INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Freya Rawlings
avatar
Class 2
Aantal berichten : 102

Character Profile
Alias: Pegasus
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   vr okt 03, 2014 6:43 pm

Hmmm, de zalm daar had ze geen genoeg van kunnen krijgen. Het was er niet bij één gebleven maar uiteindelijk had ze er vijf van opgepeuzeld. Ze had wel het idee waarom. Zoiets goddelijks had ze nog niet eerder geproefd, zo heerlijk opgediend. Freya wist wel wat ze ging doen en dat was de koks bedanken en waarderen voor hun harde maar ook heerlijke werk. Oké niet nu. Ooit. Op een dag. In ieder geval een keer want damn, zelfs nu ze terug liep naar de kamer die ze deelde met Ruby bleef ze na suizen erover. De meid had niet eens zo'n enorme honger gehad en daarbij kwam het feit dat ze nooit echt een fan van vis geweest was. Maar nu kon ze dat wel voor de rest van haar leven voor blijven aansluiten in de rij. Ohnee, ze moest hier op een gegeven moment weg, toch? Damnit. Dan zorgden zij en Ruby er wel voor dat ze.. ehm, een geheime voorraad gingen stacken? Ze moest grinniken bij het idee terwijl ze een dansje zette in de gang nu het wat rustiger werd. De vrijdagavond was begonnen en hoewel dat nog niet te zien was aan het daglicht buiten, was dat toch echt wel merkbaar in de school. Een heleboel trokken erop uit in de game hall, vermaakten zich.. wist zij veel, in de bibliotheek? Ergens anders dan de slaapvertrekken, dat was zeker.

Freya lachte scheef zodra ze doorhad dat haar pet bijna afgevlogen was wanneer ze een misschien wat te wilde sprong in de lucht gemaakt had, zeker weten dat ze blij was. Ze was hier dolgelukkig op het eiland, hier had ze eindelijk de ruimte om haar mutatie te gebruiken en.. ze begon een beetje, zoals mensen het noemden, op het 'rechte pad' terug te komen. Ze had sowieso een slaapplek voor de nacht, ze leerde meer en meer over haar mutatie ook al kon ze die al volledig onder controle houden. Het was iets dat ze simpelweg gewoon kon. Net zoals dat het bij iedereen verschilde hoe goed ze waren in rekenen of Nederlands of Engels of.. nouja whatever, van alles. Iedereen was verschillend. En dat was iets waar ze aan dacht terwijl ze naar de kamer humde op haar sneakers.
Vrij snel viel haar iets vreemds op bij hun kamerdeur waardoor ze iets sneller haar pas inzette en het kladblok blaadje, dat bevestigd aan de deur hing met een klein stukje doorzichtig plakband waardoor ze kon zweren dat als ze het niet binnen nu en tien minuten gepakt had het er waarschijnlijk afgevallen was, er af haalde met een zacht scheurgeluid door het plakband. ''Wat is..'' Mompelde ze tegen zichzelf terwijl haar ogen over de tekst heen rolden.

'Yo Ruby, Freya,

meet me op het plein voor de school om 7 uur, got a little surprise.'


Dit was niet Ruby geweest. Zou nogal raar zijn als ze haar eigen naam daarop zou schrijven, right? Nee.. het was vreemd dat er geen naam bij stond, maar dat maakte de verrassing die hun te wachten stond alleen maar interessanter. Well, dan was het maar tijd om Ruby te SMS'en en haar te informeren over dit vreemde maar grappige blaadje.

'Darling, er is hier iets dat je moet zien.'

Was het enige dat ze maar met een al te brede glimlach verstuurde voordat ze de deur opende en zichzelf op haar kamergenote d'r bed in een kleermakerszit neerzette, geen moeite deed om de deur te sluiten terwijl ze nog eens haar ogen over de tekst liet gaan van het blaadje dat ze heilig vasthield tussen haar vingers.

7 uur. Dat was het nu dus en daarom waren Ruubs en zij naar beneden gegaan om inderdaad de school te verlaten en het plein op te gaan. Ze keek aandachtig rond, vond niemand anders die er nog stond.. waren ze te vroeg dan? Nah, degene zou vast zo wel komen. Want behalve dat er nog wat mutanten buiten rondhingen was het niet echt duidelijk dat er iemand naar hen zat te kijken om die 'verrassing' aan te kondigen. Well, tijd voor een sigaret dan maar, bedacht ze zich terwijl ze twee sigaretten vanuit haar beha pakte samen met een aansteker en er één aan Ruby aanbood. Relaxt zette ze zichzelf op de rand van een bloemperk neer zodat ze ietwat uit de wind zat en daarmee haar sigaret aanstak.
tagged V, Xam, Orac & Marlon bby notes woohoo
coded by marv at atf, caution & shine

_________________

P E G A S U S

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   za okt 04, 2014 12:06 am


### words

tag: The gang


Alright, om eerlijk te zijn was het echt een prachtige dag, en zou de avond waarschijnlijk even perfect worden om zijn ideetje uit te voeren. Bij zijn weet was het nog nooit gedaan, omdat het gewoon tja.. Fout overkwam? Ach, wat maakte het ook uit? Uiteindelijk was het gewoon een klein projectje van hem. Nou ja, dat zou hij er dan toch van maken als iemand hem er naar vroeg of zo. Met een grimas tot achter zijn oren zette hij zijn rode cap op en hing de band van de gitaar over zijn schouder en ging op weg. De man had twee briefjes bij met elks andere namen op. To be honest vond hij het best wel spannend. Zowel aan de deur van Ruby, als aan de deur van Olivia plakte hij uiteindelijk een papiertje met plakband om daarna van de meisjes verdieping te verdwijnen. Oké, alle leerlingen hadden nog wel les nu maar het zou toch wel vreemd overkomen als ze hem hier zagen rond lopen. Waarom hij juist bij die personen een briefje was gaan plakken, was simpelweg om het feit dat hij ze best wel chill waren. Natuurlijk was het vanzelf sprekend dat Olivia Dante mocht uitnodigen en bij Ruby moest Freya gewoon meekomen want hij vond haar best wel cool, en dat Freya op haar beurt Diana mocht uitnodigen. Die laatste kende hij om eerlijk te zijn enkel en alleen van het bal omdat hij haar random was tegen gekomen, maar het leek nog best wel een toffe groep om een kampeertripje te maken. Zo gaf hij hen toch nog iets anders te doen op een vrijdagavond. De man had trouwens ook enkele subtiele hints gegeven aan Clyde of hij ook niet wou komen. Dan was er uiteindelijk toch iemand die dichter bij zijn leeftijd aanzat, en wel ja Clyde was best nog wel een chille kerel.
Uiteindelijk was hij afgezakt naar de cafetaria om daar wat eten naar binnen te schuiven en om stiekem uit de keuken een gigantische zak met marshmallows te stelen. Met de grote zak wandelde hij de ruimte weer uit alsof het niets was en vervolgde nu zijn weg naar het bos. Het meeste had hij eerder die dag al klaar gezet omdat het anders veel te veel werk was om op zo’n korte tijd te doen. De man had een paar slaapzakken verzameld en ook een paar tenten off course en had die ergens midden in het bos mooi gedropt en opgezet. In het middelpunt van de tenten had hij een soort van kuil gemaakt waar ze straks een vuurtje konden maken. Al hoopte hij maar dat een van hun dat kon want hij had er werkelijk geen idee van hoe dat moest. In Australië op het strand was het ook altijd iemand anders die het vuur aanstak, dus iemand moest het maar doen vandaag anders wel ja dan hadden ze maar geen kampvuur en tja…

Uiteindelijk was de man nog even terug gekeerd naar zijn kantoor in de gymzaal om daar nog enkele kleine dingetjes in te vullen over de les van vandaag. Toen hij zijn groene ogen uiteindelijk richtte op de digitale klok die op de bureau stond kwam hij tot de conclusie dat het al 5 voor 7 was. Oh crap. Om zeven uur had hij met iedereen afgesproken op het schoolplein, iets wat hij dus obviously niet meer ging halen. Meteen stopte hij met wat hij aan het doen om richting het plein te vertrekken. Damian deed de moeite zelf niet meer om te gaan rennen of zo want hij zou toch te laat komen. Na enkele leerlingen te zijn gepasseerd die richting de tuinen gingen draaide hij het schoolplein op. De eerste die hij zag waren Ruby en Freya die een sigaret aan het roken waren. ‘Jullie zijn zo vreselijk ongezond.’ Sprak hij met een licht afkeurende blik, waarna zijn mondhoeken uiteindelijk omhoog trokken tot een brede grijns. Iets wat enkel Ruby wist was dat de man ook zelf soms wel eens een sigaret op stak, maar dat gebeurde heel zelden. Dus nee, hij was er niet verslaafd aan of wat dan ook. Met zijn handen diep in zijn zakken gestoken ging hij voor hen staan en keek even rond om te kijken of er nog iemand aan kwam, maar nope dat was nog niet het geval. Dus Damian besloot maar om nog niets te zeggen over zijn plannen met het groepje dat hopelijk voltallig aanwezig zou zijn over enkele minuten.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eros Crawford
avatar
Class 2
Aantal berichten : 88

Character Profile
Alias: Narcissus
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   zo okt 05, 2014 3:41 pm

I NEED TO BE YOUR LOVER, I NEED TO BE YOUR KING


oh damn babyVerward zat Ruby naar d'r gsm te kijken. Freya had haar een of ander vreemd bericht over zalm gestuurd, en dat ze een privé voorraad op de kamer wou aanleggen. Een hele voorraad zalm in de kamer? Djeezes fuck. Wat moesten ze daar nu mee? Of was het weer een vaag codewoord voor wist zij veel wat? De dingen die haar roommate soms naar d'r stuurde, bevatten van die vreemde boodschappen waar zij niks van af wist. Misschien was dit weer zoiets.. Maar waarom dan zalm? Met een zuchtje stak ze haar gsm weer weg, zonder iets te antwoorden. Ze wist gewoon niet wat, ok?

Op haar dooie gemak begaf ze zich naar de bibliotheek, met de intentie om daar wat te chillen en misschien wat boeken over Australia te lezen. Gek hoe er zelfs hele boeken over allerlei mutantenorganisaties in 'Straya te vinden waren. Dat ze daar nooit van geweten had, vond ze wel vreemd. Een nieuw sms'je weerhield haar echter van haar missie. Ze viste haar gsm terug boven en las het nieuwe textje van Freya. 'Darling, er is hier iets dat je moet zien.' Stond er. Met 'hier' bedoelde ze waarschijnlijk wel hun kamer.. Ruby draaide zich om en liep richting de meisjesafdeling op het eerste verdiep.

In hun kamer vond ze de blondine zittend in kleermakerszit op haar bed. Zonder iets te zeggen gaf ze een verkreukeld briefje.

'Yo Ruby, Freya,

meet me op het plein voor de school om 7 uur, got a little surprise.'


Dat was like totally Damian z'n handschrift. Al snel waren ze overeen gekomen om naar het schoolplein te gaan als het tijd was. Eenmaal daar aangekomen, vijf minuten te vroeg weliswaar, zagen ze dat er verder nog niemand was. Freya haalde een pakje sigaretten uit en bood haar een peuk aan, samen met een vuurtje. Waarom ook niet. "Thanks dear", Grijnsde ze, terwijl ze haar sigaret aan stak. Op dat moment zag ze een joggende Damian het schoolplein oplopen. Oh wow, mister Sport was er dus ook bij, zoals ze al had gedacht.

‘Jullie zijn zo vreselijk ongezond.’ Was het eerste wat hij zei toen hij de sigaretten opmerkte. Hoor wie het zei. Ze wist net zo goed als hij dat hij soms ook eens ongezond kon doen. Toch zei ze er niks op, om zijn reputatie te beschermen ofcourse. "Ook hallo, Damdam", Zei ze, expres zijn bijnaam gebruikend om hem toch wel een beetje te plagen. Ze zou niet Ruby zijn als ze dat niet deed.


_________________
In Greek mythology, Narcissus was a hunter from Thespiae in Boeotia who was known for his beauty. He was the son of the river god Cephissus and nymph Liriope. Nemesis couldn't stand his vanity and attracted Narcissus to a pool, where he saw his own reflection in the water and fell in love with it, not realizing it was merely an image. Unable to leave the beauty of his reflection, Narcissus lost his will to live.
He stared at his reflection until he died.


Laatst aangepast door Ruby Rose op di okt 28, 2014 2:17 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   zo okt 05, 2014 3:58 pm

MY SECRETS ARE BURNING A HOLE THROUGH MY HEART


And my bones catch a fever


Met een kleine inspanning stapelde de jonge trainee een bergje dikke matten terug tot een nette hoop. Hij had gezien hoe het materiaalkamertje echt een puinhoop was geweest, nadat een hele klas mutanten de opdracht hadden gekregen om het materiaal uit de zaal terug op hun plek te leggen. Ofcourse gooiden die alles maar ergens random neer, zodat er uiteindelijk geen ruimte meer was om naar de achterkant van het kamertje te lopen. Als Damian dit zou zien, zou hij waarschijnlijk niet zo blij zijn, dus Clyde had de taak op zich genomen om alles op orde te leggen. Het was dan wel vrijdagavond na de lessen, maar werk was werk en hoewel werk ook altijd kon wachten tot maandag, deed hij het liever nu. Stel je voor dat iemand hier binnen liep en ergens over struikelde ofzo, dat zou echt wel niet goed zijn voor de reputatie van de school enzo.

Uiteindelijk was het al kwart voor zes. Het zag er alleszins al weer veel beter uit hier binnen, dus met een opgewekt en voldaan gevoel sloot hij de deur achter zich en ging op weg naar zijn kamer. Snel nam hij een douche, al besteedde hij veel tijd aan het verzorgen van zijn haar. Daar kroop nu eenmaal veel werk in, en hij wou niet met een stonerhoofd ofzo buiten lopen. Uiteindelijk wreef hij zo goed mogelijk zijn haren droog, en deed het in zijn typerende staart. Enkele lokken wilden natuurlijk weer niet meewerken. Snel keek hij rond en viste zijn zwarte muts maar uit de kast. Die dropte hij op zijn hoofd, zodat hij er niet uit zag als een bosbewoner ofzo.

Nadenkend liep hij naar de kantine, waar hij een broodje ham en kaas vroeg, met een hele lading sla, wortels en tomaat er tussen. Over een half uur werd hij op het schoolplein verwacht, al twijfelde hij nog steeds of hij zou gaan of niet. Kamperen in een bos, samen met Damian en een kleine bende studenten.. Het idee klonk erg aanlokkelijk, maar misschien kon het ook awkward worden. Hij vond zijn mentor heel aardig, maar misschien vond hij hem iets tè aardig.. En hun 'relatie' moest professioneel blijven, wou hij zijn plekje als trainee houden hier.. Besides, hij had echt 0,0 het idee dat er ooit iets meer mogelijk was dan gewoon vriendschap.

Nog altijd twijfelend keek hij op zijn gsm. Het was eigenlijk tijd.. Ach ja, waarom zou hij ook niet proberen om te gaan? Als hij het niets vond, kon hij nog altijd terug gaan toch? Nu zou hij zich moeten haasten. Op een rustig drafje liep hij naar het schoolplein. Grijnzend zag hij hoe Damian van aan de andere kant ook al kwam aangelopen. Gymleraren, dit was echt te grappig. Met een glimlachje begroette hij zijn mentor, evenals de twee studenten die al paraat stonden. "Aloha", Zei hij, iets vrolijker door de aanblik van Damian. Wow, hou jezelf wat in toom Clyde, goddammit.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:31 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia Del Ney
Class 2
Aantal berichten : 987

Character Profile
Alias: -
Age: -
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   zo okt 05, 2014 8:11 pm


There was a boy, a very STRANGE ENCHANTED boy.
They say he wandered very far, very far, over land and sea.
A little SHY and SAD of eye, but very wise, VERY WISE was he...


Outfit

Ondanks het seizoen, was het heerlijk weer. Een heerlijke dag, gevuld met zonnestralen. Dat was de reden dat Olivia buiten in het zonnetje muziek had liggen luisteren en wat huiswerkopdrachten had zitten maken. Het was voornamelijk muziek luisteren geweest, maar als er een leraar was langsgekomen had ze vast en zeker een compliment gekregen over het feit dat het er zo productief uit had gezien. Helaas was het enige productieve wat ze gedaan had, een afspeellijst maken voor in bed als ze moe was en af en toe wat zonnebrand voor de zekerheid opsmeren. Je wist maar nooit, ook al was ze Italiaans, dat wilde helemaal niets zeggen. Ze was al eens een keer lelijk verbrand en dat wilde ze niet nog een keer meemaken.

Maar gelukkig was ze helemaal niet verbrand en liep ze nu vrolijk over de gangen van de school. “Heaven, I’m in heaven” zong ze vrolijk mee met de muziek die uit haar telefoon kwam. De rare gezichten negeerde ze. Het grappige was dat zij de muziek niet konden horen en dat alleen Olivia wist wat voor muziek het was. “And my heart beats so that I can hardly speak” Ze sloot haar ogen en maakte af en toe een dansbeweging. Haar benen voerden haar automatisch naar haar kamer, ze had dit stukje zo vaak gelopen dat ze het zelfs in haar slaap nog zou kunnen lopen. Maar dan zou ze eigenlijk aan het slaapwandelen zijn. Slaapwandelen…deed Olivia dat wel eens? O mijn God, misschien had zij dat glaasje gisteravond wel omgegooid. Maar toen ze wakker werd, lag ze toch in bed? Spookte het in haar kamer? Of was Anna gewoon op haar bed gaan liggen en had ze iets omgestoten? Een engere gedachte ging door haar hoofd. Was er misschien ingebroken? Was er een dief in haar kamer geweest? O mijn God. O. Mijn. Fucking. God.

En toen Olivia bij haar kamer aankwam, wist ze dat er iets anders was dan normaal. Haar ogen versmalde zich wantrouwend en bekeek de gang. Mmmm. Er was iets anders. Maar wat? Onderzoekend bekeek ze de ruimte voor haar deur. Geen braaksporen bij het slot. Ook waren er geen verdachte voetstappen bij haar deur. Opgelucht haalde rechercheur Olivia adem en bekeek wat er dan anders was. Ah-ha! Dat was het. Op haar deur zat een briefje geplakt, met een uitnodiging om rond 7 uur op het schoolplein te verzamelen. Waarom stond er niet bij. Oeh, misschien was het wel nog een feestje. Maar ze hadden net een paar dagen geleden het bal gehad. Mmmm. Maar misschien een surprise party? Maar als het een surprise party was, waarom zouden ze dan een briefje opgehangen hebben? Aan de andere kant stond er ook bij dat het om een verrassing ging. In ieder geval wist ze dat ze Dante hierover moest inlichten en dat ze graag zou willen dat hij meeging. Uit haar broekzakje viste ze haar telefoon tevoorschijn en ging naar haar gesprek met hem. Ze maakte een foto van het briefje en stuurde het naar hem, met het onderschrift “BABE, I know it’s kinda late, but let’s go to this? Sounds like fun, I love surprises.” Tevreden bekeek ze haar beeldscherm en stopte haar telefoon in haar broekzak.

Gauw besloot ze wat spullen in een tas te stoppen. Een zak lolly’s, haar tasje met make-upspulletjes (want you know, gurl) en een tekening van haar broertje deed ze erin. De meest random spullen waren in de tas gegaan, maar Olivia voelde zich goed bij de spulletjes die ze had gekozen. Misschien had ze wel een van deze spullen nodig! En wie werd er nou niet vrolijk van lolly’s? Vrolijk was ze haar kamer verlaten en begon ze aan de tocht richting het schoolplein, alweer met haar oortjes.

Driving my car to a foreign place, looking at me, now they know my face. We want it all know, we got it all yes, looking at that, looking at us” zong ze weer enthousiast mee. Haar ogen openden zich weer, ze kreeg een groepje met mensen in het vizier. Ze hadden allemaal wat spullen bij, dus daarom nam ze maar aan dat ze daar moest zijn. Met een blij gezicht liep Olivia naar het groepje toe en toen ze dichterbij kwam, zag ze wie er stonden. Haar super awesome mega gave relaxte muziekleraar Damian, zijn super flexe mega awesome o my god stagiair Clyde en super stoere awesome dope boss ass bitches Freya en Ruby. “Haaaay” zei Olivia enthousiast, terwijl ze zich bij het groepje voegde. Ze keek naar de spullen die haar muziekleraar bij had. “Ik heb lolly’s meegebracht” deelde ze mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Diana Lebedeva
avatar
Class 3
Aantal berichten : 271

Character Profile
Alias: Lore
Age: 18 jaar
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   zo okt 05, 2014 9:32 pmyou light the spark in my bonfire heart


Precies op het moment dat Diana in slaap aan het vallen was op haar wiskundeopdrachten, die ze zojuist gemaakt had (en de inkt was nog nat terwijl ze in slaap viel - mind you) en haar hoofd het blaadje raakte, schalde opeens Dance of the Knights van Prokofiev door de kamer en Diana schrok wakker, en nadat ze zichzelf eerst vervloekt had dat ze uitgerekend dat muziekstuk als haar ringtone had uitgekozen en dat ze in slaap was gevallen op haar huiswerk en dat er nu waarschijnlijk blauwe inkt op haar rechterwang zat, greep ze naar haar telefoon, waarbij ze bijna uit haar stoel viel en de bureaustoel met moeite terug kon balanceren naar de positie waarin ze eerst zat. Deze dag ging al perfect. Ze had amper slaap gekregen na het bal en ze wilde al het huiswerk dat ze nog niet gemaakt had omdat ze make-uptutorials aan het kijken was inhalen, maar ze was telkens in slaap gevallen. Zonder te kijken wie de beller was drukte ze op het groene knopje.
'Ey vuurvogel.' Het was Freya. Een vermoeide glimlach verscheen op Diana's gezicht.
'Paardje van me.'
'Moe?'
'Ech nie.'
'Ech wel.'
'Dacht het niet griet.'
'Dacht het wel nel.'
'Horsie please. Waarom bel je?'
'Schoolplein. 7 uur. Kom je?'
'...vliegen of?'
'Nee. Een verrassing van iemand ofzo. Gewoon komen jij.'
'Is goed sweetiepie.'
'Zie je daar dearie.'
'Oh en neem die goth van je ook mee, bae.'
'Ehm... of course!'Diana drukte op het rode telefoonknopje en drukte op het groene logo van WhatsApp, waar ze een berichtje begon te schrijven aan Delia die niet op de kamer te vinden was. Heey, kom om 7 uur naar het schoolplein. Een verrassing van iemand...? Ik heb geen idee maar kom maar gewoon. Diana Hup, verzonden. Ze had geen idee waarom Freya had gewild dat ze Delia uitnodigde, maar het zou vast wel leuk worden, right? Wat ze ook met z'n allen van plan waren. Diana wierp een snelle blik in de badkamerspiegel en inderdaad - haar wang was blauw van de inkt. Snel schrobde ze de vlekken eraf, om vervolgens ook maar een nieuw laagje make-up aan te brengen. Ze wachtte even tot de eyeliner van haar cat eyes opgedroogd was (na inktvlekken wilde ze immers geen eyelinervlekken op haar gezicht) om vervolgens haar veel te grote sweater en fluffy pantoffels te vervangen voor een donkere spijkerbroek, witte blouse, bordeauxrood vest en stevige zwarte laarsjes. Moest ze nog iets anders meenemen...? Ze had geen idee, maar mocht ze nog iets nodig hebben dan zou ze nog snel naar haar kamer kunnen gaan.Toen ze buiten was, trok ze haar donkerrode vest iets dichter over zich heen en maakte de knoopjes dicht. Het was een stuk kouder dan ze gedacht had - ze zat nog met een ontkenningsfase in haar hoofd waarbij het nog volop zomer was en de herfst nog niet eens begonnen was. Diana keek even rond over het schoolplein, maar kon al snel het groepje mutanten herkennen. 'Hai horsie, hier ben ik,' grijnsde ze toen ze Freya zag en meteen ook Ruby herkende, die ze vriendelijk begroette. Verder herkende ze ook nog Damian Youth, de gym en muziekleraar die ze eventjes op het gemaskerde bal tegengekomen was, een blonde jonge man die ze niet herkende, maar ze nam aan dat hij bij Damian hoorde, en Olivia, het ontzettend lieve meisje dat zo mooi had gezongen op het bal en ze begroette ze allemaal met een vriendelijk hallo. Dit zou nog eens een leuke avond kunnen worden.


572 words | cutiepatooties <33

thanks melissa_________________

with a searing, crackling crash, a firebird fell from the sky.
♥:
 Laatst aangepast door Diana Lebedeva op ma okt 06, 2014 8:13 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   ma okt 06, 2014 7:43 pm


Het was vrijdag avond en dat betekende ontspannen. Geen huiswerk, geen opdrachten, geen drama, geen gedwongen sociale gesprekken, nee. Vrijdag avond was game avond. Daarom was de jongeman na de lessen vrolijk langs gegaan in de kantine voor een snack tegen de grootste honger (al zou hij zweren dat hij altijd honger had, maar zo was hij nu eenmaal), om vervolgens naar de game hall te trekken. Hij ging aan een old school racegame zitten, zo een waar je in een stoel zat met stuur en al. Al snel was hij druk aan het driften en race na race belandde hij in de top drie. Nice, dit tournament zou hij sowieso wel gaan winnen hoor. En als dat niet zo was, dan zou hij blijven gaan tot hij wel op de eerste plek stond.

Na de laatste race en de bekendmaking van de winnaar (hij natuurlijk, duh), checkte hij z'n gsm. Hij had een berichtje van zijn bae. Snel ontgrendelde hij z'n gsm. Hij opende haar berichtje en zoomde al gauw in op een foto die Liv hem had doorgestuurd. Een of ander vaag briefje zonder naam die zei dat ze naar het schoolplein moesten komen om 19u voor een verrassing, plus een berichtje van Liv erbij dat ze er graag heen wou. Goddammit. Hoe laat was het? 19u10. Oh yeah het zou weer eens niet.

Meteen was hij recht gesprongen en richting zijn kamer gegaan. Momenteel droeg hij een tshirt met lange mouwen, maar voor buiten zou dat toch wel iets te koud zijn, zeker omdat het al later was. Plus, hij kwam liever ook niet buiten zonder zijn armen te bedekken. In zijn kamer deed hij zijn bordeaux tshirt van Hype aan, met daarboven een warme zwarte trui met een lekker grote kap. De rits liet hij voor nu maar open. Hij nam z'n rugzak en haalde de schoolboeken van die dag er uit, waardoor er basic een pakje sigaretten, aansteker en een hele voorraad eten overbleef. Zo zou hij die verrassing wel overleven.

Uiteindelijk was het 20 na toen hij uiteindelijk de koelere buitenlucht in stapte en richting een hele bende studenten liep. Hij herkende Olivia al van ver, evenals de docent gym en zijn stagiair. Voor de rest herkende hij Ruby, hij wist haar naam omdat het schoolhoofd haar zo had genoemd een tijdje geleden in de kantine, toen er bijna een heel voedselgevecht ontketend was. Het was best een zielige situatie geweest, hoe die twee idioten haar hadden geviseerd gewoon omdat ze een beetje anders was dan de rest. Nog drie onbekende meisjes stonden ook bij de groep. Nogal een geluk dat Damian en Clyde er bij waren, anders was hij mooi de enige jongen geweest en dan had hij zich meteen omgedraaid om terug naar binnen te gaan. Hij stapte op de bende af en ging naast Liv staan. "Hi", Zei hij droogjes in het algemeen, omdat hij niet iedereen persoonlijk zou gaan begroeten. Daarna drukte hij snel een kusje op Liv's voorhoofd, waarna hij zijn rugzak op de grond zette.
- VS. GANG

_________________


Laatst aangepast door Dante Rivera op do dec 03, 2015 2:54 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freya Rawlings
avatar
Class 2
Aantal berichten : 102

Character Profile
Alias: Pegasus
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   wo okt 15, 2014 7:46 pm

Thanks dear? Thanks had ze wel vaak genoeg gehoord van haar en nu ze er over nadacht 'dear' ook.. maar ze wist het niet. Nu ze naar Ruby keek en haar ogen op haar lippen af gingen voelde ze een vreemd gevoel haar van binnen vullen. Zo'n opluchtend licht gevoel dat bij haar hart speelde. Het leek even, heel even, alsof ze alleen waren. Verder niemand anders op het schoolplein. Waren ze op het schoolplein? God, toen ze beweging vanuit haar ooghoeken opmerkte realiseerde ze zich pas wat ze aan het doen was en meteen schudde ze haar hoofd wanneer ze haar aandacht draaide naar de gymdocent die aan kwam gelopen. ''Eh.. nou ja, we zijn niet de enigste, dus..'' zei ze wat twijfelachtig maar gelukkig maakte haar kamergenote het af met een gewone hallo, wat ze achteraf ook gewoon had moeten zeggen. Fuck. Dom, dom, dom. ''Maar hee.'' Besloot ze nog snel te zeggen voordat de ongeschreven regel van 'late reactie' overschreden zou zijn. Ze hief haar hoofd en nam een haaltje van de sigaret die ze tussen haar lippen stak en daarmee Damian aankeek met misschien wat grotere ogen om hem duidelijk te laten maken dat ze weinig met zijn advies zou doen. Niet op een dreigende manier though, maar gewoon als.. ja als wat? Tijd opvulling? Wacht, waarom was hij hier ook alweer? Het zag er niet naar uit alsof hij hen weer zou gaan verlaten met alle spullen die hij bij zich droeg. Nee, sterker nog, hij zette zijn handen simpelweg in zijn zakken en bleef voor hun neus staan. Freya blies de rook uit, niet naar de leraar maar naar de kant waar Ruby niet was en tevens met de wind mee zodat het van hun zou verdwijnen, en draaide haar aandacht toen weer terug naar haar vriendin. Zo mocht ze haar wel noemen na hun avontuurtjes, right? Het wiet roken in de kamer, samen naar het bal, ze had zelfs haar verdomde nummer in haar mobiel staan. Yes, Ruby was een vriendin. Gewoon een vriendin.

Freya jonge. Get your shit together.

''Euh, hee?'' Zei ze tussen het uitblazen van een volgende haal door wanneer ze gezien had dat er nog een docent-achtige hun kleine groepje gejoind had. Wat was zijn naam ook alweer? Ze kon het even niet gauw voor zich halen. Was het iets met een C? Klei.. iets met klei. Ja. Ze kreeg het vast nog wel te horen, iemand zou vast nog wel zijn naam een keer mentionen ofzo. ''Olivia!'' Zei de blondine wanneer ze gezang hoorde en het meisje zich bij hun groepje vestigde. Met de sigaret in haar mond stond ze op en sloeg haar armen losjes om haar heen. ''Zangmeisje, je bent er ook.'' Zei ze moeilijk door de sigaret tussen haar lippen, waardoor ze hem eruit hield en haar een brede glimlach gaf. Meteen zag ze nog meer beweging vanuit haar ooghoeken en herkende ze het meisje dat aan kwam gelopen onmiddellijk. ''Aye, vogeltje van me,'' zei ze ietwat zangerig, liet Olivia los van haar schouders met nog een zachte glimlach en besprong bijna haar nicht, waardoor ze hen beide wat uit balans bracht. ''Lekker geslapen?'' Grinnikte ze waarna ze haar een hartelijke kus op haar wang had gegeven en ze draaide zich in haar armen om, merkte nog een jongen op die erbij was gekomen. ''Komt goth niet?'' Zei ze met een pruillipje naar de brunette Diana, waarbij ze over haar schouder nog een haaltje van haar sigaret nam en hem vervolgens op de grond pleurde en erop stampte zodat hij uit zou gaan. Relaxt blies ze daarna de rook uit en gaf het meisje dat ze nog altijd vasthield een wenkbrauwwiebel.
tagged V, Xam, Orac & Marlon bby notes woohoo
coded by marv at atf, caution & shine

_________________

P E G A S U S

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Delia Lexington
avatar
Class 3
Aantal berichten : 105

Character Profile
Alias: Curse.
Age: 18.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   do okt 16, 2014 5:46 pm


V-é-r-d-o-m-m-e. Die bitch, wat was haar naam ook alweer, leerde het ook nooit. Iedere keer zodra ze Saw II keek flikte de hoeren aanstelster het weer om als een achterlijke crackhead de kamer binnen te wankelen en niet eens twee keer te kijken what the fuck ze aan het doen was. Delia schreeuwde naar het beeldscherm waar ze bijna met haar neus tegen aan lag omdat ze zich zo frustreerde aan haar. Misschien kwam het omdat ze Saw nu al zo vaak gezien had en dat wijf, wiens naam ze nog steeds niet wist en nooit onthouden zal ook, zich zo gemakkelijk keer op keer liet opsluiten in de hand-glas-val of omdat ze sowieso al boos was dat haar junkie favoriet gewoon zonder pardon in de poel met drugs spuiten gegooid werd. Ze haatte die vent, ook al zou ze hem ook best wel willen nemen. Maar nee, haar liefje ging voor. ''FUCK YOU, VAL DAN OOK MAAR DOOD. GROEI EEN BREIN OF WHATEVER, ARGH!'' Daar bovenop begon ze met de zoute popcorn tegen het scherm te gooien. Junior was er toch niet dus boeiend dat ze zijn beeldscherm vies zou maken. Uit boosheid stond Delia op, gooide de bak met popcorn bijna om op de zitzak waar ze in had gelegen en gaf een felle trap tegen de muur met haar blote voet. De muur maakte een krak-geluid alsof ze bijna het beton ervan had gemold. Alsof zij daar wat om gaf. ''Fucking klote vent die haar ook gewoon niet helpt. IK ZOU JE ZO HARD NEUKEN ALS JE AMANDA NIET ALS SHIT BEHANDELDE, ZÓ FUCKING HARD. En jou ook, slet. Als je nu eens breinen kon kopen hea, oh wat zou dat een verandering voor je zijn, fucking glas junk. Seriously, je had het gewoon kapot kunnen slaan met je hand, maar NEE. JE MOEST JE HANDJE PER SE IN HET ONOMKEERBARE GAT DUWEN OM VERVOLGENS JE ÁNDERE HAND ER OOK IN TE-FUCKING-DOEN!'' Ze gaf nog een trap tegen de muur met een stoot alsof ze daarmee alle problemen in de hele film zou oplossen. Natuurlijk niet. Maar ze kreeg zoveel frustraties van die film dat ze het gewoon kwijt moest. Ze haatte deze film. En toch keek ze het weer, na de zestiende keer. Want daarvoor bleef het één van haar favorieten, er was geen ontkenning aan. ''Weetje hoeveel je me doet denken aan Diana? Ik weet zeker dat zij ook zo wanhopig zou zijn. Ze is leuk om mee te spelen, net zo manipulatief als jij bent. Alleen heeft zij tenminste wél nog enig verstand van denken om het fucking glas van onder in te stompen in plaats van.. de shit waar je nu in ben belandt. JA NU GAAT HIJ ER VANDOOR HEA. WAS JE NU MAAR GEEN SLACHTOFFER GEWEEST VAN JE DOMHEID. JAMMERRR MEISSIE. VOLGENDE KEER BETER. DOEI.'' Krijste Delia tegen het scherm alsof de film haar plotseling zou gaan verstaan en zich naar haar slimheid zou gaan gedragen, maar nee, dat zou echt niet gebeuren. Dus slikte ze wanneer haar fave weer tevoorschijn kwam en liet zich terug zakken in de donkerblauwe zitzak die best diep maar ook comfortabel ging. Zodra ze een handjevol popcorn pakte en in haar mond propte zag ze haar mobiel afgaan die nog nét tussen de zitzak en het scherm in lag op de grond. De donkerharige pakte nieuwsgierig het apparaat nadat ze haar hand afgesmeerd had aan Junior's zitzak en zag hoe ze een bericht binnen gekregen had van niemand minder dan.. wow, toeval. Als je het net over de engel hebt.

Binnen no time gleed ze van de laatste trap af die naar de begane grond zou leiden. Ze liet een paar mutanten struikelen die haar in de weg liepen en kakelde daarom best wel luid, die eenmaal buiten wat verminderde tot een grinnik. Snel kreeg ze al haar kamergenote in het vizier en maakte ze plaats voor een frons op haar gezicht wanneer ze haar niet alleen zag staan. Nu ze terugdacht aan het smsje had ze het inderdaad over een vage verrassing gehad. ''What the fuck is dit voor een gay meeting?'' Vroeg ze met haar lippen wat getuit nadat ze een hand door haar haren gehaald had en naast Diana was komen staan. Haar ogen vielen over de blondine heen die haar meisje vast hield, maar ze besloot er niks op te zeggen, het zal wel. ''Oh, excuseer mij, behalve jullie twee dan. Huppelmeisje en meneer 'het verkeerde draadje doorgeknipt'.'' Lachte ze zonder enige pardon.

Alarms go off when I enter the building
thanks, kristen! ♥

_________________

Go home, crying to your mommy. Boohoo.

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   do okt 16, 2014 6:44 pm


### words

tag: The gang


Damian keek de twee met een klein grijnsje aan. Alsof hij het echt meende dat sigaretten ongezond waren, misschien een beetje maar goed dat waren details. Kort verscheen er een frons op zijn gezicht toen hij werd aangesproken met zijn bijnaam. Helemaal geweldig, nu wist Freya zijn bijnaam ook meteen, super! Met een grijnsje op zijn gezicht schudde hij even zijn hoofd. ‘No stress Freya, just kidding.’ Sprak hij al lachend tegen het meisje die blijkbaar dacht dat hij het nog werkelijk meende ook. Bijna gelijktijdig met hem was Clyde, de trainee, ook aan komen lopen. ‘Fijn dat je er bent mate.’ Sprak hij blij om het feit dat de dude er bij was. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. En tja, Clyde bracht nu eenmaal die happiness met zich mee. Gauw genoeg werd het groepje nog een stukje groter toen ook Olivia zich bij hen voegde. Misschien had hij eerder dit geweldige idee eens moeten krijgen? Although, dan was Clyde er niet bij geweest en was het dus wel minder awesome. Lolly’s hm? Ze zouden in ieder geval niets te kort komen deze nacht. ‘Die kunnen niet ontbreken, right?’ Sprak hij met een brede grijns tegen het meisje. Ergens verbaasde het hem wel dat Dante niet meteen volgde achter Liv, maar die zou niet lang meer op zich laten wachten dat was zeker. Als volgende kwam Diana aan, met een simpel knikje begroette hij haar. Langzaam begon het groepje volledig te worden, zeker toen ook Dante zich bij hen voegde. De jongen die hij naar de ziekenboeg had gebracht na heel dat gedoe met Lucille. Off course had hij het erg gevonden wat er gebeurd was, maar Eleanor had hem voor zo ver zo kon opgeknapt en dat was het gene wat telde right. Hij kon zich ook nog net voor de geest halen dat hij de broer was van Adrian, de dude die nog steeds op wraak uit was ondanks het toch al een tijdje geleden was. Alright, als hij het een beetje goed had dan mistte er nu nog maar een persoon. Al had hij geen idee of die wel wat uitgenodigd door een van de aanwezige. Maar goed hij zou toch nog niet meteen gaan vertrekken so. Al snel genoeg volgde er uit het niets een scherpe opmerking. Aha, daar was ze dus. Het was maar dat hij deze avond zo goed gezind was anders had hij waarschijnlijk wel een opmerking terug gekaatst, maar goed uiteindelijk wist bijna iedereen hier wel hoe Delia was dus veel trok hij zich er niet meer van aan.

Goed. Dan ging hij nu maar eens uit de doeken doen waarom hij iedereen hier bij elkaar had geroepen. ‘Ik hoop dat jullie voor de rest van de avond of nacht niets gepland hebben. Want we maken er een kampeertochtje van. No stress, alles qua tenten en slaapzakken staat al klaar. Enkel wij ontbreken nog.’ Hoe bizar dit eigenlijk allemaal was viel niet eens uit te leggen. Welke docent ging er nu met een groepje leerlingen kamperen in het bos? Waarschijnlijk brak hij hiermee wel een stuk of 5 regels, als het al niet meer was, maar zolang er niets met hun allemaal gebeurde zou het wel niet erg zijn, toch? Hij was immers wel een figuur met enige autoriteit, plus hij kon nog altijd zeggen dat hij hun leerde om te surviven in koude omstandigheden. Yeah, dat zouden ze wel geloven. Want het was nu niet dat ze een ruimte hadden waar je zo een bossimulatie in had kunnen starten of zo. ‘So let’s go!’ Sprak de man vriendelijk waarna hij het voortouw maar nam en vertrok van het schoolplein richting het bos.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eros Crawford
avatar
Class 2
Aantal berichten : 88

Character Profile
Alias: Narcissus
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   do okt 16, 2014 9:14 pm

I NEED TO BE YOUR LOVER, I NEED TO BE YOUR KING


oh damn babyTerwijl ze op haar gemakje van haar peuk bleef inhaleren, volgde ze het korte gesprekje tussen Damdam en Freya. Net geen minuut nadat Damian het schoolplein op was gejogd, arriveerde mister Sport °2 ook al. De PE trainee, Clyde of zoiets. Haar grote vriend had het al even over hem gehad, een dag of wat nadat hij aangekomen was. Nu ze het sujet in kwestie zag, snapte hij wel waarom haar maatje zo enthousiast was geweest. De twee leken allebei wel uit een of andere commercial voor fitnesstoestellen te zijn gestapt.

Ineens werd haar aandacht getrokken door een bekende stem. Die had ze voor het eerst gehoord op het bal. Niemand minder dan ster van de avond en Queen van het bal Olivia kwam op hen afgelopen. Wat cool dat die ook uitgenodigd was. “Haaaay” Riep ze enthousiast, waarna ze melde dat ze lolly's had meegebracht. Mhmm, dat was wel nice.. Kort glimlachte ze naar het meisje, waarna ze zich opnieuw concentreerde op haar sigaret.

Niet lang daarna kwam nog een bekende op het groepje afgestapt. Het was Diana, blijkbaar Freya's nichtje, en een meisje waar zij op het bal ook even tegen had staan praten. 'Aye, vogeltje van me,'' Zei Freya, waarna ze Diana een knuffel gaf en een hartelijke kus op haar wang. Even wendde ze haar blik af.. Voelde ze daar nu.. Jaloezie? Nee, doe niet zo gek Ruub, dat kan niet. Freya is gewoon je roommate ja, niks meer. Hoe langer dat die roommate echter in Diana's omhelzing bleef staan, hoe moeilijker ze het er mee kreeg.

Gelukkig was er Dante, die eigenlijk veel te laat nog aan kwam. Het gaf haar echter wat afleiding. De jongen had een trui enzo aan, maar Ruby wist maar al te goed wat hij er onder verborg.. Ze had hem wel zien zitten in de les. Ze wist ook waar het door kwam, maar ze besloot om er maar niet over te beginnen. Misschien lag het wel gevoelig. Als laatste kwam de goth van de school er ook bij. ''What the fuck is dit voor een gay meeting?'' Bracht ze uit. Ruby keek haar even met opgetrokken wenkbrauwen aan. Niet iedereen was hier gay omg. ''Oh, excuseer mij, behalve jullie twee dan. Huppelmeisje en meneer 'het verkeerde draadje doorgeknipt'.'' Vervolgde ze droogjes.

Hopelijk zou die Dante dude er niet te zwaar aan tillen. Anyways, zelfs Damian liet de opmerking maar gewoon gaan, dus veel kon zij ook niet doen. Hij had blijkbaar wel iets anders te zeggen. Oh holy flip. Blijkbaar gingen ze kamperen in het bos? Wow, dat was echt te awesome. "Wat een freaking nice idee mate", Zei ze opgewekt, waarna ze haar rugzak pakte en naast Freya ging staan. "Dus, ik shotgun een plekje naast jou hoor, of..?" Grijnsde ze, en ze verbaasde zich over de zenuwen die plots wel heel hoog opliepen bij de gedachte dat Freya misschien wel 'nee' zou zeggen..


_________________
In Greek mythology, Narcissus was a hunter from Thespiae in Boeotia who was known for his beauty. He was the son of the river god Cephissus and nymph Liriope. Nemesis couldn't stand his vanity and attracted Narcissus to a pool, where he saw his own reflection in the water and fell in love with it, not realizing it was merely an image. Unable to leave the beauty of his reflection, Narcissus lost his will to live.
He stared at his reflection until he died.


Laatst aangepast door Ruby Rose op di okt 28, 2014 2:17 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   do okt 16, 2014 9:33 pm

MY SECRETS ARE BURNING A HOLE THROUGH MY HEART


And my bones catch a fever


Toen hij aangekomen was, merkte hij hoe een van de studenten even naar hem keek met een goedkeurende blik. Hè, wat? Hij keek de persoon in kwestie vriendelijk aan, alhoewel hij het nogal eng vond dat die zo naar 'm keek. Hij kon ook niet meteen uitmaken of hij nu een jongen of een meisje voor zich had. Hopelijk vond hij.. zij.. whatever dat niet erg ofzo. Zijn aandacht werd al snel getrokken door zijn mentor, die iets tegen hem zei. ‘Fijn dat je er bent mate.’ Zei hij, en het had niet veel gescheeld of hij was beginnen blozen. Clyde, djeezes, waarom gedraag je je als een freaking 16-jarige? Hij glimlachte opgewekt naar Damian. "Ik ben al lang blij dat ik mee mocht", Zei hij grijnzend, terwijl hij zijn muts nog even wat beter op z'n hoofd zette.

Het groepje studenten bleef groeien, en hoewel iedereen elkaar wel vaagjes leek te kennen, herkende hij eigenlijk niemand. De enige die hij echt kende van naam enzo, was Damian. Hij begreep dat de studenten hem dan waarschijnlijk ook niet zouden kennen, dus besloot hij dan maar om zichzelf straks even voor te stellen. Anders liep hij er maar zo random wat bij. Gelukkig was hij nog een sociale kerel. Al snel stonden er maar liefst zes studenten rond hem en Damian. De laatste was er met een nogal snerende opmerking bij komen staan, maar iedereen leek al geaccepteerd te hebben dat dit de gang van zaken was bij het meisje, dus hij zweeg ook maar.

Uiteindelijk vertelde Damian waarom hij iedereen hier naartoe had laten komen. Dat wist hij al lang, dus dit was niks nieuws voor hem. Hij bestudeerde ondertussen de studenten even. Als hij nu eens wist hoe ze heetten.. Dan zou hij al een heel stuk vooruit komen. Damian begon ondertussen al richting het bos te lopen, maar hij hield de bende nog kort even tegen. "Ahum.. Ik denk dat ik me best eerst even voorstel. Ik ben Clyde, PE trainee en hier om jullie fysiek nog wat meer te pushen dan die opa daar", Zei hij grijnzend. Zo, dat was dat.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 5:31 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Olivia Del Ney
Class 2
Aantal berichten : 987

Character Profile
Alias: -
Age: -
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   wo okt 22, 2014 12:03 am

Olivia Del Rey

Na Diana, een super awesome mega cool like ja meisje dat ze een paar keer gezien had en die ze wel super nice aardig vond, dus ook vriendelijk begroette, kwam Dante. Haar hart sprong eventjes omhoog van blijdschap dat hij toch was gekomen, haar ogen veranderde nog net niet in hartjes en ze sloot even haar ogen toen hij een kus op haar hoofd drukte. “Hay!” zei ze enthousiast terug. Maar haar enthousiasme had nog steeds niet het Mount Everest hoogtepunt bereikt, want nu had ze ook haar nieuw gemaakte vriendin Freya ontdekt. Freya was like de cutest girl she ever met. Op het moment dat ze iemand nodig had, had ze hulp aangeboden. Dat zag je tegenwoordig niet snel meer. Helaas…rookte ze. Maar dat mocht de pret niet drukken, alleen drukte Olivia haar hoofd aan de andere kant van die van Freya toen ze een knuffel van het meisje kreeg. Normaal gesproken had ze al een waterval aan woorden op haar af gestuurd over waarom roken zo slecht voor je was, maar ach. Voor deze ene keer kon ze zich er over heen zetten.

Maar ook een zwarte wolk voegden zich bij hen. En alhoewel Olivia altijd positief was over mensen, was dat in dit geval erg moeilijk. Als ze had geweten dat het zusje van Junior zich bij hen zou voegen, had ze dit misschien overdacht. Of niet. Nah, ze liet zich niet wegpesten. Maar…ze had mooi haar? “Huppelmeisje” herhaalde Olivia zacht. Huppelmeisje. Oké, ze was een meisje, daar was geen biologisch antwoord voor nodig, maar huppelen. Huppelen deed ze bijna nooit. Nou ja…af en toe. Regelmatig. Oké shit, Delia had gelijk. Demonstratief draaide ze zich van the dark lady af. Meh. Ze had er een hekel aan als ze eventjes niets wist te zeggen.

Veel tijd om te piekeren over wat Delia echter had gezegd was er niet, aangezien Damian begon uit te leggen waarom hij hen hier had verzameld. “Waaaauw, dat is echt super leuk” zei ze vol bewondering “Niet dat ik iets wil claimen ofzo, maar weet je of er een roze is? Niet dat ik roze leuk vind, but you know…voor het geval dat niemand daar in wilt, wil ik daar gerust in.” WAAAAAUW EEN ROZE TENT JA. Als dan het licht er door heen scheen zou heel de tent roze verlicht zijn. Oké, dat zou écht een investering zijn. Later, als ze zelf een huis had, zou ze een roze tent komen en die in de woonkamer neerzetten en dan alles daarin doen. Dat zou pas een investering worden. Dat moest ze echt op haar bucketlist zetten. Wat ze ook op haar bucketlist moest zetten, was kennis maken met de PE Trainee, wat dat dan ook mocht betekenen. Enthousiast knipperde Olivia met haar ogen, Clyde leek haar een hele relaxte gast. “Hi Clyde” zei ze daarom maar enthousiast “Ik ben Olivia, en ik zeg het maar alvast, ik ben een ramp in PE. Ga je ons ook les geven? Zo ja, heb dan alsjeblieft geduld met me. Een keer zat ik vast in de touwen, like, helemaal ingeklemd. Ik weet niet waarom. Ik zag een vliegje en raakte in paniek. Toen raakte ik in de klit. Het was heel vervelend, de brandweer moest me eruit redden. Iedereen vond het erg grappig…” Olivia knikte, terwijl ze naar de grond keek “Ik vond het niet zo grappig, want ik had angst voor hoogtes. Die niet voor hele hoge hoogtes, maar wel die van de gymzaal.”

Oei. Waterval nummer zes miljard was ontstaan. Olivia in enthousiaste sferen brengen was ook gewoon geen goed idee. “Ik weet dat ik een beetje veel praat, actually, ik heb zelfs van mijn dokter gehoord dat het ongewoon is hoeveel ik praat. Er is dus geen medicijn voor, alleen tot tien tellen na elk woord dat je zegt, maar ik kom vaak niet verder dan drie en dan alles waar ik aan denk is regenbogen, eenhoorns en je weet wel.” Red Bull geeft je vleugels.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Diana Lebedeva
avatar
Class 3
Aantal berichten : 271

Character Profile
Alias: Lore
Age: 18 jaar
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   vr okt 24, 2014 11:33 pmyou light the spark in my bonfire heart


Diana keek op toen ze een jongen hoorde aankomen. Hij heette Dante... toch? Dat was wel het aparte aan een gemaskerd bal, allemaal mensen die je tegenkwam op die avond maar bijna nooit echt zeker wist of het persoon achter het masker wel dezelfde was als die je in gedachten had. Dante was de King van het bal geworden en toen ze hem naar Olivia, de Queen van het bal, zag lopen, wist Diana het zeker: dat was inderdaad Dante.
'Aye, vogeltje van me.' Diana glimlachte en gaf haar nichtje een knuffel terug. 'Lekker geslapen?' 'Tot jij belde wel ja!' Grijnsde ze en stak plagerig haar tong uit naar Freya en tuitte haar lippen bij het horen van haar volgende vraag. 'Ik heb haar wel een appje gestuurd, dus misschien...?'Speaking of the devil. Daar was Delia, met haar messy zwarte haren en al, die ook nog een leuke welkomstopmerking maakte. Het komt allemaal goed, hoorde ze zichzelf zeggen. Het komt helemaal goed. Ze is vast aardig als ze met een groep is, right? 'Hey Delia,' zei ze tegen haar en glimlachte zo vriendelijk mogelijk naar haar. Diana's blauwe ogen schoten even naar Damian toen hij begon met praten. Hopelijk zou hij gaan uitleggen wat de verrassing zou zijn. Nieuwsgierig hield ze haar hoofd scheef en luisterde naar de docent. Een kampeertocht met de hele groep! Oké, dat klonk wel echt heel leuk. Ze had wel eens eerder gekampeerd, maar toen ze zes was. En de tent in de tuin geplaatst was. En ze eigenlijk midden in de nacht terug naar huis was gegaan omdat het veel te koud was buiten. 'Klinkt leuk!' zei ze, terwijl ze een blik op Delia wierp en weer naar de blonde man keek, die, zoals ze al gedacht had, bij Damian hoorde. 'Ik ben Diana,' zei ze tegen hem. Het was altijd goed om ervoor te zorgen dat docenten je bij naam kenden, toch?


319 words | cutiepatooties <33

thanks melissa_________________

with a searing, crackling crash, a firebird fell from the sky.
♥:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   za okt 25, 2014 2:05 pm


20 minuten te laat op een afspraak die blijkbaar gemaakt was door een docent. Zou hij daar strafputen voor krijgen? Sowieso kleedkamers kuisen. Of erger, al kon hij zich niet inbeelden dat er iets ergers bestond dan stinksokken uit kluisjes opruimen. Goddammit. Gelukkig maakte geen een van de twee leerkrachten een opmerking over zijn laatheid. Blijkbaar waren ze toch van plan om nog even te wachten. Hij hoorde twee van de onbekende meisjes praten over 'de goth' en of die nog kwam. Blijkbaar was hij dan toch niet de laatste.

“Hay!” Begroette Liv hem terug. Zijn hart smolt wel een beetje toen hij haar zag. Aww.. Maargoed, voor hij haar goed en wel een kusje had gegeven, was ze alweer weg gestuiterd. Whoops. Damian had toch een fout begaan om een verrassing te organiseren. Daar werd ze namelijk hyper van. Op het niveau van een Duracell konijn. Hij ging maar gelaten en berustend in zijn lot naast de trainee staan, terwijl hij toekeek hoe Liv als een eekhoorn op cafeïne door de groep heen schoot en iedereen begroette.

Het enige waar ze door stopte, was toen 'de goth' blijkbaar gearriveerd was. Ze noemde hem meneer 'verkeerde draadje door geknipt'. What the fuck. "Liever verkeerde draadjes dan te korte lontjes", Reageerde hij droogjes, doelend op het feit dat zij nogal snel kwaad werd op alles en iedereen en dat ook niet onder stoelen of banken stak. Fuck dit. Hij had nog liever Lucille bij de groep gehad dan haar, op dit moment. Waar hing Adrian uit als je die knul nodig had?

Maargoed, door Damian's woorden was hij de woordenwisseling al snel genoeg weer vergeten. Kamperen? In het bos? Cool. Daarna stelde de trainee zichzelf voor als Clyde. Ghehe, Damian de opa. Dat was wel een goeie. De hele groep begon te lopen, en hij volgde Liv, die ondertussen die arme stagiair bedolf onder een hele stroom aan woorden. Een beetje verontschuldigend keek hij de dude aan. "Geen zorgen bro, dat went wel", Zei hij, met een lief knipoogje naar Liv.
- VS. GANG

_________________


Laatst aangepast door Dante Rivera op do dec 03, 2015 2:55 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» You light the spark in my bonfire heart ~ V, Xam, Orac & Marlon bbys
» Every light needs to shine, so do you. [Nadya]
» @LittleMermaid - Waverly's insta
» Sing your heart out [JotBW Karaoke opening]
» Birthday with the friends, London in the heart.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Forest-
Ga naar: