INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Anna Solovjova

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Anna Solovjova
Class 3
Aantal berichten : 57
BerichtOnderwerp: Anna Solovjova   zo sep 21, 2014 4:13 pm

WARNING!
The following information is completely confidental and controlled/monitored by the Kremlin. The penalty for abuse of this file is imprisonment or death penalty.
Name: Anna Solovjova (Анна Соловьёвa), no. 00983.
Alias: Viper Queen.
Age: 18.
Date of Birth: 19th November.
Zodiac Sign: Scorpio.
Place of Birth: Lebyazhye (Лебяжье), Saint Petersburg (Санкт-Петербург), Russia (Россия).
Gender: Female.
Sexuality: Heterosexual.

Appearance: Long, blonde hair – green eyes – slender (tenger) – tall (lang) – 5”10 (1.78 m) -  girly outfits, likes to wear jewelry, wears heels all the time.
Personallity:
In ordinary state: cheerful – stupid – naive – does not think about her actions – shallow brained (oppervlakkig) – loyal to the ones she loves – ignores the people she hates – insecure.
Mutated state: tricky (listig) – smart/clever – dodgy – manipulative – easily annoyed – DO NOT MAKE HER ANGRY: VERY dangerous!!!

History:
Een schaduw verscheen in het licht van de lamp. “Is dit haar?” zei een zware mannenstem. Een tweede man verscheen in het licht. Het licht van de lamp was niet langer te zien. De man knikte. “We zullen onderzoeken op haar moeten uitvoeren: is dit een winst voor Rusland of een gevaarlijk instrument? Laten we het los op de Verenigde Staten of houden we het voor ons?” De man met de zware stem draaide zich om. “En houd in vredesnaam voorlopig je naam. Zolang ze nog niet in het Kremlin is, bestaat ze niet.” En toen werd alles weer zwart.

Op een zware nacht in november werd in het dorpje Leningrad het meisje Anna geboren. Ze was het eerste, en het enige kind, van haar ouders. De naam van haar ouders kan ze zich niet herinneren. Wat al snel duidelijk was, was dat Anna een ontzettend vrolijk kind was. Ook zou ze het al snel blijken dat ze een speciaal kind was, ze was namelijk het kind van twee mutanten. Er was voor bijna 100% zekerheid dat Anna ook een mutant zou worden en dat zorgde ervoor dat de ouders zich zowel heel opgetogen als bang voelde. Want wat voor mutatie zou er zich bij Anna doen ontstaan? Maar voorlopig was er nog helemaal geen mutatie bij Anna ontwikkelt en konden haar ouders in rust leven.

Tot op de dag van haar vierde verjaardag. Het was een normale dag en Anna was in een grasveld aan het spelen, totdat ze opeens een slang zag. De slang was agressief, Anna was namelijk in haar nest gaan staan en had de eieren van haar kinderen kapot gemaakt. Het was een Russische rattenslang, een normaal gesproken niet agressieve slang. De slang beet haar, een paar keer. Ondanks dat de slang niet giftig was, kwam het DNA wel in die van Anna terecht. Dat kwam omdat Anna de mutatie had om het eerste DNA dat in haar werd gebracht over te nemen en zich vervolgens te gaan vervormen. De slang liet haar verder met rust en Anna voelde zich niet raar. Ze ging gewoon naar huis.

Maar de volgende dag werd  ze gillend gewekt door haar moeder. Buiten, om hun huis, waren ze omsingeld door slangen! Grote slangen, kleine slangen, giftige slangen, cobra’s en allerlei soorten slangen van over de hele wereld. Het is niet duidelijk hoe die daar gekomen zijn, maar wat wel duidelijk was, was dat Anna ze tot rust kon brengen. Om de een of andere reden kon ze met de slangen communiceren, als ze sprak, dan luisterden zij. De slangen verdwenen, maar in plaats daarvan verscheen er Russische federale politie. De ouders van Anna werden vermoord en zij werd gevangen genomen, afgevoerd naar het Kremlin in Moskou, via Sint Petersburg.

In het Kremlin, het Russische bestuursgebouwd, werden in een geheim laboratorium onder de grond experimenten met het kind uitgevoerd, waar voornamelijk slangen bij betrokken waren. Anna werd gebeten door slangen, werd geïnjecteerd met slangengif en meer van dat soort gruwelijke dingen. Maar ondanks dat ze gebeten werd door onder andere cobra’s, stierf ze niet. Dat kwam omdat ze zelf ook het DNA van een slang droeg. In plaats daarvan begon ze zelf ook gif te produceren en kreeg ze slangentanden. Een paar maanden later begon er zelfs een staart bij haar te groeien. Deze uiterlijke kenmerken werden alleen zichtbaar als Anna geïrriteerd werd of als ze boos werd.

Een laatste ongeluk zorgde voor de vrijheid van Anna. Op een gegeven moment waren de professoren bezig met een experiment die Anna zo verschrikkelijk veel pijn bezorgde, dat haar mutatie voltooid werd. Ze veranderde in een enorme slang, met lengte van wel 5 meter en een dikte van twee meter. Ze kon zich bevrijden uit haar gevangenschap. Anna kon gif uit haar mond schieten en kon zo de mensen die haar gevangen hadden genomen vermoorden en aanvallen. Met een enorme explosie kon Anna uit het Kremlin ontsnappen en vluchtte via Kazachtstan naar Afghanistan. Daar viel ze flauw en werd ze gevonden door de schoolhoofden. Na zo lang in gevangenschap te hebben gezeten, was het in aanwezigheid zijn van andere mensen en sowieso buiten zijn nieuw voor haar.

”RENNEN! RENNEN! Experiment 00983 is los geslagen, iedereen gaat eraan!” gilden ze. “WAT HEB JE GEDAAN?” schreeuwde de Russische president. Een enorme explosie volgde en groen, slijmerig gif vulde de kamer. Een brul van een enorm wezen verried de aanwezigheid van het monster. Het hele experiment was losgeslagen, wat zou er van de mensheid komen?

Mutatie:
Haar mutatie is op te delen in verschillende fasen. Fase 1 kan ze zomaar opwekken, fase 2 kan ze op wekken als ze kwaad is en voor fase 3 moet ze zo verschrikkelijk veel pijn hebben en zoveel woede in haar voelen, dat het zich kan ontladen. Communicatie met slangen is altijd mogelijk, dus zelfs voor fase 1.

Fase 1: haar ogen veranderen in gifgroene slangen ogen, een slangentong ontstaat, haar tanden veranderen in de tanden van slangen, de mogelijkheid om gif uit haar mond te spugen is ontketend, dit gif zorgt enkel voor verlamming van het lichaam.
Fase 2: haar hele huid wordt groen geschubd, een enorme staart vormt zich bij haar onderrug, haar kleding scheurt uit, de tweede kracht die zich bij haar vormt is een enorme kracht en veiligheid door haar schubben, ook hier kan ze weer gif spugen, alleen zijn er nu twee soorten gif: het witte gif zorgt voor verlamming van het lichaam, het gele gif zorgt voor verschrikkelijke pijn in het hele lichaam voor onbepaalde tijd, dit ligt aan de bloedgroep.
Fase 3: de benen en armen schieten in het lichaam, het haar groeit terug in de schedel en het lichaam wordt een lang gehaald, het lichaam groeit en wordt breder, een enorme kracht is ontketend, bovendien kan ze zich sneller herstellen. Er zijn nu drie soorten gif: wit (verlamming), geel (verschrikkelijke pijn) en groen (vergiftiging van het lichaam zodra het in contact hiermee komt, zorgt voor de dood).

Er zijn natuurlijk voordelen aan deze mutatie. Door deze mutatie is Anna ontzettend krachtig en hoeft ze eigenlijk niet bang te zijn voor haar aanvallers. Het is dus voornamelijk zelfverdediging. Nadelen van haar mutatie zijn dat ze nooit zomaar fase 2 en 3 op kan roepen als ze deze heel erg nodig heeft. Bovendien heeft ze ook in fase 3 nog zwakheden. Vuur en licht doen haar ontzettend veel pijn en een ijzer voorwerp dat haar hoofd doorboort zorgt ervoor dat ze sterft.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Anna Solovjova   zo sep 21, 2014 4:38 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Anna Solovjova
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: