INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 You're so gorgeous [Rhaegys]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: You're so gorgeous [Rhaegys]   do sep 18, 2014 8:59 pm


You're so gorgeousja, Minaye had de posters zien hangen van het Masquerade bal. Ze had alles al voor elkaar. haar jurk, hakken en masker. Ze miste alleen nog één ding, en dat was een date. Ze had nog niet echt veel jongens ontmoet hier op school maar van de jongens die ze wel had ontmoet, daar zaten wel cuties bij. Minaye kwam het plein oplopen en ze hoorde van alle kanten mensen enthousiast praten over het bal. Minaye werd altijd wel vrolijk van die sfeer, ze was zelf ook wel erg nieuwsgierig naar de decoratie en de indeling van het bal.
het was weer eens mooi weer en Minaye liep vaak op blote voeten of op sokken. Binnen meestal op sokken en buiten op blote voeten (met mooi weer). Dus nu ook op blote voeten. Ze droeg een jack daniels hempje met een korte broek. Haar haar gewoon los en een beetje make-up op. Minaye liep naar de fontein toe en ging op de rand zitten en ziette haar voeten ook op de rand. Ze zag overal om zich heen groepjes mensen staan en praten. En Minaye keek gewoon toe. Minaye dacht even na over welke jongens ze had ontmoet. Jeong..aardige jongen maar niet haar type. Trystan? Neee die had op haar gezicht getekend dus daar zag ze zichzelf niet mee verschijnen. En dan nog die jongen die haar per ongeluk een smsje had gestuurd. Maar ze kon niks met alleen een profiel foto. Minaye dacht even na terwijl ze van de zon genoot. En dan had ze nog Rhae over van de jongens die ze had ontmoet. Ja hij was echt wel een cutie. Grote kans dat hij met een super knap meisje aan komt zetten op de masquerade. Minaye had daar geen nee tegen gezegd..Phoe. Een jongen en een meisje kwamen hand aanlopen en gingen een einde verder op de rand van de fontein zitten. Minaye vond het zo mooi. Liefde in de lucht. Maar op het moment gaf het haar een lonly feeling..

flutpost srry_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   do sep 18, 2014 10:32 pmRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION

• Samen met zijn maten zat Rhaegys buiten op een bankje. De dudes waren aan het ouwehoeren en de meiden aan het bespreken voor het bal. Zijn vrienden hadden bijna allemaal een date, Rhae was eigenlijk de enige die totaal niet wist met wie hij moest gaan. Of hij überhaupt wel moest gaan. Hij had genoeg opties, genoeg leuke meiden om uit te kiezen. Maar hij wilde wel met een meisje gaan omdat hij met dat meisje wilde, niet puur voor het feit dat hij dan iemand had. Oke, Rhae had genoeg meisjes achter de kiezen gehad maar hij zou nooit iemand gebruiken of zomaar ergens voor mee nemen. Hij was een gentleman, behandelde zijn meisje met respect. Iets dat niet bij hem gedacht zou worden. Mensen zagen hem vaak aan voor player, terwijl hij juist het gevoelige type was. Niet dat hij dat toonde, ofcourse. Beetje macho mag best. Een meisje ving zijn aandacht meteen zodra ze het schoolplein op wandelde. Minaye. Schijnbaar was ze zijn vrienden ook al opgevallen, want hij hoorde iemand een opmerking over haar maken. "Back off, dudes." Reageerde Rhae ietwat bot, waarbij hij zijn vrienden een waarschuwende blik gaf voordat hij weer naar Min keek. "What's with you mate? Can't we make a laugh?" Rhae zuchte, haalde zijn hand door zijn haar en schudde zijn hoofd. Hij wist wel meisje hij zou vragen. Minaye was gewoon een prachtig meisje. Ze was knap, helemaal zijn type, en had nog eens een leuke persoonlijkheid ook. "I'm gonna ask her for the Masquerade" De bruinharige jongen grijnsde, duwde zichzelf van het bankje af en klapte zijn hand in die van zijn beste vriend. De jongens ouwehoerde nog wat, waarna Rhae naar Min toe liep. Zijn vrienden riepen hem wat na, maar hij negeerde het. "Hey." Sprak hij vriendelijk, zijn stem charmant en warm. Hij ging naast haar zitten en glimlachend prikte hij met zijn vingers op haar voet. "Kon je je schoenen weer niet vinden?" Vroeg hij plagend, zijn blauwe kijkers op haar gericht. Kom op Rhae, je kan dit. Hij dacht zichzelf moet in, hoewel hij helemaal niet zenuwachtig was ofzo. Ergens was hij toch wel bang dat ze nee ging zeggen, maar dat verwachte hij eigenlijk niet. "Als ik vragen mag, wie is de gelukkige die deze mooie dame mee neemt naar het bal?" Het was misschien wat cliché, maar zo was Rhae nou eenmaal. Zijn charmante zelf maakte dat meestal goed, de meiden leken toch altijd als blokken voor hem te vallen. Hij liet zijn blik schaamteloos over haar lichaam glijden, beet zacht op zijn onderlippen en grijnsde daarna met één mondhoek opgetrokken. Damn, girl.
-Mijne is ook slecht hoor haha ;o

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   vr sep 19, 2014 4:07 pm


You're so gorgeous"Hey." hoorde Minaye van een kant komen en ze draaide vlug haar hoofd om. Het was Rhae. Een glimlach sierde Minaye's gezicht. "Hey" zei Mina vriendelijk terug. "Kon je je schoenen weer niet vinden?" vroeg hij en ze begon te lachen. "Ik vind het wel fijn om op blote voeten te lopen" zei Minaye grijnsend maar een tikkeltje onzeker, klonk dat niet stom? Wat was dat nou voor stom antwoord. "Als ik vragen mag, wie is de gelukkige die deze mooie dame mee neemt naar het bal?" vroeg hij en Minaye werd er verlegen van, ze glimlachte breed en trok haar schouders op en leunde met haar hoofd op haar schouder. En ze wreef even met haar ene voet over de ander. "Uhm nog niemand. " zei ze en keek Rhae even in de ogen. Waarom gedroeg ze zich zou zo vreemd. Spontaniteit was haar beste eigenschap. "Maar was dat een verzoek?" vroeg Minaye vrolijk. Gewoon vrolijk en spontaan blijven het is geen big deal. Eigenlijk was het dat wel want ja ze wou best wel heel graag met hem naar de masquerade. "Ik dacht dat jij allang een superknap meisje voor jezelf had gescoord ofzo" zei Minaye en keek rond. Sirieus, want als je om je heen keek zag je genoeg meisjes met figuurtjes van model en knappe snoetjes. Minaye had geen modellen figuur. Ze had een kont en boobs en wat korter dan de meeste meisjes van haar leeftijd. Minaye was er niet onzeker over, ze accepteerde zichzelf gewoon. Rhae zag er echt leuk uit, mooi lichaam en zijn gezicht echt heel cute. Hij was ook charmant en aardig. Ze hoopte dat hij een beetje kon dansen want ja dansen was haar passie en leven dus dat zou nog een pluspuntje zijn.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   vr sep 19, 2014 6:32 pmRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION

• Een charmante, warme glimlach sierde rond de lippen van de bruinharige jongen terwijl hij het meisje aankeek. Rhae kon het niet laten een tijdje naar haar glimlach te kijken en het duurde dan ook wat langer voor haar woorden tot hem doordrongen. "Hey" Bij zijn vraag begon Min te lachen wat Rhae ook aanstak. "Ik vind het wel fijn om op blote voeten te lopen" De jongen knikte begrijpend. "Tell me about it, het liefst zou ik hele dagen in een blote pens lopen." Hij knipoogde even, maar meende het wel. Zijn lichaam was gewoon zo ongelofelijk warm dat hij er soms last van had. De school accepteerde niet als hij shirtless door de gangen wandelde, wat hem enigsinds irriteerde. Maar goed, rules are rules. Toen Rhaegys vroeg wie met haar naar het bal ging zag hij dat ze verlegen werd, waardoor de warme en charmante glimlach weer rond zijn lippen verscheen. Ze was schattig als ze verlegen was. "Uhm nog niemand. " Zodra hun blikken kruisten hield Rhae die blik vast, zijn blauwe ogen vriendelijk naar de hare. "Mooi, zal ik je dan om half 8 ophalen?" Een grijns stond rond zijn gelaat maar hij meende het wel. Alleen snapte hij niet hoe ze nog geen date had.. . "Maar was dat een verzoek?" Rhaegys knikte. "Zo'n leuk meisje als jij kan toch niet alleen gaan?" Nogmaals knipoogde hij. "Ik dacht dat jij allang een superknap meisje voor jezelf had gescoord ofzo" Hij volgde haar voorbeeld en liet zijn blik ook rond gaan, waarna zijn ogen de hare zochten. "Volgensmij praat ik nu met dat meisje." Hij glimlachte lief, zijn blik eerlijk en warm. Hij had zijn ene knie opgetrokken en leunde daar met zijn arm op, voelde de blikken van zijn vrienden op zijn zij en achterhoofd branden. Zijn vrienden hadden allemaal van die super dunne meiden die haast geen rondingen hadden. Van die magere dingen. Rhaegys hield daar niet zo van. Hij vond het juist mooi als een meisje wat te showen had. Heupen had die hij vast kon pakken, niet meteen het gevoel hebben dat als je te hard drukt ze uit elkaar valt. En niet dat hij bedoelde dat hij op dik valt, nee. Maar een beetje rondingen zoals Minaye had. Niet dik, niet te dun. Met een grijns haalde de jongen zijn wenkbrauwen een paar keer uitdagend op, waarna hij voorover boog om haar plagend in haar zij te prikken.

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   vr sep 19, 2014 9:07 pm


You're so gorgeous"Tell me about it, het liefst zou ik hele dagen in een blote pens lopen." zei hij en Minaye lachte. Ze trok even twee keer haar wenkbrauwen op. "Oelala" zei Minaye grappend. Dat mocht van haar wel, ze had geen problemen met een mooi afgetraind lichaam. Minaye was verlegen geworden bij zijn vraag en had gezegd dat ze nog niemand had voor de masquerade. "Mooi, zal ik je dan om half 8 ophalen?" zei Rhae en ze knikte. "Is goed" antwoorde ze blij. Ze had normaal iets eigenzinnig en eigenwijs gezegd maar ze was er te vrolijk voor. "Zo'n leuk meisje als jij kan toch niet alleen gaan?" zei hij en ze begon een beetje te blozen. Dat was lief, terug in Los Angeles waren de jongens niet zo charmant. Bij de jongens in haar vrienden groep ging het best erg om imago, als meisje was je gewoon een hebbe-dingetje. Daarom had ze heel erg zelden een vriendje. Minaye zei dat ze dacht dat hij al een superknap meisje had gevraagt voor de masquerade. Minaye keek even naar een groepje jongens dat hun aan zat te kijken. Maar al snel vonden haar donkere ogen zijn blauwe weer. "Volgensmij praat ik nu met dat meisje." zei hij lief en Minaye voelde zich helemaal gloeien. "Stop" zei ze grinnikend "Je maakt me aan het blozen" zei ze terwijl ze haar handen op haar wangen legde. Minaye keek naar Rhae en zuchtte even, gorgeous. Hij prikte in haar zij en Minaye begon meteen te lachen, ze was erg gevoelig voor kietelen. Daar kon ze echt niet tegen. Ze verloor even haar evenwicht en pakte zich net op tijd vast aan Rhaegys. Ze keek hem met een verschrikte blik naar Rhae. Ze vast net bijna in de fontein gevallen. Toen ze overeind kwam begon ze te lachen. "Ik was bijna nat geweest" zei ze opgelucht. Ze keek nog even naar het groepje dat naar hun keek. "Zijn dat je vrienden" vroeg Minaye nieuwsgierig.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   ma sep 22, 2014 10:37 amRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION

• Als Rhaegys zo naar Minaye keek, besefte hij eigenlijk wat voor een geluk hij had gehad dat zijn mutatie niet volledig was. Ofja, volledig in de ogen van zijn ouders. Als hij wel in een gehele draak had kunnen veranderen was hij hier nooit geweest, had hij dit meisje nooit gekend en al helemaal niet mee kunnen nemen naar het bal. Een bal.. Pff, zag je hem daar al rond dwarrelen? Sure, Rhae was een gentleman van hier tot Tokio en hij wist hoe het stijldansen en shit moest, vond het heerlijk om in een pak rond te lopen. Maar toch.. Een bal.. Helemaal niks voor hem. Maar, hij had ook geen zin om die avond in zn kamertje te zitten. En tenslotte had hij een prachtige date wat de hele avond goed maakte. "Is goed" Antwoorde Min blij en Rhae glimlachte. "Dat is dan afgesproken." Hij knipoogde, beet zacht aan de binnenkant van zijn wang voordat hij zijn tong over zijn lippen liet gaan. Na zijn opmerking over dat hij haar niet alleen had kunnen laten gaan vond hij een lichte blos op haar wangen. Hij deed alsof het hem niet opgevallen was, hij wilde haar niet nog verlegener maken. Het stond haar wel heel schattig, dat zeker. Al was het hem niet helemaal gelukt, want bij zijn volgende opmerking begon Min helemaal te gloeien. Dit bracht een grote glimlach rond zijn lippen. "Stop" Grinnikte ze. "Je maakt me aan het blozen" Ze legde haar handen op haar wangen, waarbij Rhae zijn hand ook naar haar gezicht uitstak. Hij legde zijn hand op de hare, die veel kouder aanvoelde dan de zijne. "Het siert je." Kort knipoogde hij, waarna hij zijn arm weer op zijn knie legde. Rhaegys prikte Minaye plagend in haar zij en meteen begon de meid te lachen. Ze veloor haar evenwicht en greep zich vast aan Rhae, waarbij hij haar ook meteen beetpakte. "Ik was bijna nat geweest" Grinniktend knikte de jongen, waarbij zijn blauwe ogen naar de hare keken. Damn, wat had hij een mazzel met haar als date. Zodra Min's ogen langs hem gleden, volgde Rhae haar blik waarna hij haar stem hoorde. "Zijn dat je vrienden" Rhae knikte. "Uhu. Ze zijn stik jaloers." Sprak hij grijnzend, waarbij hij zijn hand opstak naar het groepje. Meteen werden er dingen groepen, begonnen de jongens gekke bewegingen te maken. Rhae schudde lachend zijn hoofd, richtte zijn aandacht weer op Min. "Don't know what's wrong with them." Grijnsde hij.

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   ma sep 22, 2014 8:38 pm


You're so gorgeousDe zon verdween achter een wolk en het werd meteen wat koeler. Niet koud maar ze kreeg wel kippenvel van een briesje. Rhae had zijn hand of haar hand gelegd toen ze moest blozen. "Het siert je." zei hij kort en Minaye bleef even in zijn dwalen. Wat wou hij nog meer? Vlinder? Vuurwerk? Dat was hem al wel gelukt. En toen ze bijn ade fontein in was gevallen ving hij haar goed op. Minaye vond het zo gek, normaal gesproken was ze zo zeker over wat ze deed of mee bezig was. Maar bij hem leek ze het voor zichzelf allemaal zo klunsig te doen. Minaye verheugde zich er zo erg op om met hem te dansen. Ze had geoefend op met hakken lopen dus dansen wou dan toch ook wel? Ze ging wat dichter naar Rhae toe zitten. En ze keek naar de jongens die Minaye en Rhae aankeken. Ze vroeg aan hem of dat zijn vrienden waren aangezien van alle groepjes die er rondhingen dat de jongens waren die hun oogjes op hun hadden gericht. "Uhu. Ze zijn stik jaloers." zei Rhae en Minaye lachte. "Wat? op jou? heb je gezien met wat hun daar staan?" vroeg Minaye verbaasd. Nadat Rhae omkeek werd er vanalles geroepen maar Rhae bleek zich er niks van aan te trekken. Minaye ook niet, ze vroeg zich af waarop hun jaloers zouden kunnen zijn. De meisjes waarmee hun er stonden waren allemaal superleuk. "Don't know what's wrong with them." zei hij met een grijns. Minaye glimlachte terug en ging wat dichter tegen hem aan zitten en toen ze hem weer aankeek was haar gezicht een stuk dichter bij die van hem. "You can show them I'm yours" zei Minaye zacht en keek hem lief aan.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   ma sep 22, 2014 9:19 pmRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION

• De zon verdween achter de wolken en Rhae merkte dat het meisje naast hem het wat kouder kreeg. De jongen zelf had nog steeds nergens last van, zal ook nooit ergens last van krijgen. Dat was echt een voordeel van zijn mutatie. Hij wilde haar vragen of hij haar warm moest houden, maar Minaye kwam zelf al dichter naar hem toe. Logisch, hij had net als een echte heer de dame opgevangen. Hij sloeg zijn arm om haar heen, waarbij hij haar ongemerkt wat dichter naar hem toe trok. En natuurlijk was Rhaegys dag niet compleet als zijn vrienden ergens in de buurt zaten, elke move van hem in de gate houdend. Opmerkingen en rare bewegingen waren van zelfs sprekend en de jongen reageerde er al helemaal niet meer op. Stumperds, en toch hield hij van ze. Zelf was Rhae ook zo gek als een deur. "Wat? op jou? heb je gezien met wat hun daar staan?" De verbazing in haar stem deed hem verbazen. "Pardon? Je wilt toch niet zeggen dat je denkt dat je minder bent dan.. Dan dát?" Zijn wenkbrauwen waren verbaasd omhoog getrokken en bij het woord 'dat' knikte hij met zijn hoofd naar het groepje meiden dat bij zijn vrienden stond. Hij drukte Min nog wat dichter naar hem toe waardoor zijn arm zich beter om haar lichaam kon sluiten. "Alsjebliefd, Min. Jij bent prachtig, hun zijn enkel mooi." Zijn stem was zacht, lief. Hij knipoogde kort waarbij hij lichtjes glimlachte. Hij kon zacht praten, hun gezichten waren enkele centimeters van elkaar verwijderd. "You can show them I'm yours" Rhae glimlachte iets, legde zijn hand voorzichtig op haar wang en wreef met zijn warme duim kort over haar kaaklijn. Hier liet hij zijn duim rusten, waarna hij haar hoofd zachtjes naar hem toe trok om voorzichtig zijn lippen op de hare te drukken. "Mine, right? Sounds good." Sprak hij zachtjes, glimlachend.

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   di sep 23, 2014 4:02 pm


You're so gorgeous"Pardon? Je wilt toch niet zeggen dat je denkt dat je minder bent dan.. Dan dát?" zei Rhae toen Minaye had gezegd dat ze niet beter was dan de meisjes die bij het groepje jongens stonden. Minaye haalde haar schouders op. Niet wetend wat ze moest zeggen. "Alsjebliefd, Min. Jij bent prachtig, hun zijn enkel mooi." voegde hij lief en zacht aan toe terwijl ze inmiddels al weer dichter tegen Rhae's warme lichaam aan zat. Hij had zijn arm om haar heen en Minaye voelde zichzelf warmer worden. Door al die complimentjes voelde ze zich wel geluksvogel met Rhae als date. Ogen waar ze in verdwaalde, een lach waarbij smolt, leuke persoonlijkheid en laten dan niet dat geweldige lichaam vergeten.
Hun gezichten waren zo dichtbij elkaar en Minaye zei tegen Rhae dat hij zijn vrienden mocht laten zien dat ze van hem is. Ze voelde zijn langs haar kaak gaan en Minaye leunde met haand hand op zijn schouder. Zijn lippen raakten die van haar en Minaye kuste hem terug. Tone ze weer in zijn ogen keek glimlachte ze lief. "Mine, right? Sounds good." zei Rhae en een grijns van oor tot oor verscheen op haar gezicht. "Yours faithfully" zei Minaye terug en leunde met haar hoofd op op zijn schouders. "Je kan toch wel dansen he?" vroeg Minaye want het kwam in haar op. Ze wou op de maquerade echt wel dansen tot ze erbij neer viel. Minaye hield van hiphop en moderne dans. Ze had ooit wel de slasa of tango geprobeerd en het was ook wel erg leuk. Maar Minaye was niet zón held op hakken. 


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You're so gorgeous [Rhaegys]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You're so gorgeous [Rhaegys]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: