbaasde haar toch wel een beetje. Vanuit het niets was er een lemmet gesprongen uit het heft en dat gaf nog eens licht. Ehm, wow! Kate volgde de baan van de dolk zodra die de hand van Charlie had verlaten en hoewel het best wel onmogelijk was wist de dude die dolk toch recht tussen de twee werpmessen te krijgen. ‘Ik kan wel inzien waarom je het leuk vindt.’ Sprak ze geamuseerd door heel het schouwspel. Charlie en luchtballet was gewoon kick ass! Misschien moest ze haar gedachte toch eens herzien over het feit dat hij misschien toch iets goddelijk in hem had?_________________

Kate <3:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Soldier to my own cause   ma dec 22, 2014 5:41 pmI Should Come With A Warning LabelDe bomenpopulatie zou het nog zwaar te verduren krijgen met iemand als Kate op dit eiland. Ergens zag hij haar wel in staat om een volledig bos te doen verdwijnen met haar lichtstraaltjes. Dat zou niet zo oké zijn voor hem, dan mocht hij ook een ander doelwit gaan zoeken. Maar ze zag er nu niet bepaald uit alsof ze het van levensbelang vond dat elke boom op Genosha vernietigd werd, dus ergens maakte hij er zich geen zorgen in. Hij maakte zich trouwens nooit zorgen om iets, tenzij het om zichzelf ging. Want ja, er was niks belangrijker in zijn leven dan hemzelf, en alles wat om hem draaide natuurlijk. Charlie egotripper.

En toen was het zijn beurt. Natuurlijk liet hij, geheel per toeval natuurlijk, zijn shirt een stukje omhoog komen. Zijn shirt liet zijn gespierde armen bloot, en spande rond zijn brede schouders en borst. Hij wist dat hij er goed uit zag, en elk meisje dat ook maar een beetje ogen in haar hoofd had, zou dat ook zien. Het was voor hem niet nieuw dat iemand naar hem keek, en vanuit zijn ooghoek zag hij ook wel hoe Kate hem goedkeurend bekeek. Hij mocht dan wel een van de meest emotieloze, egocentrische rotzakken ooit zijn, oppervlakkig mocht hij er echt wel wezen.

Zijn show was maar van korte duur, maar hij was hier niet om zijn skills te verbeteren nu. Nee, hij deed het om iets te doen in return voor haar demonstratie. Hij deed het niet eens om ervoor te zorgen dat ze onder de indruk was. Dat was ze sowieso wel, maar het kon hem niet boeien wat ze er van vond. Hij vond dit alleszins leuk, en daar kwam hij ook eerlijk voor uit. ‘Ik kan wel inzien waarom je het leuk vindt.’ Merkte ze met een grijnsje op, en voor het eerst sinds hun gesprek was begonnen, kwam er een welgemeende grijns om zijn lippen en leken zijn ogen ook iets van een geamuseerde emotie te tonen. Charlie met wapens was als een kind op kerstochtend, maar dan niet zo uitgesproken vrolijk natuurlijk. Zijn emoties waren nooit uitgesproken, daarom dus, maar hij werd wel een stuk vrolijker als hij iets mocht doen wat hij graag deed, en dat was dus trainen of iemand vermoorden. Sick fuck.

Charlie rilde even. Oké, zijn trui af doen was misschien niet het beste idee ooit geweest in hartje winter. "Dus, nu we dit gehad hebben, ga ik maar eens", Zei hij koeltjes, even koud als het weer eigenlijk. Hij stapte naar de boom en met een korte kracht inspanning trok hij er de werpmessen uit, om ze terug in de riem om zijn borst te steken. Opnieuw noemde hij de naam van de dolk en stak hem toen in de riem om zijn arm. Op zijn dooie gemakje wandelde hij naar de bank en nam zijn trui, waarna hij die terug aan trok. Hehe, beter. "Ik kan niet zeggen dat dit een aangename ontmoeting was, maar het einde was het ergens wel waard", Zei hij droogjes. Even wou hij er nog een opmerking als 'tot nooit meer' achterna gooien, maar op een eiland als dit was de kans dat hij haar nog eens tegen zou komen wel redelijk groot, dus hij hield het maar voor zich. Met een knikje draaide hij zich om naar de deur om terug naar binnen te gaan.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Soldier to my own cause   

Terug naar boven Go down
 
Soldier to my own cause
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Outside :: Garden-
Ga naar: