INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Lyana Riven

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lyana Riven
avatar
Class 2
Aantal berichten : 18

Character Profile
Alias: Fae
Age: 17 Years.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Lyana Riven   do okt 16, 2014 12:06 pm

• Naam
- Lyana Elvira Riven
• Bijnaam
- Lya, Lyla
• Leeftijd
- 17 jaar
• Geboorteplaats
- Brimingham, UK
• Karakter
- Vriendelijk: Vriendelijkheid staat bij Lyana op de eerst plaats. Zolang je vriendelijk terug doet zal ze ook vriendelijk blijven. Daarbij zal ze ook behulpzaam zijn en ze laat nooit iemand zomaar vallen of in de put zitten.
- Koppig: Lyana doet niet altijd wat je zegt. Meestal trekt ze haar eigen plannetje en beland daardoor misschien in de narigheid maar dat past gewoon bij haar. Ook zal ze soms tegen je in kunnen gaan en haar eigen mening duidelijk willen maken. Ze staat haar mannetje wel.
- Creatief: Wat ze ook voor geschoteld krijgt, Lyana maakt er wel iets van. Ze heeft een grote fantasie en heeft overal wel een oplossing voor. Zowel ''in the box'' als ''out of the box''. Ze tekent en schrijft graag en is ook erg actief met computers.
- Handig: Lyana kan met elk apparaat wel opschieten, dat komt niet altijd door haar mutatie. Ze houd wel van het sleutelen aan apparaten en is ook graag daarmee bezig.
• Uiterlijk
- Uitstraling: Rustig en onschuldig. Er valt niet veel aan haar op te merken en ze valt vrijwel weg in grote groepen.
- Lengte: 1.77m
- Gewicht: 54kg
- Bouw:  Haar schouders staan iets naar voren en ze heeft lichte x-benen, maar in het geheel heeft Lyana weinig bijzonderheden aan haar bouw. Ze is vrij slank maar heeft absoluut geen model-postuur.
- Kleur ogen: Licht-hazelnootbruin
- Haarkleur:  Rood-oranje.
-Kledingstijl: Lyana houd ervan om zich zowel vrouwelijk als mannelijk te kleden. Ze houd zowel van rokjes als van een kapotte jeans. Jurkjes en hakken zijn ook wel in de trek, maar sweaters zijn ongeveer haar hemel. Ze kleed zich alledaags waar niet heel veel bij op te merken valt.
• Mutatie
- Technology Manipulation: Elke computer, mobieltje of wat dan ook is een manier voor Lyana om achter informatie te komen. Ze communiceert als het ware met haar brein naar computers en deze kan ze zonder iets fysieks te doen besturen. Ze kan dus makkelijk technologie hacken en snel achter dingen komen.
- Power augmentation: En toen had je een mutatie. En toen niet meer. Lyana kan een zeer krachtige mutatie terug brengen naar een Class 1 mutatie. Ze kan een kracht ook sterker maken, maar dit heeft zijn limiet.
• Alias
- Fae
• Mutatie voordelen
- 1. Lyana kan in ongeveer elke computer komen als ze dat wil en deze besturen vanuit buiten af.
- 2. Als ze wordt aangevallen door een sterke aanval kan ze deze verminderen en de vijand's mutatie bijna uitschakelen.
• Mutatie nadelen
- 1. Als een computer zwaar beveiligd is kan het een tijdje duren voordat Lyana erbinnen is.
- 2. Hoe sterker de mutatie, hoe moeilijker om hem te verkleinen. Het kost haar ook veel meer energie. Ook kan ze de mutatie nooit helemaal ''uitzetten''. Als ze de kracht sterker moet maken neemt haar Technologische mutatie af. Ze slurpt hier als ware de kracht uit om het aan iemand anders te geven.
• Mutatie grenzen
- Als het haar teveel energie kost kan ze flauwvallen. Ook zwaar beveiligde computers zijn erg moeilijk voor haar om binnen in te komen.
• Geschiedenis
- Als een normaal meisje is Lyana opgegroeid. In haar eerste jaren was niets aan de hand. Ze leefde in een gelukkig middenklas gezin dat genoeg aandacht had voor haar. Ze was enig kind en had genoeg. Ze was daarbij een ijverige leerling die haar ouders trots maakte. Ze leerde snel en was bijzonder goed met computers. Haar ouders dachten eerst dat dit gewoon een goede aanleg was.
Totdat ze op haar tiende tijdens een fikse ruzie met haar ouders ervoor zorgde dat de computer crashte. Haar ouders kwamen er toen achter dat ze een mutatie had ontwikkeld. Maar in plaats van haar op straat neer te zetten of haar te negeren zorgden haar ouders ervoor dat niemand het zou weten. Ze hielpen haar zelfs zo goed als het kon met het onder controle houden van haar mutatie.
Rond haar dertiende waren er al meerdere kinderen op haar school die mutaties hadden ontwikkeld. Een jongen in het bijzonder. Hij had vaak de pik op haar en schold haar uit voor nerd vanwege de mutatie. Hijzelf had de mutatie van pyrokinesis en vond het leuk om daarmee op te scheppen.
Na school wachtte hij en zijn vrienden haar op om te laten zien dat haar mutatie niets waard zou zijn. Toen de jongen een grote vuurbal op haar afvuurde en ze met haar handen het probeerde af te weren viel de vuurbal voor haar neer, als een klein vlammetje. Vanaf dat moment kwam ze erachter dat ze dus ook mutaties kon wegnemen.
Vanaf dat moment hield de jongen op met pesten en werd ze meer gerespecteerd.
School maakte ze af maar ze zat nog steeds met haar mutaties en vond dat deze verder ontwikkeld konden worden. Haar ouders hadden haar geïnformeerd over de school van Professor X en ze is daar uiteindelijk heen gegaan.

_________________
Sometimes the only payoff for having any faith
Is when it’s tested again and again everyday

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Lyana Riven   do okt 16, 2014 12:55 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Lyana Riven
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: