INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Don't you dare laugh at me, bitch!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Don't you dare laugh at me, bitch!   zo okt 26, 2014 10:38 pm

Aly Elsevier

Met een harde klap sloot ze de deur achter haar kont dicht en liep ze over de smalle gang heen met haar gezicht op haar mobiel gericht. Wanneer iemand haar passeerde keek ze hem ook helemaal niet aan, haar blik stond vast op haar mobiel. Light geïrriteerd zuchtte ze even wanneer ze haar mobiel vergrendelde en weer terug in het bruine tasje deed die ze om haar schouder had hangen. Het zo'n highwaistbroek was de kans groot dat hij eruit zou vallen en dat wilde ze niet riskeren met een Iphone. Aangezien ze nu ook geen baan meer had waarmee ze veel geld verdiende - al kon ze de baan die ze had eigenlijk ook niet echt een baan noemen - moest ze er toch een beetje zuinig mee zijn. Ze beet even kort op haar lip en liep met een chagrijnige blik verder door de hal heen. Ergens hoopte ze Adrian nu niet ergens tegen te komen, ze was namelijk totaal geen goed humeur en ze wilde het liefst iedereen afschieten die haar tegemoet kwam. Ze had er nooit echt zo over na gedacht maar ze gokte erop dat ze gewoon enorme last had van PMS, wanneer ze menstrueerde werd ze gewoon een grote bitch en kon ze niet aardig doen tegen niemand niet. Nu was de ochtend vaak het ergst en viel het uiteindelijk steeds een beetje beter mee, ze werd dan langzamerhand iets rustiger en socialer. Hier kwam dan ook nog eens bij dat haar ex uit Italië haar begon te sms'en, wat had hij nog bij haar te zoeken? Helemaal niets! Die hond mocht van haar dood neervallen na wat hij haar had aangedaan. Het liefst zou ze hem zelf neerschieten als ze de kans kreeg. Damn, ze voelde echt een hele hoop agressie in haar wat er eigenlijk gewoon uit moest. Ze begon iets sneller te lopen wanneer ze de door de deur naar buiten toe liep. Iets te snel misschien waardoor ze haar voet een beetje verkeerd neerzette en haar evenwicht verloor. Dit gebeurde niet vaak, Aly was een expert als het ging om op hakken lopen maar nu had ze de pech dat erg veel aan haar hoofd had en dan ook nog op een steentje stapte. Dit gebeurde wanneer ze naast de fontein stond en doordat ze haar evenwicht niet snel genoeg weer kon vinden viel ze zo de fontein. Er klonk een grote plons en er vond een hoop gespetter plaats in de fontein. Wanneer Aly daar in het water van de fontein zat keek ze meteen om haar heen of iemand dat gezien had. Haar blik viel zowel meteen op een meisje die vlak bij de fontein stond en het hele gebeuren waarschijnlijk wel gezien had. Geïrriteerd keek Aly het meisje doordringend aan die best veel op haar leek, ze konden net zusjes zijn. Natuurlijk was Aly wel veel mooier dan haar, vond ze zelf. "Wat sta jij daar nou te kijken?" Vroeg ze nu aan het meisje terwijl ze haar nu ook een tikje arrogant aankeek. Waarom moest dit nu net gebeuren? Het maakte haar alleen maar bozer dan ze zich al voelde. Dat meisje kon ze nu ook wel afmaken aangezien zij dit zeker weten gezien had. "Help me beter even overeind!" Zei ze nu met een wat dreigende stem tegen haar..

(&Valerie Monette)
© darren criss

Clothing Heels

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   ma okt 27, 2014 2:54 pm


~Valerie Monette~


You could be my dark twin sister with blue eyes.
Like litteraly
I'm the angel
You're the demon»

Valerie liep rustig door de gangen tussen de lessen door. Ze had pauze en nog wat tussenuren dus dat ging wel lekker relaxed. Ze kwam rustig de cafeteria binnen en haalde een soort van Italiaans pizza broodje, echt lekker. Ze was altijd al fan geweest van Italiaans eten en het was dat ook haar favoriete vakantie land. Gewoon al om het eten. Ze zag dat het best lekker weer was buiten dus besloot maar om daar haar broodje op te gaan eten. Ze droeg een donkergrijse jeans en een beige dikke trui dus ze kreeg het ook niet snel koud. Ze had het broodje in een zakje gedaan en in haar tas gestopt om vervolgens haar weg naar buiten te vinden. Ze kwam het schoolplein oplopen en keek wat rond. Oh ja, ze droeg een sweater dus het was niet makkelijk om nu ergens heen te vliegen. En om nou bij een groepje kinderen te gaan zitten had ze ook geen zin in. Valerie stond een beetje te niksen tot haar gericht werd op een meisje dat in de fontein struikelde. Enorme plons veel gespetter en Valerie kon er niks aan doen maar ze ging helemaal stuk. Het zag er echt enorm grappig uit. Valerie liep naar de fontein om haar te helpen maar stond stil toen ze haar gezicht zag. Wouw, oke. Een soort van haarzelf met blauwe ogen. "Wat sta jij daar nou te kijken?" Zei het meisje bozig en Valerie probeerde meteen haar lach in te houden. Maar liet een giegeltje horen. "Sorry, je had jezelf moeten zien. Het zag er hilarisch uit." Zei Valerie lacherig en zette haar tas op de grond en liep dichter naar de fontein. "Help me beter even overeind!" Zei het meisje met een dreigende stem. En Valerie keek met verbaasde grote ogen naar het meisje dat nat was van top tot teen. "Alright alright, calm down." Zei valerie fel terug een reek haar hand aan naar het meisje.

tag: Aly Elsevier » words: a bunch » notes:..thanks!Clothes:
 

_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   ma okt 27, 2014 7:34 pm

Aly Elsevier

Dit was echt wel heel awkward hoor, klunsiger kon het haast niet. Oke, tuurlijk iedereen viel wel eens om doordat het even niet goed ging met het op hakken lopen maar om nu in een fontein te vallen. Het water was ook nog eens ijskoud en dat terwijl het geen erg warm weer was, anders was het nog zo erg niet geweest. Dan had ze kunnen zeggen dat het puur was om af te koelen mocht niemand haar val gezien hebben. Dit was alleen niet zo, een meisje die bijna precies hetzelfde eruit zag op de bruine ogen na stond haar gewoon keihard uit te lachen. Iets wat ze zelf ook gedaan zou hebben wanneer zij iemand in een fontein zag vallen maar nu was het gewoon totaal niet grappig. Haar blauwe ogen keken de bruine ogen van het meisje fel aan. Eerst nog haar looks stelen - ook al was ze lang niet zo perfect als Aly - en dan haar ook nog eens staan uitlachen, dat ook nog terwijl Aly ongesteld was waardoor ze sowieso ook al gevaarlijker was als anders. Dit meisje had een doodwens! Ze vroeg dit meisje daarom wat ze daar nou stond te kijken op een wat arrogante manier. "Sorry, je had jezelf moeten zien. Het zag er hilarisch uit." Zei ze nu waar ze het er niet bepaalt beter op maakte. Nee, nee, zeker niet. It was on! Het meisje zette nu haar tas op de grond en liet naar de fontein toe om Aly te helpen. Dat terwijl Aly haar wraak nu al lang had uitgestippeld. Ze vertelde het meisje wat dreigend dat ze haar beter overeind moest helpen met een soort onhoorbare 'of anders' erachter. Ze reek nu haar hand uit naar Aly en Aly pakte haar hand stevig vast. Nog steeds keek Aly haar met felle ogen aan maar er verscheen nu ook een kleine grijns op haar gezicht. Ze gaf nu een harde ruk aan de arm van het meisje om haar ook de fontein in te trekken. Weer vond er een hele boel gespetter plaats doordat nu ook dit meisje in het water van de fontein viel. Om er zeker van de zijn dat het meisje nat genoeg zou worden zorgde Aly er nog voor dat ze een grote golf over haar heen zou krijgen met haar arme. Wanneer ze hiermee stopte keek ze het meisje met woedende ogen aan. "Bitch! Ik had je gewaarschuwd." Zei ze nu hardop. "Serieus, fuck you." Zei ze er nog steeds een beetje luid achteraan terwijl ze zichzelf nu op het meisje stortte. Ze kwam zelf een klein beetje omhoog om zich zo over het meisje heen te gooien. Met haar benen ging ze over haar heen zitten en probeerde ze het meisje kopje onder te duwen..
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   ma okt 27, 2014 8:51 pm


~Valerie Monette~


You could be my dark twin sister with blue eyes.
Like litteraly
I'm the angel
You're the demon»

Het zeggen dat ze moest kalmeren drong haar niet door. Haar koude, natte hand greep haar pols vast en de manier waarop gaf Valerie rillingen. What the fuck ging ze doen. Als blikken konden doden lag ze nu binnen een paar seconden dood. Een ruk aan haar arm liet Valerie een grote plons in de fontein veroorzaken. Haar gezicht die onder water ging schreewde van woede en kou toen ze boven water kwam. het meisje keek haar met woedende ogen aan. "Bitch! Ik had je gewaarschuwd" zei ze hardop en Valerie kon niks anders dan grommen van woede. "Are you fucking insane!!?" Riep Valerie hoog en hijgend naar adem. "Serieus, fuck you" zei de blauw geoogde tweelingzus. En het wijf viel haar aan en probeerde haar hoofd onderwater te drukken. Valerie probeerde eerst tegen te stribbelen maar aangezien ze geen flikker kon zien onderwater greep ze met een vrije arm een hand met haar van het achterhoofd van het meisje en trok het met een ruk naar achter. Valerie hapte naar adem en knipperde haar ogen. In een impuls vloog haar vuist hard tegen het jukbeen van het meisje. Ze probeerde haar gewoon te verdrinken! Ze strekte haar hand even en kneep het weer tot een vuist. Au, dat deed zeer. Ze had nog nooit iemand geslagen...maar niemand haar haar ook ooit geprobeerd te vermoorden! "Ga je stoppen met mij proberen te vermoorden?" Zei ze boos en verward tegen het meisje. Was het nou toevallig dat ze hier voor het eerst dit gestoorde mens ontmoette of was de hele school zo? Leker begin Val, lekker begin.

tag: Aly Elsevier » words: a bunch » notes:..thanks!
_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   ma okt 27, 2014 10:06 pm

Aly Elsevier

Het meisje die ze net de fontein in getrokken had begon te schreeuwen van woede maar ook van de koud, iets dat Aly gewoon geweldig vond. Had ze maar niet moeten lachen terwijl ze de fontein in was gevallen. Serieus, ondanks dat ze er waarschijnlijk niet zo veel aan kon doen, het was geen goede dag om Aly uit te lachen, zeker niet. Want Aly voelde gewoon een soort agressie op die dag en het was niet normaal. Ze wel eens vaker van die dagen, dan kon niemand iets goed doen en echt, ze kon iedereen wel vermoorden. Het meisje gromde naar Aly wanneer ze was opgehouden met spetteren en je haar vertelde dat ze haar gewaarschuwd had, op een niet hele aardige manier. "Are you fucking insane!!?" Riep het meisje maar dit deed nog steeds niet veel goed. Aly moest die agressie ergens kwijt die ze voelde. Het was eigenlijk vooral agressie die kwam uit de sms die haar ex-vriend gestuurd had. Ze vroeg zich gewoon af waar hij het lef vandaan hield om tegen haar te praten. Ze had terug ge-sms't en had hierin alleen in het Italiaans scheldwoorden gebruikt. Nope sorry, Aly miste hem totaal niet. Adrian had bovendien haar hart gestolen en haar ex-vriend was hierbij veranderd in een nobody. Aly was nu soort van boven op het meisje gesprongen en zat zo'n beetje boven op haar terwijl ze het meisje kopje onder drukte. Het meisje stribbelde behoorlijk tegen en ze voelde hoe ze haar haar pakte op haar achterhoofd om zo haar hoofd achterover te trekken. Aly begon nu ook wat boos te klagen en te grommen. Wanneer het meisje alleen hij vuist hard tegen haar gezicht aan durfde te knallen ging het echt mis. Oeehh, dat moest ze echt niet doen. Aly liet haar nu weer omhoog komen en legde kort haar hand op haar wang. Ze keek het meisje met een ongeloofwaardige blik aan. "Ga je stoppen met mij proberen te vermoorden?" Riep het meisje nu naar Aly die haar nog steeds met verbazing aan stond te kijken. "Are you kidding me?" Vroeg Aly nu luidop. "Djeez, niet zo overdreven! Ik duwde je alleen maar kopje onder, en je verdiende het, bitch!" Zei ze er nu hardop achteraan. Ze zag nu ineens haar tasje liggen met haar Iphone erin, die moest ook wel stuk zijn sinds die ook gewoon in de fontein lag. Ze liet nu haar mond open vallen en keek het meisje weer aan. Niet lang daarnaar viel ze haar ook meteen weer aan, nu sloeg Aly ook een vuist tegen haar hoofd aan en pakte ze een lok haar om haar daaraan naar zich toe te trekken. Ze realiseerde zich ook niet dat er inmiddels heel wat mensen keken naar wat er zich plaats vond in de fontein, tuurlijk, dat ook nog..
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   wo okt 29, 2014 3:59 pm


~Valerie Monette~


You could be my dark twin sister with blue eyes.
Like litteraly
I'm the angel
You're the demon»

"Are you kidding me?" riep het meisje luid. Waar ging dit heen? Valerie was helemaal verward. "Djeez, niet zo overdreven! Ik duwde je alleen maar kopje onder, en je verdiende het, bitch!" zei ze er nog hardop bij. What the hell. Valerie wou er iets achteraan schreeuwen maar opnieuw viel ze aan me een vuist tegen haar hoofd en een ruk aan haar haar. Valerie kniperde even met haar ogen en hield haar hand op de plek weer ze geslagen was. "Wat? voor het lachen? Kom op zeg dat had jij ook gedaan als ik hier in was gestompelt. En by the way, ik weet niet hoe het met jou zit maar ik kan niet ademen onderwater" zei Valerie fel terug. valerie stond op en trok haar trui over haar hoofd heen. Ze had toch een hempje eronder aan. En de dikke trui was heel zwaar door het water. Ze had echt geen zin meer in deze trut. "Stop maar met op het lopen van hakken meid, voor sommigen werkt het gewoon niet." zei Valerie bitchy en duwde het meisje nog even om met haar rechtervoet tegen haar schouder. Ze moest wel even het laaste woord hebben tegen haar. No way dat ze zich zomaar ging overgeven. Keek het miesje nog even giftig aan en stak nog even twee middelvingers op om vervolgens haar weg terug uit de fontein te vinden. Het hele plein zat toe te kijken en deed ook gewoon niks. Alsof het even een show was om naar te kijken. Leuk dit, zo zeiknat. Haar vorige school was al een rare bedoeling maar dit was toch wel het toppunt van allemaal. Ze kon niet wachten om te gaan douchen en wat ijs op haar gezicht te houden.

tag: Aly Elsevier » words: a bunch » notes:..thanks!_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   do okt 30, 2014 12:38 pm

Aly Elsevier

Het meisje knipperde wat boos met haar ogen en hield haar hand op de plek waar ze net een vuist van Aly tegen haan wang kreeg. Ja, die had vast wel pijn gedaan sinds Aly al wel wist hoe ze zichzelf moest verdedigen, in Italië kon je dat ook maar beter wel goed weten. "Wat? voor het lachen? Kom op zeg dat had jij ook gedaan als ik hier in was gestompelt. En by the way, ik weet niet hoe het met jou zit maar ik kan niet ademen onderwater" Sprak het meisje nu ineens, djeez wat was ze ineens overstuur. Ja tuurlijk had Aly dat ook gedaan, ze was nu alleen niet echt in de mood, jammer dan. Aly keek haar aan terwijl ze een wenkbrauw omhoog trok. Wie was er nu gestrest dan? Nu voelde Aly ineens wel een gevoel opkomen waarbij ze haar lach in moest houden, dit was misschien ook wel aan haar gezicht te zien. Als ze haar lach niet in zou houden zou ze nu helemaal stuk gaan, alleen al om de reactie van het meisje. Het meisje stond op en trok haar trui over haar hoofd heen die kletsnat was. "Stop maar met op het lopen van hakken meid, voor sommigen werkt het gewoon niet." Sprak het meisje nu nog waarbij ze Aly een duwtje gaf tegen haar schouder met haar voet. Aly had net op tijd haar handen naast haar zij gezet om niet om te vallen. What? Ze keek het meisje nu aan met open mond van verbazing. Hoe kon ze? Aly was de beste in het lopen op hakken, dit was gewoon een ongelukkig momentje geweest. Ze voelde ze woede nu in haar opborrelen en de frustratie was duidelijk aan haar gezicht te zien. Het meisje was inmiddels de fontein uitgestapt en stak nog haar middelvinger op naar haar. Okey, Done, she was dead. Vlug stond Aly nu op, haar hakken had ze in de fontein toch al kwijtgeraakt. Ze sprong de fontein uit en stapte dreigend naar het meisje toe waarbij ze met haar handen het meisje een flinke duw gaf tegen haar schouders waardoor ze bijna wel om moest vallen, hierbij begon haar andere mutatie ook zijn werk te doen en zou ze het meisje een inheemse pijn laten voelen. Hoewel Aly met liefde nog even werden wilde gaan met het martelen van het meisje bleef ze nu gewoon staan. "Ik kon er ook niet zoveel aan doen sinds jij me die stomme fontein in duwde!" Riep ze nu naar het meisje toe met felle ogen. Niemand had toch gezien dat ze zelf in de fontein viel, dat had alleen het meisje gezien. Ze had bovendien dicht bij haar gestaan dus haar theorie zou nog makkelijk te geloven zijn door anderen...
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   do okt 30, 2014 7:18 pm


~Valerie Monette~


You could be my dark twin sister with blue eyes.
Like litteraly
I'm the angel
You're the demon»

Valerie was een echt pissig. Dat het meisje erin was gevallen was haar schuld, ze hoefde haar hier toch niet in te betrekken? Ze bood alleen haar hulp aan om uit die fontein te komen. Valerie was wel klaar met haar en klom uit de fontein. Ze stak nog wel even haar middelvinger op en zei dat ze maar beter niet meer op hakken kon gaan lopen aangezien ze was gevallen. Valerie kon wel op hakken lopen, beter dan haar dat was zeker. Valerie liep naar haar tas maar voor ze er was voelde ze een flinke duw van achteren en Valerie viel plat op de grond. Keihard en een enorme pijnscheut ging door haar lichaam. Ze liet een korte en hoge pijnkreet horen terwijl ze ineen kroop van pijn. Valerie kneep haar ogen dicht en bedacht zich hoe ze dit kon. was het haar mutatie ofzo? Want dit was niet zomaar een duw. Toen de pijn wegtrok klom Valerie overeind en zat nu op haar zij en leunde op een arm. "Ik kon er ook niet zoveel aan doen sinds jij me die stomme fontein in duwde!" zei het meisje en Valerie keek haar vol verbazing en verwarring aan. Wat? dat was helemaal niet gebeurd.De bitch verzon gewoon een verhaal waardoor het leek alsof zij het slachtoffer was van dit. Hiermee kon ze Valerie echt pissig maken. Valerie lachte even sarcastisch en stond toen op. En ging voor het meisje staan. "Goed, ga maar lekker slachtoffer spelen, echt iets voor jou. Zwak en zielig." zei Valerie en trok een arrogante kop. Puur om haar onder zichzelf te zetten. Oh ja..Valerie had ook haar mutatie in petto. Licht manipulatie kon ook wel wat aanvallende skills. Valerie satpte achteruit en strekte haar arm uit en wees met twee vingers naar haar ogen. Ze wist dat ze niet volle kracht ging gebruiken en ze schoot twee lichtstraaltjes in haar ogen waardoor ze ongeveer een halve minuut niet kon zien. Valerie liep in die tijd naar de fontein en viste haar hakken eruit en trok ze aan. Gadver, ze was gewoon vies nat en had een schaafwondjes op haar armen en handen van de val.

tag: Aly Elsevier » words: a bunch » notes:..thanks!_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   do okt 30, 2014 8:51 pm

Aly Elsevier

Sorry hoor, maar je moest Aly niet vertellen dat ze niet op hakken kon lopen, ze kon zelfs goed op hakken dansen, dus waar had deze bitch het over? Normaal gesproken zou Aly haar gewoon flink dissen en haar haar ongelijk bewijzen maar al de hele ochtend voelde Aly een grote hoeveelheid agressie in haar en dat was de reden waarom ze zich nu niet in kon houden. Ze moest het meisje gewoon een ram verkopen, dat wilde zo graag. Het feit dat het meisje heel veel op haar leek frustreerde haar ook enorm, wat dus uitkwam op een hele hoop frustratie. Ze was meteen weer achter met meisje aan gegaan wanneer ze de fontein uitgestapt was om Aly vervolgens nog een middelvinger te geven. Nu had Aly ook gebruik gemaakt van haar mutatie die het meisje een vreselijk pijn van binnen zou bezorgen. Zo hoefde ze niet al te veel energie in haar te stoppen om haar pijn te doen. Het meisje liet een harde kreet van pijn horen waarbij Aly haar nog steeds met een boze blik aankeek. Ze had toen kort even om haar heen gekeken, er stonden redelijk wat mensen te kijken maar die wilden allemaal blijkbaar liever niet in de buurt komen. Er waren ook nog steeds geen leraren wat Aly eigenlijk wel verbaasde, maar het was alleen maar beter zo. Ze keek het meisje meteen weer aan wanneer zij zich een klein beetje rechtzette doordat ze pijn was verdwenen. Aly trok nu haar mondhoeken een klein beetje op en grijnsde even. Ze ging gewoon de rollen omdraaien, het meisje zou haar zogenaamd in de fontein geduwd hebben. Het meisje begon sarcastisch te lachen en stond nu op. Aly zette dreigend weer een stap naar voren wanneer het meisje ook een stap in haar richting deed en keek haar aan met een arrogante blik in haar ogen. "Goed, ga maar lekker slachtoffer spelen, echt iets voor jou. Zwak en zielig." Sprak het meisje nu en Aly liet haar hoofd nu wat scheef hangen terwijl ze grijnsde. Yea right, wie zou dat geloven. Aly rolde even met haar ogen. "Ja hallo, ik ben het slachtoffer hier? Want, wtf, waarom deed je dat?" Vroeg ze nu terwijl ze het meisje met walging aankeek. Wanneer het meisje naar achteren stapte en licht in haar ogen in haar ogen schoot deed Aly heel wat stappen naar achteren en sloeg haar handen voor haar ogen terwijl ze luid begon te vloeken. Zodra het weer een beetje aan het bijtrekken was ging ze weer recht op staan en keek ze het meisje opnieuw woedend aan. Kort ging er een rilling over haar rug heen van de kou voordat ze weer met dreigende stappen richting het meisje toe ging. Ze gaf het meisje nu een flinke trap met haar voet tegen haar heup aan waarnaar ze zich op het meisje liet vallen en met haar handen naar die van haar greep. Ze ging boven op het meisje zitten en drukte met haar handen die van haar tegen de grond aan. Haar mutatie gleed nu langzaam ook weer het lichaam van het meisje binnen, iets waar Aly nu niet aan kon doen. Ze was echt boos nu waardoor ze geen controle had over haar mutatie, het gebeurde gewoon. Ze wilde nu gewoon het liefst nog even in het gezicht van het meisje spugen maar dit deed ze nog net niet. Ze gromde zachtjes van de woede terwijl ze het meisje in de houtgreep probeerde te houden...
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maurim Kosorukov
avatar
Class 2
Aantal berichten : 417

Character Profile
Alias: K9 (WolfyBoy)
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   do okt 30, 2014 10:20 pm


Why the fuck liep hij toch ook altijd verloren op plekken waar hij nog nooit geweest was? Hij probeerde alleen maar de weg naar buiten te vinden, maar ineens stond hij in een random klaslokaal? Goed bezig, Maurim, echt schitterend. Moest iemand nu gewoon eens de deur laten open staan, dan kon hij gewoon de geur van de buitenlucht volgen. Maar nee, het werd al redelijk koud buiten, dus hielden ze de deuren dicht. Dat was wel zo slim, anders was het hele gebouw een of andere koelkast. De jongen stak zijn handen in de zakken van zijn warme trui en begon weer de gang af te lopen. Plots zag hij een paar random leerlingen en hoorde het woord 'schoolyard' vallen. Aaaye, daar was hij al geweest. En dat was buiten. Hij besloot om de twee maar te volgen en te zien waar hij uit kwam.

En ja hoor, binnen no-time begon hij het pad te herkennen. Ook al was hij de vorige keer een husky geweest toen hij hier liep, hij herkende het maar al te goed. Maurim kreeg ook de fontein in de gaten, en de berg blaadjes waar hij eerder die week in had liggen rollen. Ghehe. Maar er was toch iets anders. Door zijn betere gehoor merkte hij meteen op dat er niemand was die een woord zei, behalve twee meisjesstemmen. En die klonken niet zo happy. Zijn blik gleed richting twee meisjes dicht bij de fontein. Ze waren allebei nat, en momenteel had de ene de andere tegen de grond gedrukt. What the f-?

Waarom was er niemand die in greep? Laffe mensen allemaal. Wie weet wat voor een damage de twee elkaar niet aan konden doen met hun mutaties. Maurim had zijn besluit snel genomen. Hij liet zijn rugzak vallen in een hoekje en liep op de twee meisjes af. "Eey", Riep hij, met de bedoeling dat ze even hun aandacht van elkaar af haalden. "Stop daar es mee ofzo", Zei hij met een dominante stem. Hij legde zijn hand op het bovenste meisje haar schouder en hij duwde haar lichtjes opzij, zodat ze misschien uit balans zou raken en het andere meisje zou loslaten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   do okt 30, 2014 11:19 pm


~Valerie Monette~


You could be my dark twin sister with blue eyes.
Like litteraly
I'm the angel
You're the demon»

"Ja hallo, ik ben het slachtoffer hier? Want, wtf, waarom deed je dat?" Zei ze en Valerie wou er niet eens meer op reageren. Ze zorgde er gewoon even voor dat dit meisje even niet meer kon zien. Dan kon Val in ieder geval gewoon weglopen zonder te worden aangevallen door die gek. Tuurlijk ze stond daar te vloeken als een gek, wat Valerie wel vermaakte. Ze was alweer in haar hakken gestapt, zo snel mogelijk weg bij haar. Dacht ze..in een paar seconden lag Valerie weer met een smak op de grond. Valerie gromde en dat deed zij ook. Ze zat boven op haar en pakte haar handen. Shit..Valerie voelde weer dezelfde pijn die ze voelde toen ze omver was geduwd en alweer schreewde ze het uit en kon ze even niks met haar lichaam. Ze kneep de handen van het meisje fijn en kneep haar ogen dicht. "Eey" hoorde Valerie een jongens stem roepen. Tjonge eindelijk hulp. Valerie opende haar ogen en keek de jongen met een blik wanhopig naar hulp. Ze had tranen in haar ogen van de pijn die net door haar lichaam ging. Maar die knipperde ze snel weg toen het contact met de handen van het meisje verbroken werd door de jongen. Oke, sterkblijven bleef Valerie volhouden. Ze wou zich niet zwak opstellen tegen haar."Stop daar es mee ofzo", Zei hij en Valerie duwde het meisje met de kracht die ze nog had van zich af en krop van haar weg. "Geloof niet naar wat deze trut zegt, ze liegt toch." Zei Valerie vlug aangezien dat haar manier van werken bleek te zijn. Stupid bitch. Valerie ging snel met haar hand door haar natte haar en keek het meisje giftig aan. Ze had duidelijk iets duivels, en het stond haar niet aan want zijzelf was degene met de engelen vleugels. Meant to be enemy's


tag: Aly Elsevier » words: a bunch » notes:..thanks!


_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   vr okt 31, 2014 12:10 pm

Aly Elsevier
I'm so done with everyone today!

Op een wat duivelse manier keek Aly het meisje vals aan terwijl zij het uitschreeuwde van de pijn die haar mutatie haar bezorgde. Nu had Aly haarzelf even echt niet meer in de hand, waar ze net besloot om het gewoon te laten zat ze nu gewoon weer het meisje te bevechten. Het kwam doordat dit meisje het er ook niet bij kon laten om ook nog even een streek uit te halen, iets wat Aly nu gewoon niet kon hebben. Het meisje kneep haar handen fijn waardoor Aly even een hand losliet en van deze maakte ze weer een vuist om die tegen haar gezicht te slaan. Deze kwam ook hard tegen haar neus aan. "Eey" Hoorde ze nu een jongensstem zeggen maar Aly reageerde er niet meer op, ze was te druk bezig met het meisje. Het meisje opende hier haar ogen weer en Aly kon zien hoe deze wazig waren van de tranen. Mooizo, dan had ze haar lesje wel weer geleerd. "Stop daar es mee ofzo" Zei ze jongen nu met een dominante stem en terwijl hij zijn hand op haar schouder legde en haar opzij duwde. Aly verloor hierbij haar balans een het meisje gebruikte nu de kans om Aly weg volledig weg te duwen en weg te kruipen. Aly zette zichzelf een beetje recht en keek nu de jongen met felle ogen aan. "Waar de fuck bemoei jij je mee?" Zei ze nu terwijl ze het bandje van haar hemdje weer ophoog trok aangezien die tijdens het vechten met het meisje was afgezakt. Natuurlijk wilde het meisje Aly voor zijn voordat Aly haar super goede manipulatie skills in werking zou gaan zetten. "Geloof niet naar wat deze trut zegt, ze liegt toch." Zei het meisje daarom zo vlug mogelijk en Aly keek haar nu met dezelfde giftige blik aan. Dreigend boog Aly zich weer in haar richting. "Jij moet al helemaal je bek houden!" Riep ze nu boos. Serieus, ze was dat meisje nu echt helemaal zat met haar onschuldige gedrag. Aly gebruikte ze fontein om op te staan terwijl ze haar aan bleef kijken. "Jij hebt mij tenslotte in die verdomde fontein geduwd!" Riep ze er nog even achteraan waarnaar ze de jongen weer aankeek. Normaal gesproken zou Aly nu al haar charmes in de strijd gegooid hebben om de jongen voor zich te winnen om hem tegen het meisje op te zetten. Hier had Aly nu alleen helemaal geen behoefte aan, ze had totaal geen zin in mannelijke aandacht, behalve dan die van Adrian, die was eigenlijk altijd wel welkom. Woow, wacht? Aly die geen trek had in mannelijke aandacht, dat was nieuw. Wat had Adrian met haar gedaan? Ze zuchtte nu diep met een vermoeidheid in haar stem waarnaar ze zich omdraaide om haar hakken uit de fontein te vissen, lekker, die kon ze wel weggooien. Hierna viste ze ook nog haar tasje uit de fontein en hetzelfde gold waarschijnlijk voor haar Iphone. Ze keek het meisje nu weer giftig aan. "Weet je wat? Zoek het maar uit! Ik ga geen energie meer steken in jullie steken, stelletje idioten." Begon ze nu, hiermee bedoelde ze ook de jongen. Ze was echt helemaal klaar mee, met iedereen die dag!
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Maurim Kosorukov
avatar
Class 2
Aantal berichten : 417

Character Profile
Alias: K9 (WolfyBoy)
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   vr okt 31, 2014 12:32 pm


Het was zo totaal niet cool dat er geen enkele persoon was die de twee meisje uit elkaar probeerde te halen. Nee, dit was voor iedereen een soort van ziekelijk entertainment. Iets waar veel mutanten de rest van de week nog over zouden praten, waarschijnlijk. En het was pas dinsdag! Holy smokes. Ergens was hij blij dat hij eindelijk de weg naar buiten had gevonden, al had hij nu gewild dat hij er eerder bij was geweest. Want momenteel wist hij niet wie hier wie had aangevallen en van wie hij het meest moest oppassen. Het zag er wel naar uit dat het meisje dat met haar rug op de grond lag, nu het meeste pijn had, dus hij besloot om ze eerst maar gewoon uit elkaar te halen.

Vanaf ze los was gekomen, kroop het ene meisje achteruit, terwijl de andere haar kleren terug recht trok. Maurim bleef hen alle twee goed in de gaten houden, alert op enig teken van een nieuwe aanval. "Waar de fuck bemoei jij je mee?" Vroeg het ene meisje nu. De jongen haalde kort zijn schouders op. "Ik bemoei me met wat ik wil", Zei hij droogjes, met een waarschuwende blik in zijn ogen. Nu moest ze echt niks gaan proberen te flikkenb ij hem hoor. "Geloof niet naar wat deze trut zegt, ze liegt toch." Zei het ene meisje nu. Hij knikte kort, maar probeerde er gewoon zo neutraal mogelijk mee om te gaan.

"Jij moet al helemaal je bek houden! Jij hebt mij tenslotte in die verdomde fontein geduwd!" Reageerde het meisje het dichtst bij de fontein fel. Omg, echt? Maurim keek het andere meisje even met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Dat was niet zo aardig", Mompelde hij een beetje in shock. Wie deed nu zoiets? Dat was iets waar hij zelfs nooit zou opkomen. Maar toen leek het andere meisje er echt wel genoeg van te hebben. "Weet je wat? Zoek het maar uit! Ik ga geen energie meer steken in jullie steken, stelletje idioten." Stelletje idioten? Maurim keek het meisje een beetje gekwetst aan. "Ey, je moet mij nu niet beginnen uitschelden, ik wou alleen maar helpen?" Zei hij met een sadface. Omg :c


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie Monette
avatar
Deceased
Aantal berichten : 182

Character Profile
Alias: Alae
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   vr okt 31, 2014 4:21 pm


~Valerie Monette~


You could be my dark twin sister with blue eyes.
Like litteraly
I'm the angel
You're the demon»

Valerie kreeg een flinke vuist tegen haar neus aan maar die pijn leek te worden vervaagt door de pijn van de mutatie van dit meisje. En ook pas nu greep er iemand in. Toen Valerie de kans kreeg om zich los en weg te wurmen van haar weg nam ze die. Ze bleef zitten want de pijn hand een behoorlijk effect op haar evenwicht. Toen ze ze tranen in haar ogen weer weg knipperde zei ze maar meteen tegen de jongen dat alles wat de trut zegt niet klopt. Waarna hij knikte, had hij het goed begrepen? "Jij moet al helemaal je bek houden!" riep het meisje en Valerie kroop wat verder weg toen ze weer een soort aanvallende houding aangaf.Valerie haar terug met een felle blik. Nu kwam het hoor, het lulverhaal. "Jij hebt mij tenslotte in die verdomde fontein geduwd!" En daar had je het. Valerie rolde met haar ogen, en liet een geïrriteerde zucht horen. Ze sloeg haar hand palm zachtjes tegen haar voorhoofd en liet haar hand over haar gezicht glijden. Toen ze haar hand zag zag ze wat bloed op haar vingers zitten. Huh? wat, nee toch. Ze voelde even langs haar neus en keek weer naar haar vingers. Dat rotwijf had haar een freaking bloedneus geslagen. "Dat was niet zo aardig" zei de jongen nu als andwoord op het lulverhaal. "Sirieus? Dude, ik zei net dat alles wat ze zegt liegt." zei Valerie vlug en keek gefrustreerd en vol verbazing naar de jongen. Hoe kon hij haar verdomme dan ook nog geloven. Valerie stond moeizaam op maar liet geen pijn kennen. Ze volgde de bewegingen van het meisje die naar de fontein liep en haar spullen eruit viste. "Weet je wat? Zoek het maar uit! Ik ga geen energie meer steken in jullie steken, stelletje idioten.". Pff zegt de grootste idioot die er is. "En dat zegt degene die hier mee is begonnen. Filthy lier" zei Valerie bozig tegen het meisje. "Ey, je moet mij nu niet beginnen uitschelden, ik wou alleen maar helpen?" zei de jongen terwijl hij de aanrichter met een sadface aankeek. "Ja heel goed dat je wil helpen, als je het maar niet voor haar gaat opnemen." zei Valerie neutraal tegen de jongen. "Ze viel zelf in de fontein, trok mij erin om me vervolgens aan te gaan vallen en mij de schuld te geven." legde ze kort en krachig uit. "Gewoon omdat ze te laf is om toe te geven dat ze niet op hakken kan lopen." zei Valerie er nog bij.


tag: Aly Elsevier » words: a bunch » notes:..thanks!


_________________
She's an angel, flying above the clouds
She is not coming down

Thanks V ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   vr okt 31, 2014 6:12 pm

Aly Elsevier
I'm so done with everyone today!

"Ik bemoei me met wat ik wil" Zei de jongen die haar net van het meisje had afgetrokken droogjes met een waarschuwende blik in zijn ogen, alsof dat Aly zou afschrikken, niet dus. Ze bleef hem eventjes met een giftige blik aankijken tot het meisje ineens weer haar mond opentrok, heel slim natuurlijk. Jammer genoeg voor haar zou het niet zoveel uitmaken. Aly was een expert als het ging om liegen, ze wist hoe ze mensen kon manipuleren. Het was nog altijd in haar stem te horen dat ze jaren in Italië had doorgebracht maar nu kwam dat allemaal ook even wat beter naar voren. De manier waarop Italianen ruzie maken had ze ook overgenomen, het luide praten en het intimideren. Ze zag nu ook hoe er bloed uit het meisje haar neus liep en hoe het meisje dit nu ook opmerkte. Ze moest nu even haar lach inhouden, het was gewoon grappig hoe ze keek naar haar hand waar ineens wat bloed op zat. "Dat was niet zo aardig" Mompelde de jongen nu waarnaar Aly even haar wenkbrauwen optrok en het meisje aankeek met een grijnsje. Nee, dat was zeker niet aardig geweest, waarom deed ze dat nou? Aly kon er maar niet achter komen. Ze liep gewoon onschuldig langs de fontein werd ze er ineens ingegooid, dat meisje was gewoon gestoord. "Sirieus? Dude, ik zei net dat alles wat ze zegt liegt." Begon het meisje nu in volle frustratie tegen de jongen. Aly zuchtte nu diep en schudde kort haar hoofd waarbij ze een zekere kalmte liet zien, het moest wel geloofwaardig blijven. Toch bleef ook Aly frustratie voelen, want ze werd zo onderhand helemaal ziek van dat ene meisje. Ze liep naar de fontein toe om daar al haar spullen uit te vissen, die hakken trok ze niet meer aan, die waren echt helemaal dood. Ze had het tasje alweer over haar schouder gehangen en haar hakken hield ze gewoon vast in haar handen. Ze liet even merken aan beide dat ze er gewoon helemaal klaar mee was en dat ze geen energie meer in ze wilde steken. Het zonde van haar tijd, ze kon net zo goed iets nuttiger doen dan dit. "En dat zegt degene die hier mee is begonnen. Filthy lier" Riep het meisje nu boos maar Aly trok nu enkel haar wenkbrauw even op. Ze rolde met haar ogen en was net van plan om gewoon op blode voeten weg te lopen, haar voeten stonden bovendien koud te worden. "Ey, je moet mij nu niet beginnen uitschelden, ik wou alleen maar helpen?" Begon ze jongen nu ook ineens weer waardoor Aly nog even bleef staan. Wel haalde ze beide voeten even kort van de koude ondergrond af, om de buurt. Hij keek er wel erg verdrietig bij, arme jongen toch. Aly zuchtte alleen erg diep hierbij en liet haar blik even afglijden naar de mensen om de fontein heen. "Ja heel goed dat je wil helpen, als je het maar niet voor haar gaat opnemen." Begon het meisje nu ook weer waardoor Aly meteen haar blik weer op haar richtte. Arrogant keek ze het meisje aan die nu ineens weer wat rustig leek te kunnen praten. "What? Kom op zeg," Zei ze nu en opnieuw zuchtte ze even. Ze had hier geen tijd voor en haar voeten waren aan het bevriezen van de kou. "Ze viel zelf in de fontein, trok mij erin om me vervolgens aan te gaan vallen en mij de schuld te geven." Legde ze uit aan de jongen maar begon halverwege haar uitleg al hard te lachen. Ze ging nu op de rand van de fontein zitten omdat haar voeten de kou niet lagen aankonden en bleef haar zo zachtjes uitlachen. "Yea right.." Zei Aly nu wat lacherig terwijl ze omhoog keek naar het meisje. "Gewoon omdat ze te laf is om toe te geven dat ze niet op hakken kan lopen." Waagde ze er nu nog bij te zeggen. Meteen stopte Aly weer met lachen en knipperde een paar keer verbaast naar het meisje. Ok, tuurlijk, daar ging ze weer, iets waar Aly niet tegen kon. Gaf ze Aly nu net weer een reden om haar aan te vallen. "Cagna sporca, tuonare la fine." Begon Aly nu ineens in het Italiaans te schelden terwijl ze zichzelf met een vaart overeind duwde van de rand van de fontein. Ze zwaaide met haar arm dreigend een hak naar het gezicht van het meisje, ze raakte haar net niet, het was ook elke bedoeld als een dreigement, het meisje leed tenslotte al wel genoeg, daar had ze al wel voor gezorgd. "Jij bent echt zo zielig, meisje, zo zielig." Zei ze nu terwijl terwijl ze weer heet dicht op het meisje ging staan. Ze keek het meisje fel aan met haar blauwe ogen. Wanneer ging ze het nou eens opgeven?
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Don't you dare laugh at me, bitch!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Don't you dare laugh at me, bitch!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: