INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Invincible &Damian

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Invincible &Damian   wo okt 15, 2014 8:36 pm

NEVER GREW UP AROUND A FAMILY 'CAUSE I'M NOT


a human being


Als de man hem kon verleiden met praatjes over een mooi strand terwijl ze zowat in het midden van het eiland stonden, kon hij ook wel verwachten dat Clyde er op zou staan dat hij hem mee zou nemen naar dat strand. Natuurlijk, hij was zowat in het water geboren ofzo, en als hij het zo mooi stond te beschrijven, dan vroeg hij er natuurlijk zelf om.. Misschien was het allemaal wel al gepland in Damian's hoofd. Sowieso wou hij al naar het strand, maar zou het vreemd zijn als hij het zelf voorstelde, en had hij er daarom voor gezorgd dat de jongeman het hem zou vragen.. Dan was het minder verdacht. Ja natuurlijk, dat hij daar niet eerder aan gedacht had!

Al deze samenzweringstheorieën vergat hij even snel weer als dat hij ze ter plekke stond te verzinnen. Natuurlijk was Damian geen een of andere spion ofzo, waarom dacht hij dat zelfs? Waarschijnlijk omdat de man er wel de looks voor had, om spion te zijn. Die moesten altijd knap zijn, om vrouwen te verleiden.. En ondanks dat hij een man was, hij kon het niet laten om af en toe stiekem naar hem te kijken.. Zijn kaaklijn, de ronding van zijn spier, zijn tattoos.. Wooow, stop daar, nee echt. Niet tè gay worden Clyde.

Uiteindelijk rook hij de zee al voor hij 'm zag. Die geur kon je natuurlijk niet mislopen. Al snel voelde hij hoe zijn voeten weg zonken in de substantie wat men zand had genoemd. Het was meteen een stuk vreemder om er in te lopen, aangezien het in het er in begin bij hem altijd wat onstabiel aan toe ging. Alsof hij teveel gedronken had ofzo. "Dus, wie het eerst in het water is wint?" Grijnsde hij breed, terwijl hij zijn rugzak in het zand gooide en zo snel als hij kon door het zachte zand begon te spurten, richting het water.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:41 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   wo okt 15, 2014 9:18 pm


### words

tag: Clyde


Natuurlijk was de plek die hij het eerst wou laten zien aan Clyde het strand, wat had je nu anders verwacht? Het strand was zijn plekje, en het was ook wel duidelijk dat hij zijn plekje binnen kort met iemand moest gaan delen. Het feit dat die iemand de jonge stagiair was vond hij helemaal niet erg. Sterker nog, wat gezelschap hier was altijd wel cool. Natuurlijk had hij Ruby, maar die kon hij moeilijk elk moment van de dag op het strand verwachten met haar lessen weet je wel. Damian was nog wel zo aardig om haar niet te kidnappen daarvan. Het stond zowiezo al op zijn planning om naar het strand te komen, dat Clyde met hem mee kwam was gewoon een pluspunt.

Onder het wandelen naar het strand wisselde de twee mannen enkele woorden, maar heel uitgebreid werd het niet. Het was niet, dat Damian niet spraakzaam was want man dat was hij dus echt wel een echte waterval aan woorden soms. Maar de stilte die tussen hen in hing voelde aangenaam aan dus waarom zou hij die dan ook gaan verbreken? Zo nu en dan wierp hij eens een zijdelingse blik op Clyde, en slechts een keer had hij de jongeman betrapt dat hij als eerste naar hem aan het kijken was. Maar natuurlijk zocht Damian er niets achter, waarom zou hij ook? Hij rekende er op dat als de dude wat te zeggen had, hij het wel zou doen. Die indruk had hij namelijk ook wel van hem gekregen, hij leek niet iemand die snel zou zwijgen voor een ander. Iets wat hij cool vond, al kon hij al wel bedenken dat het misschien wat te maken had met het verleden van Clyde. Maar hij had al eerder besloten dat hij daar niet dieper op in zou gaan uit respect.

Gelukkig was Damian nog van outfit gaan wisselen voor aleer de twee waren afgezakt naar hier. Hij had gewoon zijn blauwe zwemshort aangedaan en een tanktop in een rugzak gestoken om daarna vrij snel terug naar buiten te rennen omdat hij Clyde niet wou laten wachten. Uit beleefdheid natuurlijk. Zodra zijn voeten het zand raakte voelde hij zich een heel stuk vrolijker dan hij al was. Damian kon zich op zand vrij snel voortbewegen, thanks to zijn reddingscursus die hij ooit eens lang geleden had afgelegd. ‘You’re so on.’ Kaatste hij terug waarbij hij zijn rugzak gewoon dropte en als een haas achter Clyde aan ging. Met dank aan zijn lichtvoetigheid was hij vrij snel naast de trainee aan het rennen. Voor even bedacht hij een smoes te gebruiken, of de dude naast hem gewoon op de grond te duwen maar hij deed geen van beide. Gelijktijdig liepen de mannen het water in, net zoals Baywatch, maar dan natuurlijk de sexy versie ervan! Zonder enige pardon gaf hij zodra ze wat diepte hadden gemaakt Clyde een duw in de hoop hem echt het water in te krijgen._________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   wo okt 15, 2014 11:25 pm

NEVER GREW UP AROUND A FAMILY 'CAUSE I'M NOT


a human being


Jammer dat hij zijn surfboard vergeten was. Gelukkig was hij wel zo slim geweest om een zwemshort aan te trekken. Een standaard zwarte die tot aan zijn knieën kwam. No way dat hij in zo'n speedo'tje door school zou rondhossen. Hij wou niet van de eerste dag al bekend staan als een pedo stagiair of iets dergelijks. Hij snapte ook niet waarom een man vrijwillig zo'n zwembroekje zou aandoen.. Oké, soms was het wel sexy, maar langs de andere kant; hoe ongemakkelijk waren die dingen wel niet?

De wandeling naar het strand was wel aangenaam. Hier en daar vielen er stiltes, maar dat vond hij niet eens erg. Dan nam hij de tijd om de omgeving (en stiekem ook Damian) een beetje te checken. Het eiland was mooi (en stiekem Damian ook)(oops), en hij merkte dat de natuur hier redelijk veel vrij spel kreeg. Hij zag in de verte een bos, en natuurlijk kon je het schoolgebouw enzovoorts niet missen. Wat hij ook niet kon missen, was de zee. Hij werd met de minuut enthousiaster. Hij merkte ook aan Damian dat de man meer in zijn element kwam naarmate ze het plekje naderden. Wat cute.. Hè wat?

Elkaar uitdagen werd blijkbaar hun trademark. ‘You’re so on.’ Grijnsde de docent. Al snel begon hij op Clyde in te lopen, al maakte de jongere dude de fout niet om achter hem te kijken. Hij focuste volledig op zichzelf, maar al snel merkte hij hoe Damian al naast hem liep. Bijna zij aan zij liepen ze het water in, waardoor het steeds lastiger werd om vooruit te komen. Hij wou zich net omdraaien naar Damian om wat tegen 'm te zeggen, maar voor hij het wist, kreeg hij een duw en belandde hij languit in het water. Oh god.

Proestend kwam hij terug boven water, waarna een golf hem bijna alweer onder sleurde. Gelukkig vond hij net op tijd grip op de zeebodem. Een brede, uitdagende grijns kwam op zijn gezicht en zijn ogen twinkelden vrolijk. "Oh, dus je wilt het zo spelen?" Vroeg hij, terwijl hij een stapje dichter zette naar de docent. Hij strekte zijn arm naar hem uit en bewoog zijn hand toen zo zodat hij het 'kom op dan' signaal gaf. "Hop hop, ik heb niet de hele dag", Zei hij lachend, al was dat feitelijk wel zo. Maargoed, details. Daar deed hij nu niet zo aan mee.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:42 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   do okt 16, 2014 4:14 pm


### words

tag: Clyde


Damian werd echt zichtbaar gelukkig naar mate hij dichter kwam bij het water. Zijn enige connectie met thuis, op Ruby na. Thuis.. Natuurlijk miste hij het, maar hij zou voor geen goud van de wereld een andere baan willen uit voeren als hij even heel eerlijk was. Het was nu niet meteen dat hij hield van les geven of iets, maar gewoon het contact met de leerlingen en de andere collega’s vond hij helemaal geweldig. Hier kon hij volledig zich zelf zijn, mutatie inclusief. Oké, hij had wel eens wat rond gedold met zijn mutatie op Bondi, maar dat gebeurde werkelijk alleen maar als er geen onbekende strandgasten meer waren. Zijn vrienden wisten er van, maar het was toch nog altijd als je op een eiland vol mutanten zat. Voor een kort moment richtte hij zijn blik op Clyde. Je kon het enthousiasme van die knul echt niet over het hoofd zien. Wat hij trouwens helemaal geweldig vond. Clyde’s band met de zee was waarschijnlijker nog nauwer dan zijn eigen band met het grote blauwe, maar hoe je het ook draaide of keerde de twee mannen hielden van het water en dat viel niet te ontkennen.

Met enige moeite was hij bij Clyde gekomen. Valsspeler, met zijn voorsprong ook. Tss, alsof hij nu echt dacht dat super Damian hem niet kon inhalen. Hij mocht dan misschien geen Thor zijn, dan speelde hij wel the Flash of zo. Zeker als hij de dude bleef afdrogen als het op rennen aan kwam. Met een brede grijns keek hij toe hoe Clyde vlak op het water terecht kwam. Missie geslaagd! Damian zette zich klaar voor een eventuele tegen aanval maar deze kwam niet gelukkig.

Nog net werd de trainee niet opnieuw onderuit getrokken. Blijkbaar had hij zijn grip gevonden op de zandbodem. Damn, anders had hij echt wel dubbel gelegen van het lachen. Kort sloeg Damian zijn armen over elkaar alsof hij echt niet onder de indruk was van de man zijn gebaar. Clyde’s houding beviel hem wel. ‘Kan je het toch nog een beetje goed maken voor de aanvallende hordes, of valt het water je ook aan?’ Kaatste hij met een uitdagende blik in zijn ogen terug. Oh yeah, dat ging hij Clyde echt niet laten vergeten. Nooit niet! Lachend schudde hij zijn hoofd. Wie dacht de knul wel niet dat hij was door zijn opmerking te plaatsen? The Queen of England? Wel, misschien moest hij hem maar eens wakker maken uit die droom. Zonder waarschuwing zakte Damian wat door zijn knieën om vervolgens met een matige snelheid, met andere woorden de snelheid die het water hem toe liet, op Clyde af te gaan. Met dank door de gewichtloosheid die het water met zich mee bracht en een golf wierp hij Clyde makkelijk over zijn schouder om hem daarna mee onder water te trekken. Bewust hield hij de trainee niet te lang vast zodat hij weer gemakkelijk naar boven kon. Zelf zwom hij enkele meters weg van de kerel om daarna weer vrolijk boven water te komen. ‘Als je van mij wilt winnen, moet je toch beter op letten hoor kleintje.’ Grijnsde hij breed.
_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   do okt 16, 2014 8:28 pm

NEVER GREW UP AROUND A FAMILY 'CAUSE I'M NOT


a human being


Het was echt wel nice hoe Damian hem, zelfs nadat hij een voorsprong had genomen door de man compleet te verrassen, had ingehaald en zelfs een beetje voor hem het water in liep. Goddammit. Hij zou echt mogen gaan trainen, wou hij ooit even snel of sneller zijn dan zijn mentor. Maar dat gaf niet. Het gaf hem een nieuwe drijfveer, en als hij een doel had, dan ging hij er ook wel meer voor doen. Het gaf hem de motivatie om 's morgens om 5 uur op te staan, en voor de lessen nog te gaan trainen. Oké, misschien was 5 uur wel iets overdreven, maar zoals eerder gezegd deed hij momenteel niet zo aan details.

Het was minder nice dat Damian hem, zelfs nadat hij eigenlijk had gewonnen en dus niks te klagen had, zonder pardon omver geduwd had en zelfs nog onder water hield. Gelukkig had hij nog op tijd adem kunnen happen. Omg. Daar zou de dude voor gaan boeten hoor. Waarom niet meteen een wedstrijdje koppelen aan zijn wraak? Dan had hij twee vliegen in een klap. Want stiekem wist hij dat hij sowieso sterker was dan de docent. Daar had hij zijn mutatie voor.

Ondanks zijn uitdagende woorden, leek Damian niet echt onder de indruk. ‘Kan je het toch nog een beetje goed maken voor de aanvallende hordes, of valt het water je ook aan?’ Zei de dude grijnzend. Wat, zat hij hem nu gewoon uit te lachen ofzo? Niet cool hoor. "Nah, water is mijn vriend", Zei hij met een knipoogje, terwijl hij heel droog de zee ging aaien ofzoiets. Yeah. Het was omdat hij zonet liefde aan het geven was aan de zee, dat Damian hem kon verrassen en hij ineens zonder pardon opgetild werd en toen weeral in het water lag.

Toen hij terug recht gekrabbeld was, was Damian al enkele meters verder gezwommen. ‘Als je van mij wilt winnen, moet je toch beter op letten hoor kleintje.’ Spotte hij. Met een engelachtig glimlachje keek hij de dude kort aan. Toen stak hij zijn armen vooruit en dook hij het water in, richting Damian. Van zodra hij in de buurt kwam, zocht hij naar de knie van de kerel en al snel had hij die ook gevonden. Hij legde zijn ene hand in zijn knieholte en de andere op zijn scheenbeen, zette zijn schouder tegen zijn heup aan en met alle kracht die hij had, ging hij rechtop staan. Door die actie, en omdat hij hem ook nog een zetje gaf aan zijn scheen, tuimelde hij over zijn schouder heen het water in. Razendsnel draaide hij zich om, klaar om elke tegenactie op te vangen. "Blijkbaar had ik beter gesolliciteerd voor loophorde ofzo, wat denk je?" Zei hij droogjes, terwijl hij zijn wenkbrauw kort spottend op trok.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:42 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   do okt 16, 2014 8:53 pm


### words

tag: Clyde


Nooit zou Clyde hem kunnen beaten in rennen hoor. No way. Als dat gebeurde ging hij echt in foetushouding liggen huilen of zo. I mean, dat zou wel een gigantische deuk in zijn ego opleveren hoor. Nope, als er ook maar enig gevaar op de loer lag dan zou hij zelf toch wat extra gaan trainen hoor. Want ja, zo iemand was hij. Als er een dreiging aan kwam die hem kon verslaan, dan ging hij er alles aan doen om die persoon niet te laten winnen. Nou ja, niet alles maar je snapte het wel. Misschien heel misschien kon hij Clyde wel even lamleggen met zijn mutatie of zo? Nee, dat zou zelfs voor hem te ver gaan. Maar hij had zijn gelijke in de man wel gevonden, dat was iets wat hij toch wel mooi mocht toegeven.

Hopelijk kon Clyde tegen een grapje, al maakte hij zich daar niet zo druk over. Maar hopelijk zou de dude niet over de rooie gaan omdat zijn haar plotseling nat werd of iets, want wel ja dat zou gewoon not done zijn. Het enige wat hij met zekerheid wist was dat hij mocht gaan opletten nu, want een tegenaanval zou niet uit blijven daar was de trainee te competitief voor. Hopelijk zou de dude hem niet al te hard aan pakken, want hij had geen idee hoe sterk Clyde werkelijk was met zijn mutatie en zo.

Kort moest Damian lachen. Daar was de fout waar hij op zat te wachten. Zodra de andere man was afgeleid was hij in de aanval gegaan, en had hij deze natuurlijk perfect afgemaakt om daarna een eindje van hem weg te zwemmen. Zodra Clyde terug boven kwam, was een lichte bezorgdheid van hem afgevallen. Stel je voor dat tijdens dit wedstrijdje een van de twee mannen te hard met hun kop op een van de zandbanken terecht kwam. Nope, dat zou beslist niet cool zijn. Dus uiteindelijk moest hij toch wel een beetje uitkijken met wat hij aanving met de trainee, kwestie van dat hij geen zin had om uit te leggen aan Jean wat er gebeurd was, en omdat de dude best wel cool was off course.

De engelachtige grijns waarmee de dude hem aan keek had wel iets… Wat was hij toch aan het doen. Door het feit dat die domme grijns hem af had geleid had hij niet door wat Clyde van plan was. Al werd hem dat al heel snel duidelijk werd hij over de schouder van de dude gelanceerd en plofte hij heel galant het water in. Maar daar liet hij het natuurlijk niet bij. Met zijn handen zette hij zich af op het zand en kwam weer boven water. ‘Tgoh, dat zou een optie kunnen zijn. In stilstaan ben je vast en zeker beter dan er over te springen.’ Grijnsde hij terug. Jup, hij zag het al helemaal voor zich Clyde als loophorde die dan stiekem elke keer de leerlingen aan het schrikken bracht wanneer ze wouden springen. Ja, dat ging hem worden. In plaats van onder water te duiken of iets anders speciaals te doen wandelde hij gewoon op de man af en bleef enkele centimeters van hem af staan, hij stond nu zo dicht bij Clyde dat hij zijn warme adem tegen zijn borst voelde kriebelen. Na hem een tijdje gewoon te hebben aangekeken greep hij zijn onderarm vast en zwierde hem zo op een of andere manier toch weer het water in. Tss, Damian had tenminste geen speciale trucjes nodig om de ander het water in te krijgen. Nope, brute kracht was een van zijn voordelen ook al was de man tegen over hem zo veel sterker.
_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   do okt 16, 2014 9:49 pm

NEVER GREW UP AROUND A FAMILY 'CAUSE I'M NOT


a human being


Het vervelende aan lang haar en water was dat het al vrijwel meteen voor zijn ogen hing en ook wel aan zijn gezicht bleef plakken. Hij zou weer minstens een half uur nodig hebben om al het zout uit zijn blonde lokken te krijgen. Damian's kapsel was daar veel handiger in. Oké, het was wel lang, maar niet zo verdomd lang als het zijne.. Waarom liet hij het ook alweer groeien? Juist ja, omdat hij het best bij hem vond staan. Plus, hij was stiekem te lui om naar een kapper te gaan. Het was ook wel een feit dat hij waarschijnlijk super lang in de kappersstoel zou zitten om zijn haar wat deftig te krijgen. Hij had eigenlijk ook geen idee wat hij met kort haar zou moeten aanvangen. Dusja, dan maar elke keer door de hel van douchen gaan, dat had hij er nog wel voor over.

Het was best wel lastig om iets te bedenken waarmee hij zijn mentor onderuit kon halen zonder gelijk een van zijn botten te breken ofzo. Hij moest echt wel maken dat hij niet teveel kracht zou zetten op breekbare plekken. Het was best handig om sterkere botten te hebben. Soms vond hij mensen en de meeste andere mutanten zo.. Breekbaar. Hij zou niet willen dat hij ineens Damian's arm in z'n handen had ofzo. Oké, zo erg was het nu ook weer niet, maar hij mocht toch wel mooi gaan oppassen dat hij geen verkeerde beweging zou maken of teveel kracht zou gebruiken in zijn acties.

Uiteindelijk vond hij de ideale manier om de kerel te vloeren. Het werkte dan ook schitterend. De docent vloog over zijn rug en ging kopje onder. Hopelijk stootte hij nu niet met zijn hoofd op iets hards, anders mocht hij meteen ook al reddertje gaan spelen. Hoe zou hij het moeten uitleggen aan miss Grey als ze per ongeluk haar docent in het ziekenhuis liet belanden? Sowieso zou ze nog denken dat hij het expres deed, om zijn plek in te pikken. Nah, zo was hij helemaal niet. Hij vond zichzelf ook nog lang niet klaar om al meteen die positie en die verantwoordelijkheid te krijgen. Stel je voor dat hij fouten maakte die eigenlijk echt not done waren..

Voor hij zich nog meer kon druk maken in dit alles, was Damian alweer opgestaan. ‘Tgoh, dat zou een optie kunnen zijn. In stilstaan ben je vast en zeker beter dan er over te springen.’ Merkte die lachend op. Clyde keek hem even geschokt aan. Omg, dat had hij echt niet gezegd hoor. De docent kwam ineens heel dicht bij hem staan. Hij voelde zijn warme adem op zijn natte borst. Even moest hij slikken en hij kon zichzelf nog net onder controle om normaal te blijven ademen. Gehypnotiseerd bleef hij in de ogen van Damian kijken.. En ineens voelde hij een hand rond zijn arm en binnen no-time ging hij alweer onderuit. Deze keer kwam er wel wat water zijn mond en keel binnen, en proestend kwam hij terug boven het water uit, terwijl hij naar adem hapte. Toen hij weer op adem was gekomen, keek hij de docent aan. "Hmm, okay, dit word nog lastig om een winnaar te bepalen", Merkte hij nadenkend op, terwijl hij aan zijn baard plukte.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:43 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   do okt 16, 2014 10:16 pm


### words

tag: Clyde


Damian hield van zijn haar. Het deed altijd wat hij wilde, en deed ook nooit moeilijk. Plus heel veel werk moest hij er niet voor doen om het in orde te brengen. Stiekem was het ook nog wel lang, maar vergeleken met de bos die Clyde had was het echt wel niets hoor. Maar het lange haar stond de man, iets wat bij niet veel andere mannen werkte als hij eerlijk moest zijn. Hij had zijn deel van dudes met lang haar al wel gezien, en de blonde man voor hem was by far degene die er het beste mee stond. En dit dacht hij natuurlijk enkel en alleen maar op een professionele manier. Yeah, right maak dat je zelf maar wijs.

To be honest zou hij het eigenlijk nog wel grappig vinden als Clyde like by accident iets zou breken bij hem of zo. Al zou hij dat natuurlijk niet laten gebeuren want dan ging zijn verdedigingsmechanisme wel in werk treden. Althans dat hoopte hij. Maar alsnog hij zou het grappig vinden. Ja, hij was vreemd oké. Maar je moest je maar eens voorstellen dat hij zo meteen zijn sleutelbeen of wat dan ook brak door gewoon dit spelletje. Al zou hij er wel meteen vanaf zijn als hij naar een van de healers ging. Dan hadden ze vandaag wel beide iets meegemaakt, Clyde met zijn mooie duikeling over de horde en dan hij dit. Nee maar beter niet, dan zou de trainee de eerst volgende les alles alleen mogen gaan doen. Omdat hij dus geblesseerd was. Dan zou het meteen zijn vuurdoop zijn, en dat kon hij gewoon niet maken.

Goed. Damian lag uiteindelijk mooi in het water, zonder botten die gebroken waren. De geschokte blik in Clyde’s ogen maakte dat hij bijna weer omver lag van het lachen. Ach, de knul leerde daar heus nog wel mee leven en zo niet wel dan werd het een probleem want zo’n opmerkingen maakte hij wel vaker. Blijkbaar werkte het plotselinge dichter gaan staan bij Clyde erg goed. Al zocht hij er niet meer achter dan dat de dude gewoon even geïmponeerd was omdat hij het niet had verwacht. Al was het oogcontact tussen de twee mannen toch wel vrij intens geweest, maar dat stak hij dan gewoon weer op het feit dat het deels een staarwedstrijdje was. Damian kon echt voor alles een uitleg bedenken hoor let maar op. Maar alles werkte dus perfect en Clyde vloog mooi in het water. Toen de trainee proestend boven kwam trok hij even kort een wenkbrauw op. Maar al snel leek alles weer in orde te zijn met hem. ‘Ik zou kunnen zeggen dat we even zijn? Maar dat past niet echt bij ons, right?’ Sprak Damian met een brede grijns. Hoe ze anders een winnaar konden bepalen wist hij echt niet. Dus waarom niet, right? Plus ze gaven niet op, ze stelde het gewoon uit tot een andere keer. ‘Tenzij je nog eens op je bek in het water wilt gaan? Ik bied me dan wel aan om te helpen.’ Sprak hij met een brutaal toontje wat wel een klein beetje op zijn plaats was nu. Al liet hij de gehele brutale houding toch maar weer vallen.
_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   vr okt 17, 2014 11:49 am

NEVER GREW UP AROUND A FAMILY 'CAUSE I'M NOT


a human being


Stiekem zou een gebroken bot of zoiets wel mooie wraak zijn voor het gelach en gespot dat hij al had gekregen over zijn kleine horde-ongelukje. Langs de andere kant, dat was misschien net iets te overdreven. Like, het zou even nice zijn als hij Damian lekker kon afdrogen in hun kleine water-worstel-wedstrijdje. Die taak was echter moeilijker dan hij gedacht had. Hij onderschatte de techniek van de dude te snel, vooral omdat hij vertrouwde op zijn eigen brute kracht. Hij was sowieso sterker dan de Aussie, maar die had allerlei slimme dingetjes achter de hand om hem uiteindelijk toch onderuit te krijgen.

Damian's actie om eerst heel dicht bij hem te komen staan, was dan ook echt wel geniaal. Sowieso deed hij het niet om de reactie uit te lokken die hij nu voelde, waarschijnlijk was het gewoon om hem te imponeren ofzo. Maar hij voelde iets heel anders.. Niet geïmponeerd of onder de indruk.. Hij kon er niet eens een naam op plakken, zo nieuw en zo vreemd was het. Maar hij kon ook niet ontkennen dat hij het fijn vond. Ineens was alles over, en voor hij het besefte, lag hij terug in het water. Omg.

Als ze een winnaar wilden bepalen, zouden ze toch wel wat problemen hebben. De twee mannen waren echt wel aan elkaar gewaagd. ‘Ik zou kunnen zeggen dat we even zijn? Maar dat past niet echt bij ons, right?’ Reageerde zijn mentor op zijn opmerking. ‘Tenzij je nog eens op je bek in het water wilt gaan? Ik bied me dan wel aan om te helpen.’ Merkte de kerel brutaal op. Clyde trok even zijn wenkbrauwen op en zwiepte toen zijn haar zo goed mogelijk uit zijn gezicht. "Oh hell no", Grijnsde hij, waarna hij weer op de man af dook.

Deze keer ging hij gewoon voor een rugby tackle. Simpel, maar effectief. Hij sloeg zijn armen om de heupen van Damian en duwde hem met zijn hele gewicht omver. In plaats van hem onder water te houden, verzette hij zijn ene hand naar zijn nek en trok hem weer boven water. Hij bleef de man bij zijn heup en nek goed vasthouden en keek hem uitdagend aan. "Geef je je al over of duw ik je nog een keer?" Grijnsde hij breed, terwijl hij hem al een beetje duwde, zodat hij al een stukje achterover boog.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:43 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   vr okt 17, 2014 4:44 pm


### words

tag: Clyde


Hoe vreemd het ook misschien was, Damian had een soort vibe gevoeld toen hij zo dicht bij Clyde had gestaan. Er had zo veel spanning in de lucht gehangen, maar een spanning die eerder goed was dan slecht. Toch besloot hij er echt niet op in te spelen, al kwam dat wel merendeels door het feit dat hij geen idee had waar het nu echt vandaan kwam. Maar anyway, hij was geslaagd in zijn op zet en dat was het gene wat telde momenteel. Arme Clyde toch, sterk was de trainee misschien maar kon de dude opboksen tegen de slimme acties van zijn mentor? Tot nu toe slaagde hij daar niet echt in. Nog niet in ieder geval.

Een winnaar bepalen was echt wel een big deal bij de twee mannen. Zoals ze nu bezig waren zouden ze er echt niet uit gaan komen. Daarom had hij voorgesteld voor een eventuele wapenstilstand, met er nog een grapje achter geplakt maar blijkbaar had de dude daar totaal geen zin in. De zachte klap waarmee het haar van de man op diens eigen rug sloeg deed hem even kort fronsen. Wel, dat kon onmogelijk heel gezond zijn voor Clyde zijn nek. Kort schudde hij zijn hoofd. ‘Dan niet, you’re going down boy!’ Riep hij nog voor de man eens te meer onder water verdween.

Zijn groene ogen hielden het water goed in het oog, maar op de football tackle die er zo heel plots had hij echt niet gerekend. Voor een kort moment lag hij dit keer om de schouder van de trainee, maar al heel snel raakte hij het water oppervlak. Damian wou een geweldige move maken om te kunnen ontsnappen maar door de manier waarop Clyde hem vast had lukte hem dat niet echt. Half proestend werd zijn hoofd met behulp van de hand van zijn tegenstander weer omhoog gehaald. Hij pompte zijn longen een aantal keer vol met zuurstof en raakte zo weer deftig op adem. Overgeven? Hell no! De radartjes in zijn hoofd begonnen zijn werk te doen terwijl hij Clyde met een kalme blik aan keek. Na nog een paar keer gesparteld te hebben, en met zijn voeten de zanderige bodem had afgetast raakte hij de trainee zijn been zachtjes. Het feit dat de dude hem zo makkelijk vast had, was best wel een vreemd aanzicht. Damian trok zich er niet heel van aan, maar als iemand hun twee ook maar zou bezig zien, wel ja dan zouden er heel wat speculaties volgen waarschijnlijk. Niet dat hij zich er zo veel van aan trok, maar bij de net nieuwe trainee kon het misschien in het verkeerde keelgat schieten. Maar goed, er was niemand op het strand dus. Alright, Clyde was iets kleiner als hem dus moest hij even een goede inschatting maken en dan zou hij in no time weer vrij zijn. Met de kracht die het water hem toeliet gaf Damian een trap tegen de zijkant van de man zijn knie waardoor Clyde uit evenwicht werd gebracht. Hier zag hij heel mooi zijn kans om zich los te trekken uit de greep van de dude. ‘Nice try, maar dat was net iets te makkelijk.’ Grijnsde hij breed. Tss, het had misschien enkele seconden geduurd voor hij op een goed idee was gekomen, maar hij was mooi los nu. Damian had zich mooi kunnen redden van het verslagen worden door Clyde.

Al snel volgde er een tegen aanval maar ditmaal was hij degene die onder water dook en net achter Clyde weer boven kwam. Met een simpele beweging had hij zijn armen onder die van de dude gestoken en plaatste hij zijn handen op het achterhoofd van Clyde. Een perfecte greep al zei hij het zelf. Met zijn knie duwde hij tegen die van de man, in de hoop dat hij door zijn knieën zou zakken. ‘Dus, nog enige woorden die je wilt zeggen voor je onder water verdwijnt?’ Sprak hij met een grimas op zijn gezicht.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   vr okt 17, 2014 5:05 pm

NEVER GREW UP AROUND A FAMILY 'CAUSE I'M NOT


a human being


Ok, stiekem vond hij dat Damian gewoon eens hem moest laten winnen, want vandaag had hij alleen maar verloren. Of ja, dat was niet helemaal waar. Hij wist dat hij er een vriend bij gewonnen had, en in principe zou ieder ander mens daar al genoegen mee nemen. Hij echter niet, daar was hij veel te competitief en vooral te koppig voor. Dat zou nog mooi vuurwerk geven in de toekomst, dat kon hij nu al voorspellen. Hij wist dat de twee elkaar constant zouden uitdagen en hij wist ook dat hij in het begin vaak zou verliezen. Hij moest zijn tegenstander nog een beetje leren kennen ofcourse. Want waar zijn kracht hem altijd in het voordeel had gebracht, balanceerde de dude dat mooi uit met zijn slimme acties en zijn snelle denkwerk.

Maar hoe dan ook, hij moest en zou dit wedstrijdje winnen. Dat moest gewoon, hij voelde dat hij iets te bewijzen had. Straks vond Damian hem maar een watje, en dat kon hij niet verdragen. Dus van opgeven was er op dit punt echt geen sprake. Nee, hij voerde een actie uit die de man echt niet kon afslaan, en al snel had hij de bovenhand. Het enige probleem was dat hij door het water geen echt stevige grip kon krijgen. De man droeg ook geen tshirt ofzo, dus hij had geen houvast. Daarbij schopte de man ook plots onder water tegen zijn knie, waardoor die lichtjes boog. Hij zou niet breken ofzo, en al zeker niet bij zo'n licht stootje. Clyde kon wel veel meer hebben dan dat. Maar toch, deze afleiding en een ontsnappingspoging van Damian later en de twee stonden alweer tegenover elkaar. ‘Nice try, maar dat was net iets te makkelijk.’ Grijnsde de man breed. Clyde zuchtte kort een tikkeltje teleurgesteld. Maar toen nam hij zijn positieve houding weer op en keek hij de man vrolijk aan. "Poging twee komt snel genoeg", Knipoogde hij uitdagend.

Die poging kwam er echter nog even niet, want dit keer was Damian degene die hem weer verraste. Hij dook onder water en door de troebelheid kon hij niet zien waar hij naartoe zwom. Ineens voelde hij de docent achter hem opduiken en voor hij het wist had hij hem in een perfecte houdgreep genomen. Daarbij stond hij nu met zijn rug tegen de kerel aan, waardoor hij zijn warme huid voelde en zijn duidelijke sixpak langs zijn rug voelde gaan. Oh damn. Concentratie nu Clyde, omg, nee dit was echt unfair hoor. Hoe kon hij zich nu nog gaan focussen op ontsnappen als de man dit bij 'm lapte?

‘Dus, nog enige woorden die je wilt zeggen voor je onder water verdwijnt?’ Hoorde hij, redelijk dicht bij zijn hoofd. Razendsnel dacht hij na. Opeens kreeg hij een idee. Hij grijnsde, al kon de man dat niet zien. "Yeah..", Zei hij, zo onschuldig mogelijk. "Had je gedroomd", Zei hij toen, en vlak daarna duwde hij zich af op de zandbodem en leunde zo hard mogelijk achterover. Een normale persoon zou dat niet kunnen doordat hij zijn nek zou overbelasten mede dankzij de houdgreep waar Damian hem in hield, maar hij was geen normaal persoon. Hij was niet menselijk. Clyde liet zich achterover vallen, met Damian onder hem, en toen ze onder water verdwenen, spartelde hij als een gek, kwam uiteindelijk los en draaide zich om, zodat hij Damian onder zich terecht kwam.

Clyde stak zijn armen uit en al snel voelde hij iets van een bovenarm of schouder ofzo. Hij greep die vast, zocht met zijn voeten de bodem en verankerde zichzelf in de bodem. Hij trok Damian opnieuw boven water, en nam hem als een grote baby in z'n armen. "Nog enige woorden die je wilt zeggen voor ik je een eindje weg laat vliegen?" Grijnsde hij uitdagend naar de docent, die eigenlijk wel nogal vreemd in zijn armen lag.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:44 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   vr okt 17, 2014 5:38 pm


### words

tag: Clyde


Alsof Damian Clyde ooit opzettelijk zou laten winnen. Hij had zijn kans gehad toen hij de dude een wapenstilstand aan had geboden, maar dat had hij afgeslagen dus moest hij nu maar niet gaan klagen hoor. Tss, had hij maar gewoon zo slim moeten zijn om het aan te nemen dan was het voorbij en konden ze weer verder met wat dan ook. Maar nee, nu bleef hun strijd verder duren. Iets wat hij totaal niet erg vond, maar ze zouden hier echt nooit gaan uit raken. Tenzij Clyde opeens ging vals spelen en de kracht van zijn mutatie ging gebruiken. Iets wat compleet oneerlijk zou zijn trouwens, en dan zou de winst zowiezo niet tellen van wege vals spelen. Oh yeah, dan ging hij de dude echt voor eeuwig en altijd een cheater noemen hoor. Dan werd dat mooi zijn bijnaam!

Geweldig vond hij dit. Gewoon eens lekker stoeien met iemand, iets wat echt al was geleden van in Australië. Soms had Damian het echt wel eens nodig om zijn nodige energie kwijt te raken maar dan niet door te sporten, en met leerlingen kon hij dit niet doen. Want ja, dat zou gewoon een heel verkeerd beeld scheppen bij andere leerlingen. Dus yeah, hij was best wel dankbaar dat Clyde verschenen was. En het was niet omdat de dude al een ding van hem verloren had dat hij hem een weakling vond of zo. Sterker nog, het zorgde er alleen maar voor dat hij er meer lol in had en dat Clyde waarschijnlijk over een tijdje hem misschien kon verslagen. Niet dat hij dat liet gebeurden of zo, maar dat vertelde hij maar niet aan de dude. Zijn escape poging was helemaal geweldig en werkte ook nog eens. Al kwam de vraag of hij Clyde pijn had gedaan wel bij hem op, maar aangezien hij niets opmerkte aan het gezicht van de man verdween die vraag weer meteen uit zijn hoofd. ‘Hm, kom maar op hoor. Ik vind wel een manier om je te slim af te zijn. Niet dat dat zo moeilijk is.’ Grapte hij. Dit was echt wel een grapje hoor, Damian was geen alwetende man en ooit zou er een einde komen aan zijn oplossingen. Al hoopte hij dat die tijd nog niet heel gauw zou komen. Maar hij hoopte er ook op dat Clyde niet te zwaar tilde aan al zijn opmerkingen. De man zou wel snel genoeg door hebben dat dit gewoon de manier was waarop hij met iedereen om ging.

Het eerste echte lichamelijke contact was gelegd, maar Damian was nog steeds te dom om op te merken wat er nu aan de gang was. Wel vond hij het vreemd dat Clyde, elke keer wanneer hij iets te dicht bij kwam of zijn blik iets te lang vast hield, zijn verstand voor enkele seconden leek te verliezen en voor even niet meer kon reageren op hem. Dat zou hij beslist later wel weer uitzoeken, eerst even dit nog winnen en dan konden ze het weer een beetje rustig aan doen. Intensief gedoe was iets wat gewoon Damian schreeuwde, maar misschien werd het eens tijd om de dude die hij vast had beter te leren kennen. Al hadden ze daar nog genoeg tijd voor bedacht hij zich uiteindelijk.

De onschuld in Clyde’s stem deed hem kort zijn ogen vernauwen, maar hij sloeg er verder geen acht op. Damian had moeten inzien dat zijn kompaan iets van plan was geweest, maar wanneer dat tot hem doordrong was het al weer te laat. De kracht waarmee de dude zich afzette op de grond was zo fel dat hij hem bijna losliet, maar in plaats daarvan zette hij zich wat steviger op de grond en duwde zijn hand wat harder tegen zijn hoofd. Hoe stevig hij ook stond, lukte het Clyde toch om hem mee te nemen in zijn val. De twee verdwenen een tijdje onder water en hij had de grootste moeite om hem vast te houden met al dat gespartel. Maar door een lichte ademnood werd hij uiteindelijk wel gedwongen om hem te lossen en voor hij het eenmaal doorhad was Clyde verdwenen. En om de een of andere reden voelde hij zich voor enkele seconden verlaten.. Geen idee waarom tho.

Opeens uit het niks voelde hij een hand om zijn schouder sluiten en voor hij het ook echt doorhad lag hij plots in de armen van de trainee, het gevoel van eenzaamheid verdween al snel genoeg. Meteen verscheen er een frons op zijn gezicht. Aight, dit was echt niet mogelijk voor een normaal persoon. Dus viel het onder de term vals speler. ‘Ja, met vals spelen kan je wel winnen hoor. Little cheat.’ Damian had nog echter een optie. De man bewoog zich zo dat een van zijn handen uiteindelijk op de zij lag van Clyde en heel zachtjes begon hij hem te kietelen hopend dat de dude er niet tegen kon. Hangend in iemands armen, was echt geen manier om ten onder te gaan. Hopelijk sloeg hij in zijn opzet.
_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   vr okt 17, 2014 10:40 pm

NEVER GREW UP AROUND A FAMILY 'CAUSE I'M NOT


a human being


Het was eigenlijk best wel een rare dag. Hij had zoveel stress gehad om zijn mentor te ontmoeten, en hier stond hij dan. De dude was echt overdreven chill. Hij had zich echt niet kunnen voorstellen dat hij van de eerste dag al zou gaan stoeien in de zee met de man die hem zou begeleiden en beoordelen. Het gaf hem wel een fijn gevoel. Hij hield wel van vreemde wendingen, voor zover ze positief waren dan. Van plottwists die z'n hele leven overhoop gooiden was hij liever gespaard. Zoals dat ene ongeluk waarbij een heel schoolgebouw in de fik was gevlogen.. Nee, dat wou hij echt niet nog een keer meemaken.

Maargoed, Damian zelf zat ook al vol met plottwists en verrassingen. De man was bijna een verrassing op zichzelf. Eentje die hij maar al te graag zou uitpakken.. Omfg nee dat had hij echt niet gedacht hoor. Besides, de dude was al redelijk uitgepakt momenteel, waarbij Clyde mooi zicht had op zijn afgetrainde lichaam. Niet dat hij er obviously naar stond te staren ofzo, maar enkele subtiele blikken tussen het onder water duiken door kon hij toch niet laten. Dat de kerel wel slimmer was dan hij liet merken, werd nog maar eens duidelijk. Hij had hem in een mooie houdgreep te pakken, maar had niet echt rekening gehouden met zijn sterkere botten en spierweefsel. Bij een normale mens zou dit ideaal zijn, bij hem was er altijd nog de optie om die grens die ieder ander zou hebben te overschrijden.

Uiteindelijk lag Damian in zijn armen, en eigenlijk wou hij hem helemaal niet in het water gooien nu. Nee, zo zou hij eeuwig kunnen blijven staan, om eerlijk te zijn.. Maar dat zou nogal weird overkomen, dus dreigde hij er maar lustig op los. De dude was echter niet zo blij met zijn huidige positie. ‘Ja, met vals spelen kan je wel winnen hoor. Little cheat.’ Zei hij dus maar als smoesje. Clyde trok zijn wenkbrauwen op. "Echt niet", Verdedigde hij zichzelf. "Iemand die hard traint, kan gemakkelijk iemand anders optillen hoor?" Zei hij een tikkeltje onzeker. Dat was toch zo? Niet dan? Buh.

Anyways, veel tijd om er over na te denken, kreeg hij niet. Dat kreeg hij blijkbaar nooit van zijn mentor. Ineens voelde hij gepor in zijn zij, en de man raakte een weak spot bij hem. Hij kromp een beetje in elkaar terwijl hij half rond draaide, om weg te komen van de hand. Maar dat lukte ofcourse niet, de bron van het gekwel had hij nog steeds in z'n armen. Giechelend probeerde hij de dude een stukje van zich af te houden. "Damian nee, stop, nee", Proestte hij. "Daaaaamian hou op ik zweer het ljfkldqjgm", Lachtte hij, en toen hield hij het niet meer. Hij liet de man lachend vallen en sloeg zijn armen beschermend om zijn bovenlichaam.

"En dat was niet cheaten ofzo?" Zei hij, met zijn kenmerkende ':c'-hoofd. "Like ik had sowieso gewonnen als je dat niet had gedaan", Ging hij verder, terwijl hij ondertussen naar de kustlijn begon te lopen. Hij begon het best wel koud te krijgen nu.. Al lag dat waarschijnlijk aan de afwezigheid van de lichaamswarmte van de docent. Hij liep algauw het strand op en pakte zijn rugzak van de grond. Met een snelle beweging riste hij hem open en haalde hij er een gigantische handdoek uit, waarmee hij zich met regelmatige halen begon af te drogen.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:44 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   za okt 18, 2014 7:44 pm


### words

tag: Clyde


Ergens had hij nooit verwacht dat de school een trainee zou aan nemen, maar het feit dat ze het gedaan hadden was misschien wel een van de geweldigste verassingen die hij hier kon krijgen. Ruby was al een grote verassing, al had hij daar misschien zelf een beetje voor gezorgd, maar een dude als Clyde was altijd wel welkom. I mean, zijn karakter was helemaal cool om over zijn looks nog maar te zwijgen. Heh, had hij dat nu werkelijk gedacht? Nou ja, whatever, de kerel zou in de smaak vallen bij de leerlingen daar was hij al zeker van. Al hoopte hij dat ze hem niet te hard gingen aan pakken, maar dat zou wel los lopen als ze zagen hoe grappig Clyde eigenlijk wel niet was. I mean, wie ging er nu een beetje lopen gaan stoeien met degene die je moest beoordelen? Niet dat hij er problemen van maakte. Hoe lang kende hij de dude nu al niet? Een twee tot drie uur misschien. Maar hij wist nu al dat hij er een vriend bij had. Iets wat hij super vond, zo had hij ook tenminste iemand tussen de docenten waarmee hij super goed overeen kwam. Niet dat hij met de andere leerkrachten geen band had, maar om de een of andere reden was zijn band met Clyde nu al helemaal anders.

In iemand anders armen liggen, als volwassen man. Wel ja, dan had hij het ook eens meegemaakt zeker? Maar toch vond hij dit toch een beetje te vreemd om eerlijk te zijn. Wel kreeg hij nu even de tijd om de spieren van de man te bewonderen, en damn… Damian maakte een gebaar met zijn hand dat de jongeman te veel aan het praten was. Oh yeah right. For sure kreeg je iemand smal, of bijvoorbeeld een meisje van de grond als je goed getraind was, maar om een andere getrainde kerel van de grond te krijgen mocht je echt al wel goed je best doen. Dat was bijna onmogelijk. ‘Een dun iemand misschien. Iemand als mij niet echt.’ Sprak hij met toegeknepen oogjes. Waarna hij toch weer even een grijns op zijn gezicht liet verschijnen. ‘Cheater, cheater, cheater…’ Sprak hij al fluisterend waarbij hij elke keer dat hij het woord herhaalde iets harder ging praten. Nope, dit telde echt niet als een overwinning!

Clyde begon als een wilde rond te draaien toen Damian hem was beginnen porren. Woooh! Genadeloos deed hij verder. Hij moest en zou worden los gelaten. Zelfs wanneer de man begon te roepen dat hij moest stoppen deed hij rustig verder terwijl hij zelf even goed in de lach schoot. Uiteindelijk werd hij losgelaten en raakte hij met zijn rug het water eerst, gelukkig was het niet van een grote hoogte want anders kon hij wel eens pijn hebben gehad. Met een brede grimas op zijn gezicht kwam de man weer boven water en kruiste zijn armen over elkaar. Oh, hij had mooi een zwak plekje van de dude gevonden. Iets wat in de toekomst nog wel handig kon zijn.

Kort schudde hij zijn hoofd. ‘Eh, dit was echt niet cheaten. Ik gebruikte mijn mutatie niet, enkel mijn verstand.’ Sprak hij met een triomfantelijke blik in zijn ogen. ‘Als je vals speelt, telt je overwinning niet!’ Lachte hij nog vrolijk. Damian volgde het voorbeeld van Clyde maar en liep hem rustig achter na. Echt super koud had hij het nog niet, maar als hij nog langer in het water zou blijven werd hij misschien ziek en dat kon hij niet echt gebruiken. Zodra zijn voeten op het droge zand waren haalde hij zijn hand even door zijn haren zodat ze toch al iets droger werden. Uiteindelijk stond ook hij bij zijn backpack en haalde er een donker badlaken uit waarmee hij zijn haar even helemaal volledig droogde om vervolgens gewoon de rest van zijn lichaam af te drogen. Hierna spreidde hij het badlaken op het zand en nam er meteen plaats op. ‘So, Clyde. Vertel me is, hoe komt het dat je nu pas op Genosha bent? Je mutatie nu pas ontdekt, of wist je Miss Grey altijd juist te ontvluchten?’ Damian had het vreemd gevonden dat de dude nooit school had gelopen, dat hij nooit op Genosha was verschenen ondanks zijn toch wel krachtige mutatie, misschien was hij er pas onlangs achter gekomen dat hij anders was dan de meeste mensen. Maar dan was er nog de vraag hoe hij daar achter was gekomen, en hij wist momenteel nog niet of hij die vraag al wel moest stellen aan hem._________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   za okt 18, 2014 11:56 pm

NEVER GREW UP AROUND A FAMILY 'CAUSE I'M NOT


a human being


Misschien had hij beter gesolliciteerd als medewerker in een kinderdagverblijf of zoiets. Mensen in zijn armen houden, was blijkbaar iets waar hij erg goed in was. Het was alsof de man maar evenveel woog als een kind voor hem. Niet dat hij aan het cheaten was. Wat kon hij er nu aan doen dat zijn mutatie zo was? Hij deed het toch niet bewust ofzo.. Hij was gewoon zo, de extreem-sterke-en-sterkere-botten-plus-ingewanden-hebbende Clyde. Daar kon hij toch helemaal niks aan veranderen? Dat Damian het dus af deed als cheaten, was puur omdat de dude niet tegen zijn verlies kon. Maar kom op, verliezen was niet zo heel erg, right? Hij had die dag ook al twee keer verloren: de eerste keer van Damian en de tweede keer van een freaking kwaadaardige loophorde.

De kerel zou het voorval echt niet zomaar laten schieten, zo bleek uit zijn volgende woorden. ‘Een dun iemand misschien. Iemand als mij niet echt.’ Argumenteerde hij. ‘Cheater, cheater, cheater…’ Begon hij toen te herhalen, steeds luider. De trainee keek hem even ongelovig aan. Daar maakte de man handig gebruik van. Onverwachts begon hij hem te porren, iets waar hij echt niet tegen kon. Het duurde dan ook niet lang of de docent viel in het water, vrij van elke macht die Clyde daarnet over hem had. Eeaaaa niet fair.

Toen hij dit aanhaalde, had Damian natuurlijk ook weer zijn uitleg klaar. ‘Eh, dit was echt niet cheaten. Ik gebruikte mijn mutatie niet, enkel mijn verstand. Als je vals speelt, telt je overwinning niet!’ Sprak hij triomferend. De trainee schudde heftig zijn hoofd. "Ik gebruikte mijn mutatie toch niet?" Zei hij, blij dat hij eindelijk een gat in de man zijn verdediging had gevonden. "Ik ben extreem sterk door mijn mutatie, maar dat kan ik niet aan en uit zetten. Dus technisch gezien ben ik altijd zo, dus ik heb er geen controle over, dus dit was wel een eerlijke overwinning", Zei hij vrolijk, terwijl hij bijna op en neer begon te bouncen van enthousiasme. "Moest ik je elektrocuteren, dan zou je kunnen zeggen dat ik vals speelde, maar dat deed ik niet.. Gelukkig voor jou", Beëindigde hij zijn betoog, met een ':3'-uitdrukking op zijn heufd.

Ook al wandelden ze nu even in stilte naar hun rugzak terug, hij wist dat deze discussie nog lang niet afgelopen was. No problemo, dan konden ze ook nog een beetje 'vechten' maar met woorden dan. Damian volgde zijn voorbeeld en begon zichzelf ook af te drogen. Omg, de haren van de dude waren meteen al droog. De man spreidde uiteindelijk zijn badlaken uit, om er op te gaan zitten. Er was best plaats genoeg voor twee, maar dat was misschien wat onbeleefd. Idk. Clyde spreidde daarom zijn eigen handdoek uit en plofte daar maar op neer.

Blijkbaar was het tijd voor een serieuzer onderwerp, dat zag hij aan de houding van de teacher. ‘So, Clyde. Vertel me is, hoe komt het dat je nu pas op Genosha bent? Je mutatie nu pas ontdekt, of wist je Miss Grey altijd juist te ontvluchten?’ Vroeg hij. Clyde dacht er even over na, en zuchtte toen. Het onderwerp ontlopen kon hij ook niet blijven doen, maar hij zou er wel voorzichtig mee blijven. "Je weet toch dat ik een ninja ben", Grapte hij eerst, maar werd toen zelf ook serieus. "Nah, in het begin wist ik echt niet tot wat ik eigenlijk echt in staat was. Er was nooit een reden dat ik zou denken dat ik speciaal was. Het sterk-zijn blamede ik op mijn work-outs, al vond ik het wel vreemd dat het allemaal zo vlotjes ging", Ging hij verder, nadenkend over die ene periode.

"Maar ik zocht er dus niet achter", Concludeerde hij, waarna hij even kort op zijn lip beet. "Toen ik een paar maand geleden de volledige kracht van mijn mutatie ontdekte, duurde het echt niet lang voor miss Grey aan mijn deur stond. Het verbaasd me nog steeds dat ze me gevonden heeft, aangezien ik na mijn ontdekking was ondergedoken", Zei hij, terwijl hij zijn schouders ophaalde en zich toen een beetje verzette, zodat hij iets makkelijker zat. Beelden van de gebeurtenissen schoten weer door zijn hoofd, maar hij zette ze zo snel mogelijk en zo goed als maar kon van zich af. Nee, hij wou die dingen echt niet meer voor zich zien, zeker niet nu..


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:44 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Invincible &Damian   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Invincible &Damian
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [AC] They say bad things happen for a reason. [Damian]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: