INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Christian Farnesé

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Christian Farnesé
avatar
Class 2
Aantal berichten : 35
BerichtOnderwerp: Christian Farnesé   ma sep 29, 2014 6:41 pm

Christian Farnesé
Age:
19
Gender:
Man
Date of birth:
30/03
Place of birth:
Florence, Italy
played by :
Carolien
"
Skinned her alive, ripped her apart
Scattered her ashes, buried her heart
Uiterlijk:
1m80
78 kg
Donker blond
Groene ogen
Gespierd


Karakter:
Around people he likes: Sweet / Kind/ Cheeky/ Loyal/ Compassionate/ Gentle/ Honest/ Passionate/ Trusting/ Protective/ Tactfull
Around people he dislikes: Arrogant/ Brutal/ Bitter/ Cruel/ Dishonest/ Dangerous/ Sarcastic/ Sadistic/ Tactless/ Uncaring/ Unreliable/ Provocative
All round: Athletic/ Adventourous/ Smart/ Smooth/ Tought/ Amusing/ Focused/ Daring

Family:
Pleegouders: Fernando & Nicole Iglesio
Pleegzusje: Eloisa Iglesio
Zoon: Fabio Mendez
Tweeling: Kim Bannel

Mutatie:
Sabertooth Shapeshifting:
Christian kan shapeshiften in een sabeltandtijger. Als hij veranderd, veranderd hij helemaal en op een pijnlijke manier ook. Zo nu en dan heeft hij wel problemen met het terug shiften naar zijn menselijke vorm. Maar als hij eenmaal veranderd heeft worden zijn senses ook stukken beter. Al gebeurt dit enkel en alleen wanneer hij shift naar zijn dierlijke vorm. Als hij gewoon mens is dan worden zijn senses terug normaal. Gelukkig heeft hij wel de volledige controle er over.
Predator instinct:
Christian heeft dit instinct al van zolang hij zich kan herinneren. Hij is altijd beter geweest in het opjagen van andere mensen. Door deze mutatie kan hij ook heel goed inschatten wat een andere persoon gaat doen, bijvoorbeeld in een gevecht of elke andere situatie. De mutatie zorgt ervoor dat hij een meester is in het concept jager en prooi, hij kan heel goed andere mensen opsporen. Dit uit zich ook in zijn karakter tho, wat niet altijd als iets goed word gezien. Maar als hij eenmaal zijn zinnen op iets of iemand heeft gezet, dan weet hij het ook wel te krijgen.


Historie:
Christian is geboren in New York, tegelijk met zijn broertje Kim. Tot op de dag van vandaag is zijn echte familie hem totaal onbekend aangezien hij een ongewenst kind was ook weet hij dus niet dat hij een tweelingbroer heeft, vlak na de geboorte werd hij geadopteerd door een Italiaans gezin dat hem mee nam naar Florence, dus voor zover Christian weet is hij een rasechte Italiaan. Fernando en Nicole waren gelukkig met dit ongelukkige voorval aangezien ze zelf nog geen kinderen hadden. Ze zorgden voor de jongen alsof hij werkelijk van hun bloed was.
Zodra Christian oud genoeg was om deftig te kunnen lopen en praten ging hij natuurlijk al buiten spelen. Zo kwam hij al heel snel in het bendemilieu terecht. Ze haalden eerst maar gewone grappen met andere mensen uit en stielen hier en daar wat spullen. Christian zelf stiel geld, omdat zijn ouders het niet al te breed hadden en hij hun wat vooruit wou helpen. Op zijn 11de kreeg hij de taak om iemand van een vijandige bende om het leven te brengen. Het was ook in dat zelfde jaar dat hij nieuwe dingen over zichzelf ondervond. Het was puur toeval dat hij er eigenlijk was achter gekomen. De jongen was de nacht voor zijn opdracht erg ziek, of zo leek het toch voor de andere. Het was in die nacht dat zijn lichaam begon te veranderen, op een vrij pijnlijke manier, zijn botten braken maar echt elk mogelijk bot dat er was. En tegen het midden van de nacht was hij helemaal veranderd in een sabeltandtijger. Hoe vreemd het ook was hij had een taak en zou die volbrengen, dus in het holst van de nacht zocht hij de persoon op in zijn dierlijke vorm. Een jager en zijn prooi, anders was het niet. De jongen maakte geen schijn van kans tegen hem. Christian’s eerste echte moord. Sinds die dag kreeg hij veel respect van andere, al wilde hij het niet. Rond zijn 15de kreeg hij de kans om de ladder op te klimmen en leider te worden, maar hij wees dit af. Christian wou koste wat het kost uit dat leven stappen. De jongens lieten hem gaan, maar niet ongestraft. Met een bebloede schouder was hij thuis gekomen, en het was ook op die dag dat zijn ouders de waarheid leerde over hun zoon. Zijn vader vond het helemaal niets, om over zijn moeder nog maar te zwijgen. Uiteindelijk stapte Fernando met zijn zoon naar de politie om aangifte te doen, maar voor Christian was het al te laat hij stond bekend als een van de gevaarlijkste jongens in Florence. Veel ergere dingen gebeurde er niet meer in zijn leven sindsdien buiten de ruzies die hij had op school met enkele kinderen en het feit dat hij verliefd werd op een meisje genaamd Elena. Omdat hij op die leeftijd nog roekeloos was duurde het niet zo heel lang voor zij met het nieuws kwam dat ze dus zwanger was van hem. Iets wat natuurlijk aan kwam als een schock aangezien hij nog maar 16 was. Maar zij wou het kind niet weg doen, en de twee gingen uiteindelijk uit elkaar merendeels onder dwang van hun ouders. Het enige wat hij weet is dat zijn zoontje Fabio noemt, maar hij heeft hem nooit gezien enkel op een foto die hij tot op de dag van vandaag nog steeds bij houd.

Een paar maanden na de geboorte van Fabio vertrok Christian naar Santa Monica in Amerika, om daar naar school te gaan en zijn basketbal carrière verder uit te bouwen. Daar ontmoette hij Esther en Nick oftewel kort samengevat Die Hard. Ze leefden als groep, deden bijna alles samen, en zo raakte de jongen weer op het slechte pad. Dagelijks had hun groepje wel problemen met andere mensen, al zochten ze het vaak genoeg zelf omdat ze het grappig vonden. Na een tijdje samen te zijn geweest met die groep begon hij gevoelens te krijgen voor Esther. Iets wat totaal onbeantwoord bleef tot op een bepaald moment. Maar hij had zijn zinnen op haar gezet, en op het einde had hij zijn zin ook gekregen.

Uiteindelijk vertrekken Christian en Esther samen naar Venetië, om daar te gaan wonen. De twee woonden er nog geen maand samen of Esther kreeg een brief dat ze geld had geërfd, en dan bedoelde hij veel geld. Beide wisten ze niet wat ze ermee aan moesten, maar de twee raakten weer in de criminaliteit verwikkelt. Gauw genoeg traden de twee toe tot een van de krachtigste bendes in Venetië en gingen weer doen waar ze goed in waren. Keet schoppen, en nog niet zo’n klein beetje ook.
Het was op een zonnige middag dat Christian en Esther een opdracht hadden doorgekregen van hun leider. Ze moesten een of andere wijngaard gaan beroven. Zoals normaal was in deze bende werden er geen vragen gesteld door de twee. De wijngaard lag iets buiten Venetië zelf en maakte enkel en alleen rode wijn. Natuurlijk gingen de twee niet voor de wijn, daarmee konden ze uiteindelijk toch niets doen buiten zelf op zuipen. Nadat ze uiteindelijk vrij makkelijk buit hadden gemaakt, door de handelaar simpel neer te slaan besloot Christian toch voor twee flessen rode wijn te gaan. Geheel voor eigen gebruik, had de jongen ze uit een krat gehaald waar een adres op stond dat hij niet in Italië kon plaatsen. Echter heel lang duurde hun rit van de wijngaard naar Venetië niet want onderweg werden ze tegen gehouden door een roodharige vrouw in het gezelschap van een bruinharige man, het maakte al helemaal niet uit wat ze deden de wagen ging niet verder. Het leek wel haast of een onzichtbare kracht zich tegen de wagen had gezet. Hoewel opgeven niet bij het duo hoorden waren ze nu wel gedwongen om uit te stappen. Blijkbaar waren dit Jean Grey en Jamie Nicholls, twee mensen die hij totaal niet kende. Maar zo belanden ze uiteindelijk zonder hun buit, op Genosha eiland.  

♥ TY SARA!

_________________

Honest to God I'll break your heart,
Tear you to pieces and rip you apart.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Christian Farnesé   zo jan 29, 2017 2:45 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Christian Farnesé
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: