INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Avery Thomson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avery Thomson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 209

Character Profile
Alias: Heat
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Avery Thomson   di okt 14, 2014 10:55 pm

Avery Thomson

• Naam Avery Thomson
• Bijnaam Ava
• Leeftijd 17 Years
• Geboorteplaats Amsterdam, The Netherlands

• Karakter Avery is heel zelfstandig meisje die goed voor haarzelf kan zorgen en dan ook niemand nodig heeft die op haar zou moeten letten. Ze is namelijk ook niet zo heel erg sociaal, maar dit komt ook doordat ze een klein probleempje heeft met haar woede. Ze heeft gewoon erg veel woede in haar. Dit was nooit echt een probleem maar sinds de dood van haar ouders is Avery kan ze erg moeilijk haar woede inhouden. Ze is erg brutaal en opstandig, en gevaarlijk wanneer je haar boos weet te maken. Het is zelden dat Avery aardig tegen iemand doet en ze heeft ook eigenlijk bijna geen vrienden. Avery is wel heel muzikaal, ze kan gitaar spelen en ze kan zelfs een beetje drummen.

• Uiterlijk Avery heeft light bruin haar met blauw/groen gekleurde ogen. Haar haar is erg lang, komt uit tot net boven haar kont. Ze heeft een heel slank lichaam en is ook net iets te dun, niet bewust. Onder haar rechter borst heeft ze drie roze sterretjes getatoeëerd en ze heeft een neuspiercing, die ze trouwens niet altijd in heeft.

• Mutatie

Extreem Heating - Avery kan heet erg warm worden als ze bijvoorbeeld boos word, wanneer iemand haar dan aanraakt of ze raakt iemand aan kan deze zich hieraan verbranden. Zolang de aanraking maar kort is zal er enkel een brandwond ontstaan maar wanneer het lang duurt zal de verbranding erger worden en kan degene zelfs in de brand vliegen, zelf heeft ze daar dan natuurlijk geen last van. Door de mutatie heeft Avery ook dat ze sneller boos word dan de gemiddelde mens en door haar verleden word ze ook nog eens sneller woedend.
Voordelen: Als ze haar mutatie onder controle zou hebben zou ze mensen kunnen opwarmen wanneer iemand onderkoeld is, ze kan dan een leven redden.
Nadelen: Ze kan er mensen mee vermoorden als ze boos genoeg is en ze iemand lang genoeg vast houd, die verbrand dan namelijk levend. Raakt ze iemand dan kort aan dan veroorzaakt ze brandwonden. Het maakt ook dat ze sneller boos word.
Grenzen: Ze heeft er nog redelijk weinig controle over, ze word te snel boos en richt dan te snel schade aan. Dit moet ze nog leren onder controle te krijgen, dan zou de mutatie namelijk ook nog best handig kunnen zijn waar het nu gewoon gevaarlijk is.

Telekinesis - Avery kan dingen bewegen met haar gedachten, door er gewoon aan te denken en erop te focussen. Erg goed kan ze dit ook nog niet, dit gebeurt ook vooral wanneer ze boos is en vaak gebeurt het dan ook zonder dat ze het echt wil. Dan denkt ze er alleen aan en focust ze zichzelf erop, zonder het echt door te hebben. Wanneer ze dit niet doet lukt het niet altijd.
Voordelen: Ze kan dingen bewegen en dit is best wel handig, alleen lukte het bij haar nog niet zo goed wanneer ze iets echt bewust wil bewegen. Het gebeurt meestal in boze buien en dan niet zo heel positief.
Nadelen: Ze kan er iemand behoorlijk mee verwonden doordat het ook vaak gebeurt wanneer ze boos is, dan vliegen er messen in het rond of smijt ze borden in het rond met haar gedachten.
Grenzen: Ze heeft eigenlijk minimaal controle over haar mutatie(s) en net zoals haar andere mutatie gebeurt het alleen wanneer ze boos is, dan worden haar mutaties actief.

• Geschiedenis Avery is geboren in Amsterdam, door haar vaders baan moesten ze nogal vaak verhuizen dus ze is ook al in heel veel verschillende landen en steden geweest. Niet dat Avery dat erg vond, ze vond het juist geweldig. Ze was ook altijd goed geweest met talen dus dat was het probleem niet. Natuurlijk werd het uiteindelijk wel erg vervelend wanneer ze oud genoeg was, vrienden had en het te veel leerwerk was om weer een andere taal te moeten leren. Ze sprak overal dan ook voor het grootste gedeelte Engels. Van haar ouders hield Avery heel erg veel en daarom ging ze dan ook altijd wel mee, ze wilde namelijk echt niet zonder haar ouders. Zo werd ze al die jaren van land naar land gebracht en had ze op een paar kleine ruzies nooit geklaagd. Ook was er nog helemaal niets bekend over haar mutatie, de telekinese vond Avery pas op haar vijftiende toen ze een keer door een jongen uitgescholden werd op school, toen liet 'ineens' een lamp los van het plafon en viel bovenop hem. Wanneer zich ineens meerdere rare dingen gingen voordoen, dingen die bewogen als zij boos werd en wat zij stiekem wenste dat het ging gebeuren. Ook werden dingen die ze op dat moment vast had erg warm en soms ontstonden er zelfs brandplekken. Dat jaar ging ze er ook steeds meer dingen mee uitproberen, wat vaak niet erg goed ging. Het gebeurde alleen wanneer ze boos was..

Een paar maanden na haar zestiende verjaardag ging het alleen helemaal mis, ze waren in Canada en reden over een smalle weg door de bergen heen, opnieuw aan het verhuizen naar een nieuwe locatie. Het was nacht en het was rustig op de weg, tot er een vrachtwagen aankwam die niet helemaal op zijn eigen weghelft reed. Haar vader probeerde de vrachtwagen te ontwijken maar verloor de controle over het stuur waardoor hij een meer in reed. Haar ouders probeerden van alles om los te komen en het was haar vader die als eerste los kwam. Hij wilde haar moeder toen helpen maar die wilde dat hij Avery eerst ging helpen waardoor hij hield Avery los te krijgen. Dit lukte en van haar vader moest Avery zo snel mogelijk dus deed ze dat ook. Haar moeder kwam alleen niet los en haar vader kreeg haar ook niet los waardoor ze beide verdronken. Deze gebeurtenis was een grote klap in Avery's gezicht en sinds die dag was ze ook niet meer hetzelfde meisje. Woede vulde haar hart, boos op de vrachtwagen chauffeur die niet goed uitkeek waardoor zij nu haar ouders kwam was. Ze heeft in twee pleeggezinnen gezeten maar beide huizen werden afgebrand, al haar woede had ervoor gezorgd dat beide in de fik vlogen en beide pleeggezinnen hebben het ook niet overleefd. Mensen noemden haar na de twee ongelukken een duivel's kind, aangezien beide huizen afgebrand waren ongeveer een week nadat ze introk. Bij het derde huis zou hetzelfde zijn gebeurt als er niet een mutant woorden die ooit op de school op Genosha Island had gezeten. Dus probeerde ze te regelen dat Avery daar ook naar toe kon gaan.
In de tijd dat Avery bij de pleeggezinnen zat heeft ze vele mensen/klasgenoten brandwonden gegeven, ook iemand half verminkt van de brandwonden..
[color:11ea=969696]THANKS ♥

_________________
Fire in the heart sends smoke into the head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Avery Thomson   wo okt 15, 2014 2:31 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Avery Thomson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: