INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Arianna Kinsley Stuart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arianna Kinsley Stuart
avatar
Class 4
Aantal berichten : 576

Character Profile
Alias: Snow White
Age: About 500 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Arianna Kinsley Stuart   zo nov 30, 2014 11:33 pmThe Cold Never Bothered Me Anyway;; Naam: Arianna Giselle Mary Lareina Kinsley Stuart

;; Bijnaam: Anna ;; Aria ;; Lady

;; Leeftijd: Over de 500 jaar

;; Geboortedatum: 21 December 1546

;; Geboorteplaats: York, England

;; Title: Lady Arianna Kinsley Stuart, Duchess of York

;; Karakter: Charming ;; Protective ;; Graceful ;; Elegant ;; Cold ;; Misunderstood ;; Bittersweet

Arianna is, als ze je vertrouwt en lief heeft, heel aardig en beschermend. Als vreemdeling zal ze soms koud overkomen. Dit is niet expres, want ze heeft een goed en warm hart. Dit komt echter niet altijd naar buiten.  Ze is beschermend naar degene die ze lief heeft, en zal ze altijd proberen te helpen als ze haar nodig hebben.
Door haar opvoeding heeft ze geleerd hoe ze zich gracieus moet bewegen en ze zal nooit ergens rondsloffen. Ze is charmant, en heeft regelmatig aandacht gekregen van het mannelijk geslacht. Ze is alleen bang om een serieuze relatie aan te gaan, omdat ze weet dat diegene ooit zal sterven. Sommige beschrijven haar als bitterzoet. Ze ziet er mooi uit en gedraagt zich charmant en liefelijk, maar door alles wat ze heeft meegemaakt is ze niet meer het jonge en onschuldige meisje wat ze vroeger was. Ze houd van zingen en heeft een mooie en gevoelige stem. Door de jaren heen heeft ze goed leren dansen en doet dit ook graag. Doordat ze van adel is, is ze veel naar feesten en geweest en ook meerdere keren naar een bal. Arianna houdt hier erg van, de prachtige jurken, de mensen,  het dansen.

;; Likes: Snow ;; Winter ;; Ice ;; Iceskating ;; Dancing ;; Singing ;; Being with friends ;; Mornings ;; Evenings ;; Love ;; Flirting ;; Travelling ;; Royal Balls ;; Party's ;;

;;Dislikes: Blood ;; Fire ;; Dishonesty ;; Extreme Heath ;;   Leaving ;; History ;;
 
;;Fears: Death ;; Murderers ;; Killing ;; Loosing control ;;;; Uiterlijk: Arianna heeft zwart haar tot over haar schouders. Er zit een witte lok in, die ze al vanaf haar geboorte heeft gehad. Arianna vermoed dat het iets met haar mutatie te maken heeft, wat ook zo is. Haar ogen zijn donkerbruin en ze heeft een erg bleke huid. Ze is slank en lichtvoetig. Haar bewegingen zijn net als die van een zwaan, sierlijk en gracieus. Ze draagt bijna altijd dure en designer kleren. Heel haar leven is ze met de kledingstijl van de desbetreffende tijd meegegaan, net zoals nu. Ook vindt ze het heerlijk om baljurken te mogen dragen, maar dat kan helaas niet altijd. Ze wordt vaak gezien in jurken of rokjes. Ze heeft ook wel broeken aan, en ze ziet er bijna altijd tip top in orde uit, net zoals dat haar geleerd is door haar ouders. Ze heeft zich altijd aan hun regels van netjes kleden gehouden, en hoewel haar stijl wel wat veranderd is, zal ze altijd haar best doen om er goed en verzorgd uit te zien. Arianna loopt vaak op hakken, ook dit is haar vroeger geleerd, en ze heeft er geen probleem mee. Ze kan er zelfs op rennen, springen en dansen. Arianna heeft gaatjes in haar oren, en ze zal meestal wel iets van een sieraad aan hebben, niet altijd. Arianna draagt bijna altijd handschoenen, zelfs binnen draagt ze ze. Ze doet ze haast niet af omdat ze bang is iemand te verwonden met haar mutatie.  

;; Mutatie:
;; Immortality ;;
Arianna heeft natuurlijke onsterfelijkheid. Ze zal niet sterven van ouderdom of door ziektes. Door haar onsterfelijkheid zal ze altijd het uiterlijk houden van iemand van de leeftijd van achttien. Ze ziet er na meer dan 500 jaar nog steeds uit als iemand van achttien. Haar onsterfelijkheid zorgt ervoor dat ze niet sterft door wonden waar mensen, en sommige mutanten, wel van zouden sterven. Ze kan wel pijn voelen en als ze wordt verwond zal ze ook moeten helen, maar ze er zal niet sterven. Ook zullen littekens gaan sneller weg zijn bij haar omdat haar lichaam anders reageert op wonden. Ze minder snel vatbaar voor ziektes, en haar pijngrens ligt hoger dan bij anderen. Omdat ze minder snel vatbaar is voor ziektes zal ze altijd een betere conditie hebben dan de normale mens. Haar onsterfelijkheid zorgt er ook voor dat ze fysiek sneller en sterker is dan anderen. De enige manier waarop ze uit zichzelf dood kan gaan is als ze zoveel verdriet heeft dat ze er niet meer tegen kan en als er niks meer is in de wereld voor haar. Een iemand, of een sprankje hoop is genoeg om in leven te blijven. De enige manier waarop ze door iemand anders gedood kan worden is als diegene haar op brute manier zou vermoorden.Ook onthoud Arianna bijna alles wat ze meemaakt, ze kan zich nog goed haar kinderjaren herinneren.

+ Ze blijft in principe eeuwig leven.
+ Ze heeft al veel kennis over de wereld gekregen.
+ Ze heeft zo lang tussen de mensen geleefd dat ze bijna precies weet wat ze wel en niet moet doen.
+ Het vak geschiedenis zal nooit een probleem zijn voor haar omdat ze na 1546 overal bij is geweest.
+ Ze raakt minder snel gewond dan anderen.
+ Ze is minder snel vatbaar voor ziektes.
+ Ze heeft een betere conditie dan mensen en sommige andere mutanten.
+ Ze zal er altijd jong uit blijven zien.

- Ze heeft meerdere keren degene die ze lief heeft zien sterven.
- Ze zal (als ze niet wordt vermoord, of dood gaat van verdriet) altijd mensen zien blijven sterven .
- Ze heeft alle oorlogen vanaf 1546 waar ze op dat moment was meegemaakt.
- Ze heeft heel wat nare ervaringen met de mensen opgelopen.
- Ze is bang om van iemand te houden omdat ze weet dat diegene ooit zal sterven en zij er nog zal zijn.

;; Cryokinesis and Frigokinesis ;;

Cryokinesis - ook wel ijscontrole - is de mutatie om ijs te creëren, te sturen, te manipuleren en te controleren.  Ze kan water in zijn vaste versie laten veranderen, ijs. Ze kan hier dan ook over heen lopen zonder dat het ijs zal breken. Zodra ze dan voet zet op het water zal het veranderen in ijs en kan ze eroverheen lopen. Ze is in staat om het te laten hagelen, en om regen in hagel te laten veranderen en terug. Ze is in staat om de temperatuur laten dalen door ijs of vorst te creëren. Ze kan alles wat ze met haar lichaam aanraakt laten bevriezen, soms gebeurt dit per ongeluk. Dit kan gebeuren als ze geen controle heeft over haar mutatie en dit doet ze via de geest, zonder iets van haar lichaam te hoeven bewegen. Ook kan dit als ze wel iets van haar lichaam beweegt - vaak haar armen -, maar dit is dan meestal uit eigen wil. Ze kan ook de temperatuur weer een paar graden laten stijgen, door het ijs te laten smelten.  
Frigokinesis - ook wel sneeuwcontrole - is de mutatie om sneeuw te creëren, te sturen, te manipuleren en controleren. Dit gaat van kleine en onschuldige vlokjes tot grote en gevaarlijke sneeuwstormen of blizzards. Frigokinesis is minder gevaarlijk dan Cryokinesis omdat de sneeuw die Arianna stuurt en creëert vaak onschuldiger is dan ijs, en bij iemand minder zal aanrichten. Ze kan sneeuw creëren die valt, maar ook kan ze in een keer sneeuwballen creëren door alleen haar handen te bewegen. Ook kan Arianna het laten sneeuwen in haar omgeving. Ze kan sneeuw laten smelten en dus laten verdwijnen. Ze kan er ook voor zorgen dat sneeuw niet snel smelt door de temperatuur een paar graden te laten dalen. Ze kan over meters dikke sneeuw heen lopen, zonder dat ze erin zal zakken. Als haar emoties niet onder controle is kan ze per ongeluk een zware sneeuwstorm creëren. Met een simpele zwaai van haar armen kan ze sneeuw laten bewegen.

;; Overig ;;
Arianna's lichaamstemperatuur is door haar mutatie lager dan bij de meeste mutanten en mensen. Als je haar aanraakt zal ze dan ook ijskoud overkomen en aanvoelen, letterlijk. Hierdoor is ze niet vatbaar voor kou, en kan ze in een sneeuwstorm of bij temperaturen van bijvoorbeeld -30° nog steeds rondlopen op blote voeten en zonder jas. Het komt het vaakst voor dat Arianna haar mutatie gebruikt via haar lichaam zelf, het meest via haar handen. Maar als ze geen controle meer heeft over haar mutatie kan ze sneeuw en ijs creëren zonder dat ze haar armen beweegt en gaat het via haar geest. Sneeuw en ijs verschijnt als het ware een paar centimeter van haar hand. Het hangt er daarna van af of het een straal is of iets anders. Arianna's mutatie is sterk verbonden aan haar emoties. Als ze blij en gelukkig is, heeft ze haar mutatie een stuk beter in de hand dan als ze vol verdriet zit of heel bang is. Als dit laatste het geval is kan ze per ongeluk mensen verwonden of zelfs doden. Als ze iemand raakt bij het hoofd, zal diegene daar niet aan overlijden. Maar raakt ze degene rond het hart, dan is het bijna zeker dat hij/zij zal sterven, het sterven zal sneller gaan als het koud is op de plek waar het gebeurd. Haar mutatie is ook sterk verbonden met haar geest, als ze bijvoorbeeld in gevaar is en er komt iets op haar af, beweegt ze misschien uit schrik haar arm, en verschijnt er een muur van ijs die het gevaar tegen houdt. Arianna is goed in schaatsen door haar mutatie, en kan ook zonder schaatsen over ijs lopen en rennen zonder uit te glijden. Arianna kan zich teleporteren doordat haar lichaam deels gemaakt is uit ijs en sneeuw. Ze beweegt haar arm dan, en er verschijnt een witte wolk. De witte wolk is eigenlijk haar lichaam dat dan in ijs en sneeuw verandert, ze beweegt zich dan door de lucht en kan op een andere plek tevoorschijn komen. Echter kan Arianna dit nog niet goed, en ze weet niet precies hoe het moet. Ook kan ze mensen die gewond zijn helen door het bloed koud te maken en het te laten stollen, of dingen af te laten koelen. Doordat ze vele jaren heeft gehad om haar mutatie te trainen heeft ze de technieken goed onder controle in het algemeen en het kost haar niet veel moeite en inspanning meer.

+ Ze heeft het nooit koud.
+ Ze kan sneeuw creëren, manipuleren, sturen en controleren.
+ Ze kan ijs creëren, manipuleren, sturen en controleren.
+ Ze is in staat om het te laten hagelen.
+ Ze kan een schild van ijs of sneeuw maken om zich te beschermen.
+ Ze kan zich teleporteren doordat haar lichaam deels gemaakt is van ijs en sneeuw.
+ Ze heeft na al die jaren goed controle over haar mutatie als ze blij en gelukkig is.
+ Ze kan over water lopen doordat het onder haar voeten in ijs verandert.
+ Ze kan de temperatuur een paar graden laten dalen door ijs of vorst te creëren, of de temperatuur laten stijgen door ijs of vorst te verwijderen.
+ Ze kan over meters sneeuw lopen zonder erin te zakken.
+ Ze kan over ijs rennen en lopen zonder dat ze uit zal glijden.

- Ze kan niet goed tegen vuur of extreme hitte.
- Ze kan als ze gestrest, verdrietig of bang is per ongeluk mensen verwonden of zelfs doden.
- Ze heeft geen goede controle meer over haar mutatie als haar emoties het overnemen.
- Ze sluit zich snel af van mensen omdat ze bang is ze te verwonden.
- Ze draagt bijna altijd handschoenen omdat ze bang is dat er iets misgaat.
- Een nare gebeurtenis, als overlijden van iemand, kan ervoor zorgen dat ze een sneeuwstorm creëert of ijs achterlaat overal waar ze loopt.
- Als er iemand te dichtbij komt, en ze heeft haar emoties niet onder controle, zal ze willen dat mensen niet dichterbij komen.
- Als ze boos is kan ze zonder dat ze het wil mensen verwonden of een sneeuwmonster creëren om ze weg te krijgen bij haar.

;; Geschiedenis:
Arianna is geboren op 21 december 1546. Het sneeuwde bij haar geboorte, en haar ouders zagen dat als een voorteken van iets speciaals aan haar, ook omdat ze al snel merkten dat dat inderdaad zo was. Arianna is geboren in een adellijke familie, en er was al vastgesteld dat zij in de voetsporen van haar ouders zou treden. De titel van haar ouders was ook haar titel. Toen Arianna 3 was, kreeg ze er een jonger zusje bij. Tot haar zesde had ze haar mutatie vrij goed onder controle. Ze was gelukkig en blij. Haar ouders wisten van haar mutatie, net zoals haar jongere zusje, Mary. Haar vader -Sebastian- en haar moeder -Livia-  wisten dat haar mutatie met de jaren alleen maar sterker zou worden. Arianna kreeg goed onderwijs, en ze was geliefd door het volk. Samen met haar zusje speelde Arianna s'nachts stiekem in de sneeuw die Arianna creëerde. Toen Arianna twaalf jaar was, ging het mis. Terwijl ze een keer samen met haar zusje en een vriendin in de tuin speelde, kwam er een man uit de struiken die de meisjes wou ontvoeren. Hij kwam op Anna's zusje af terwijl Arianna schreeuwde dat hij moest stoppen en weg moest gaan. De man stopte niet, en Arianna werd boos en verloor de controle over haar mutatie. Ze schoot een ijsstraal op de man af, die hem in zijn hoofd raakte. De man viel bewusteloos neer toen de wachters eraan kwamen. Arianna was erg geschrokken van wat ze als gedaan, en rende naar binnen terwijl ze een spoor van ijs achterliet overal waar haar voeten de grond raakten. Haar ouders vonden dat het tijd werd om wat striktere maatregelen te stellen. Ze hielpen Arianna met het verbergen van haar mutatie, zeiden wat ze er tegen kon doen. Ze gaven Arianna een paar handschoenen en zeiden dat dit zou helpen het te verbergen. Het volk mocht niet weten dat Arianna een mutatie had, en het werd zo goed mogelijk verborgen gehouden. Zelfs sommigen van het personeel wist het niet. Ondanks haar mutatie ging haar leven gewoon door. Arianna leerde alle dingen die ze moest leren om een goede hertogin te zijn. Ze leerde naast Frans en Spaans ook dingen zoals dansen, hoe ze moest lopen, zich moest gedragen bij bepaalde mensen en hoe alles hoorde. Ook leerde ze paardrijden, iets waar Arianna erg van houdt.
Arianna was heel haar leven al uitgehuwelijkt geweest aan een hertog uit het westen van Engeland. Ze had goed in de gaten hoe de politiek werkte, en was al meerdere keren bij de koningin Elizabeth 1 op bezoek geweest. De koningin was gesteld op haar, en Arianna vond het heerlijk om langs te gaan bij het hof. Ze werd altijd vrij verwelkomt en mocht blijven hoe lang ze wilde, ze was tenslotte de Duchess of York. Haar verloofde, Francis, had ze al meerdere keren gezien en ze waren niet meer dan vrienden. Op haar achttiende trouwde ze met hem, en ze was eigenlijk best gelukkig met hem. Hij was goed voor haar, en respecteerde haar mutatie. Ze waren niet echt verliefd, maar ze had toch met hem moeten trouwen, hij was ten slotte haar verloofde. De woonden in York, in het kasteel waar Arianna heel haar leven had gewoond. Toen haar ouders overleden toen Arianna 24 was, was ze er kapot van. Dagen zat ze alleen in haar kamer, zonder dat ze iemand toe wou laten. Ze had haar mutatie niet meer onder controle, tot haar echtgenoot en Mary haar eindelijk gerust kon stellen en het daarna langzaam weer beter ging. Na een paar jaar, toen Arianna bijna 28 jaar was begon het mensen op te vallen dat Arianna nooit ouder leek te worden. Ze zag er nog steeds uit als iemand van 18 jaar. Roddels deden zich de rondte en Arianna vertrouwde het niet meer. Samen met Francis en Mary ging ze naar haar koningin Elizabeth. Ze legden uit wat er aan de hand was en wat het probleem was. Toen Elizabeth dit hoorde was ze in het begin bang, maar na een paar dagen besloot ze Arianna toch te helpen. Arianna kreeg allerlei middeltjes en crèmes van haar waarmee ze zichzelf ouder kon laten lijken. Dit ging goed en Arianna leefde rustig verder tot in 1596 toen ze 50 jaar oud was. Opnieuw verscheen er een probleem. Arianna was al 50 , en ze vertoonde nog geen tekenen van ouderdom of wat dan ook. Arianna ging opnieuw naar de koningin, die met een oplossing kwam. Ze wist dat Arianna niet zou sterven en raadde haar aan om over uiterlijk zes jaar haar eigen dood in scene te zetten. Ze zou overlijden in haar slaap en er zou een "besloten begrafenis" worden gehouden. Daarna zou ze in het kasteel moeten blijven wonen, tot ze zich over 40 jaar weer kon vertonen in het openbaar als een kind, wel uit dezelfde familie, van iemand. Arianna was geschokt door deze beslissing maar ze accepteerde het en ze zou het zo uitvoeren omdat dat het beste was. "In 1602 kwam Arianna op haar 56e te overlijden," tenminste zo werd het gezegd. Ze zou nu 40 jaar moeten wachten tot ze zich weer vertonen kon. Haar zus en echtgenoot leefden nog, en haar zus had al lang kinderen. Arianna zelf was daar nooit toe in staat geweest omdat ze het niet aan zou kunnen om haar eigen kind te zien sterven. Francis snapte dit, en stond achter haar bij deze beslissing. Wel was Arianna in de loop der jaren van hem gaan houden en verliefd geworden op hem, en dit was ook zo bij Francis. In 1604 overleed haar zus en in 1605 Francis. Arianna was kapot en ze kon het niet aan. Ze voelde zich zo alleen zonder haar zus en haar geliefde man. Ze sloot zich op in haar kamer, en huilde dagenlang terwijl het buiten sneeuwde of het in het kasteel opeens heel koud was. Het duurde jaren voordat ze er over heen was, en in 1651 vertoonde ze zich voor het eerst weer aan het volk. Ze was zogenaamd Louise de 16-jarige dochter van haar zus' kleinkind. Dit was raar voor Arianna maar toch kreeg ze het voor elkaar om haar rol te spelen. Haar familie hield van haar en Arianna was best gelukkig. Na nog eens 40 jaar, in 1691 stond ze weer voor hetzelfde probleem. Toch kon Arianna er niet tegen om nog een keer haar dood in scene te zetten dus werd er gezegd dat ze vertrokken was naar Spanje om daar te wonen. Niemand trok het ooit na en aangezien ze toch altijd een beetje in de schaduw had gestaan viel het niet echt op.
35 jaar later toen ze zich ditmaal vertoonde als Giselle, ontmoette ze in 1721 Camilla, haar tante. Eerst wou ze het niet geloven, ze had helemaal nooit iemand gehoord over een tante? Maar toen haar tante, genaamd Camilla alles uitlegde en haar mutatie liet zien geloofde Arianna haar. Camilla was ook onsterfelijk en was net zoals Arianna in staat sneeuw en ijs te controleren. Ze leerde Arianna hoe ze haar mutatie onder controle moest houden en nog wat andere dingen zoals het laten hagelen. Arianna was gek op Camilla, en heel blij dat ze eindelijk iemand had gevonden die haar niet zomaar zou verlaten. Ze vertrouwde Camilla al snel, en leerde veel van haar. Het ging goed tot ze er achter kwam hoe Camilla over mensen dacht. Arianna was altijd wat afstandelijk geweest van de meeste mensen, maar haar familie, die er voor zorgde dat ze niet volledig opgesloten zat in het kasteel, vertrouwde ze. Camilla was er echter van overtuigd dat ze haar vroeg of laat zouden laten vallen. Arianna geloofde haar niet, en zei dat ze dat niet zouden doen. Camilla vertelde haar eindelijk wat Arianna's moeder had gedaan toen Camilla en Livia nog jong waren. Livia had geprobeerd Camilla te laten vermoorden omdat Camilla's mutatie niet onder controle was geweest. Camilla had per ongeluk een vriendin gedood en volgens Camilla noemde Livia haar een monster. De dag daarna had Livia geprobeerd Camilla te laten vermoorden, maar Camilla was ontsnapt en gevlucht. Arianna geloofde het niet en zei tegen Camilla dat haar moeder nooit zoiets zou doen. Arianna raakte steeds overstuurder en langzaam verscheen er overal vorst. Op dat moment stormden een aantal wachters de kamers binnen die het bericht hadden gekregen dat Camilla weer terug gekeerd was. Camilla werd al jarenlang gezocht door het vermoorden van een aantal mensen. Arianna was zich hier niet bewust van, maar toen een van de wachters het tegen haar zei, besefte ze zich dat Camilla geen goede bedoelingen had. Ja, ze zou Arianna nooit pijn doen, maar wel degenen om haar heen om haar eigen ideaal te verkrijgen. Arianna sloot zich bij de wachters aan, en zei tegen Camilla om weg te gaan als ze in leven wou blijven. Camilla reageerde hierop door een ijsstraal naar een van de wachters te vuren die bevroor, en dood neer viel. Arianna schrok en de maat was vol. Ze vuurde een ijsstraal op Camilla af, die ontweek waardoor hij een van de andere wachters raakte. Arianna had nooit bedoeld een wachter te doden, maar toch bevroor hij, en hij overleed ter plekke. Camilla was geschrokken door Arianna's uitbarsting, maar ze zei tegelijkertijd dat de mensen Arianna nooit zouden begrijpen. Op dat moment stormde een wachter naar voren, en boorde een zwaard door Camilla heen. Arianna wist dat ze Camilla nooit had kunnen doden, maar hoe haar tante daar lag te sterven was niet te bevatten voor haar. Ze wist dat haar tante haar standpunt nooit veranderd zou hebben, maar om haar familie te zien sterven, zeker de enige die niet dood zou kunnen zijn gegaan, was teveel. Terwijl Camilla stierf zei ze nog dat Arianna wel zou leren dat mensen nooit begrip zouden hebben voor mutanten, en dat ze Arianna altijd zouden verafschuwen. Dit was voor Arianna de druppel, en zonder nog iets te zeggen draaide ze zich om en liep weg, Camilla haar dood in sturend.
Dit was voor Arianna het punt dat ze een deel van haar angsten overwon, het maakte haar niet uit wat Camilla dacht over mensen, Arianna had gezien dat ze ook goed konden doen. Mensen waren niet altijd honderd procent negatief over mutanten.
Van 1750 tot 1900 veranderde haar levensstijl niet echt. Opnieuw introduceerde ze zich, en hoe verder richting 1900 hoe langer ze zich kon blijven vertonen tot ze weer "stierf." Rond 1900 veranderde haar levensstijl. In plaats van jaren wachten tot ze zich weer kon vertonen verhuisde ze steeds. De wereld veranderde sterk, en dit gaf haar nieuwe mogelijkheden. Ze hoefde niet meer jaren te wachten tot ze zich kon vertonen. Nu verhuisde ze gewoon naar een ander land. Dit had voordelen voor haar, ze zag meer van de wereld en hoefde niet meer haar eigen dood in scène te zetten. Het nadeel was dat ze maar ongeveer 10 jaar op dezelfde plek kon blijven, en dan weer moest gaan. Ze moest ervoor zorgen dat mensen haar niet na trokken, en dat ze bij haar verhuizing geen enkel contact meer mocht achterlaten. Doordat ze zolang in de mensenwereld heeft gewoond heeft ze ook verschillende banen gehad. Model, zangeres, modeontwerpster, ober, danslerares, hostess. Hetgeen wat ze altijd is en zal blijven is een lady/hertogin. Ze heeft een hele tijd voor haar land gezorgd, en dit is ook nog steeds van haar. Ook is ze op verschillende plekken nog naar school geweest.  Maar de wereld om haar heen werd ook harder, ze heeft een paar keer moeten verhuizen omdat ze per ongeluk haar mutatie vertoonde, of dat iemand erachter kwam. Mensen waren dan roekeloos, en ze hebben meerdere keren haar geprobeerd te verwonden of zelfs te vermoorden. Dit laatste is echter nooit gelukt, maar iedere keer dat zoiets gebeurde, liet het vanbinnen achter bij Arianna. Door haar rijke familie was het voor haar mogelijk om iedere keer te verhuizen. Ze heeft onder andere in Parijs, Londen, Milaan, Rome, Amsterdam, New York, Chicago, Sydney en Brussel gewoond. Doordat ze op zoveel plekken heeft gewoond spreekt ze veel talen. Engels is haar moedertaal. Ook spreekt ze vloeiend Frans en Spaans. Ze spreekt ook goed Duits en Italiaans, maar niet vloeiend. Verder spreekt ze ook een beetje Nederlands.
Tot nu ging het bijna altijd goed als ze ergens kwam wonen. Echter ging het bij het laatste adres mis. In Parijs, waar ze op dat moment woonde. Ze liep rond middernacht over straat, waar ze terug kwam van haar werk. Ze had al het gevoel dat er iets niet pluis was, maar ze zei tegen haar zelf niet bang te zijn. Het was koud, begin winter. Ze hoorde een geluid en draaide zich om, niks. Toen ze zich weer omdraaide om  verder te lopen stond opeens een collega voor haar met een mes in zijn hand. Arianna schrok en de collega kwam dichterbij. Arianna vroeg wat er mis was, en wat hij aan het doen was, maar het enige wat hij zei was dat ze een monster was. Arianna begreep dat hij afwist van haar mutatie, en probeerde uit te leggen dat hij niet bang hoefde te zijn. Hij kwam echter steeds dichterbij, het mes op haar gericht. Arianna was bang, ze was best gesteld op hem geweest, en hij was een best goede vriend. Langzamerhand begon het te sneeuwen. Terwijl zij achteruit liep en bleef proberen hem gerust te stellen, kwam hij alleen maar dichterbij en zei dat hij haar verafschuwde. Dat ze een monster was, dat ze dood moest. Arianna struikelde, en viel. Ze probeerde op te staan maar hij stond vlakbij haar. Terwijl ze opgestaan was, en achteruit liep botste ze tegen een muur. Ze wou weglopen toen hij haaar bastpakte en terug tegen de muur duwde. Normalitair zou ze sterker zijn geweest maar ze wou hem geen pijn doen. Ze zag de blik in zijn ogen, vol afschuw en haat, maar ook vrees. Hij bracht het mes dicht bij haar buik en ze stond stokstijf tegen de muur. Ze prevelde dat ze hem niks aan zou doen maar het enige wat hij deed washet mes op een centimeter afstand houden van haar buik. Tranen stroomden over haar wangen, vorst verscheen op de muur. De jongen was duidelijk verbaasd en op dat moment gaf Arianna hem een trap tegen zijn scheenbeen. Ze was weg van de muur en wou wegrennen toen de jongen haar armen vastpakte en haar terugtrok. Hierbij trok hij een van haar handschoenen uit. Ze rukte zich los, en zag hem op haar af komen rennen. Ze ontweek maar net, maar viel wel op de grond. Hij kwam weer op haar hand, het mes in zijn hand. Zonder er bij na te denken bewoog ze haar armen voor haar gezicht waarbij er een ijsstraal verscheen die hem bij zijn arm raakte. Het mes viel op de grond maar hij liep door. Arianna krabbekde achteruit, overal waar ze de grond aanraakte verscheen er ijs. Ze hoorde voetstappen maar reageerde er niet op, de jongen maakte een beweging met zijn vuist, die haar geraakt zou hebben als iemand hem niet aan de kant zou hebben getrokken. Ze wist niet wie het waren, ze kende ze niet. Langzaam kroop ze achteruit toen ze zich voorstelden. Ze waren de X-men en net als haar mutanten. Arianna wist dat er andere mutanten waren en dat er een school was, maar ze had er niet heen gewild. Ze was bang dat het iets was waar ze opgesloten zou worden of zo. De vrouw, Jean Grey, legde alles uit en verzekerde haar dat ze veilig zou zijn. Arianna, nog steeds bang, was verbaasd dat de vrouw haar hand uitstak om haar overeind te helpen. Arianna zei dat ze dat niet moest doen en dat het gevaarlijk voor de vrouw was, maar toch trok die haar hand niet terug. Arianna wachtte, maar besefte toen dat de X-men haar misschien echt veiligheid zouden bieden. Langzaam reek Arianna's ontblote hand naar die van Jean en pakte ze die vast. Er gebeurde niks, geen vorst, geen ijs of sneeuw. Arianna werd overeind geholpe, meegenomen en naar haar nieuwe thuis gebracht. Genosha.
Als Arianna terugdenkt aan wat ze de jongen bijna had aangedaan vindt ze het verschrikkelijk. Ook zijn woorden hebben haar hoofd niet verlaten. Ze draagt nog steeds haar handschoenen. Maar ook begrijpt ze dat de X-men haar geen kwaad zullen doen en dat ze waarschijnlijk na al die jaren een thuis heeft gevonden. Een thuis waar ze zich volledig kan ontwikkelen en waar ze begrepen wordt.

;; Faceclaim:: Adelaide Kane

Words: ### ||Tag: Name || Note: -  


_________________
I know you're thinking I'm heartless, I know you're thinking I'm cold
I've got no more innocence, I'm just protecting my soul
I'm never gonna let you close to me, even though you mean the most to me, 'cause every time I open up, it hurts


But every time you hurt me, the less that I cry
And every time you leave me, the quicker these tears dry, it's sad but it's true
I'm way too good at goodbyes

♥:
 
Arianna - Waverly - Daphne - Karlie - Eden - Ravenna
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Arianna Kinsley Stuart   ma dec 01, 2014 6:18 pm


Hierbij ben je Class 4.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Arianna Kinsley Stuart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Room 4 [Arianna, Annabelle, Adelyn and Lorise's room]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: