INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Gabriel Wright

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gabriel Wright
avatar
Class 3
Aantal berichten : 9
BerichtOnderwerp: Gabriel Wright    wo nov 12, 2014 12:30 am


• Naam (+ middelste naam) (+ achternaam) Gabriel Wright.
• Bijnaam Gabz.
• Leeftijd 19.
• Geboorteplaats Londen, Groot-Brittannië.
• Karakter Gabriel is een lieve, zorgzame jongen. Hij zorgt ervoor dat de mensen om zich heen het goed hebben en doet dat vaak door zichzelf naar achteren te cijferen. Ondanks dat hij soms wat stil over kan komen, durft hij wel voor zichzelf op te komen en ook voor anderen, omdat hij vroeger zelf ook gepest werd. Hij is ontzettend slim op het gebied van wiskunde/natuurkunde/scheikunde en voelt zich daardoor zelfverzekerd, maar op het gebied van talen kan hij erg onzeker worden, hij heeft namelijk dyslexie. Soms is hij een beetje naïef, maar zal uiteindelijk altijd voor het goede kiezen.
• Uiterlijk Gabriel is geen lelijke jongen om te zien. Hij heeft bruine haren, vaak gestyled met gel, en heeft hazelnootbruine ogen. Hij is erg gespierd, met verschillende tatoeages over zijn hele lichaam, o.a. op zijn armen en benen. Zijn kledingstijl is vaak casual. In een wit t-shirt, met gebleekte jeans en sneakers zul je hem het meeste aantreffen.
• Mutatie Earth Manipulation; hij kan aarde manipuleren. Denk aan door stenen muren heen lopen, kraters in de grond kunnen maken, een schild opwekken.
• Mutatie voordelen Hij kan het gebruiken als aanval- en verdedigingstechniek. Verder vindt hij het leuk om er indruk mee te maken.
• Mutatie nadelen Als hij erg geëmotioneerd heeft, kan het gebeuren dat hij zijn mutatie niet onder controle heeft, waardoor er opeens bijvoorbeeld een scheur in de aarde kan ontstaan. Verder zijn er veel plekken waar hij ook geen aarde kan manipuleren...
• Mutatie grenzen ...waar we dus bij de grenzen komen. In de lucht en in het water kan hij geen aarde sturen. Verder kan hij binnen wel aarde sturen, maar niet dat een heel gebouw bijvoorbeeld in stort.
• Geschiedenis
Geboorte: Gabriel werd geboren in het rijkere gedeelte van Londen, in een groot huis met een enorme tuin. Hij was de derde zoon en het vierde uit het gezin van een Spaanse immigrante en haar Engelse echtgenoot. Als baby was hij altijd vrolijk, een lach was standaard op zijn gezicht. Lastig was hij niet, hij vond het allemaal wel best. Hij ontwikkelde zich zoals elk normaal kind op die leeftijd.
Schooltijd: De schooltijd van Gabriel was iets minder. Doordat hij wat stiller, wat meer teruggetrokken was, maar toch opkwam voor de kinderen die gepest werden, was hij al gauw het slachtoffer van pesterijen. Dat vond hij verschrikkelijk, omdat hij het allemaal niet slecht bedoelde. Op zijn vijftiende ontmoette hij Amber Brown, een meisje dat weer voor hem opkwam. Nog steeds is Gabriel haar dankbaar voor en sinds die dag waren de twee onafscheidelijk.
Eerste confrontatie met mutatie: Het moment dat Gabriel erachter kwam, was op zijn dertiende. Hij was aan het spelen aan de rand van een meer. Op een gegeven moment rolde zijn bal in het water en hij wilde hem pakken. Maar precies op het moment dat hij op het punt stond om te vallen, rekte de aarde uit om hem op te vangen. Hij is hier mee gaan oefenen en kan zijn mutatie nu bijna helemaal beheersen, behalve op momenten dat hij heel erg boos of heel erg verdrietig is.
Amber Brown: Amber Brown is een heel speciaal meisje in zijn leven. Hij is verliefd op haar, maar voelt zich ook gebruikt door haar en in de steek gelaten. Ondanks dat ze wist dat hij haar leuk vond, en dat zij hem leuk vond, hield ze hem aan het lijntje, onder het mom van ‘onze families zijn te verschillend’. Toch bleef hij bij haar, want niet met haar omgaan was iets verschrikkelijks. Toen ze van elkaar erachter kwamen dat ze een mutant waren, gingen ze dit niet gebruiken om andere mensen kwaad te doen. In plaats daarvan gingen ze mensen helpen! Op een gegeven moment zette hij haar voor het blok: of ze gingen aan een relatie werken, of ze konden elkaar niet zien. In eerste instantie koos Amber voor het eerste en daar was hij ontzettend verdrietig door. Hij zoop zich suf aan de wodka en opeens stond haar zusje, Grace, voor de deur. Deze verleidde hem en lag opeens in bed met haar, totdat Amber erachter kwam en (per ongeluk??) haar zusje vermoordde. En dat was ook meteen het moment dat Jamie Nicholls, het schoolhoofd van de school waar ze samen naar toe zouden gaan, hen vond.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Gabriel Wright    do nov 27, 2014 8:20 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Gabriel Wright
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: