INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Grace Manthey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Grace Manthey
avatar
Class 2
Aantal berichten : 317

Character Profile
Alias: Bugs
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Grace Manthey   wo dec 03, 2014 10:12 pm

Grace Manthey
They are the only ones who understand me
• Naam Grace Audrey Manthey
• Bijnaam Bugs
• Leeftijd 17 years
• Geboorteplaats Kingston, Tasmanië, Australia

• Karakter Grace is heel erg op zichzelf, ze heeft geen andere mensen nodig om zich te redden of te vermaken. Ze is relaxed, kalm en geeft echt helemaal niets om anderen, het kan haar gewoon allemaal niet schelen wat hun doen of laten. Daarom zal ze zich er ook niet van weerhouden om haar mening te geven en kan hiermee mensen snel beledigen of pijn doen. Van zichzelf hoeft ze ook geen vrienden te maken dus heeft ze geen enkele reden om aardig tegen iemand te doen. Al is het ook niet zo dat Grace de confrontatie met andere mensen opzoekt, het liefst bemoeit ze zichzelf niet met andermans zaken. Ze zal nooit zelf een ruzie opzoeken, omdat het haar gewoon niet kan schelen wat iemand anders denkt. Wel kan Grace agressief of fel reageren wanneer iemand haar naar de grond probeert te drukken, dit pikt ze namelijk niet.
Door haar mutatie is Grace geobsedeerd met insecten, maar niet zomaar insecten, ongedierte, insecten waar anderen de kriebels van krijgen. Zoals spinnen, kakkerlakken, motten, zwarte kevers en vliegen. Ze kan met deze dieren communiceren en heeft het gevoel dat ze haar begrijpen, aangezien Grace door haar vervelende jeugd zich ook altijd als ongedierte heeft gevoeld.
Ook heeft Grace een lichte vorm van anorexia en is ze altijd bezig met haar gewicht, ze heeft een afkeur tegen eten en vind heel erg veel niet lekker.

• Uiterlijk Grace is een heel erg slank meisje die eigenlijk veel te dun is, ze heeft een lichte vorm van anorexia waardoor ze nogal veel bezig is met haar gewicht. Ze heeft kort blond haar tot schouders en blauwe ogen. Ze heeft ook een piercing in haar lip.

• Mutatie

Insect communication - Grace kan communiceren met verschillende insecten, dit is alleen wel beperkt tot het aantal insecten dat als ongedierte word gezien, met vlinders of lieveheersbeestjes kan ze dus niet communiceren. Dit kan dan weer wel bij spinnen, die eigenlijk niet tot de insecten behoren. Het is niet zo dat ze echt met de dieren kan praten, ze kan natuurlijk geen gesprekken voeren met ze. Ze kan ze wel aanvoelen en dingen aan ze vragen. Haar kunnen ze ook aanvoelen er ergens hebben ze ook wel soort van gesprekken, alleen niet met woorden maar met gevoel.
Voordelen - Grace voelt zich vaak erg alleen en door de aanwezigheid van deze insecten voelt ze zich dan niet meer zo, bovendien heeft ze het gevoel begrepen te worden door de dieren. Ze heeft er een speciale connectie mee. Ook kan ze echt van alles aan te vragen om te doen, ze doen het allemaal voor haar. Zo heeft ze zelfs een keer iemand vermoord door deze aan te vallen met haar 'leger van insecten'. Ze zouden haar ook altijd beschermen, want Grace is een soort god voor hun.
Nadelen - Hierdoor schermt Grace zich wel erg veel af van mensen, ze heeft namelijk niemand nodig, ze heeft tenslotte haar spinnen en kakkerlakken. Deze afzondering maakt dat ze niet erg goed om kan gaan met mensen en eigenlijk altijd bot en kil op mensen reageert. Mensen gaat bovendien ook minder graag met haar om, want al die beestjes bezorgen hun de kriebels.
Grenzen - Grace kan niet met ze praten in woorden, dit kan ze alleen met haar gevoel, iets wat Grace ergens best wel jammer vind.

Insect Transformation - Grace kan zelf ook in de insecten veranderen waarmee ze ook kan communiceren. Dit is niet iets wat ze niet veel doet aangezien deze mutatie veel energie vererfd en het ook zijn tol eist, vaak word ze na zo'n transformatie behoorlijk ziek en ze word er heel moe van. Doordat deze dieren niet gezond leven zal dit haar na die tijd wel beïnvloeden. Ze moet dan overgeven, heeft hoofdpijn en last van haar botten en spieren. Ook is het risico dat ze doodgemaakt word dan erg groot doordat ze zo klein is en mensen vaak niet zo leuk reageren op dit soort insecten.
Voordelen - In gevaarlijke situaties kan ze snel vluchten door bijv. in een vlieg te veranderen, dan kan ze snel weg vliegen, al zit hier natuurlijk ook een bepaalt risico aan. Ze kan hiermee stiekem iemand in de gaten houden doordat ze zo klein is, niemand zal haar snel zien als ze in een hoekje zit maar ze kan dan wel alles in de gaten houden.
Nadelen - Ze word erg ziek nadat ze deze mutatie gebruikt. Overgeven, hoofdpijn en bot- en spierpijn. Ze kan ook sterven als iemand haar doodslaat of trapt.
Grenzen - Ze kan niet in alle insecten veranderen, alleen degene waarmee ze kan communiceren, dus het ongedierte en de spinnen.

• Geschiedenis Grace is geboren op het eiland Tasmanië in Australië waar ze woonde met haar alleen staande moeder. Haar vader heeft ze nooit gekend, maar het was een crimineel en werd naar de gevangenis gebracht nog voor ze werd geboren. Hij had veel dingen gesloten en harddrugs verkocht. Haar moeder was ook zeker geen lieverdje en Grace heeft van haar nogal een strenge opvoeding gehad. Ze mocht niets thuis, ze moest vragen om elk koekje uit de koektrommel en mocht nergens aanzitten zonder toestemming van haar moeder. Gezellige gesprekken bestonden niet en haar moeder deed gewoon altijd alsof Grace niet bestond, alleen wanneer ze iets verkeerd deed of ergens aanzat waar ze niet aan mocht zitten. Dan werd haar moeder woedend op haar, werden er flinke tikken uitgedeeld en werd ze helemaal vol gescholden. Al behoorlijk vroeg kwam Grace erachter dat ze een soort connectie had met insecten, met al het ongedierte dat zich in huis bevond en verder. Ze kon ze aanvoelen en ze leken haar te begrijpen, hoe het voelde om als ongedierte behandeld te worden. Zo ontwikkelde Grace haar liefde voor deze beestjes en ze liep er dan ook altijd mee in het rond. Iets wat haar moeder haar alleen maar erger liet haten, ze kon zien hoe haar moeder haar vreselijk vies vond en haar altijd met afgrijzen aankeek. Dit deed haar alleen al snel geen pijn meer, ze raakte er aan gewent en ze had bovendien nieuwe vrienden die haar niet zouden beoordelen, het ongedierte.
In haar tienerjaren begon ze steeds meer dingen niet te pikken, ze werd het echt helemaal zat hoe iedereen altijd maar naar liep te schreeuwen, hoe iedereen haar altijd 'Crazy Grazy' noemde omdat ze zo geobsedeerd was met insecten en spinnen. Ze begon langzamerhand rebelser te worden en mensen hard te behandelen wanneer ze haar weer eens voor gek probeerden te zetten. Ze liet hun zien dat ze er helemaal klaar mee was, door gevechten aan te gaan en mensen hard te beledigen of voor schut te zetten. Al snel stopte het getreiter wel want het bleek dat Grace wel harde trappen uit kon delen en ze wist mensen echt wel belachelijk te maken. Het bleef uiteindelijk maar een meisje die door ging met alle opmerkingen over haar insecten en zij heeft uiteindelijk een heel naar einde gekregen. Grace had door gekregen dat ze dingen aan haar beestjes kon vragen en ze werkelijk alles voor haar wilde doen, ook wanneer dit betekende dat ze met z'n allen een meisje moesten vermoorden. Motten en vliegen maakte haar gek van al het gevlieg om haar heen terwijl alle andere insecten haar bekropen. Verschillende spinnen in alle vormen en maten, kakkerlakken, vleesetende kevers en een zwarte weduwe die haar noodlot betekende. Na deze gebeurtenis verliet Grace al snel haar moeder want daar had ze toch niets meer aan en ging naar Sydney toe om daar verder te gaan. Grace werd daar alleen maar rebelser waardoor ze uiteindelijk gedrongen naar de mutantenschool toe moest anders ging ze de bak in..
Angry baby, turned into a crazy, child who got wild in her teens
c∆f


_________________
Why can't they understand the way we feel?
They just don't trust what they can't explain


I know we're different but deep inside us
We're not that different at all

Grace:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Grace Manthey   wo dec 03, 2014 10:29 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Grace Manthey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: