INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Saoirse Ronan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Saoirse Ronan
avatar
Class 2
Aantal berichten : 34

Character Profile
Alias: Ghost
Age: 19 years old
Occupation:
BerichtOnderwerp: Saoirse Ronan   ma aug 19, 2013 11:24 pm


If you asked me how many times you've crossed my mind, I would say once..Because you never really left.. .
never left
Identiteit
Voornaam:. Saoirse [sjier-shje]
A.k.a. Ghost
Achternaam: Ronan
Bijnaam: Ghost, Sa, Sasa, Sao, Ierse,  
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Geboortedatum: 28-6-2044
Geboorteplaats: Dublin, Ierland
Geaardheid: Hetero denkt ze.

Mutatie
Mutatie: Intangibility
Mutatie voordelen Saoirse kan door muren en door andere ‘obstakels’ heen gaan.  Ze kan twee dingen samensmelten, bijvoorbeeld een potlood en een pen. Als laatste kan ze ‘in’ dingen kruipen. In alles wat ‘vast’ is, met andere woorden in een tafel of in een dier etc. Kan als ze zich heel hard concentreert anderen meenemen in haar ontleding. Is in feitte voor elk element immuun omdat ze daar gewoonweg doorheen kan phasen. Béhalve bliksem of iets in die trant. (Dat wilt niet zeggen dat ze geen brandwond overhoud als ze door vuur heen phased)
Mutatie nadelen Zo nu en dan heeft ze het niet onder controle en gaat ze onbedoeld door mensen heen. Bij vermoeidheid of sterke emoties kan het wel eens zijn dat ze zich niet kan focussen en dus gewoon tegen een muur aanrent. Alles wat met elektro te maken heeft is een nadeel. Omdat ze als het ware zichzelf in moleculen deelt, gaat de reactie veel te snel of juist te langzaam als ze door bliksem geraakt word of onder invloed is van andere elektrische. Als ze moe is of juist heel hyper kan ze zich niet focussen en lukt het haar niet altijd even goed.
Mutatie grenzen Ze kan niet in al te grote dieren kruipen en mensen is zeker weten taboe. Als ze dat probeerd word ze er weer uitgegooid en of kan ze ‘vast’ komen te zitten. Hoe groter de voorwerpen om in elkaar te smelten hoe langer het duurt en hoe meer moeite het kost.

Signalement
Lengte: 1.77 m
Gewicht: 62 kg
Postuur: Saoirse is slank, heeft vrij weinig bespiering omdat ze meer gebruikt maakt van verrassings aanvallen als wat anders. Heeft een vrij ‘speciaal’ gezicht door haar scherpe en doordringend blauwe ogen.
Haarkleur: Ze heeft ze meestal asblondig, of gewoon blond. Haar echte kleur is overigens blondrood achtig.
Oogkleur: Hele felle lichte kleur blauw
Piercings/Tattoos: Oorbellen, verder heeft ze een heel klein blauw vlindertje achter haar linker oor.
Littekens: Heeft wel meerdere litekens opgelopen toen ze jonger was vooral omdat ze het rennen door muren toen nog niet zo onder controle had. Heeft een keer door elektrische draad proberen te rennen, dat resulteerde in een grote brandwond die over haar gehele linker zij loopt.
Kledingstijl: Ze is niet echt een fashionista maar loopt er ook niet graag onverzorgd bij. Het probleem is dat ze niet zo goed weet hoe ze bepaalde stijlen moet mixen, waardoor alles er soms nét niet helemaal goed uit ziet. Ze is een groot fan van hakken en jurkjes. Ondanks dat het combineren haar niet goed afgaat is ze wel heel goed in designen. Ze maakt dan ook vaak jurkjes en rokjes die ze dan zelf draagt, te onzeker over haar werk om het daadwerkelijk te verkopen.

Individualiteit
Karakter: Saoirse is een meisje dat vrij terug in zichzelf is getrokken. Ze zal niet gauw op een ander afstappen om een heel gesprek aan te knopen maar gaat een gesprek ook niet uit de weg. Ze is opgegroeid met vallen en opstaan (letterlijk) en dat is ook wel te merken aan haar vastberadenheid. Als ze iets wilt van zichzelf of van de wereld dan zal ze er 200% voor gaan, ook al is het misschien niet haalbaar. Saoirse is dus een beetje een dromer wat haar zo nu en dan ook een beetje afwezig doet overkomen. Saoirse is het best te beschrijven als lief, verlegen en licht onzeker. Althans dat is hoe je haar bij de eerste oogopslag en ontmoeting leert kennen. Naarmate ze je meer vertrouwt zal ze langzaam uit haar schulp kruipen en merk je dat ze eigenlijk een best wel duidelijke mening heeft. Saoirse zet familie en vrienden voor alles, en zou voor ze door het vuur gaan zou er een situatie zijn die daarom zou vragen. Zelf heeft Saoirse nooit veel emotionele last gehad van haar mutatie,  maar ze bied graag een luisterend oor naar mensen die wel problemen hebben op dat of ieder ander gebied.
Hobby’s: Tekenen, schetsen, schilderen, tuinieren, kweken, luisteren naar anderen,  kunstschaatsen,  skateboarden, foto’s maken van dingen die ze als ‘mooi’ ziet, kleding designen
Houd van: Muziek, schaatsen, ijs, zoetigheid en vette hap, natuur schetsen maar ook mensen schetsen, doodlen, mensen zoals zijzelf, haar eigen gemaakte kleding,  katten en vissen, vrijheid om te staan en gaan waar ze wilt, alle soorten vormen, foto’s maken van mooie momenten, collages maken, ijs, hakken, jurkjes
Houd niet van: Betweterige mensen,  gedwongen worden om iets te doen, niet serieus worden genomen, niet naar haar geluisterd word, onrespectvol met haar omgegaan word, alle soorten pasta’s en alle soorten dranken behalve water en appelsap, honden,  vooroordelende mensen, open water, zee, zwemmen, zeewier, silent treatment, rokers, mensen die liegen, smalle of enge ruimtes, vast zitten halverwege een muur, make-up popjes, mannen die denken dat ze heel wat zijn
Angsten: Verkeerd begrepen worden, dat ze sommige dingen niet durft te zeggen die gezegd moeten worden, open water en zwemmen, alleen zijn, eenzaam doodgaan, , opgesloten worden tussen vier muren
Turn ons: Mannen met een hele effen huid, mannen die de natuur respecteren, mannen met een lief maar levendig karakter, witte tanden en hygienisch.
Turn offs: Mannen die halve vrouwen zijn, nagelbijters, niet netjes, onrespectvol, liegen, overheersende geurtjes, rokers, onbehulpzame of snobbige mensen, mensen die niet delen, die heel veel kleiner als haar zijn of heel veel ouder.

Historiek
Verleden: Saoirse Ronan is geboren in Dublin op Ierland. Vanaf kleins af aan was er al duidelijk dat er iets ‘anders’ aan haar was. Ze huilde veel meer als andere baby’s en alsof dat niet genoeg was raakte ze op een een of andere manier ook uit de box. Een groot mysterie voor de ouders in die tijd en een grote frustratie. Als peuter hebben ze haar voor de eerste keer écht zien phasen. Haar hand door blokje hout heen en weer terug. Ze geloofden hun ogen niet en wisten eveneens niet wat ze er mee .. moesten. Uit wanhoop hebben ze haar naar velen dokters gebracht, gewoon voor een check-up. Uit haar genen kwam overigens niets speciaals, of nuja toch ook weer wel. Een gen wat ze nog nooit eerder hadden gezien kwam voor in haar genen. Met die wetenschap hebben de ouders van Saoirse het maar opgegeven. Het was raar maar.. er viel mee te leven toch?

Toen Saoirse een jaar of 10 was gebeurde het phasen op een zeer regelmatige basis. Ze had het bovendien steeds meer onder controle. Natuurlijk er waren nog genoeg momenten dat ze in plaats van door de muur heen er gewoon tegen aan knalde, maar ach. Op deze leeftijd leerde ze ook om materialen in elkaar te smelten tot ongeloof van haar ‘vriendinnen’. Vriendinnen die ze na een tijdje niet meer had omdat het meer populaire groepje besloten had dat Saoirse raar was. Heel raar.  Dit zorgde voor eenzaamheid aan Saoirse’s kant. En eenzaamheid zorgde voor frustraties wat zorgde voor veel meer gephase en veel meer foutjes in haar gephase. In die tijd heeft ze het meeste wonden opgelopen en zo ook haar brandwond. Ze had een keer het land betreden van een boer en toen die haar álweer gezien had tussen zijn oogst, had hij de hond op haar afgestuurd. Nu als Saoirse ergens doods bang voor is, is het honden. Zo hard als ze kon is ze weg gerent tot ze een meter hoog hek tegen kwam met elektrische draad. Nergens bij nadenkend heeft ze geprobeerd door de elektrische bedrading te phasen wat in dit geval een verstoring van de moleculen veroorzaakte. Saoirse heeft veel geluk gehad dat alleen een stuk van haar haar mistte toen ze er weer uit kwam, oja en een stuk huid wat verbrand was.

Als 12 jarige werd ze opgehaald door iemand van het x-men team. Saoirse’s ouders wilde haar niet kwijt maar Saoirse brandde om andere mensen te ontmoeten met een gave zoals haar. Ze wilde niet meer alleen zijn, en haar geluk kon eigenlijk niet meer op toen ze hoorde van een school voor mensen zoals haar.  Ze houd nu nog regelmatig contact met haar ouders en heeft haar kracht inmiddels al beter leren beheersen. Toch zou ze het liefste nooit meer weg willen, ondanks dat afstuderen op de drempel staat.  


_________________
i am barely breathingLaatst aangepast door Saoirse Ronan op di aug 20, 2013 1:02 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Saoirse Ronan   vr jul 17, 2015 10:14 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Saoirse Ronan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: