INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Cecil Eastwood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cecil Eastwood
avatar
Deceased
Aantal berichten : 65

Character Profile
Alias: Echo
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Cecil Eastwood   zo sep 14, 2014 10:09 pm

A L G E M E E N

Volledige naam: Cecil Rhys Eastwood
Roepnaam: Eastwood
Alias: Echo
Leeftijd: 17
Geboortedatum: 1 april
Sterrenbeeld: Ram
Afkomst: San Francisco
Gesproken talen: Engels, Spaans
Geaardheid: PanseksueelU I T E R L I J K

Uitstraling: Cecil heeft een onschuldige uitstraling en het gebeurd nogal vaak dat mensen hem in zijn wangen willen knijpen of door zijn haren willen woelen. Als ze dat doen zouden ze er echter snel achterkomen dat hij iets minder schattig is dan ze denken en lijken zijn ogen letterlijk vuur te spuwen.  
Lengte: 1.63m
Gewicht: 42kg
Bouw:  Normale bouw voor zijn lengte. De jongen is niet bepaald dik te noemen, maar dat wilt ook niet zeggen dat hij graatmager is.
Kleur ogen: Donkerbruin
Haarkleur:  Hazelnootbruin
Kledingstijl: De jongen houdt van shirt met rare tekstjes op. Zo gebeurd het wel eens dat hij zichzelf voor schut zet door een bepaald shirt aan te trekken, maar meestal geeft hij er niet veel om.
Piercings: Tongpiercing. Klein steentje dat te zien is als hij praat.
tattoo's: Tattoo van een hagedis die op zijn rechterschouderblad begint en in zijn nek uitloopt.

I N N E R L I J K

Cynical // Cecil is tegenover heel veel dingen best wantrouwig. Zo vertrouwt hij niet snel iemand en zou hij nooit dingen vertellen waarvan hij niet wilt dat anderen ze te weten komen. Hij heeft ervaring met mensen die een ander gewoon verraden als het hen toevallig best uitkomt om dan te doen alsof zij het slachtoffer zijn. Zo heeft zijn broer er ook al een aantal keer voor gezorgd dat de jongen de schuld kreeg van iets dat hij niet gedaan had en om de een of andere reden vertrouwden hun ouders die nietsnut meer dan Cecil. Als je het op de een of andere manier toch voor elkaar gekregen hebt om Cecils vertrouwen te winnen –iets dat makkelijker gaat als je hem weet te imponeren- is het een heel slecht idee om dat vertrouwen te beschamen. Eenmaal het vertrouwen terug kwijt, zal je het ook nooit meer terug kunnen krijgen.

pyromaniac// De jongen is een pyromaan, iets dat je erg snel zal merken als je een dag of twee bij hem in de buurt blijft.Volgens hem is vuur het mooiste element dat er bestaat en hij speelt er ook best graag mee. Zo heeft hij altijd een aansteker bij hem die hij altijd open klikt als hij zich verveeld, tot op het irritante af. Het is nu niet zo dat hij hele gebouwen in brand steekt voor de lol, maar hij zou bijvoorbeeld wel een blad papier opbranden of vuur stoken als hij daar zin in heeft.

Amnesia// Doordat hij vroeger best lang met een zuurstoftekort gezeten heeft omdat zijn keel werd dichtgeknepen, heeft Cecil beschadiging aan de hippocampus -een deel in de hersenen- opgelopen waardoor zijn geheugen is aangetast. Zo vergeet hij bijvoorbeeld namen van kleuren en is hij erg slecht in het onthouden van namen. Je kunt het ook vergelijken met de ziekte van Alzheimer, al vergeet hij veel minder dingen dan de mensen die daaraan lijden. De dingen die hij vergeet zijn meestal onbelangrijk, dingen die je niet elke dag benoemt. Zo gebeurd het wel eens dat hij de naam van simpele dingen als een potlood vergeet, maar het kan ook gebeuren dat hij net iets gezegd heeft en dat hij tien seconden daarna niet eens meer weet wat hij juist gezegd heeft. Het is best storend, maar hij heeft ermee leren leven.

Brutally Honest// Cecil zou altijd de waarheid zeggen als iemand hem iets vraagt. Voordat je dat dus doet, moet je goed nadenken over het feit dat je het antwoord op de vraag wel wilt horen. Op dat moment houdt hij gewoon geen rekening met de gevoelens van anderen en het doet hem vrijwel niets als hij iemand met de waarheid gekwetst heeft. Zij wilden de waarheid hebben, dus waarom zou hij zich schuldig voelen?


G E S C H I E D E N I S

0-6//

Cecil werd geboren in een gezin dat al een zoon telde en die zoon was allesbehalve blij met zijn kleine broertje. Vanaf het moment dat de baby geboren werd, werd er namelijk veel minder aandacht aan hem besteed dan normaal en dat was iets dat hij gewoon niet kon hebben. De haat jegens zijn kleine broertje groeide met het ouder worden. Joachim was zes jaar ouder, dus dan zou je denken dat hij wel het verstand had om te begrijpen dat een jonger kind meer aandacht nodig had, maar het werd al gauw duidelijk dat de jongen dat verstand helemaal niet bezat. Telkens als Joachim samen met Cecil boodschappen moest gaan doen, deed hij zijn uiterste best om de kleine jongen achter te laten en te hopen dat deze nooit meer thuis zou komen. Hun familie was echter erg gerespecteerd in het dorp waar ze woonden waardoor een vriendelijk buur hem altijd wel thuis bracht. De jongen ontdekte op zijn vijfde dat hij zichzelf kon vermenigvuldigen. Het gebeurde op het moment dat hij wilde dat hij zich in twee kon splitsen en het gebeurde gewoon. Blij was hij het aan zijn broer gaan vertellen, maar die leek er veel minder blij mee te zijn dan hem. De jongen liet hem zweren dat hij het niet aan hun ouders vertelde, anders zou hij hem van een brug afduwen en toekijken hoe hij verdronk. Ondanks die dreiging en het feit dat zijn broer hem best vaak expres alleen had gelaten, bleef de jongen altijd achter zijn grote broer aan dartelen. Welke zesjarige zou ook verwachten dat zijn held hem zou proberen te vermoorden?

6-12//

Pas toen de jongen naar school gestuurd werd, werd het duidelijk hoe leuker het leven was zonder zijn broer die altijd maar van hem af leek te willen. Hij maakte best snel vrienden, het soort vrienden waar ieder impulsief kind beter zo snel mogelijk vanaf komt. In de lagere school viel het nog niet zo hard op dat hij gewoonweg de verkeerde vrienden had gemaakt. Ze waren onschuldig, speelde alleen met de aanstekers die ze gepikt hadden van hun ouders en durfden al wel iets in brand te steken, al werd het vuurtje telkens weer best snel uitgeblazen. De jongen had het na een paar jaar zelfs aangedurfd µom iets van zijn broer in brand te steken en het helemaal tot as te laten vergaan. Hij had aan zijn broer willen laten zien hoe snel en dodelijk vuur kon zijn, iets waar hij al snel erg veel spijt van had. Cecil was twaalf toen de vingers van zijn broer zich om zijn keel sloten en zijn luchtwegen afknepen. Hij was pas twaalf toen alles zwart werd voor zijn ogen en een bijna dood ervaring meemaakte. Het duurde twee dagen voordat hij terug bij kwam en het duurde nog eens een week om erachter te komen dat het ernstig gebrek aan zuurstof er voor gezorgd hadden dat zijn hersenen beschadigd waren.

12-17//
Dat was niet de laatste keer dat zijn broer hem probeerde te vermoorden. Het gebeurde nog zeker drie keer dat er iets eigenaardigs gebeurde en waarbij hij maar op het nippertje aan de dood kon ontsnappen. Telkens weer ging hij naar zijn ouders toe om het te vertellen, maar die wilden hem nooit geloven. Het zou wel iets te maken hebben met zijn 'geheugenverlies', zoiets zou hun perfecte zoon nooit doen. Het feit dat Joachim Cecil bijna vermoordt had door middel van hem te wurgen, werd gewoon aan de kant geschoven als een ongelukje. Cecil was steeds vaker bij zijn 'verkeerde' vrienden te vinden en begon na een tijdje zelfs met zijn mutatie te pronken. Hij leerde zichzelf om zich meer dan een keer te dupliceren en kon zo op tien plaatsen tegelijk zijn. Het duurde echter niet lang voordat mensen er misbruik van gingen maken waardoor hij zichzelf nogal vaak in de nesten werkte. Het ging bijna helemaal verkeerd en hij zou mentaal waarschijnlijk gek geworden zijn als de twee volwassenen hem niet apart hadden genomen om te praten en hem mee naar de school te nemen. Het duurde wel even voordat ze hem ervan overtuigd had dat het veilig was en dat zijn broer daar niet zou kunnen komen. Ze hadden er best lang voor moeten werken, maar hij vertrouwde ze en ging zonder mokken mee. Alles was beter dan het leven dat hij nu had.

M U T A T I O N

Replication= Het talloos en perfect kunnen kopiëren van zichzelf en levenloze objecten. Ze zijn ook instaat om -als ze zichzelf kopiëren- ook hun kleren mee te kopiëren zodat kopieën niet volledig naakt zijn. Het is ook mogelijk om de kopieën die ze gemaakt hebben ook direct weer te verwijderen.

         De nadelen zijn dat kopieën van de gebruiker zelf makkelijk een eigen           bestaan zouden kunnen gaan leiden als ze te lang opgeroepen blijven. Het is dan wel nog           mogelijk om ze te verwijderen, maar het zou veel meer concentratie vergen dan normaal.           Hoe meer kopieën je maakt, hoe meer kracht het van je vergt. Cecil kan op dit moment           twaalf kopieën van zichzelf maken. Als hij zich niet goed concentreert, kunnen kopieën           'gehandicapt' worden. Zo kan het best zijn dat er kopieën ontstaan die misschien een been           of een arm missen. Natuurlijk zijn er ook wel een paar voordelen. De kopieën hebben           geen eigen wil, maar ze kunnen wel afzonderlijk bewegen. Zo is het best moeilijk om de           echte Cecil tussen al die kopieën uit te halen. Kopieën kunnen klappen uitdelen, maar als ze           zelf hard geraakt worden, verdwijnen ze gewoon. Ook zou Cecil bijvoorbeeld twaalf lessen          tegelijk kunnen volgen en krijgt hij de kennis die zijn clonen hebben opgerakeld van zodra           hij ze laat verdwijnen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cecil Eastwood   wo sep 17, 2014 1:33 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Cecil Eastwood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: