INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Jeff Liam Cass Tye

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jeff Tye
avatar
Class 3
Aantal berichten : 19

Character Profile
Alias: Broke
Age: 19 cold winters
Occupation:
BerichtOnderwerp: Jeff Liam Cass Tye   vr okt 17, 2014 3:59 pm

Jeff Tye


GENERAL

Name: Jeff Liam Cass Tye
Nickname: Don't have one, yet
Alias: Broke
Gender: Male
Age: 19
Parents: Lucas {dad} x Amanda {mom} Tye
Siblings: Dan {bro}, Mike {bro} & Robb {bro} Tye
Partner: Tara Simson {OOC}
Mutation: Hybrid

LOOKS

Hair: Donkerblond, ietwat krullend en half lang.
Eyes: Helder, opvallend licht groen.
Body: Redelijk gespierd en kleiner gebouwd dan de gemiddelde jongen.
Size: 1.75 m
Weight: 72 kg

PERSONALITY

Jeff is een wat stillere en verlegere jongen. Hij zou niet heel snel op een vreemde afstappen en het duurt altijd wat langer voordat hij in een groep past. Alleen zijn is iets wat hij vaak is, onbewust. Het is niet dat hij niet van andere mensen houd, in tegen deel zelfs. Hij weet alleen niet zo goed hoe hij met vreemde moet omgaan, bang een verkeerde move te maken. Maar zodra je de jongen kent en hij zichzelf durft te tonen, is het een schat van een vent en kun je echt plezier met hem maken. Hij is prettig gestoord, weet wat hij wilt en is over het algemeen redelijk zelfverzekerd. Jeff vind het heerlijk om in de natuur te komen en word meestal op het eerste oog gezien als een stoere, rustige en relaxte jongen wat hij ook zeker is. Door zijn wolf kant heeft hij een sterke temprament en kan hij zijn woede soms niet onder controle houden.
Likes: Meiden, natuur, vrienden, rust.
Dislikes: Afgaan, drukke personen.

MUTATION

Jeff is een hybrid, wat inhoud dat hij half vampier half weerwolf is. Hij kan zelf bepalen wanneer hij in zijn weerwolf gedaante is en voedt zich met het bloed van mensen, of dieren. Door zijn mutatie heeft hij opvallende groene ogen (ook als wolf) en worden zijn hoektanden scherper zodra hij zich voedt.
Super Strength
Hij is sterker dan de gemiddelde mens/mutant. Door zijn vampier kant stopt hij met ouder worden op de leeftijd van 22 en door zijn weerwolf kant krijgt hij als er een volle maan is extra kracht en woede. Dit word hem soms teveel, waardoor hij met een volle maan meestal diep in het bos verstopt zit.
Super Speed
Zijn reflexen, bewegingen en soepelheid zijn beter dan die van een gemiddelde mens/mutant. Maar dit geld echter niet zodra hij zijn wolf gedaante is.
Super Agility
Jeff kan snel rennen, hoog springen, goed klimmen en snel bewegen. Ook dit geld niet voor zijn wolf gedaante.
Super Sense
Door zowel zijn wolf kant, als zijn vampier kant kan hij heel goed ruiken, horen en zien.
Enhanced Healing Factor
Door zijn vampier kant heeft hij de kracht om zichzelf te genezen. Dit is bij Jeff nog in kleine mate, maar kan uitgebreid worden. Als hij er op gaat trainen zou hij andere kunnen genezen doormiddel van zijn bloed.
Immortality
Jeff kan alleen gedood worden als zijn hart van zijn lichaam verwijderd wordt.
Enhanced Emotions
Door zijn weerwolf kant voelt Jeff emoties veel dieper en gevoeliger dan andere. Hierdoor kan hij zijn emoties soms niet in de hand houden en heeft hij last van mood-swings.

Echter heeft deze mutatie ook slechte kanten. Jeff kan zijn emoties dus niet in controle houden en heeft zodra hij in zijn wolf gedaante is geen controle meer over zijn 'menselijke' gedachtens. Hij denkt dan voornamelijk als een dier, waardoor hij onvoorspelbaar kan zijn.

HISTORY

Jeff is altijd opgegroeit in een fijne en liefdevolle familie. Hij leefde met zijn wolvenroedel ergens in het koude gebied van Canada en heeft nooit echt problemen gehad. Natuurlijk was hij een standaard jongentje dat graag het avontuur opzocht, maar was hierdoor nooit echt in de probleme gekomen. Zijn gehele familie veranderde met vollemaan in een wolf en ook Jeff had die gave gekregen. Zijn hele leven was al uitgestippeld. Hij zou de beta van de groep worden, net als zijn vader en was uitgehuwlijkt aan Tara, een meisje van een andere bloedlijn. Maar op zijn 12de leeftijd werd hun roedel aangevallen door een groep hybrids. Jeffs moeder had ooit wel eens verteld dat er oorlog heerste tussen de weerwolven en de vampiers, maar hun roedel was er nooit bij betrokken. Bang door de verhalen die zijn moeder over de vampiers vertelde had de blonde jongen gezworen ooit alle vampiers te vermoorden. Maar een nieuwe, veel sterkere soort leek het op hun gemunt te hebben. Elke wolf die ze konden grijpen werd tot hybrid gemaakt, waaronder ook Jeff. Hij zou mee moeten vechten als hybrid in de oorlog, aangezien de hybrids alle 'zwakkere' bloedlijnen wouden uitroeien. Jeff is met zijn ouder gevlucht naar Europa, hopend op een beter en rustig leven. Maar zijn ouders waren geen hybrids geworden en begonnen het hem langzamerhand te verwijten dat hij het wel was. Een bloedzuigende wolf. Jeff had er nooit voor gekozen om een hybrid te worden en is als 15 jarig jongentje bij zijn ouders weggelopen. En op zijn 16e deed hij echt alles wat niet mocht. Hij zat aan de drugs, was zwaar verslaafd, dronk veel, rookte veel en was een bloeddorstig monster. Zijn vampier kant had de overhand genomen en hij vermoorde alles en iedereen dat zijn pad verkeerd kruiste. Tot hij een meisje ontmoette, Natalie. Meteen werd Jeff verliefd op haar en hij heeft zelfs een tijdje met haar gelopen. Hij had haar niks verteld van zijn mutatie, wilde niet dat ze bang voor hem werd of iets. Wat hij niet wist was dat zij ook een mutatie had en eigenlijk een vreselijk groot masker droeg. De liefde was duidelijk niet wederzijds, want Natalie is er met zijn drugs en al zijn geld vandoor gegaan. Hierdoor schoot Jeff terug in zijn oude patroon, ging verder met het vermoorden van onschuldige mensen in zijn zoektocht naar Natalie. Tot hij net na zijn 19e verjaardag iemand tegen kwam die hem vertelde over deze school. De jongen was zelf ook een mutant en had hier opschool gezeten en Jeff wilde het wel een kans geven. Hopend zijn vampier kant wat meer te onderdrukken en met meer met zijn mutatie leren omgaan, het meer te leren accepteren.

ABOUT ME

Name: Jara
Age: 16
Other chars: Rhaegys Maclou & Kat Pierce
Faceclaim: Jeremy SumpterI get the feeling just because everything I touch isn't dark enough, if this problem lies in me

**

_________________


Laatst aangepast door Jeff Tye op do nov 13, 2014 7:46 pm; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Jeff Liam Cass Tye   za okt 18, 2014 4:57 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Jeff Liam Cass Tye
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: