INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 And at most I'm sleeping all these demons away - Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jadeline Clarck
avatar
Class 4
Aantal berichten : 294

Character Profile
Alias: Khaleesi
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: And at most I'm sleeping all these demons away - Open   wo sep 17, 2014 6:39 pm

[dohtml]


So open your eyes and see,
the way our horizons meet,

“Freedom
I let go of fear and the peace came quickly
Freedom
I was in the dark and then it hit me
I chose suffering and pain in the falling rain
I know, I gotta get out into the world again.”

 
De laatste weken van de zomer waren aangebroken. Jadeline kon het voelen aan de natuur, dat de herfst voor de deur stond maar nog heel even op zich liet wachten. Elke minuut die dus buiten in het zonnetje gespendeerd kon worden greep ze met beide handen aan. De gezonde blos die op haar wangen was ontstaan kwam ook mede door het zonnetje dat haar weer nieuwe energie gaf. Haar lange haast witte haren hingen in licht gekrulde slierten langs haar schouders tot in de punten van het groene gras. Ze had plaats genomen tussen de vele bloementjes die als allerlaatste nog groeide rondom het school terrein. De meeste leerlingen hadden er ook voor gekozen om net zoals Jade buiten te verblijven tijdens de middag pauze, hoewel zij op de rand van de fontein zaten of op de bankjes op het school terrein.

Jadeline had een kladblok voor haar liggen.. blanco omdat ze nog niets had bedacht om erop te schrijven. Ze zat hier al tien minuten maar haar aandacht voor hetgeen wat ze eigenlijk wilde doen was ver te zoeken. Want het bijzonder was, wanneer ze haar ogen sloot en luisterde naar alles op haar heen kon ze de stemmen van de andere leerlingen laten verdwijnen, waardoor ze enkel de geluiden van de natuur hoorde. En ze kon zich simpelweg niet lang concerteren op 1 ding, zeker als het niets te maken had met haar gave of de natuur. Diep in gedachte zonk ze weg en terwijl ze heel rustig haar rechterhand optilde zorgde haar bijzondere gave voor een bijzondere band met alle levende wezens om haar heen, zodoende ook de prachtige rood gele vlinder die op haar rechterhand was komen zitten.

Jadeline opende haar helder blauwe ogen weer en bracht haar rechterhand iets dichter naar haar toe, de prachtig grote vlinder bleef kalm op haar wijsvinger zitten. Met haar linkerhand pakte Jade het potloodje van haar kladblok en schetste ze de twee prachtige vleugels op haar papiertje, niet dat ze het goed kon… ze was niet super goed in het natekenen van dieren en andere dingen maargoed iedereen had sterk en minder sterke kanten. Een schaduw bewoog zich langzaam maar zeker haar kant op, diegene die aan kwam lopen had het niet voorzien op de schaduw kant van de fontein of een van de lege bakjes op het schoolterrein, nee diegene kwam juist op haar afgelopen. Ze bracht haar linker hand tot net boven haar ogen, om zo haar ogen te beschermen tegen het felle zonnetje terwijl ze omhoog keek om te zien wie op haar af gelopen kwam.


for: Open   //   word count: 430  //    


_________________

J A D E L I N E _ C L A R C K
THX -> Diantos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
And at most I'm sleeping all these demons away - Open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: