INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Akilina Dragunova

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Akilina Dragunova
avatar
Class 2
Aantal berichten : 26

Character Profile
Alias: Aki
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Akilina Dragunova   ma nov 10, 2014 8:52 pm

• Naam Akilina Dragunova
• Bijnaam Aki
• Leeftijd 16 jaar
• Geboorteplaats Rusland
• Karakter
Aki heeft haar eigen manier van leven en bestaan. Ze bekijkt de dingen vanuit een eigen perspectief en zakt soms weg in een eigen wereld waardoor ze soms afwezig lijkt. Haar sociale vaardigheden zijn verwaarloosbaar en is vaak verlegen om een gesprek te beginnen.
Ondanks haar zichtbaar onzekere kant is ze niet de braafste. Ze houdt van avontuur en neemt graag risico's. Meestal doet ze die dingen in haar eentje.
Daarnaast houdt ze van lachen. Omdat het iets is dat haar zelden overkomt hecht ze er veel belang aan. Mensen waarbij ze zich veilig voelt, waar ze kan lachen beteken de wereld voor haar.
Ondanks haar niet bestaande ervaring met de liefde is Aki zeker heteroseksueel. Sinds kort voelt ze iets nieuws wat jongens betreft...
• Uiterlijk
Aki is slank gebouwd en is een goeie meter vijfenzestig. Onder haar kleren schuilen enkele littekens (zie geschiedenis). Haar ogen zijn licht groen met een constante doffe oplettendheid erin. Tenslotte heeft ze kort blond haar.
• Mutatie
Shapeshifting (Aves/vogels)
• Mutatie voordelen
- Volledig onder controle, er zijn geen bepaalde criteria aan verbonden
- Kleren verscheuren niet als ze verandert
- Taal van de vogels verstaat ze in vogel gedaante
- Hoe vaker ze in bepaalde vogels verandert, hoe meer controle ze heeft
- Alles wat ze doet in vogelgedaante/mensengedaante heeft gevolg op het andere (bv. eten als vogel, geen honger als mens)
• Mutatie nadelen
- Hoe langer ze vogel blijft, hoe moeilijker het wordt om terug te keren
- Eerste keer in een bepaalde vogelsoort veranderen staat gelijk aan alles leren zoals een vogeljong
- Alles wat ze doet in vogelgedaante/mensengedaante heeft gevolg op het andere (bv. gebroken vleugel, gebroken arm)
• Mutatie grenzen
Haar schapeshiften beperkt zich tot de Avi (vogels). Ze kan niet in een ander diersoort veranderen of mythische dieren (bijvoorbeeld draken).
• Onderliggende mutatie
Visual Linking, ze kan het beeld dat zij ziet delen met dat van een ander. Deze mutatie is aanwezig maar nog vrij onbekend voor Aki.
• Geschiedenis
Aki is geboren ergens in het koude Rusland. Ze heeft nooit haar ouders gekend, als baby werd ze afgezet aan een weeshuis waar ze dan ook zou opgroeien. Het enige dat ze meekreeg van haar ouders was een briefje met haar naam erop, Akilina Dragunova, en een pinguïn knuffel.

Algauw bleek dat ze anders was dan de andere. Aki had van kleins af aan een fascinatie voor vogels. Vooral vanwege de knuffel die ze had gekregen van haar biologische ouders. Later zou ze ontdekken dat die fascinatie van ergens anders kwam.
Ze groeide niet op met poppen en dergelijke. Maar met de ruige spelletjes van de jongens. Ze had ook geen keus, er waren bijna alleen maar jongens en het weeshuis had geen geld om poppen aan te kopen.

Haar jeugd verliep in het algemeen niet vlekkeloos. Ouders wilden haar niet adopteren en jongens ondervonden algauw dat ze niet zoals hen was. Ze werd gepest en daar bovenop bleek ze nog een mutant te zijn. De eerste keer dat ze veranderde had ze het niet onder controle. Een jongen pestte haar en uit angst wou ze vluchtten waardoor ze plots vleugels kreeg in plaats van armen, een snavel en veren. Een zwarte raaf had in de plaats gestaan van het meisje. De jongen had gerend voor zijn leven en voordat iemand anders het kon zien zat Aki terug in te plaats over te geven.

Zodra men het door had dat ze een mutant was, het bleef niet bij dat ene incident, wou men van haar af. Meermaals werd ze geslagen tot bloedens toe. Vaak werd dit gedaan met de riem, vandaar de littekens voornamelijk op haar rug. Uiteindelijk lukte het haar om te vluchtten. Aki had op de stille momenten geoefend op haar ravenvorm. Daarin vertrok ze ook en kwam terecht in een bos.

Een jaar lang doolde ze op haar eentje rond. Ze shifte vaak tussen verschillende soorten vogels. Meestal verbleef ze in bossen, observeerde vogels en andere dieren. Door die gebeurtenissen keerde Aki meer in zichzelf en had een eigen visie op de wereld en vooral op de mensheid. Ze kreeg alsmaar minder vertrouwen in mensen en haarzelf. Ze overleefde het vooral dankzij het veranderen in roofvogels en aaseters. Algauw merkte ze hoe moeilijk het soms werd om terug te keren naar mensengedaante.

Uiteindelijk kwam ze in een dorp terecht. Aki was niet ondervoed, het voeden via vogel had ook z'n invloed op haar mensengedaante, maar wel verzwakt. Ze was en bleef een mens. In het dorp werd ze opgevangen door een oudere man die bakker was. Ondanks haar argwaan jegens mensen vertrouwde ze deze persoon om de één of andere reden. Hij zorgde een korte tijd voor haar waardoor ze terug op krachten kwam. Toen was het dat iemand haar kwam halen. Ook deze mensen waren vriendelijk, net als de oude man. Ze waren zoals zij, mutants. Zo bleek ook de oude man te zijn, hij kon emoties beïnvloeden.

Haar krachten waren naar boven gekomen rond haar dertiende. Ze vluchtte aan haar veertiende uit het weeshuis. Pas op haar zestiende werd ze naar de school gebracht die enkel en alleen bewoond werd door haar soort.

_________________
~ Inactief t.e.m. 22 januari vanwege examens ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Akilina Dragunova   ma nov 10, 2014 9:32 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Akilina Dragunova
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: