INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Amber Brown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Amber Brown
Class 3
Aantal berichten : 208
BerichtOnderwerp: Amber Brown   wo nov 26, 2014 12:11 am


It's not 'cause I'm young or from a broken home
Maybe I just fight 'cause I don't know where I belong


Amber Brown
'Trouble'/'Problem'
19 years old
East London, London, United Kingdom
Bisexual
'I'm your dream girl, this is real love, but you know what they say about me:
That girl is a problem, girl is a problem, that girl is a goddamn problem.
'


You messed up, yeah, you messed up bad,
Rolled the dice on the life we had

+ Intelligent, Speaks her mind, Loyal, Crazy ('Why so serious?'), Even though she looks rough she looks very rough, she will always do the good thing, Creative.
- A total bitch, Even though she fights for the good she can still do bad things, Fucked up by the people around her, Doesn't trust anybody (except for Gabriel), Moodswings, Big Spender ('Never ask me for a dime.')My wallet’s anorexic, can I pay my rent the next month?
I can hear my name callin’ from stilettos on display, window shopping’s overrated, if I see it I’ma take it

Long, black hair - Thin - Brown eyes - Dark skin - Bizarre outfits - Always high heeled - 6"9 (175 cm) - Always manicured - Bushy eyebrows (borstelige wenkbrauwen)
Thrift Shop


Sex, Love, Control, Vanity.

Air Manipulation
Amber is in staat om lucht te manipuleren. Ze kan opeens een windvlaag opwekken, of zo hard ronddraaien dat er een tornado ontstaat. Noem het maar op, Amber kan het. Voordelen aan mutatie zijn is dat ze het als een verdedigingstechniek kan gebruiken, iets dat ze dan ook voornamelijk doet. Verder is het ook prettig, in sommige situaties kan het erg warm zijn en een beetje wind doet dan wonderen. Nadelen aan deze mutatie zijn dat als Amber zich op een winddode plek bevind, ze niets kan beginnen. Ook kan ze zich nog wel eens in haar emoties laten gaan. Als ze erg kwaad is, kan ze bijvoorbeeld een storm laten opwekken, terwijl dit helemaal niet de bedoeling is. De grenzen aan haar mutatie zijn dat ze niet het weer kan besturen. Ze kan dus niet bijvoorbeeld opeens de zon laten schijnen, of het laten regenen. Alleen wind kan ze besturen. Verder kan ze binnen alleen windvlagen uit haar handen gebruiken, voor de rest niet. Om het maximale uit haar mutatie te halen moeten of alle ramen open of ze moet buiten staan.


The boys I kiss don’t know my name, the tears I cry all taste of blame,
Bad luck and dirty cops, I’m a fucking teenage tragedy

Amber werd geboren als het kind van een Engelse man en een vrouw uit Puerto Rico. Geboren in Oost Londen, de getto van Londen, was het niet altijd even makkelijk. Haar vader was verslaafd aan de amfetamine en haar moeder aan de heroïne. Haar moeder verdiende geld door haar lichaam te verkopen voor de pleziertjes van mannen en haar vader sloeg haar, omdat hij niet wilde dat ze zich prostitueerde. Maar als hij het geld zag, was alles weer goed. Doordat haar ouders alleen maar met zichzelf bezig waren, werd Amber al heel erg vroeg op zichzelf aangewezen en leerde ze al gauw dat niet iedereen te vertrouwen was. Want als haar eigen ouders niet te vertrouwen waren, wie waren dan wel te vertrouwen? Toch zag Amber nog wel het goede in mensen en kwam ze erachter wat de mensen in haar buurt deden (drugs dealen, mensen vermoorden, in mensen handelen) helemaal verkeerd was.

Haar zusje, die een paar maanden na haar geboorte geboren werd, was echter helemaal anders. In vergelijking tot Amber was zij heel anders. Haar naam was Grace. Grace was gemeen, dacht alleen aan zichzelf en begon op vroege leeftijd al met de dingen waar haar ouders mee bezig waren. Ze ging niet naar school, deed niet haar best en was de grootste vechtersbaas van de straat. Amber daarentegen ging netjes naar school, was ontzettend slim en haalde hoge cijfers op school. En ze wist al wat ze wilde worden: politieagente. Toen ze dit haar ouders vertelde, werd ze geslagen en ze moest maar heel gauw een ander beroep uit gaan kiezen. Amber zei toen maar snel dat ze kapster wilde worden, maar politieagente zou voor altijd in haar hart blijven zitten.

Tot haar dertiende was Amber een stil meisje. Ze durfde niet zoveel te doen, ze durfde niet zoveel te zeggen en al helemaal niet tegen haar zusje in te gaan. Totdat ze zag dat haar zusje een gehandicapte mevrouw beroofde van haar tas. Toen is ze uit haar stekker gegaan, heeft haar zusje gevolgd naar een afgelegen plek en dat was de eerste confrontatie met haar mutatie. Alleen bleek zij niet de enige mutant te zijn, haar zusje bleek namelijk ook een mutant te zijn! De twee vielen elkaar aan met wind en vuur. Het was een hevige strijd, waarin uiteindelijk niemand won. De strijd bleef doorwoekeren, want haar zusje was vanaf die dag haar grootste vijand.

Veel vriendjes en vriendinnetjes had Amber niet, totdat ze op de middelbare school Gabriel Wright ontmoette. Hij was een ontzettend knappe jongen, was heel erg slim en zachtaardig. Gabriel werd gepest en Amber had hem geholpen. Sinds de dag dat zij hem geholpen had, waren ze onafscheidelijk. Af en toe kon Amber zich behoorlijk aan hem irriteren, aan het feit dat hij toch wel slim was, maar niet zo slim als zij en hij af en toe dingen niet begreep. Dat hij ontzettend lief tegen haar deed op momenten dat ze kwaad was. En bovendien, dat hij zo knap was. Amber wilde niet verliefd op hem worden, maar werd het toch. Gabriel voelde hetzelfde, maar Amber hield het tegen. Ze kon geen verkering met hem krijgen. Gabriel was iemand uit een heel ander gedeelte van Londen, dat zouden zijn ouders nooit goed vinden en bovendien, hun lot was toch al bezegeld. Gabriel moest accountant worden en Amber zou kapster worden. Dachten ze.

Want op hun zestiende kwamen ze van elkaar erachter dat ze mutanten waren. Dit was per ongeluk, doordat ze elkaar bezig zagen met hun mutatie. Eerst durfden ze elkaar niet te confronteren, maar later kwam het toch een keer uit. Maar in plaats van hiermee misdaden te plegen, zoals mensen in de buurt van Amber zouden doen, besloten ze mensen te gaan helpen. Mensen die beroofd werden, mensen die in handen vielen van de mensen in hun buurt, mensen die het niet verdienden. Door hun mutatie konden ze altijd snel ontsnappen voor de politie hen ook maar zag. En als ze politie hen zag, dan maakte dat niet uit, want ze waren altijd vermomd, zodat niemand hen zou herkennen. Gabriel en Amber waren heel erg op elkaar ingespeeld, maar hun verliefdheid op elkaar begon zijn kop te kosten. Gabriel zette haar voor het blok: of ze beantwoordde zijn liefde, of ze konden er misschien beter voor kiezen om elkaar niet meer te zien. In eerste instantie koos Amber voor het laatste, maar ze kreeg spijt.

Natuurlijk kreeg ze spijt, Gabriel was de meest lieve jongen die ze had ontmoet. Daarom was ze terug gegaan naar zijn huis. Maar toen zijn moeder haar binnen liet, had ze nooit verwacht het volgende aan te treffen: haar zusje, in bed met Gabriel. Van dat moment kan Amber zich heel erg weinig herinneren, omdat ze een emotionele explosie had. Het ene moment lag Grace nog in het bed van Gabriel, het andere moment lag ze dood op de grond. En dat was het moment dat het mannelijke schoolhoofd, Jamie, hen kwam halen. In eerste instantie dacht ze dat dit alleen voor Gabriel was, maar ze had de keuze: de gevangenis of de school. En de school, dat zou beter voor haar zijn. Want waar moest je heen, als je alles had verloren? Hoe kon Amber nog leven met zichzelf? Zij had gedaan waar ze drie jaar lang tegen had gestreden. Moord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Amber Brown   do nov 27, 2014 8:19 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Amber Brown
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: