INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Meehp.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rose Collins
avatar
Class 3
Aantal berichten : 69

Character Profile
Alias: Vector
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Meehp.   di aug 20, 2013 1:20 pm


Rose Collins
I feel something so wrong Doing the right thing I could lie, could lie, could lie Everything that kills me makes me feel alive
Dus onze lieve Rose krijgt ook een plotpage. Want redenen. Zoals er in haar karakterkaart staat is ze in een paar woorden ontzettend koppig, trots, verstrooid, vergeetachtig en daardoor vaak tegenstrijdig. Strooi er nog wat sociale awkwardness in en je hebt een Rose. Het lijkt me logisch dat ze al een aantal mensen kent, maar ook geheel nieuwe ontmoetingen zijn leuk :3
friends.
Qua vrienden zal Ro niet zo heel moeilijk doen. Ze vind je aardig of niet, dus het lijkt me logisch dat ze een aantal goede vrienden heeft die kunnen dealen met het feit dat ze constant afspraken vergeet of situaties overhoop gooit door met haar mutatie te rommelen. Misschien is het handig dat ze iemand heeft die verantwoordelijker is dan zij, een soort beste vriend/in die haar een beetje tegen zichzelf beschermt. Mind you, als Ro een nieuwe vriend maakt zal het even duren voordat ze je echt als vriend erkent, deels omdat ze sociaal awkward is en deels omdat ze je ook zou kunnen vergeten.
enemies.
Vijanden? Ja, die zal ze ook wel hebben. Misschien heeft ze je een keer geïrriteerd met haar mutatie en weigert ze dat toe te geven. Misschien was je ooit haar vriend maar werd je het een beetje zat dat ze nooit kwam opdagen. Misschien komt het wel van Rose’s kant, dat ze je gewoon niet mag en dus op een kruistocht is om je leven in een waar vagevuur te veranderen. Hier is alles mogelijk.
lovers.
In de liefde.. Sja. Rose is een ontzettend fysiek persoon en is vrij onbeschaamd, dus we zouden kunnen zeggen dat onenightstands erin kunnen zitten. Voor echt lange relaties is ze niet echt de juiste persoon. Het zou kunnen, maar die persoon moet een ontzettend groot geduld hebben. Of gewoon net zo irritant zijn als Ro, dat kan natuurlijk ook. Laten we zeggen dat ik niet heel erg ben voor Rose in een relatie, maar als er een echt goed idee is over hoe en wat, dan ben ik er best voor in.
© darren criss

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Meehp.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Interact :: Plotlines-
Ga naar: